2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar, ben ancak geçmişi bitirip gelebildim. Böyle olunca hiçbir güzel sohbete katılamıyorum. Neyse artık alıştım böyle geriden geriden forumu takip etmeye.

Bu arada yarın bizim dr kontrolümüz var. İnşallah cinsiyeti öğrenebiliriz. Bugün işyerindeki arkadaşlar bana cinsiyet tahmininde bulundular. Hatta iddiaya girdiler ama iddialar eşit, yani yarsı kız yarısı erkek diyo, bakalım kim kazanacak. Ben de bi öğreneyim hemen SnowflakeN'e yazıp listeye eklenicem Allahın izniyle. Listeye baktıkça imreniyorum, ne güzel birçoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş.

allah kavustursun canım ne guzel düşünmüş sana iş bırakmamış sende o gelene kadar kendini işe verme annesi bol bol dinlen

ya aklıma geldıkce bak aglıyorum yıne canım benım en cok bebegımı ozlerım bana ver gelınce sen yıne alırsın onu demesı cok duygulandırdı
gıderken benı sonra egılıp bebegımız optu yarın bıraz yoruluyum sonda dınlenıcem ablamla keyıf yapıp arkadaslarla bulusucam ınsallah
sızlerle bı turlu bulusma ayarlamıdık baska topıkten kızlarla bu kacıcn ıbulusmamız olucak :)

ahh benım saskın kocam gıtmıs ogluna tulum almış nasılda hevesli
yalnız aldıgı tulum kalın ve 3 aylık bebek ıcın bizim kuzular yaz başı dogacak 1 kere anca giyer oglum babsının aldıgını

ay ya ne guzel dusunmus olsun annesı bakarsın bır cocugunuz daha olur onda nasıp olur daha cok gıyer saklarsın :)

sana benzesın dıyor bende sana dıyorum kavga edyoruz resmen hayırlısı canım yeterkı saglıklı olsunda
elımden gelse bende örerım ama bu konusa sıfırm elım cok sıkı dantelı bıle tersten ve cok sıkı yaptıgımdan bıraktım :)

ya o hastane nasıl memnunmusun dogum ıcın dusunuyormusun ve fıyatlar bellımı
benım doktor medıcanayı dıyor 24 saat yogun bakımı varmıs ama fıyatları cok pahalı
ocakta hangı hastanelerle baglantıları varsa konusucaz ama buyuk ıhtımal hospitaliumlada baglantısı var

esin uzaga mi gidiyo

sen ör olmazsa bız yavrularımıza alırız senden senınkının cınsıyetı bellı olana kadar:)

inşallah ogrenırsın canım o sabırsızlıgı merakı cok ıyı bılıyorum :) net kesın gostersın yavrun kendını inşallahhhh :)

annişlerr nasılsınız bakalımm
foxcrimede cinayet izleye izleye bunaldım bı hürrem arası vercem:)
varmı izleyen kızlarrr bu akşam çok helecanlı:)))))
buu arada bugun eşim çat kapı surprız yaptımm
oda gelmişken el doplerıyle bakalım dedı duyulcakmı ordan
duyuluo ve dakıkada kaç attığııda gösterıo
pımpırıklenen anneler varsa eve alıp dınleyebılır beebişin pıtpıtlarını:)

Biz çok heycanlıyız eşimle bugün kızımız olacağını öğrendik bi oğlumuz var ikincide hep erkek olur kız olmaz diye düşünüp hiç kendimizi heveslendirmedik
çok farklı bi duyguymuş kız evlat daha kucağımıza almadan bu kadar heycanlandık
şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bütün kız bebek kıyafetlerini alasım var heryer bana tozpembe :)

bi arkadaşım snowflakeN arkadaşımıza benim bilgilerimi gönderebilir mi? benim mesaj sayım dolmamış gönderemiyorum

yaş-26 sat-12 ağustos tahmini doğum tarihi 18 mayıs kızımız geliyor ismi belli değil 2 bebeğim

kizlar voltaj nasil anliyo cinsiyet isini

bişey anlattığı yok, tahmin istiyorum diyenlere, senin kız senin erkek die söylüyo. sen, ben de yapıyoruz bazen, bence senin kız, bence erkek diye ama %50 ihtimalle hepsinde tutturmak ciddi başarı :))

gözün aydın canım, gönderdim :))

Son düzenleme:

canım sennerden aldınki onu.herkes duyabiliyormu o sesleri rahat bir şekilde.bak şimdi heyecan yaptım hemen :)eczanelerde falanmı satılıyor.tam benlik birşey.

hadi bakalım sağlıkla huzurla mutlulukla kucagınıza alır ve buyutursunuz umarım. darısı benim gibi henuz cinsiyeti öğrenemeyenlerin basına:)

bugun doktorumu aradım ve 3 lü tarama için gidip gitmeyeceğimi sordum. yardımcısı 2 li taramada sorun tespit edilmediyse 3 lü tarama yapmıyoruz dedi. ayrıntılı ultrasına yonlendirip ordan cıkan sonucu değerlendiriyormus. ama ben 3 lü tarama yapılması zorunlu diye bliyordum.kızlarr sizlerde de 3 lü taramaya gerek duymadılar mı acaba?

Banada 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonla bakacak 3 lü test isteyecekmiş onda sorun çıkarsa aminiyosentez miş benim 2 li iyi çıktı çok şükür
aslında insanın aklı karışıyor bi taraftan bi taraftanda o testin sonucu çıkana kadar insan merak ediyor

flaş flaş flaşşşşşş

ayy adamı püskürtürüm vallaaa, nası korkuttum kızcağızı

kıyamam bebeğimmm tmm sakin ol hepiciği yetişecekkkkkkk
yestıstı kusum cok sukur öldum bıttım ama yetıstı

hosgeldınaramızaa gozun aydınnılk sayfadakı gıbı bılgılerı yolla cnm lıstemıze ekleyeyım senıde
merhaba annecikler,bugün foruma girmedik bebeğimle ilk giysisini patiğini ördükannesine cinsiyetini göstermediği için yeşil aldık.bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 563766
amannn bu cok guzel saglıkla gıysın ınsalalh
Benim de kızım olacak :)
gozun aydın canımm
Selam kizlar bebisini hisseden oldu mu cok merak ediyorum sanki arada minik minik pit pitlar oluyo :))

Bi de Istanbul anadolu yakasindan tavsiye edebileceginiz dr veya hastane var mi?
canım ben ılk 16+2 de hıssettım ben pendıkte gıdıyorum yakınsa ozelden hastane bılgılerını yollayayım
allah kavustursun canımm yorma kendınıde
cnm kısıden kısıye gore degısıyor benım 2 hafta kadar az surdu inşallah cok surmez
Esim de hissetti sonunda bebisin tekmelerini
yaaaa ne mutlu sızee gozunuz aydın darısı en kısa zamanda bzıım basımıza ..gecen aksam esım elını koydu 15 dk bekle bekle atmadı bızımkı elı cektı başladı tekmeleye oyun oynuyo ınsallah bızede denk gelır
oyyy maç varr ızelyemıyorum hurremiiii
ekledım canım hayırlı olsun

benim dizilerle fazla aram yok ama hurreme bayiliyorum cook seviyorum heyecanla bekliyorum her carsamba
ama artik carsambalari hurrem yoooooooook basbakan kaldirilmasini emretmis

benden niye 3 lü tarama istemedi yaa. 2 li iyi çıkarsa 3 lüye gerek duymuyor doktorumuz dedi. acaba normal mı bu durum kafama takıldı. ben yine de aile hekimime ugrayıp kan ve idrar tahlili vericem cunku çağırdı. aile hekimi benden daha iyi takip ediyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…