- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.741
Eki Görüntüle 563837 Eki Görüntüle 563836 Eki Görüntüle 563838 Eki Görüntüle 563839 Eki Görüntüle 563840 Eki Görüntüle 563841 Eki Görüntüle 563842 Eki Görüntüle 563843 Eki Görüntüle 563844 Eki Görüntüle 563845 Eki Görüntüle 563846 Eki Görüntüle 563847 Eki Görüntüle 563848 Eki Görüntüle 563849
arkadaslar bayiiiiildim hemen yapmak istiyorum ama cinsiyet konusunda kafam karisti
Canim ya ne kadar temiz kalplisin bnde cuma gunu ona gidicem ilk defa tavsiye uzerine muayeneside uygun peki normal ultrasyon mu bakiyor?
allah kavustursun canımne guzel düşünmüş sana iş bırakmamış sende o gelene kadar kendini işe verme annesi bol bol dinlen
ahh benım saskın kocam gıtmıs ogluna tulum almışnasılda hevesli
yalnız aldıgı tulum kalın ve 3 aylık bebek ıcınbizim kuzular yaz başı dogacak 1 kere anca giyer oglum babsının aldıgını
ona benzese de benzemese de sevecek ama üç çocuk da anneye benzerse bozuluyor babalar.Gerçi erkeğin esmeri makbul galiba.Sarışın istemem diyorlar.Sağlıklı hayırlı olsunlar da babalarına benzesinler o zaman
evet canım oturdum ördüm bugün yarın da eşini öreceğim sonra yeleğe başlayacağım inşallah.sonra farklı renklerle denemek istiyorum.internettte convers bebe patikleri yazınca çok güzel modelleri çıkıyor
arkadaşım merhaba ümraniye uyarsa çamlıca hospitalium da bahar besen var ben ona gidiyorum şuan 16. Haftamdayım ben çok memnunum görümcem 2,5 yıl önce onda doğum yapmıştı ilgi ve alakasından çok memnun kaldık şuan bizlm akraba olduğumuzu bilmiyor bilerek söylemedik ilgi alakada farklılık olacakmı diye ama öncesi nasılsa şimdide öyle tavsiye ederim gitmeni
esin uzaga mi gidiyo
Eki Görüntüle 563837 Eki Görüntüle 563836 Eki Görüntüle 563838 Eki Görüntüle 563839 Eki Görüntüle 563840 Eki Görüntüle 563841 Eki Görüntüle 563842 Eki Görüntüle 563843 Eki Görüntüle 563844 Eki Görüntüle 563845 Eki Görüntüle 563846 Eki Görüntüle 563847 Eki Görüntüle 563848 Eki Görüntüle 563849
arkadaslar bayiiiiildim hemen yapmak istiyorum ama cinsiyet konusunda kafam karisti
Bu arada yarın bizim dr kontrolümüz var. İnşallah cinsiyeti öğrenebiliriz. Bugün işyerindeki arkadaşlar bana cinsiyet tahmininde bulundular. Hatta iddiaya girdiler ama iddialar eşit, yani yarsı kız yarısı erkek diyo, bakalım kim kazanacak. Ben de bi öğreneyim hemen SnowflakeN'e yazıp listeye eklenicem Allahın izniyle. Listeye baktıkça imreniyorum, ne güzel birçoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş.
Esim de hissetti sonunda bebisin tekmelerini
kizlar voltaj nasil anliyo cinsiyet isini
bi arkadaşım snowflakeN arkadaşımıza benim bilgilerimi gönderebilir mi? benim mesaj sayım dolmamış gönderemiyorum
yaş-26 sat-12 ağustos tahmini doğum tarihi 18 mayıs kızımız geliyor ismi belli değil 2 bebeğim
gözün aydın canım, gönderdim :))
annişlerr nasılsınız bakalımm
foxcrimede cinayet izleye izleye bunaldım bı hürrem arası vercem:)
varmı izleyen kızlarrr bu akşam çok helecanlı:)))))
buu arada bugun eşim çat kapı surprız yaptımm
oda gelmişken el doplerıyle bakalım dedı duyulcakmı ordan
duyuluo ve dakıkada kaç attığııda gösterıo
pımpırıklenen anneler varsa eve alıp dınleyebılır beebişin pıtpıtlarını:)
Biz çok heycanlıyız eşimle bugün kızımız olacağını öğrendik bi oğlumuz var ikincide hep erkek olur kız olmaz diye düşünüp hiç kendimizi heveslendirmedik
çok farklı bi duyguymuş kız evlat daha kucağımıza almadan bu kadar heycanlandık
şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bütün kız bebek kıyafetlerini alasım var heryer bana tozpembe :)
hadi bakalım sağlıkla huzurla mutlulukla kucagınıza alır ve buyutursunuz umarım. darısı benim gibi henuz cinsiyeti öğrenemeyenlerin basına:)
bugun doktorumu aradım ve 3 lü tarama için gidip gitmeyeceğimi sordum. yardımcısı 2 li taramada sorun tespit edilmediyse 3 lü tarama yapmıyoruz dedi. ayrıntılı ultrasına yonlendirip ordan cıkan sonucu değerlendiriyormus. ama ben 3 lü tarama yapılması zorunlu diye bliyordum.kızlarr sizlerde de 3 lü taramaya gerek duymadılar mı acaba?
yestıstı kusum cok sukur öldum bıttım ama yetıstı
flaş flaş flaşşşşşş
ayy adamı püskürtürüm vallaaa, nası korkuttum kızcağızı
kıyamam bebeğimmm tmm sakin ol hepiciği yetişecekkkkkkk
Kızlarrrr size doyum olmaz ben artık kaçayım
adam gelecek nerdeyse daha anca bi yemek yaptım
çorbası var bilmem nesi var, niloş gibi yaymiyim bende
öpüyorum hepinizi ve minişlerinizi, haydi görüşürüzzzzzz sonra
hosgeldınaramızaa gozun aydınnılk sayfadakı gıbı bılgılerı yolla cnm lıstemıze ekleyeyım senıdemerhaba değerli mayıs anneleri:) ben de mayısta anne olacağım ve sizlerin muhabbetine katılmak istedim. henüz cinsiyet öğrenemedim :) umarım bir sonraki ultrasonda gösterir. mayıs 5 tahmini doğum gunumuzmüş:)
amannn bu cok guzel saglıkla gıysın ınsalalhmerhaba annecikler,bugün foruma girmedik bebeğimle ilk giysisini patiğini ördükannesine cinsiyetini göstermediği için yeşil aldık.bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 563766
gozun aydın canımmBenim de kızım olacak :)
canım ben ılk 16+2 de hıssettım ben pendıkte gıdıyorum yakınsa ozelden hastane bılgılerını yollayayımSelam kizlar bebisini hisseden oldu mu cok merak ediyorum sanki arada minik minik pit pitlar oluyo :))
Bi de Istanbul anadolu yakasindan tavsiye edebileceginiz dr veya hastane var mi?
allah kavustursun canımm yorma kendınıdeeşimi gönderdimgece uğrayıp bavulunu alcak
gıtmeden agır ne varsa kaldırıp yerlestırdı su bıtmemıstı benyokken sucu gelmesın dıye su aldı :)
tupu kontrol etıt o yokken bıterse dıye canım benım ya ağladım yine bol bol
ınsallah gıttıgınde dahada uzatmaz gelısını
cekyatın arkasını temızlemem gerekıyor gece geldıgnde cekıcekmıs cekyatı ben yapmıyım dıye
ya bendemı acayıplık hıc ayrılıga dayanamıyorum yarın kendımı temızlıge verırım bol bol bayagı ısler benı beklıyor kafam dagılır
cnm kısıden kısıye gore degısıyor benım 2 hafta kadar az surdu inşallah cok surmezkızlar biliyorum bana kızacaksınız..bu elaal de bulantıdan başka bişi bilmiyo diceksiniz...ama yine de sormak istiyorum...bulantılar hiç tam olarak bitmicek mi...benim azaldı öncekine göre daha rahatım ama hiç bir yemeğimi bulantı olur mu acaba çıkar mı demeden yiyemiyorum..bugün de öleyim..rahat rahat sıvı tüketemiyorum..bunlar az da olsa hep devam mı edecek ya da sizin bittiyse kaçıncı haftada bitti...artık rahatça yemek yemek istiyorummm
yaaaa ne mutlu sızee gozunuz aydın darısı en kısa zamanda bzıım basımıza ..gecen aksam esım elını koydu 15 dk bekle bekle atmadı bızımkı elı cektı başladı tekmeleye oyun oynuyo ınsallah bızede denk gelırEsim de hissetti sonunda bebisin tekmelerini
oyyy maç varr ızelyemıyorum hurremiiiiannişlerr nasılsınız bakalımm
ekledım canım hayırlı olsunbi arkadaşım snowflakeN arkadaşımıza benim bilgilerimi gönderebilir mi? benim mesaj sayım dolmamış gönderemiyorum
yaş-26 sat-12 ağustos tahmini doğum tarihi 18 mayıs kızımız geliyor ismi belli değil 2 bebeğim
annişlerr nasılsınız bakalımm
Banada 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonla bakacak 3 lü test isteyecekmiş onda sorun çıkarsa aminiyosentez miş benim 2 li iyi çıktı çok şükür
aslında insanın aklı karışıyor bi taraftan bi taraftanda o testin sonucu çıkana kadar insan merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?