- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.261
kızlar geçen hafta markafoniden aldığım bebek kıyafetleri perşembe günü elime geçti.
kumaş kalitesi konusunda epey tereddütlerim vardı ama kardeşim ve ben hepsine bayıldık.
şimdi hayıflanıyorum keşke daha fazla zıbın fln alsaydım diye, çünkü epey ucuzdu.
aklınızda bulunsun sizinde Crazy Baby idi alışveriş yaptıgım dükkanın adı.
ben kalitesini beğendim.
kızlar geçen hafta markafoniden aldığım bebek kıyafetleri perşembe günü elime geçti.
kumaş kalitesi konusunda epey tereddütlerim vardı ama kardeşim ve ben hepsine bayıldık.
şimdi hayıflanıyorum keşke daha fazla zıbın fln alsaydım diye, çünkü epey ucuzdu.
aklınızda bulunsun sizinde Crazy Baby idi alışveriş yaptıgım dükkanın adı.
ben kalitesini beğendim.
pekbicicim zeynep every snow...
bakın yoksunuz ortalrda 20 küsür kişiyiz yinede muhabbet çok az
canım ben bakıyorum ama bulamıyorum,tam olarak nerde :)
benmde oturup kalktıkca genelde kasık agrım oluyo ozellıkle hapsurunca cok fena oluyorum ıgneler saplanıyo sanki
Gerçekten cok az bi zaman Kaldı ben henuz hııcc bısey almadım yavruma.. Sankı yarın dogacakta benm ortada hıcbseym yok gıbı hıssedyrmm
bugun aile hekimime gittim kasık ağrım vardı hem de idrar ve kan testi için. hekimimin eşi de hamile 7. ayındaymış. uzun zamandır aramızdaki iş ve sağlık nedeniyle ahbap olmuştuk. ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız diye sorunca " onlar tamamen para tuzağı, ben çok güvendiğim bir dr arkadaşıma yaptırdım tıp fakültesinde" dedi. sonra arkadaşını aradı hemen beni söyledi. arkadaşı gelsin tabi ben bakarım dedi. o sebeple gereksiz gördüğüm için ben özel doktora 300-400 lira bayılmak istemiyorum ve onun rica ettiği doktora gideyim dedim. o sorunu bu şekilde hallettim:)
kızlar akşam kontrolüm vardı doktorum üçlü test ve anomalite testleri istedi benden yaptıran varmı bunları aranızda? 18.hafta 4 günlüğüz bu arada.randevum salı günü Allah nasip ederse testler için.yaptıran varsa nasıl bir işlem acaba bilgi verir mi güzel anneler.
Selamlar canlarım hepinize hayırlı cumalar,
ben 4 gündür raporluydum annemlerde kaldık bugün geldim işte.
haliyle giremedim buralara sabahtan biraz okudum yazdıklarınızı ama
bitecek gibi değil maşAllah hepinize :)
idrar yolu enfeksiyonu varmış p.tesi inanılmaz kasık agrısı ile gittim doktora.
bebeğe bişey olacak diye korktum ama çok şükür sağlıklıydı gayet.
ben de o güne nazaran bugün daha iyiceyim.
cinsiyeti değişenler olmuş çok şaşırdım :)
biz de 16+1 de öğrendik ama umarım bi değişme olmaz.
çok alıştırdım kendimi oğluma
bu arada çarşamba günü aile hekimi ile randevum vardı oraya gittim. hazır raporluyken.
boy kilo kontrolünden falan sonra uzandım ebe hanım muayene etti
elinde küçük bi cihazla oğlumun kalp atışlarını dinledi.
eğer duyamazsa aşıyı diğer haftaya ertelememiz gerekeceğini söylemişti ama.
rahatlıkla duyduk kalp atışlarını.
sonra aşı yaptı işte. ilk gün birşey hissetmedim ama ertesi günden beri sol kolumda bir sızlama var
üzerine falan yatamadım pek.
size de böyle bir prosedür izlenecek sanırım. bilginiz olsun diye uzattım böyle
çook öpüyorum hepinizi ve yavrularınızı
Eki Görüntüle 565392
Kızlar ben böyle birşey bulursam böyle alacağım banyo için
Kullanışlı olur mu acaba?
Bana göre o izlediğimiz videolardaki gibi musluk altında olacak hep ve üşümiyecek
Kaydırma olmaz diye gördümm
Çömelipte bel ağrısı yapmaz cocukta camasır gibi cart curt hızlı hızlı yıkanıp korkmaz gibi :44:
olmayanlar ne yapsın canımbu şehirde hiçbir yerde yok dedi doktor.Normal ultrasonla yapılabiliyor mu acaba?
Bir de ayrıntılı ultrason konusu geçmiş.
ben eskişehirdeyim, Turgay Şenere gitmeyi düşünüyorum.
Çok kişiden adını duydum, hatta şuan gebe olan arkadaşlarım da şiddetle önerdiler.
afyon kütahya bilecik gibi çevre illerden fln da hep ona geliyorlarmış.
muayene ücreti 150 tl diye duydum bana çok fazla gelmedi.
eskişehir ya da çevre illerde bulunan varsa aklınızda bulunsun.
aslında sadece riskli gebeliklerde ayrıntılı ultrason öneriyolar evet ve ben de aslında hem para tuzağına düşmek istemiyorum hem de kafamın karışmasını ama ilerde neden gitmedim die de pişman olmak istemiyorum o yüzden kesin gidicem bi oh çekerim inşallah da rahatlarım :)) sen çok iyi halletmişsin gerçekten, bakim benim de çevremde tanıdık var mı:))
cnm arada indirim sitelerinde çıkyo
bide yanlış hatırlamıyorsam mothercare de vardı
bide o normalde dümdüz bişi kaldırmakta kolay yani
kızlar akşam kontrolüm vardı doktorum üçlü test ve anomalite testleri istedi benden yaptıran varmı bunları aranızda? 18.hafta 4 günlüğüz bu arada.randevum salı günü Allah nasip ederse testler için.yaptıran varsa nasıl bir işlem acaba bilgi verir mi güzel anneler.
Detaylı diğer adıyla ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar?
Dimii sankii o koca koca küvetleri salona taşıı
Suyu ayarla odayı ayarlaa bornoz takım taklavat ser seriştir
Eğil kalk filaann
Bence pratik ve kullanışlı geldi bide motharcarede bakiimm varsa ordaa
İndirim sitelerini takip ederim ama denk gelmedim yaa hemen bunuda indirigandi yapacağım
koca bi leğen ,kova, maşrapa ,BENİM İŞİMİ GÖRÜRDimii sankii o koca koca küvetleri salona taşıı
Suyu ayarla odayı ayarlaa bornoz takım taklavat ser seriştir
Eğil kalk filaann
Bence pratik ve kullanışlı geldi bide motharcarede bakiimm varsa ordaa
İndirim sitelerini takip ederim ama denk gelmedim yaa hemen bunuda indirigandi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?