2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben yolcu :)
ablamda nete gıremıyebılırım buyuk ıhtımal ve bır aksılık olmazsa yıne bu foru msayesınde tanıdıgım arkadaslarla bulusucaz
pazar aksamına kadar bı ıhtımal yokum yanı öpüldünüzzzzzzzzzz

kızlaarrr şaka gibi ama 5 ay kaldı nerdeyseee:)) 17+4 teyim ve bir oğlum olacak inşallah:)) bugün 3lü tarama sonucum da iyi çıktı çok şükür:) sanki arada hissediyorum bebişi sizde var mı hareketlilik?

kızlaarrr şaka gibi ama 5 ay kaldı nerdeyseee:)) 17+4 teyim ve bir oğlum olacak inşallah:)) bugün 3lü tarama sonucum da iyi çıktı çok şükür:) sanki arada hissediyorum bebişi sizde var mı hareketlilik?

var var canım hareketlilik genelde bende sol tarafımda oluyor:) ahh bi de şu kasık agrım geçerse daha mutlu olucam bebiş hareketlenince:)

ben hala anlayamadım var gibi ama dediğin gibi kasık ağrısı oluyo bende de ama rahatsız etmiyo daha tekmeli günleri olacak inş:)) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var sırada, bitmiyo bi türlü testler yaww:))

benmde oturup kalktıkca genelde kasık agrım oluyo ozellıkle hapsurunca cok fena oluyorum ıgneler saplanıyo sanki
Gerçekten cok az bi zaman Kaldı ben henuz hııcc bısey almadım yavruma.. Sankı yarın dogacakta benm ortada hıcbseym yok gıbı hıssedyrmm

bugun aile hekimime gittim kasık ağrım vardı hem de idrar ve kan testi için. hekimimin eşi de hamile 7. ayındaymış. uzun zamandır aramızdaki iş ve sağlık nedeniyle ahbap olmuştuk. ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız diye sorunca " onlar tamamen para tuzağı, ben çok güvendiğim bir dr arkadaşıma yaptırdım tıp fakültesinde" dedi. sonra arkadaşını aradı hemen beni söyledi. arkadaşı gelsin tabi ben bakarım dedi. o sebeple gereksiz gördüğüm için ben özel doktora 300-400 lira bayılmak istemiyorum ve onun rica ettiği doktora gideyim dedim. o sorunu bu şekilde hallettim:)

Sevindim canım çok ii olmuş hem fakulte doktoru daha ıı dır bnce..bende ozel hastaneye gıdıyorm okdr ısterlerse bende vermem baska yerde yaptırırım o kontrolumu.. Sonuclarn Nasıl cıktı pekı bı sorun varmı? umarm temız cıkmıstır

demekki normal bu ağrılar. ama cidden dayanılır gibi değil bazen. aslında ben de zaman sanki geçmiyormus gibi hissediyorum. birkaç unisex kıyafet aldım ben de, 13 yasındaki kardeşimin bebeklik kıyafetleri duruyor daha en olmadı onlardan takviye yapıcaz:) oturup baktık geçen gün annemle. ne hatıralar canlandı bilemezsiniz:)

bu hafta sonu bir sürü işim var kızlar ya
yarın arkadaşımın bebek mevlütü var, akşam da düğüne gideceğiz
pazar sabahı da kahvaltıya misafir gelecek, onlara bişeyler hazırlamam gerekiyor
akşam da mecbur ütü yapmalıyım
valla evi hangi ara temizlicem hangi ara hazırlık yapıcam bilmiyorum

bugünde kına gecesi var, oraya da gitmek zorundayım

normalde hareketi severim ama bu aralar koltukta battaniyenin altında oturup film izleyip uyumak istiyorum

Selamlar canlarım hepinize hayırlı cumalar,
ben 4 gündür raporluydum annemlerde kaldık bugün geldim işte.
haliyle giremedim buralara sabahtan biraz okudum yazdıklarınızı ama
bitecek gibi değil maşAllah hepinize :)
idrar yolu enfeksiyonu varmış p.tesi inanılmaz kasık agrısı ile gittim doktora.
bebeğe bişey olacak diye korktum ama çok şükür sağlıklıydı gayet.
ben de o güne nazaran bugün daha iyiceyim.
cinsiyeti değişenler olmuş çok şaşırdım :)
biz de 16+1 de öğrendik ama umarım bi değişme olmaz.
çok alıştırdım kendimi oğluma
bu arada çarşamba günü aile hekimi ile randevum vardı oraya gittim. hazır raporluyken.
boy kilo kontrolünden falan sonra uzandım ebe hanım muayene etti
elinde küçük bi cihazla oğlumun kalp atışlarını dinledi.
eğer duyamazsa aşıyı diğer haftaya ertelememiz gerekeceğini söylemişti ama.
rahatlıkla duyduk kalp atışlarını.
sonra aşı yaptı işte. ilk gün birşey hissetmedim ama ertesi günden beri sol kolumda bir sızlama var
üzerine falan yatamadım pek.
size de böyle bir prosedür izlenecek sanırım. bilginiz olsun diye uzattım böyle
çook öpüyorum hepinizi ve yavrularınızı

aynen öyle canım. sonuclarım pazartesiye ancak çıkar sanırım. umarım idrar yolunda bir sorun yoktur. arada demir hapı kullanmayı da unutuyorum. kan değerlerim de yerindedir umarım:) amann sevmiyorum bu ilaç işlerini:)

owww cidden çok yogun. ama bence kendini çok yorma. ev temizliği için birinden yardım alsan iyi olur canım. gitmen gereken yerlerde de 1-1,5 saat kadar durup ayrıl. senin mazeretini herkes anlar ve kötü karşılamazlar. çok yormaa kendiniiiiiii

Geçicek insallah bu agrılarımz en kısa zamanda yoksa daha da mı artıcak :44: Canlanmaz mı yaaa negzll bişy benmde bikaç elbisem duruyo cocukluk küpelrm duruo kızım olrsa dıe sakladm bakalım diğer cocklarda erkek olrsa torunuma saklarm bende :):):):):):) Zaman bence cok cabuk gecıo bugun kasım ayının son gunu Daha dun gibi hatırlıyorm ayın 1ini :):)

aynı sorunlarla gitmişiz doktora ama benim idrar yolu sonucum henüz cıkmadığı için bilmiyorum ne olacağını. bebeğinin cinsiyetini bayaa erken ogrenmişsin benimki göstermedi 16. haftasında:) coook geçmiş olsun dikkat et kendine sen yine de.

bana da bugun tetanoz aşısı yapıcam dedi hemşire. istemedim yaa. ne alaka neden tetanoz aşısı yapılıyoruz. ben istemedim yaptırmadım ama mecburi olsaydı ısrar ederlerdi diye dusunuyorum. gerçi hemşire aile hekimimiz eşine de yaptırdı dedi ama beniikna edemedi:)

umarım bişeyın cıkmaz canım.. zor idrar yolu enfeksiyonu.. bende unutuyorm demır hapımı sabah aç karnına olduu ıcın mıdemı bulandırıo kahvaltı hazırlayamıyorm oyzden ıcmıyorm bugunde oglen ıctım acıktıgımda..

canım bence yaptır.. doğumda kullanılan aletlerden hem sen hem bebek tetanoz mikrobu kapabilir allah muhafaza... gerekli yani için rahat etmiyorsa druna sor

canım bir sakıncası yok ki. belki doğum esnasında steril olmayan bir durumla fln karşılaşırsın. ben o yüzden istemiyorum falan demedim.
gebe abla çok tatlı birisiydi zaten kendisinin de 4 yaşında oglu var o da yaptırmış hamileyken.

yaww korktugum için yaptırmadım anlasanıza:) cocukluktan beri korkarım ben bu meretten. hele bi de sonrasında ateş ağrı filan yapıyorsa yandım:) ama tavsiyelerinize uyucam. birdahakine yaptırıyım mutlaka:)

iyi valla almayan tek ben değilmişim,son aylarda şişeceğiz iyice.Ama senin göbüş çok tatlı erkek göbeği

sıkma canını o kadar ya normal kilona dönüyorsun demekki vücuda da bağlı biraz,ama kahvaltını yap dikkat et.hem şimdi kilo da yakışır sana

geçmiş olsun canım psikolojik biraz sanki bide vücudunu alıştırmamışsın ya ağır şeylere hemen tepki vermiş benim çoğu yemekten sonra çok az yanmam oluyor hep,canını sıkma

valla büyük çocuğum yeğenim olmadığı için nasıl bir duygu bilmiyorum ama kendi çocuğun olmadan güzel oluyor çok seviyorsun diyorlar hep yavrum zaten anne tarafından ilk torun olacak baba tarafından ikinci ilki erkekmiş bezdirmiş çocukken kayınvalidemi görümcemi şimdi 14 yaşında.benimkini de kız olsa da sevswk diyorlarevet dediğinin aynısını bir arkadaşım da dedi arka arkaya yapsaydım diye.kıskançlık da fazla olmaz hem küçük olunca.şu bebeğimizi hayırlısıyla bir kucağımıza alsak batıya gidince bakacağım artık.üstüste yaparsam işime alışmadım büyütüyor olacağım bilmiyorum artık.ama sen evdesin galiba canım düşünürsün.büyüyünce de rahat edersin
sende bendensin desene yazın falan da gitmiyorsunuz o zaman.çok güzel yerlermiş oralar.benim de anne tarafı giresunlu:))balığı da yemek lazım ya geçen batmandan hamsi aldım nasıl seviniyorum bebeğim hamsi yiyecek diyeburadaki hamsiler hayata küsmüş:2:

ben hiç yaptırmayacağım burda yokmuş o iyi cihazlardanistanbulda olsam yaptırırdım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…