- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.221
kızlaarrr şaka gibi ama 5 ay kaldı nerdeyseee:)) 17+4 teyim ve bir oğlum olacak inşallah:)) bugün 3lü tarama sonucum da iyi çıktı çok şükür:) sanki arada hissediyorum bebişi sizde var mı hareketlilik?
bugun aile hekimime gittim kasık ağrım vardı hem de idrar ve kan testi için. hekimimin eşi de hamile 7. ayındaymış. uzun zamandır aramızdaki iş ve sağlık nedeniyle ahbap olmuştuk. ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız diye sorunca " onlar tamamen para tuzağı, ben çok güvendiğim bir dr arkadaşıma yaptırdım tıp fakültesinde" dedi. sonra arkadaşını aradı hemen beni söyledi. arkadaşı gelsin tabi ben bakarım dedi. o sebeple gereksiz gördüğüm için ben özel doktora 300-400 lira bayılmak istemiyorum ve onun rica ettiği doktora gideyim dedim. o sorunu bu şekilde hallettim:)
benmde oturup kalktıkca genelde kasık agrım oluyo ozellıkle hapsurunca cok fena oluyorum ıgneler saplanıyo sanki
Gerçekten cok az bi zaman Kaldı ben henuz hııcc bısey almadım yavruma.. Sankı yarın dogacakta benm ortada hıcbseym yok gıbı hıssedyrmm
aynen öyle canım. sonuclarım pazartesiye ancak çıkar sanırım. umarım idrar yolunda bir sorun yoktur. arada demir hapı kullanmayı da unutuyorum. kan değerlerim de yerindedir umarım:) amann sevmiyorum bu ilaç işlerini:)Sevindim canım çok ii olmuş hem fakulte doktoru daha ıı dır bnce..bende ozel hastaneye gıdıyorm okdr ısterlerse bende vermem baska yerde yaptırırım o kontrolumu.. Sonuclarn Nasıl cıktı pekı bı sorun varmı? umarm temız cıkmıstır
bu hafta sonu bir sürü işim var kızlar ya
yarın arkadaşımın bebek mevlütü var, akşam da düğüne gideceğiz
pazar sabahı da kahvaltıya misafir gelecek, onlara bişeyler hazırlamam gerekiyor
akşam da mecbur ütü yapmalıyım
valla evi hangi ara temizlicem hangi ara hazırlık yapıcam bilmiyorum
bugünde kına gecesi var, oraya da gitmek zorundayım
normalde hareketi severim ama bu aralar koltukta battaniyenin altında oturup film izleyip uyumak istiyorum
demekki normal bu ağrılar. ama cidden dayanılır gibi değil bazen. aslında ben de zaman sanki geçmiyormus gibi hissediyorum. birkaç unisex kıyafet aldım ben de, 13 yasındaki kardeşimin bebeklik kıyafetleri duruyor daha en olmadı onlardan takviye yapıcaz:) oturup baktık geçen gün annemle. ne hatıralar canlandı bilemezsiniz:)
Selamlar canlarım hepinize hayırlı cumalar,
ben 4 gündür raporluydum annemlerde kaldık bugün geldim işte.
haliyle giremedim buralara sabahtan biraz okudum yazdıklarınızı ama
bitecek gibi değil maşAllah hepinize :)
idrar yolu enfeksiyonu varmış p.tesi inanılmaz kasık agrısı ile gittim doktora.
bebeğe bişey olacak diye korktum ama çok şükür sağlıklıydı gayet.
ben de o güne nazaran bugün daha iyiceyim.
cinsiyeti değişenler olmuş çok şaşırdım :)
biz de 16+1 de öğrendik ama umarım bi değişme olmaz.
çok alıştırdım kendimi oğluma
bu arada çarşamba günü aile hekimi ile randevum vardı oraya gittim. hazır raporluyken.
boy kilo kontrolünden falan sonra uzandım ebe hanım muayene etti
elinde küçük bi cihazla oğlumun kalp atışlarını dinledi.
eğer duyamazsa aşıyı diğer haftaya ertelememiz gerekeceğini söylemişti ama.
rahatlıkla duyduk kalp atışlarını.
sonra aşı yaptı işte. ilk gün birşey hissetmedim ama ertesi günden beri sol kolumda bir sızlama var
üzerine falan yatamadım pek.
size de böyle bir prosedür izlenecek sanırım. bilginiz olsun diye uzattım böyle
çook öpüyorum hepinizi ve yavrularınızı
aynen öyle canım. sonuclarım pazartesiye ancak çıkar sanırım. umarım idrar yolunda bir sorun yoktur. arada demir hapı kullanmayı da unutuyorum. kan değerlerim de yerindedir umarım:) amann sevmiyorum bu ilaç işlerini:)
aynı sorunlarla gitmişiz doktora ama benim idrar yolu sonucum henüz cıkmadığı için bilmiyorum ne olacağını. bebeğinin cinsiyetini bayaa erken ogrenmişsin benimki göstermedi 16. haftasında:) coook geçmiş olsun dikkat et kendine sen yine de.
bana da bugun tetanoz aşısı yapıcam dedi hemşire. istemedim yaa. ne alaka neden tetanoz aşısı yapılıyoruz. ben istemedim yaptırmadım ama mecburi olsaydı ısrar ederlerdi diye dusunuyorum. gerçi hemşire aile hekimimiz eşine de yaptırdı dedi ama beniikna edemedi:)
aynı sorunlarla gitmişiz doktora ama benim idrar yolu sonucum henüz cıkmadığı için bilmiyorum ne olacağını. bebeğinin cinsiyetini bayaa erken ogrenmişsin benimki göstermedi 16. haftasında:) coook geçmiş olsun dikkat et kendine sen yine de.
bana da bugun tetanoz aşısı yapıcam dedi hemşire. istemedim yaa. ne alaka neden tetanoz aşısı yapılıyoruz. ben istemedim yaptırmadım ama mecburi olsaydı ısrar ederlerdi diye dusunuyorum. gerçi hemşire aile hekimimiz eşine de yaptırdı dedi ama beniikna edemedi:)
Ne guzel ya kucuk cocuklara bayılıyorum hayal dunyaların cok genıs
15. Haftamdayım daha almadım bende gobegım var ıste5aya kadar bence sorun degıl nasılsabeslenmeme dıkkat edıyorum zaten son aylarda alacagım kadar alacagım
ben öyle şeyleri yemiyorum çok bulantımda oldu sanırım ideal kilonun altında olanlar daha çabuk alıyo ya doktor beni gördüğünde çok zayıfsın çok dedi serumlar taktı şimdide moralimi bozuyosaat kaç oldu kahvlatı yapmadım daha canım birşey istemiyo
kızlar berbat bır gece gecırdım
aksam tvde cıps gordum dayanamadım aldım yedım yemez olaydım o mu yaptı bılemıyorum
mıdem yanmaya basladı gece evde döndüm durdum cok korktum yavruma bısey olmasın dıye dua ettım
boyle bı agrı hıc yasamadım bı kac saat zar zor uyudum bıraz kendıme geleyım ablama gıdıcem kalmaya
ıkı yudum soguk sut ıctım ıyı gelır dıye yavrum ıyıdır inşallah
yegenlerımı cok severım anne yarısı bılır bızlerı bu sefer yakınımda olcakkı oy doyamam ben ona dedıgın gıbı annelık provası yapcam:)
yas farkı olunca eltım mesela 5 yıl sonra yaptıa dıyorkı tam bebek uyuyor dıgerı okula gıtmek zorunda mecbur bebegıde alıp gıdıyoruz okula
zor oluyor ıkısı arasında yas farkı az oldumu eve baglı kaldıgı donemler denk gelıyor hemen hemen tabı bebeıs olmadan ahkam kesmek kolay
once bı hayırlsıyla anne olmayı ogreneyımde:)
bende trabzona hıc gıtmedım balıgı cayı sevmem herkes der ne bıcım karadenızlısın ee marmara denızınden baska denzı gormedımkı bende :)
bugun aile hekimime gittim kasık ağrım vardı hem de idrar ve kan testi için. hekimimin eşi de hamile 7. ayındaymış. uzun zamandır aramızdaki iş ve sağlık nedeniyle ahbap olmuştuk. ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız diye sorunca " onlar tamamen para tuzağı, ben çok güvendiğim bir dr arkadaşıma yaptırdım tıp fakültesinde" dedi. sonra arkadaşını aradı hemen beni söyledi. arkadaşı gelsin tabi ben bakarım dedi. o sebeple gereksiz gördüğüm için ben özel doktora 300-400 lira bayılmak istemiyorum ve onun rica ettiği doktora gideyim dedim. o sorunu bu şekilde hallettim:)
Burada yerel bir bebe mağazası oradan aldık canım. içinde uyku seti ve ortopedik yatağıyla birlikte 550 TL ye geldiayyy bayıldım buna.tam hayalimdeki gibi. nerden almıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?