- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.241
ayyy bayıldım buna.tam hayalimdeki gibi. nerden almıştınız?
[sıze=2]detaylı diğer adıyla ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar?[/sıze]
[sıze=2]detaylı diğer adıyla ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar?[/sıze]
bu detaylı ultrason anamoli taramasıyla aynı şeymi kızlar? doktorumuz istedi dün akşamda puuf kafam karıştı iyice.anamoli testi ve üçlü test istedi.yaptıran yokmu hiç ?
Yarasın annesı bısıcık olmaz bende 12de bır dunya sey yedımOff geç yedim ama çok yedim
patlıycam şimdi
Anomali testi dediği ayrıntılı ultrason işte.. Çok önemli bu işte.. Çünkü bebeğin organları tek tek inceleniyor kan akışından herşeyine kadar..
Off geç yedim ama çok yedim
patlıycam şimdi
Anomali testi dediği ayrıntılı ultrason işte.. Çok önemli bu işte.. Çünkü bebeğin organları tek tek inceleniyor kan akışından herşeyine kadar..
Yaptırmayı düşünüyor musunuz demedim :)) Nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz dedim !..
Bu konu ayrı bir uzmanlık alanı gerektiriyor her kadın doğumcu yapamıyor
olmayanlar ne yapsın canımbu şehirde hiçbir yerde yok dedi doktor.Normal ultrasonla yapılabiliyor mu acaba?
olmayanlar ne yapsın canımbu şehirde hiçbir yerde yok dedi doktor.Normal ultrasonla yapılabiliyor mu acaba?
kızlar geçen hafta markafoniden aldığım bebek kıyafetleri perşembe günü elime geçti.
kumaş kalitesi konusunda epey tereddütlerim vardı ama kardeşim ve ben hepsine bayıldık.
şimdi hayıflanıyorum keşke daha fazla zıbın fln alsaydım diye, çünkü epey ucuzdu.
aklınızda bulunsun sizinde Crazy Baby idi alışveriş yaptıgım dükkanın adı.
ben kalitesini beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?