2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:

anladım canım ben ara ara seyrime gibi bişiler hissediyorum ama bebekmi hareket edio anlamıyorum..ya ayda 1 dr gidince cok uzun sürüo meraktan çatlıyorum ya 15i ya 22 si gidicem nasıl dayancam ozamana kadar bilmem..

hmm benim 3 ay yasaktı..yeni yeni başladık işte korka korka oldu ama dikkat etmeye calışıyoryz..RABBİM korur İNŞALLAH..

Son düzenleme:
aynen benimde öyle canım.. haftada 1 ideal yapcak bişi yok dayancaklar artık

Son düzenleme:

Gunaydin kizlar,
Ben doktordayim. Bebisim 3.ayda soylendigi gibi kız:)
Muayenesi yapildi sağlıklı ve 174 g olmuş minigim. Kalbini incelemek istedi dr ama pozisyonu pek musaede etmedi. Biraz dolas, meyve suyu ic yine bakalim dedi. Bekliyoruz kizimla :)

Son düzenleme:
canım ben onceden pıt pıt bişiler duyuyordum ama dr hevesımı kırmıstı bağırsaktandır dıye :)
yani bukadar netleşene kadar artık anladımki hakkaten hareket buymuş
2-3 haftaya netleşir ozaman bizimkide İNŞALLAH..:)

Son düzenleme:
ya canım şu takvımını nasıl yapıyorsunuz altta yazıyor ya dogacagı muhtemel tarıh ondan yapmak ıstıyorum bende yardım eder mısınız?
canım profilini düzenlede bebeğinizin tahmini doğacağı tarihi yazıyosun kaydediosun çıkıyo

ya canım şu takvımını nasıl yapıyorsunuz altta yazıyor ya dogacagı muhtemel tarıh ondan yapmak ıstıyorum bende yardım eder mısınız?
canım profilini düzenlede bebeğinizin tahmini doğacağı tarihi yazıyosun kaydediosun çıkıyo

günaydın kızlaarrrr...biri de bana şu yazıların rengini nasıl değiştirebileceğimi anlatabilir mi?bu renk kişiliğimi hhiiççç yansıtmıyor

hayirli sabahlar annecikler:))bugun bebegimle ikinci sinavimiza girecegiz bilgisayar sinavi,Allahtan kpss ye beraber girmedik:))

doğum tarihimizi yazdım ama imza alanına link girmek gerekmiyor mu başka şeyler çıkıyor ben yapınca
hayır canım link girmek gerekmiyor profil ayarlarında doğacağı tarihi giriyosun kaydet diosun çıkıyor ben öyle yapmıştım

ay yapamıyorum kızlar ya doğum tahini yazdım doğru biçimde neden getirmiyor yaf teknoloji özürlü arkadaşınıza bir el atıverin gari

ay yapamıyorum kızlar ya doğum tahini yazdım doğru biçimde neden getirmiyor yaf teknoloji özürlü arkadaşınıza bir el atıverin gari
canım profil+ profil ayarları tahmini doğacağı tarih yazıyo tarihi yaz ve altta kaydet var tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…