- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.401
canım bendede oluyo napcamı şaşırıyorum midem şiş gibi gelio..oluyomuş öyle..
ya benim bazı sorularım olcaktı bebiş ne zaman hareket etmeye başlıo bişiler hissediyorum ama nolduğunu anlayamıyorum 2 gündür cok karnım ağrıyo..
bide özel olcak ama dr birlikte olma yasağını kaldırdı..biraz korka korka oluyo ama siz napısunuz korunuyomusunuz..
şicanım valla ben 18 haftamdaym 17 haftada hissetmeye başadım
böyle içerden karnıma bildiğin ittiriyor gibi once sagda hissettim sonra solda şimdide ortalarda yanı artık heryandan hissettiryr hıssettıgım anda 4 5 kez vuruyor öyle yanı
ilk aylarda düzenli birlikteliğimiz vardı korunmadan oluyordu.
sonraları eşim olmadı için nadirleşti ama korunmadık canım normalde korunmak gerekiyormuş
araştırmıştım ozaman öyle okumuştum ben tabi hiç tahmin bile etmemiştim böyle korunmak gerektiğini geç öğrendim anlayacagın çok şükür bi sıkıntım olmadı ama yani birde doktorum falan bana dıkkat etmen gerekyor yada yasak demedı ben ıyıce arastırmıstım ılıskı dıkkat edıldııgınde olmasında sakınca yoktu bızde dıkkat ettık ve oyle oldu
canım bendede oluyo napcamı şaşırıyorum midem şiş gibi gelio..oluyomuş öyle..
ya benim bazı sorularım olcaktı bebiş ne zaman hareket etmeye başlıo bişiler hissediyorum ama nolduğunu anlayamıyorum 2 gündür cok karnım ağrıyo..
bide özel olcak ama dr birlikte olma yasağını kaldırdı..biraz korka korka oluyo ama siz napısunuz korunuyomusunuz..
evet ya aynı durumdayız senle yemek ıstıyorum ama sonra o şişkinlik hissi çok sinir ediyor beni.işdeyim bide oturuyorum bütün gün,oturduğum yerde hareketler yapıyorum ayaklarımı sallıom millet bu kadın deli dicek sonunda
hareketleri bende hissetmiyorum daha yada hissettiklerim hareketmi bilmiyorum karnımın içinde sürekli bir hareket hali ama acaba diyorum bağırsak hareketleri ile mi karıştırıyorum
bizim yasağımız yok ama pek sık olmuyo artık yani bebek geliyo aklımıza korkuyoruz uyuyoruz kardeş kardeş genelde
olduğunda da dikkatli olmaya çalışıyoruz mumkun oldugunca.
anladım canım ben ara ara seyrime gibi bişiler hissediyorum ama bebekmi hareket edio anlamıyorum..ya ayda 1 dr gidince cok uzun sürüo meraktan çatlıyorum ya 15i ya 22 si gidicem nasıl dayancam ozamana kadar bilmem..şicanım valla ben 18 haftamdaym 17 haftada hissetmeye başadım
böyle içerden karnıma bildiğin ittiriyor gibi once sagda hissettim sonra solda şimdide ortalarda yanı artık heryandan hissettiryr hıssettıgım anda 4 5 kez vuruyor öyle yanı
ilk aylarda düzenli birlikteliğimiz vardı korunmadan oluyordu.
sonraları eşim olmadı için nadirleşti ama korunmadık canım normalde korunmak gerekiyormuş
araştırmıştım ozaman öyle okumuştum ben tabi hiç tahmin bile etmemiştim böyle korunmak gerektiğini
aynen benimde öyle canım.. haftada 1 ideal yapcak bişi yok dayancaklar artıkevet ya aynı durumdayız senle yemek ıstıyorum ama sonra o şişkinlik hissi çok sinir ediyor beni.işdeyim bide oturuyorum bütün gün,oturduğum yerde hareketler yapıyorum ayaklarımı sallıom millet bu kadın deli dicek sonunda
hareketleri bende hissetmiyorum daha yada hissettiklerim hareketmi bilmiyorum karnımın içinde sürekli bir hareket hali ama acaba diyorum bağırsak hareketleri ile mi karıştırıyorum
bizim yasağımız yok ama pek sık olmuyo artık yani bebek geliyo aklımıza korkuyoruz uyuyoruz kardeş kardeş genelde
olduğunda da dikkatli olmaya çalışıyoruz mumkun oldugunca.
anladım canım ben ara ara seyrime gibi bişiler hissediyorum ama bebekmi hareket edio anlamıyorum..ya ayda 1 dr gidince cok uzun sürüo meraktan çatlıyorum ya 15i ya 22 si gidicem nasıl dayancam ozamana kadar bilmem..
hmm benim 3 ay yasaktı..yeni yeni başladık işte korka korka oldu ama dikkat etmeye calışıyoryz..RABBİM korur İNŞALLAH..
canım ben onceden pıt pıt bişiler duyuyordum ama dr hevesımı kırmıstı bağırsaktandır dıye :)
yani bukadar netleşene kadar artık anladımki hakkaten hareket buymuş
2-3 haftaya netleşir ozaman bizimkide İNŞALLAH..:)canım ben onceden pıt pıt bişiler duyuyordum ama dr hevesımı kırmıstı bağırsaktandır dıye :)
yani bukadar netleşene kadar artık anladımki hakkaten hareket buymuş
2-3 haftaya netleşir ozaman bizimkide İNŞALLAH..:)
canım profilini düzenlede bebeğinizin tahmini doğacağı tarihi yazıyosun kaydediosun çıkıyoya canım şu takvımını nasıl yapıyorsunuz altta yazıyor ya dogacagı muhtemel tarıh ondan yapmak ıstıyorum bende yardım eder mısınız?
canım profilini düzenlede bebeğinizin tahmini doğacağı tarihi yazıyosun kaydediosun çıkıyoya canım şu takvımını nasıl yapıyorsunuz altta yazıyor ya dogacagı muhtemel tarıh ondan yapmak ıstıyorum bende yardım eder mısınız?
ya canım şu takvımını nasıl yapıyorsunuz altta yazıyor ya dogacagı muhtemel tarıh ondan yapmak ıstıyorum bende yardım eder mısınız?
bizim yazilarin altindaki hamilelik gunlugunu imza olarak ekleyi tikla dpgum tarihini gir
hayır canım link girmek gerekmiyor profil ayarlarında doğacağı tarihi giriyosun kaydet diosun çıkıyor ben öyle yapmıştımdoğum tarihimizi yazdım ama imza alanına link girmek gerekmiyor mu başka şeyler çıkıyor ben yapınca
canım profil+ profil ayarları tahmini doğacağı tarih yazıyo tarihi yaz ve altta kaydet var tıklaay yapamıyorum kızlar ya doğum tahini yazdım doğru biçimde neden getirmiyor yafteknoloji özürlü arkadaşınıza bir el atıverin gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?