- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.381
valla tam topiğine sordun bu soruyu:) bı kız bı erkek gördüğümüz için de çocuklarımız da bize benzedi doktorlar bı kız bı erkek dıyor:) tutturamadık :) ama pekbicici var o ne derse çıkar kahin gb ermiş ermiş artık tersi de tutuyor doğrusu da:))) bu arada nick bayıldım görümcezede :) :)
every bende sendeki tüylenmeye şaşırmıştım,genelde erkek annelerinde oluyormuş testesteron hormonundan dolayı,bide gelişiminin ileri olmasına.alışabildin mi erkek annesi olacağına
selam kızlar benimde kızım oluyormuş :) banada başta erkek demişlerdi
selam kızlar benimde kızım oluyormuş :) banada başta erkek demişlerdi
benmi görmüyorum diye bakıyorum siz konuştukça ben bakıyorum varmı kıl mıl dye:18:ama yok çok şükür bu kadar değişiklikten sonra noluyo diyorum herkes bi şüpheye düştüya
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranıza 18+0 ız hem 3lü testte hem de bugün muayene gördük oğluşumu.Doktor boy 18 cm kilo 240gram dedi normal dedi ama bilmiyorum. Buarada sizler kaç kilo aldınız anneler?
Günaydın :)
herkezeee hayırlı bir sabah diliyorumm..
evde olanlar oh mis keyfini çıkartın arkadaşlar
benim gibi 18 haftalık olup neredeyse azıcık göbişi olanlar varmı
aynaya bakıyorum acaba bu bebiş nerede diyorum :) onu sanırım geniş olan iç karnımda gizliyorum
maalesef gobegim var bayaa,keske bebek olsaydi icinde sadece ama masallah gazimda ayni bebek kadar yer kapliyr
:) olsun canım neolcak canın saolsun bebeğin sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil
ben çok zayıfım yani ondan sanırım 42 ile hamile kaldım en son 2 hafta önce 45 700 falan geliyordum yani 18 haftada aldıgım kılo amaa göbiş gecee kavun koymuş gibi oluyor şişiyor gündüz düz :)
günaydın kızlarr nasılsınız.......[/QU
gunaydın kızlar :) iyiyim ben tatlım sen ? ya kızlar bende yemek yedikten sonra acayip bi şişkinlik hissi oluşuyor çokda yemiyorum aslında ama. 19.haftadayız daha kilo almadım ama yemek yiyince içime bir dana oturuyor sanki
Gunaydın hanımlarguzel bır haftasonu. Gecırmenız dılegıyel bır temızlık yapıcaz bugun evımden tıksınmeye basladım ıyıce dun gece bır sınırle kalkıp gecenın 1ınde camasır suyuyla mutfagı temızledım parıl parlıyo sımdı evın her yerı sılınıp supurulecek toz alınacak yapabıldıgımı yapacam kalanı esıme aıt
Daha alırsın kı kılo cok basındayız hem bebegın saglıklıysa zayıf hamıle ol ne guzel en ıdealı o bence
slm kızlar güzel bi gün ve ben çalışıyorum :/
bişi sorcam ayaklarında daha doğrusu bileklerinde şişme olana varmı?
canım bendede oluyo napcamı şaşırıyorum midem şiş gibi gelio..oluyomuş öyle..gunaydın kızlar :) iyiyim ben tatlım sen ? ya kızlar bende yemek yedikten sonra acayip bi şişkinlik hissi oluşuyor çokda yemiyorum aslında ama. 19.haftadayız daha kilo almadım ama yemek yiyince içime bir dana oturuyor sanki
günaydın kızlarr nasılsınız.......[/QU
gunaydın kızlar :) iyiyim ben tatlım sen ? ya kızlar bende yemek yedikten sonra acayip bi şişkinlik hissi oluşuyor çokda yemiyorum aslında ama. 19.haftadayız daha kilo almadım ama yemek yiyince içime bir dana oturuyor sanki
günaydın evet ben çokta yesem azda yesem şişkinlik oluyro bazen midemde inanılmaz doluluk hissi bile olabiliyor agrıyor yanı iştahım çok masallah dayanamayıp yiyincede agrıyor
günaydın kızlarr nasılsınız.......
günaydın canımmm iyiz sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?