2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

öncelikle size ve cevap veren herkese çok teşekkür ederim. ben de rüyamda kız gördüm birkaç defa. bilmiyorum doğru çıkar mı :) nicke gelince, bir 5 yıl kadar önce almıştım bu nicki ve o zaman için trajedimi yansıtıyordu, şimdiyse çok şükür trajikomik hale geldi :))

every bende sendeki tüylenmeye şaşırmıştım,genelde erkek annelerinde oluyormuş testesteron hormonundan dolayı,bide gelişiminin ileri olmasına.alışabildin mi erkek annesi olacağına

benmi görmüyorum diye bakıyorum siz konuştukça ben bakıyorum varmı kıl mıl dye:18: ama yok çok şükür bu kadar değişiklikten sonra noluyo diyorum herkes bi şüpheye düştüya

benmi görmüyorum diye bakıyorum siz konuştukça ben bakıyorum varmı kıl mıl dye:18: ama yok çok şükür bu kadar değişiklikten sonra noluyo diyorum herkes bi şüpheye düştüya

değil mi ya belki senin oğlan daha az testesteron üretiyordurvallla bilemiyorum 5 mi oldu 6 mı cinsiyeti değişenlerin.ben 17 18 de gideceğim için o zamana kadar kesin olur diye düşünüyorum ama bacaklarını açarsa veledim

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranıza 18+0 ız hem 3lü testte hem de bugün muayene gördük oğluşumu.Doktor boy 18 cm kilo 240gram dedi normal dedi ama bilmiyorum. Buarada sizler kaç kilo aldınız anneler?

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranıza 18+0 ız hem 3lü testte hem de bugün muayene gördük oğluşumu.Doktor boy 18 cm kilo 240gram dedi normal dedi ama bilmiyorum. Buarada sizler kaç kilo aldınız anneler?

hoş geldin aramıza:) ama bu topikte bı efsun var oğlan dıye gelip kız çıkıyor kız gelen oğlan oluyor:))) maşallah canım ama o boyda hafta daha büyük olur doktorun haftan önden gidiyor dedi mi? ben 3 kılo aldım..suan 19+5 boyumuz 18,8cm 300gr. ve doktorum haftasına göre önden gidiyor dedi.. altta kı tıcketlerden takip edebilirsin aslında boyunu kılosunu gelişimi..normlade ben 18+3 olmak gerekiyor..

Günaydın :)
herkezeee hayırlı bir sabah diliyorumm..
evde olanlar oh mis keyfini çıkartın arkadaşlar
benim gibi 18 haftalık olup neredeyse azıcık göbişi olanlar varmı
aynaya bakıyorum acaba bu bebiş nerede diyorum :) onu sanırım geniş olan iç karnımda gizliyorum

maalesef gobegim var bayaa,keske bebek olsaydi icinde sadece ama masallah gazimda ayni bebek kadar yer kapliyr

maalesef gobegim var bayaa,keske bebek olsaydi icinde sadece ama masallah gazimda ayni bebek kadar yer kapliyr

:) olsun canım neolcak canın saolsun bebeğin sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil

ben çok zayıfım yani ondan sanırım 42 ile hamile kaldım en son 2 hafta önce 45 700 falan geliyordum yani 18 haftada aldıgım kılo amaa göbiş gecee kavun koymuş gibi oluyor şişiyor gündüz düz :)

Gunaydın hanımlar guzel bır haftasonu. Gecırmenız dılegıyel bır temızlık yapıcaz bugun evımden tıksınmeye basladım ıyıce dun gece bır sınırle kalkıp gecenın 1ınde camasır suyuyla mutfagı temızledım parıl parlıyo sımdı evın her yerı sılınıp supurulecek toz alınacak yapabıldıgımı yapacam kalanı esıme aıt
Daha alırsın kı kılo cok basındayız hem bebegın saglıklıysa zayıf hamıle ol ne guzel en ıdealı o bence

canım çok yorma kendini parça parça yapmaya çalış domestostanda uzak dur :)
evet kilo alımım sağlıklı olur ınsallah zaten doktorumda zayıf olmamın daha iyi oldugunu söyledi
hamilelikle ideal kiloma ulaşırım işte :)

slm kızlar güzel bi gün ve ben çalışıyorum :/
bişi sorcam ayaklarında daha doğrusu bileklerinde şişme olana varmı?

günaydın canım yalnız değilsin işteyim bende :)

canım bendede oluyo napcamı şaşırıyorum midem şiş gibi gelio..oluyomuş öyle..

ya benim bazı sorularım olcaktı bebiş ne zaman hareket etmeye başlıo bişiler hissediyorum ama nolduğunu anlayamıyorum 2 gündür cok karnım ağrıyo..

bide özel olcak ama dr birlikte olma yasağını kaldırdı..biraz korka korka oluyo ama siz napısunuz korunuyomusunuz..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…