- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.421
slm canım yazıları renklendırmek ıcın ust kısımda font , size, A işareti var aya tıklarsan renkler var fonta tıklarsanda yazı tıpi değişiyorgünaydın kızlaarrrr...biri de bana şu yazıların rengini nasıl değiştirebileceğimi anlatabilir mi?bu renk kişiliğimi hhiiççç yansıtmıyor
canım dr banada 1 hafta önde gidiyor dedi benimde 23 üne geliyor... öyle diyince benimde kafam karıştı şimdi 29umu 23ümü doğum olcak..sonunda duramadım bebeğımın dogum tarıhını değiştirdimsıpam 5 gun önde gidiyor 2 aydır dogum tarıhımde 23 mayısa kaydı böyle olunca daha iyi oldu doktor gecen hafta 104 gr dedi ben bakıyorum alt kısma 75gr moralım bozuldu değiştirdim bakalım 2 hafta sonra neler olacak
Gunaydin kizlar,
Ben doktordayim. Bebisim 3.ayda soylendigi gibi kız:)
Muayenesi yapildi sağlıklı ve 174 g olmuş minigim. Kalbini incelemek istedi dr ama pozisyonu pek musaede etmedi. Biraz dolas, meyve suyu ic yine bakalim dedi. Bekliyoruz kizimla :)
canım dr banada 1 hafta önde gidiyor dedi benimde 23 üne geliyor... öyle diyince benimde kafam karıştı şimdi 29umu 23ümü doğum olcak..
gunaydin kizlar,
ben doktordayim. Bebisim 3.ayda soylendigi gibi kız:)
muayenesi yapildi sağlıklı ve 174 g olmuş minigim. Kalbini incelemek istedi dr ama pozisyonu pek musaede etmedi. Biraz dolas, meyve suyu ic yine bakalim dedi. Bekliyoruz kizimla :)
2-3 haftaya netleşir ozaman bizimkide inşallah..:)
hayirli sabahlar annecikler:))bugun bebegimle ikinci sinavimiza girecegiz bilgisayar sinavi,allahtan kpss ye beraber girmedik:))
anladdım canım benimde erkek dua ediyorumbende 15 mayısa denk gelsin die çünkü evlilik yıldönümümüz..2.yılımızı doldururken en güzel hediyemiz de gelmiş olurşimdilik görünen 23 mayıs
bence benim ki 23unde de once dogacakçünkü erkek cocukları daha erken geliyor benim hissettiğim sıpam 15 mayıstan sonra gelecek babası gibi olmasından da korkuyorum eşim duramamış 7aylık dogmuş
Gunaydin kizlar,
Ben doktordayim. Bebisim 3.ayda soylendigi gibi kız:)
Muayenesi yapildi sağlıklı ve 174 g olmuş minigim. Kalbini incelemek istedi dr ama pozisyonu pek musaede etmedi. Biraz dolas, meyve suyu ic yine bakalim dedi. Bekliyoruz kizimla :)
günaydınnn güzell anneleerr,
Bugün aranıza evden katılıyorumm
çalışanlara hemencikk saatlerin geçmesini diliyorumm
Bende bugün ilk defa uykuyu abarttımm, traktörde olmayınca yanımda gözümü 10:00da öğürerek actımm
benim sıpaa kalk dana açlıktan bayılcam dedii sanırımMide de boş tabii koftii öğür öğürr sonra kendi kaskatı oldu yavrucakk
Ama şuan analı bebelii yayıldıkk cok yedik sanırımm, benim file bu 2 saat yeter
Papalağıı kızcen hayırlı olsun yavrumm
Sağlıkla al meleğini kucağınaa
Cinsiyeti öğrenenler var mı cok geri yapmadım ama onlarda sağlıkla alsınlar kucaklarına
Günaydınnn güzell anneleerr,
Bugün aranıza evden katılıyorumm
Çalışanlara hemencikk saatlerin geçmesini diliyorumm
Bende bugün ilk defa uykuyu abarttımm, traktörde olmayınca yanımda gözümü 10:00da öğürerek actımm
Benim sıpaa kalk dana açlıktan bayılcam dedii sanırımMide de boş tabii koftii öğür öğürr sonra kendi kaskatı oldu yavrucakk
Ama şuan analı bebelii yayıldıkk cok yedik sanırımm, benim file bu 2 saat yeter
papalağıı kızcen hayırlı olsun yavrumm
Sağlıkla al meleğini kucağınaa
Cinsiyeti öğrenenler var mı cok geri yapmadım ama onlarda sağlıkla alsınlar kucaklarına
annesi bu saate kadar aç bırakılır mı bebiş biz kahvaltı yaptıkta 2.ye acıktıkksıpam 10 dk dır ıttırıyo sanırım acıktı ve kalk bır kadın da doyur karnımı dıyoren iyisi babamızı uyandırıp kahvaltımızı yapmak
inşallah canım 5 bucuk olurmu dersın :)
oy masallah yarasın tatlım ıkınızede :) misss
gunaydın :) ama nerdeyse işden çıkıcaz artık
biz perşembe gittik doktora ama bebiş sakladı kendini kız gibi duruşu ama göstermiyor o yüzden kesin diyemem dedi.salı günü testlerimiz var ona bağladım ümidii bi göstereydi ona göre ciciler alıcam minikime
Olmaaaazzzzzzzzzz
dermişimm
Hemencik oluverir canım hiç bakma sen saatleree
Baksana haftalar haftaları nasıl kovalıveriyorr şımtanak
Asıl bana nasıl geççekk, temizlik varrkoncam 5:30ta gelcekk çamaşır makinasına açtım o bitene kadar kendime pc başında izin verdim
evin hanımı hizmetcisine izin verdi işte
Benim traktör arıyor dedim öğürdümm cok fenaa acıktı galiba bebeğim dedimm
Aç bırakmasana cocuğuu kilo alcam diye yemiyorsun ben seni biliyorum dedii
Bendee cokkk afedersinizz biii hoooşşttt dediimm anayımm ben anaadedimm nee kilosuu sıpaa onu mu düşüncem dedim birazda ona böğründüm dee
Babacıkk ozaman hadii aşkım 1 ekmeği bitir dedii devee :44::44:Okadarda değil tabii
Öğürmeli böğürmeli bir güne Merhaba demişş olduk bizde
Evet artık kesin belli olsunda
Bizde üjj bejj bişeye bakalım dimi
Ama doktorlarda korkuttu şimdi hepimizi bi öyle diyorlar bi böylee
Tam belli olmadan almayayım diyorum ama adem babamız-havva annemiz gibi yaprak koyacağım bebeeme
Bu doktorlar acaba benim kariyerimi kıskandı yaa
Kız dedikleri erkek cıktı, erkek dedikleri kız cıktıı
Maşallahları var tesr tutturmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?