2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaarrrr...biri de bana şu yazıların rengini nasıl değiştirebileceğimi anlatabilir mi?bu renk kişiliğimi hhiiççç yansıtmıyor
slm canım yazıları renklendırmek ıcın ust kısımda font , size, A işareti var aya tıklarsan renkler var fonta tıklarsanda yazı tıpi değişiyor

sonunda duramadım bebeğımın dogum tarıhını değiştirdim sıpam 5 gun önde gidiyor 2 aydır dogum tarıhımde 23 mayısa kaydı böyle olunca daha iyi oldu doktor gecen hafta 104 gr dedi ben bakıyorum alt kısma 75gr moralım bozuldu değiştirdim bakalım 2 hafta sonra neler olacak

canım dr banada 1 hafta önde gidiyor dedi benimde 23 üne geliyor... öyle diyince benimde kafam karıştı şimdi 29umu 23ümü doğum olcak..

ayy iyi ki degismemis,teyzesi yer onun kukusunu:))bayiliyorum kiz cocuklarina,tum yegenlerim kiz toplaninca hepsi bagris cigris cok guzel oluyor oynamak onlarla

Günaydınnn güzell anneleerr,
Bugün aranıza evden katılıyorumm
Çalışanlara hemencikk saatlerin geçmesini diliyorumm
Bende bugün ilk defa uykuyu abarttımm, traktörde olmayınca yanımda gözümü 10:00da öğürerek actımm
Benim sıpaa kalk dana açlıktan bayılcam dedii sanırım Mide de boş tabii koftii öğür öğürr sonra kendi kaskatı oldu yavrucakk
Ama şuan analı bebelii yayıldıkk cok yedik sanırımm, benim file bu 2 saat yeter

papalağıı kızcen hayırlı olsun yavrumm
Sağlıkla al meleğini kucağınaa
Cinsiyeti öğrenenler var mı cok geri yapmadım ama onlarda sağlıkla alsınlar kucaklarına

Son düzenleme:
canım dr banada 1 hafta önde gidiyor dedi benimde 23 üne geliyor... öyle diyince benimde kafam karıştı şimdi 29umu 23ümü doğum olcak..

şimdilik görünen 23 mayıs
bence benim ki 23unde de once dogacak çünkü erkek cocukları daha erken geliyor benim hissettiğim sıpam 15 mayıstan sonra gelecek babası gibi olmasından da korkuyorum eşim duramamış 7aylık dogmuş

günaydın canım negüzel hala değişmemiş oh bizde 14 haftadan beri kızımız oldugunu öğrendk bır süpriz olmazsa eğer :)

2-3 haftaya netleşir ozaman bizimkide inşallah..:)

evet canım ınsallah :)

hayirli sabahlar annecikler:))bugun bebegimle ikinci sinavimiza girecegiz bilgisayar sinavi,allahtan kpss ye beraber girmedik:))

inşallah melegın ugr getırır :)

anladdım canım benimde erkek dua ediyorumbende 15 mayısa denk gelsin die çünkü evlilik yıldönümümüz..2.yılımızı doldururken en güzel hediyemiz de gelmiş olur

değişmesn bence de annesi herkesın oglu olursa ogullarımıza kızı nereden bulacağız sağlıkla gelsin annesi melegin dünyaya

inşallah canım 5 bucuk olurmu dersın :)
oy masallah yarasın tatlım ıkınızede :) misss

gunaydın :) ama nerdeyse işden çıkıcaz artık

biz perşembe gittik doktora ama bebiş sakladı kendini kız gibi duruşu ama göstermiyor o yüzden kesin diyemem dedi.salı günü testlerimiz var ona bağladım ümidii bi göstereydi ona göre ciciler alıcam minikime

sıpam 10 dk dır ıttırıyo sanırım acıktı ve kalk bır kadın da doyur karnımı dıyor en iyisi babamızı uyandırıp kahvaltımızı yapmak

gitmeden kız anneleri için oda paylaşayım dedim , rabbım sağlıkla versin de kızlar için daha cok çeşit var yaaaaa

bana göre fazla suslu geldı

Son düzenleme:
sıpam 10 dk dır ıttırıyo sanırım acıktı ve kalk bır kadın da doyur karnımı dıyor en iyisi babamızı uyandırıp kahvaltımızı yapmak
annesi bu saate kadar aç bırakılır mı bebiş biz kahvaltı yaptıkta 2.ye acıktıkk

inşallah canım 5 bucuk olurmu dersın :)
oy masallah yarasın tatlım ıkınızede :) misss

Olmaaaazzzzzzzzzz
dermişimm
Hemencik oluverir canım hiç bakma sen saatleree
Baksana haftalar haftaları nasıl kovalıveriyorr şımtanak
Asıl bana nasıl geççekk, temizlik varr koncam 5:30ta gelcekk çamaşır makinasına açtım o bitene kadar kendime pc başında izin verdim
evin hanımı hizmetcisine izin verdi işte
Benim traktör arıyor dedim öğürdümm cok fenaa acıktı galiba bebeğim dedimm
Aç bırakmasana cocuğuu kilo alcam diye yemiyorsun ben seni biliyorum dedii
Bendee cokkk afedersinizz biii hoooşşttt dediimm anayımm ben anaa dedimm nee kilosuu sıpaa onu mu düşüncem dedim birazda ona böğründüm dee
Babacıkk ozaman hadii aşkım 1 ekmeği bitir dedii devee :44::44: Okadarda değil tabii
Öğürmeli böğürmeli bir güne Merhaba demişş olduk bizde

Evet artık kesin belli olsunda
Bizde üjj bejj bişeye bakalım dimi
Ama doktorlarda korkuttu şimdi hepimizi bi öyle diyorlar bi böylee
Tam belli olmadan almayayım diyorum ama adem babamız-havva annemiz gibi yaprak koyacağım bebeeme

Bu doktorlar acaba benim kariyerimi kıskandı yaa
Kız dedikleri erkek cıktı, erkek dedikleri kız cıktıı
Maşallahları var tesr tutturmada

BAKALIM CANIM ELİMDEKİ İŞLERİ Bİ BİTİRSEM GECİCEKTE ARADA BURADA TEMBELLİK YAPIYORUM :)ONDAN AKSIYOR SORMA ASLINDA GÜNLER SU GİBİ NE ARA 18 HAFTAYA GELMİŞİM ŞAŞKINIM
TEMİZLİK AH TEMIZLIK GÜZEL BİŞİ BENIMDE YAPMAM LAZIM SEN YAP BENDE AKSAM YAPIYIM BAKALIM BENDE BI POSTA CAMASIR ATTIM EVDEN CIKARKEN YAAA GIDINCE KOLAY OLSUN DIYE EVET ÇOK ACIKINCA ÖĞÜRÜYORUM BENDE BOŞ OLUYOR YA MİDE
AH TATLIM Bİ EKMEĞE YAKIN YİYORUM DÜN BAKTIM EKMEK YARILANMIS SONUNA GELMEK UZEREE NAPIYORSUN DEDIMDE ŞÖYLE BİR İRKİLDİMDE DURDUM ABARTIYORUM SANIRIM BIZIMKIDE COK YEDIGIM ICINNN ABARTMA DIYORR :) GÖRENDE KILOLU SANIRIM AMA NAPARSIN BENİM HERİİFİM BENI BÖYLE BEYENİYİİ

kesin öyle oldu ha baktılarkı senın tahmınler tutuyor hemen değiştirecek bu kadın bizi ekmeğimizden edicik didiler herhal
yaprak fikri iyi fikir aslında zati yaz bebişleri olicikler renk renk yapraklar çiçekler buluruk

nedir bu erkek bebişlerdeki hızlı büyüme sevdasışimdiden kızları bastırırız derdindelerkaslı olacak yavrucaklar maşallahBenimki erkek çıkarsa çok şaşıracağım valla,veledimin gelişimi iki gün küçük hep bu teoriye göre kız olması lazımburdaki erkek bebişler önden gidiyor Allah nazardan saklasın
Pekbicici seninki önde miydi gelişimi arkada mı?

Günaydın kızlar
Bol titremeli bir geceden sonra böyle güzel bir güne ve havaya uyanmak
süper oldu.Gece uyandım birden baktım üstümde yorgan yok.Allahım bi titreme nöbeti
geldi durduramıyorum kendimi.Her tarafım kasılıyor.Kafamı çevirdim baktım kriz geçirdim.
Kocacık sağolsun yorganı toplamış bi güzel ve üstüne yatmış.Ellerini başının altına koymuş
bacak bacak üstünde sanki güneşleniyor bir güneş gözlüğü eksik.Uyandırıp çektim yorganı ama nafile sırtım
tutulmuş.Şimdi bu güneşten biraz faydalanıp sırtımı güneşlendireyim bari.Hepinize Mutlu,huzurlu bir hafta sonu diiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…