2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar araniza YENİ katildim, bende mayis annesi olacagim hayirlisiyla, dogum tarihi 14 mayis olarak görunüyor, 14 haftalik ken doktorum buyuk ihtimalle erkek dedi cinsiyetine, 11 yasinda bir oglum var. benim minisim karnimda hic hareket etmiyor AMA hiccccc hissetmiyorum bu normal mi, ustelik 2. Cocuk daha erken hissedilir derler, bugun tam 17 haftalik oldum. Sizler nasilsiniz bebek hareketlerini hissediyor musunuz?

gecmis olsun canim kalabalik yerde yolda acik gozlu olmak lazim her an her sey olabilir.Rabbim daha beterlerinden korusun,gelinini de sevsinler:))

evet bende cok istiyorum dinletmeyi.yalniz mutfakta is yaparken acsam sakincasi olur mu bilemedim dinlenek farz olunca kafam karisti

canim ayrintili ultrason 17 -18.haftalarda da oluyormus bide tetanoz asisini saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum

Ben ben gozum hıccc doymuyo sukur daha kıloda almadım da sonumu allah hayreylesın

ay bende aynıyım kızlar 10 gündür..puff hep yiyesim var sürekli bir açlık hali.böle dildim ne oldu anlamıyorum annem bu saatten sonra iştahın acılması normal dıyor ama korkuyorum bole gıdersem sonum ne olur dıye

amin cnm ya ama kalabalık da değildi sabahın 6 sı ezan vakti şerefsiz geç kalmış herhalde
ortalama140 la falan gidiyordu sanırım çünki birden çıkıp ona kırmızı yandığı halde geçti

Günaydın, iyi haftalar güzel anneler ve mucizeleri:)

Tüm hamişciklerimize ve özellikle de çalışan annelerimize gerçekten Allah yardım etsin.

Benim çalıştığım şirket ufak bir şirket, ofiste kalabalık değiliz kişilerin dışarıda işi de oldu mu benim wc ye gitmem bile olay oluyor Bugün patrona da bu yüzden ters cevap verdim insana çok koyuyor ya biz hamileyiz yarım saat 1 saatte bir lavabo ihtiyacımız oluyor ve lavaboya giriyorum diye söylediğim arkadaş teli duymuyor ve suç bende insanın gücüne gidiyor ya ama tezcanlılıkla alakalı her işe yetişiyorum normal halim gibi gene hızlı hareketler bugün itibariyle yavaş yavaş çalışıcam hamile olduğum artık bilinsin. İnsan üzülüyor eski yazılarda 1-2 arkadaş daha dert yanmıştı mutlaka çoğu hamile çalışan arkadaşımız türlü zorluklar yaşıyordur.

Gerçekten ev hanımı arkadaş değerini bilin bizim yerimize de dinlenin, ve bizlere de dua edin:) Benim bir de yolum da uzak gelip giderken zaten yoruluyorum bir de yersiz şeyler insan hiç çekemiyor

AYRICAAAAAA bebişimi görmeme bugünü saymazsak 4 gün kaldı cinsiyetinden daha çok sağlıklı haberini almak hareketlerini görmek istiyoruzz:) 4 lü test te yaptırıcam inşallah hepimizin herşeyi yolundadır. Benim bulantılarım azaldı enerjim de fena değil Allahım bulantısı devam eden herkese şifa versin...

ÇOKKKKK ÖPÜYORUZZZZZZZZ TEYZELERİ:)

biz geldik teyzoşlar
Allah affetsin, bugünkü öğle yemeği çok kötüydü
salata ve çorba yiyip kalktım ve haliyle açım hala
biraz zaman geçsin atıştıracağım bişeyler

bu arada kızlar ben bebişe hep pop müzik dinletiyorum bu aralar favorimiz model dağılmak istiyorum
o da duyuyor galiba ki kasıklarımın üstü dalganalıyor

selam arkadaşlar nasılsını bende mays 8 de doğurucam nasip olursa ama benim bebeişde göstermiyo tam cinsiyetini doktorlarda sanki kız diyolar ayrıntılı ultrasyona girdim 17 haftamdada ordaki doktor yorum bile yapmadı başaşğıda duruyomuş ve bacakları kapalıymış ama galiba kız 3 doktorda kız deyince bu ikinci kızımız olucak alah biliyo bunu sağlıklı bi erkek çocuk olmasını çok istedim ama herşeyin hayırlısı ...

Biz de yemeği dışardan söylüyoruz ve hiç bir fikrim yok ama açım
Bence de bebeişler müziğe tepki veriyor kelebek kanadını geçiyorlar müzik duyunca:) biz de hareketli parçalar dinlemeyi severiz resmen hareketleniyor:) ama anlık devamlılığı olmuyor sizlerin de öyle mi? heh oynadı diyorum eşim elini koyuyor daha bişey yok yalnız anneye hissettiriyorlar henüz sanırım:) hadi hayırlı tekme günleri de gelecek..

Oncelikle herseyin hayirlisi benimde bir oglum var bende kiz istemistim AMA oglan geliyor :) hayirlisi her sekilde cok mutluyum Ben. Canim sen bebis hareketlerini hissediyor musun ? Ben hissetmiyorum hemde hic bunu kafaya taktim :)

amin cnm ya ama kalabalık da değildi sabahın 6 sı ezan vakti şerefsiz geç kalmış herhalde
ortalama140 la falan gidiyordu sanırım çünki birden çıkıp ona kırmızı yandığı halde geçti

Allah korumus canim ya sarhos falandir belki sabahta o saatte kimse olmaz diye basmis.Allah firsat vermesin boyle insanlara,kendilerine zarar versinler

Allah yardimcin olsun hamile kalip calismakta suc demek ki onlara gore normal zaman gibi hareket etsen suc etmesen suc.

Benimkinde niye tik yok yaaaaa ustelik ikinci cocugum hic hissetmiyorum, gaz hareketi derlerya o bile yok :)

bende de devamlılık yok canım arada bir kıpraşıyor, elimi koyuyorum duruyor
sadece dün sabah karnım ağrıyordu, eşimin kucağına uzandım o da ellerini karnımın üstüne koydu
ve o an kıpırdadı
eşim hissetti, adam zevkten 4 köşe oldu sonra kulağını dayadı bişeyler duyarım umuduyla ama yok durdu ondan sonra

doğum yapan bütün arkadaşlarım 20-22 haftalarda anca tam olarak hissedersin diyorlar, bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri

Benim arada bile olmuyor, belki kizdir haaaa :) kizlar gec hareketleniyormus :) saka bir yana hayirlisi olsun saglikla alalimda kucagimiza

Ben zayifim aslinda AMA belkide kizdir :) doktor yanilmistir ; ayni seyi bende dusundum :)

bizim gönlümüzden geçen istediğimiz hissettiğimiz de o:) belki de çevremin tahmini beni yönlendiriyo %90 çevrem hep kız bizce diyorlar:)

Ama erkek te baç tacı ilk bebeğimiz sonuçta:) Allahım sağlık versin hem bize hem onlarada güzelce kıpraşsınlar:) ama ben bulantılıydım çok, yavaş yavaş geçiyor henüz ve yemek yiyebiliyorum çok aşırı iştahlı olmasam da... karın tok olunca sanki hareketler daha çok hissediliyor, birkaç kişiden daha duymuştum çikolata falan ye ultrasona giderken demişlerdi hareketleniyorlarmış:) sen de dene canım :)

canim ayrintili ultrason 17 -18.haftalarda da oluyormus bide tetanoz asisini saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum

hmm..anladım canım onun içinmi çağırdı acaba, ya çekiniyorum soramıyorumda şu zaman gelsem olurmu diye..niye çekiniyosam..

bi de bugün sağlık ocağını aradım, idrar ve kan tahlili yaptırmak istiyorum dedim.hemşire dediki bende bu hafta sizi arayacaktım zaten, tahlillerinizi ve tetanoz aşınız var yarın gelin dedi..ama ben daha 17+1 im bu haftada tetanoz olur mu ya korktum şimdi :94:

geçmiş olsun canım.. insan çok fena korkuyor..

kızlaaar bugün doktra gittik herşey yolundaymış çok şükür pıtırcığım 15 cm olmuş,188 gr cık henüz veeeeeeeeeeee kızmış, Rabbim gönlüme göre verdi, bundan sonrada sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun iişalah, hepinize güzel bir gün diliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…