- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.721
gecmis olsun canim kalabalik yerde yolda acik gozlu olmak lazim her an her sey olabilir.Rabbim daha beterlerinden korusun,gelinini de sevsinler:))günaydın millet
daha ancak açabildim bugün azcık geç kaldık
babacığı geçirdik sabah beşbujçukta ondan sonra tekrar eve dön yat uyu zaman aldı çok azcık geç kaldık :)
bide ofiste işlerim vardı daha anca oturabildim topiğin başına
umarım iyisinizdir
evet gece fırtına felaketti burdada hiç iyi uyuyamadım
bide şerefsizin teki eşimi bırakıp dönerken üstüme çıkıyordu resmen sıyırdım
ama nası toparladım ve feci kazadan nası kurtuldum anlamadım açıkçası
rabbim koruyo işte daha zaman var dedi sanırım
neyse güneşli başlayan günümüz çobuk ve güzel geçsin
buarada cumartesi doğpum yapan arkadaşada gittim hatta iki gün
çok tatlı kızI aklım hep onlarda kaldı
bizim gelin bide beni çok sevip bende sakinleyip uyuyunca :)
benim doktorum 21. 22. haftaya kadar ilk gebeliklerde hissedilemeyebilir dedi benimde
herkeslere günaydınlar hayırlı sabahlar arkadaşlar
bebişlere Kuran dinletmek isteyen olursa artık heryerden ulaşılabiliyo Kabeden canlı yayın yapan bi kanal var 24 saat devamlı Kuran okunuyo hemde Kabe imamları istediğiniz zaman açıp dinletebilirsiniz hemde gözünüz gönlünüz açılır Kabeyi izlemiş olursunuz hemde maddi manevi şifa olur inşallah
kızlar cumartesi dr.a gittim..AFP testi istedi, alfa feto protein gbi bişey yani..bi de beni 15 aralıkta çağırdı 15 aralıkta 18+6 haftalık olucam sizde bu kadar sık çağırması normal mi? bana biraz fazla çağırıyo gibi geliyo sonuçta her gittiğimde de para ödüyorum kontrol süresini aştığı için..emin olamadım zaten 20.haftada tetonoz aşısı oluyo ve 20 itibariyle ayrıntılı ultrason oluyo sizce de gitmesemmi 20.haftasına kadar? bu arada bebiş 130 gr hesapladı..biraz zayıf galiba yavrum, ben çok iyi beslenemiyorum vitaminleride çoğu zaman unutuyorum, kan hapını içmeye korkuyorum..benim yüzümden böyle galiba
bir de bebişi hep yüzüstü yatarken yakalıyoruz çok komik görünüyo
Ben ben gozum hıccc doymuyooff yaa kızlar ben sürekli açım..siz de öyle misiniz??? önimde acık büfe olsa her dakika bişey yicem yaniii
Ben ben gozum hıccc doymuyosukur daha kıloda almadım da sonumu allah hayreylesın
gecmis olsun canim kalabalik yerde yolda acik gozlu olmak lazim her an her sey olabilir.Rabbim daha beterlerinden korusun,gelinini de sevsinler:))
evet bende cok istiyorum dinletmeyi.yalniz mutfakta is yaparken acsam sakincasi olur mu bilemedim dinlenek farz olunca kafam karisti
canim ayrintili ultrason 17 -18.haftalarda da oluyormus bide tetanoz asisini saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum
biz geldik teyzoşlar
Allah affetsin, bugünkü öğle yemeği çok kötüydü
salata ve çorba yiyip kalktım ve haliyle açım hala
biraz zaman geçsin atıştıracağım bişeyler
bu arada kızlar ben bebişe hep pop müzik dinletiyorum bu aralar favorimiz model dağılmak istiyorum
o da duyuyor galiba ki kasıklarımın üstü dalganalıyor
selam arkadaşlar nasılsını bende mays 8 de doğurucam nasip olursa ama benim bebeişde göstermiyo tam cinsiyetini doktorlarda sanki kız diyolar ayrıntılı ultrasyona girdim 17 haftamdada ordaki doktor yorum bile yapmadı başaşğıda duruyomuş ve bacakları kapalıymış ama galiba kız 3 doktorda kız deyince bu ikinci kızımız olucak alah biliyo bunu sağlıklı bi erkek çocuk olmasını çok istedim ama herşeyin hayırlısı ...
amin cnm ya ama kalabalık da değildi sabahın 6 sı ezan vakti şerefsiz geç kalmış herhalde
ortalama140 la falan gidiyordu sanırım çünki birden çıkıp ona kırmızı yandığı halde geçti
Günaydın, iyi haftalar güzel anneler ve mucizeleri:)
Tüm hamişciklerimize ve özellikle de çalışan annelerimize gerçekten Allah yardım etsin.
Benim çalıştığım şirket ufak bir şirket, ofiste kalabalık değiliz kişilerin dışarıda işi de oldu mu benim wc ye gitmem bile olay oluyorBugün patrona da bu yüzden ters cevap verdim insana çok koyuyor ya biz hamileyiz yarım saat 1 saatte bir lavabo ihtiyacımız oluyor ve lavaboya giriyorum diye söylediğim arkadaş teli duymuyor ve suç bende insanın gücüne gidiyor ya ama tezcanlılıkla alakalı her işe yetişiyorum normal halim gibi gene hızlı hareketler bugün itibariyle yavaş yavaş çalışıcam hamile olduğum artık bilinsin. İnsan üzülüyor eski yazılarda 1-2 arkadaş daha dert yanmıştı mutlaka çoğu hamile çalışan arkadaşımız türlü zorluklar yaşıyordur.
Gerçekten ev hanımı arkadaş değerini bilin bizim yerimize de dinlenin, ve bizlere de dua edin:) Benim bir de yolum da uzak gelip giderken zaten yoruluyorum bir de yersiz şeyler insan hiç çekemiyor
AYRICAAAAAA bebişimi görmeme bugünü saymazsak 4 gün kaldı cinsiyetinden daha çok sağlıklı haberini almak hareketlerini görmek istiyoruzz:) 4 lü test te yaptırıcam inşallah hepimizin herşeyi yolundadır. Benim bulantılarım azaldı enerjim de fena değil Allahım bulantısı devam eden herkese şifa versin...
ÇOKKKKK ÖPÜYORUZZZZZZZZ TEYZELERİ:)
Biz de yemeği dışardan söylüyoruz ve hiç bir fikrim yok ama açım
Bence de bebeişler müziğe tepki veriyor kelebek kanadını geçiyorlar müzik duyunca:) biz de hareketli parçalar dinlemeyi severiz resmen hareketleniyor:) ama anlık devamlılığı olmuyor sizlerin de öyle mi? heh oynadı diyorum eşim elini koyuyor daha bişey yok yalnız anneye hissettiriyorlar henüz sanırım:) hadi hayırlı tekme günleri de gelecek..
Biz de yemeği dışardan söylüyoruz ve hiç bir fikrim yok ama açım
Bence de bebeişler müziğe tepki veriyor kelebek kanadını geçiyorlar müzik duyunca:) biz de hareketli parçalar dinlemeyi severiz resmen hareketleniyor:) ama anlık devamlılığı olmuyor sizlerin de öyle mi? heh oynadı diyorum eşim elini koyuyor daha bişey yok yalnız anneye hissettiriyorlar henüz sanırım:) hadi hayırlı tekme günleri de gelecek..
Benimkinde niye tik yok yaaaaa ustelik ikinci cocugum hic hissetmiyorum, gaz hareketi derlerya o bile yok :)
bende de devamlılık yok canım arada bir kıpraşıyor, elimi koyuyorum duruyor
sadece dün sabah karnım ağrıyordu, eşimin kucağına uzandım o da ellerini karnımın üstüne koydu
ve o an kıpırdadı
eşim hissetti, adam zevkten 4 köşe oldu sonra kulağını dayadı bişeyler duyarım umuduyla ama yok durdu ondan sonra
doğum yapan bütün arkadaşlarım 20-22 haftalarda anca tam olarak hissedersin diyorlar, bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Ben zayifim aslinda AMA belkide kizdir :) doktor yanilmistir ;benimki de çok belirgin değil ben balık etliyim ona yoruyorum bir de belkim kızdırlar da ondandır:)
Ben zayifim aslinda AMA belkide kizdir :) doktor yanilmistir ;ayni seyi bende dusundum :)
canim ayrintili ultrason 17 -18.haftalarda da oluyormus bide tetanoz asisini saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum
amin cnm ya ama kalabalık da değildi sabahın 6 sı ezan vakti şerefsiz geç kalmış herhalde
ortalama140 la falan gidiyordu sanırım çünki birden çıkıp ona kırmızı yandığı halde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?