- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.861
benim sosyetik bi arkadaşım vardı o hep sipariş verirdi ordan
onun yalancısıyım böyle biraz daha pahalı ama olsun rahat hemde sitede havam oluyor demişti
Doğum yapmadan doktorumu görsem öpüp başıma koyacağım ben
1 Kasımda gittim en sonn ama bu gidişimde konuşmayı planlıyorumm
Unutmuştum baak hemen not edeyim bu soruyu
peki ben 20. haftadaki ayrıntılıya girmesem nolur kızlar 14. haftada girdim çünkü......
hmmm sağol canımm ozaman gircez devletten randevu alcam bakalım..ocak ayı açılmamış daha..cnm zaten ıkı kez ıstıolarmıs sanırım 20.haftada daha net gozukur organlrı filan
peki ben 20. haftadaki ayrıntılıya girmesem nolur kızlar 14. haftada girdim çünkü......
peki ben 20. Haftadaki ayrıntılıya girmesem nolur kızlar 14. Haftada girdim çünkü......
Yemeeee gücü adınaaa güç bende artıkkk
Biliyordum içimdeki filin aç duramıcağınaa
Sıpa sakinleştiii anasıda gömüldüü yemeğee
Kızlar bişey soracağım yuhhh demeyin bana
Migros sanal marjette alışveriş yapan var mıı
Ben bildiğiniz sebze meyve, oda kokusu, peynir süt, ıvır zıvır şuan sepette bekletiyorum
Cuma günü misafirim varr ama dışardan alışveriş yapacak vaktim yokk
Sebze filan çürük çarık gelmez dimii
Neticesinde Migros
Eşim bu sefer kesinn babamın evine sepete ekle diyip yollıcakk
Canım sanırım esas ayrıntılı ultrason 19. 22. Haftalar arası yapılıyor. Tüm organlar, kemikler, plesenta, rahim her şey inceleniyor. Damarlarındaki kanın akışına bile bakılıyormuş araştırdığım kadarı ile. İstersen sende bi araştır 20. Hafta detaylı ultrasonu diye. Ben Almanya'da yaşıyorum sigortalar sadece 9-13 hafta arasındaki ultrasonu, 19-22 haftadaki detaylı ultrasonu ve 30. hafta ultrasonunu karşılıyor mesela. Demek ki önemli diye düşünüyorum çünkü diğer herşey kendi cebinden karşılaman gerekiyor yani isteğe bağlı.
canım el ayak kaburga burun kemiği beyin mesane kalp ense kalınlığı herşeyine bakıldı. herşeyi normal çok şükür.şeker yüklemesi yapıldı 2li test yapıldı.. dr 20. haftanda tekrar istiyorum dedi..özele gidiyorum baya pahalı bu sefer devletten almaya calışıcam..bi arkadaşım hiç bişey yaptırmamış 26. haftasınnda..bence olmaz cnm çünkü asıl yapılası gerekn 20. Hafta
organlar falan tam olujsuyo asıl erken yapmaları saçma olmuş
kızlar doktordan geldim
vajınada kasıkta olan titreme normalmis. rahimi geren baglarla ilgiliymis
hala devam ediyr gecmiyor ama kendimi dinlememeye calisiyrum
oglusu gorduk cok sukur
250 gr olmus bebisimsoyledi doktor kılosunu ve renkli resmini aldik
MAŞALLAH canım ne güzel ya dr bana hiç kilosunu söylemedi gidince sorcam :))kızlar doktordan geldim
oglusu gorduk cok sukur
MAŞALLAH canım ne güzel ya dr bana hiç kilosunu söylemedi gidince sorcam :))kızlar doktordan geldim
oglusu gorduk cok sukur
BıııyyyyyHava mı
Migros ayoll her dere tepede var uzayda değil yaa :44::44:
Arkadaş pek bir sosyeteymiş gerçekten
Sen ona bakma canım gerçekten normal market satışıı money clubun varsa bak fiyatlara
baktım canım sen yazdıktan sonra
bu arkadaş 2008 de migros'dan söylüyordu bebişim ama şimdi istinye parktaki marketten söylüyor
kocası köşeyi döndü evde temizlikçisi var her gün geliyor kadın
menşure hanım Murat bey'e kahvaltısı için 2 yumurtadan omlet, 3 portakaldan meyve suyu ve 2 domates doğrayın lütfen
bugün ekmek yemeyecek kendileri diyor
bende eve gidince kocama diyorum sana 250 gram makarna, 1 hıyar 2 kaşık da yoğurt veriyorum, bugün et yemeceksin
kızlar doktordan geldim
oglusu gorduk cok sukur
cnm bizzat kendim alışveriş yaptım ordan üşeniyorum bazen markete gitmeye
sebzeler gayetctaze geliyor çıtır çıtır ben seçsem o kadar iyi seçemem
ama sepeti onaylamadan önce altnatif için seni aramalarını söyle
ben domates salçası istedim onlar alternatif olarak biber salçası göndermişlerçok sonra farkettim amaan kalsın dedim
küstümişteeeeeee
zeynepkamılhastanesınden randevu aldım once bı kere gıdıp gorunmek gerekıyormus 2 hafta sonraya verdı randevuyu
19. haftamda olucam zatı 21. haftayada detaylı ultrasonu yaptırırım
az once cok kotu basım döndü banyo yapıp bulasık makınasını yerlestırdım yorulmadımda
aksama hava alanına gıdıcem esımı karsılamaya
xray cıhazından avmlerde hamıleyım dıyınce gecmıyoruz havaalanındada bu anlayıs varmı bılenınız varmı kızlar ?
buseferde benı gormezsenız toptan gıdıcem işte
baktım canım sen yazdıktan sonra
bu arkadaş 2008 de migros'dan söylüyordu bebişim ama şimdi istinye parktaki marketten söylüyor
kocası köşeyi döndü evde temizlikçisi var her gün geliyor kadın
menşure hanım Murat bey'e kahvaltısı için 2 yumurtadan omlet, 3 portakaldan meyve suyu ve 2 domates doğrayın lütfen
bugün ekmek yemeyecek kendileri diyor
bende eve gidince kocama diyorum sana 250 gram makarna, 1 hıyar 2 kaşık da yoğurt veriyorum, bugün et yemeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?