2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canim hurma yeme hamilelikte rahimi genisletiyor, hurafe bilgi degil inan dogru.... AMA endiselenme yedim diye bundan sonra yemezsin....

cnm duymustum hatta meryem suresınde gecıo ya hurma ağacına dayan
dokulen hurmalardan ye sancın tutunca diyor
doğumu kolaylastııomus sanırım..
ama gunde 1 tane yıyorum bişey olmaz sanırım

ah tek degılmısım kurnazlıkta :) aynen sut ısı bıtınce esım yenıden hamıle olmamı ıstıcek
4 gozle bugunlerı beklıyordu buyucekler dıye gobek yerıne onlar buyuyor :)
bızde pamuk bısey tıkıstırırız artık napalım demokrasıde careler tukenmez

umarım randevuda net yavrunu gorursun canım ben bu konuda sıfır otesıyım hıc kımseye bugune kadar tahmınde bulunamadım
ama pekbıcıcı denendı test edıldı sonuc tersıne garantı

sagol canım nıahyet ka dıyorum bır kac gundaha olmaz dıyor yavrularını ozlemıs :)
aılesı dalga gecıyor heryerde bızı anlatıyormus ozluyormus :)
annen senı dusunuyor ıste bıraz daha vakıt gecsın gıt sımartıl bol bo l sonra eve gelmek ıstemıceksın :)

cnm duymustum hatta meryem suresınde gecıo ya hurma ağacına dayan
dokulen hurmalardan ye sancın tutunca diyor
doğumu kolaylastııomus sanırım..
ama gunde 1 tane yıyorum bişey olmaz sanırım

hurma cok severım gunde 1 2 arada tuketıyorum bende ama doguma yakın bol bol tuketıcem doguma yardımcı kesınlıkle

sey kem kum kum kem yoksa tersıne derken dogrusunamı oldu artık tahmınlerın
bı ters bır duz örgü işi gibi :)

slm kızlar...ya ben bir türlü süt içemiyorum...hiç midesi bulanmayan ben süt içince bi hoş oluyorum...tiksinmeme az kaldı yani...yoğurdu bollaştırsam yerini tutar dimi ?

slm kızlar...ya ben bir türlü süt içemiyorum...hiç midesi bulanmayan ben süt içince bi hoş oluyorum...tiksinmeme az kaldı yani...yoğurdu bollaştırsam yerini tutar dimi ?

olur tabıkı sevmedıgın seyde kendını cok zorlama sonra bebegınde sevmez canım
ben cok ayran ıcıyorum dıye doktorum sutu azalt demıstı

merhabalar benimde mayıs sonu bebegimdünyaya gelecek.sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli oldumu çok merak ediyorum ben

arkadaşlar, tecrübeli olanların acilen yardımına ihtiyacım var. bugün ilk defa kanamam oldu. kanama yaşayan arkadaşlar, nasıl bir kanamayla karşılatıklarını rica etsem benimle paylaşabilirler mi? benimki vajinal beyaz akıntının koyu renk kana bulanmış olanıydı 2-3 cm kadar, çok uzun sürmedi ama çok korktum. sizler nasıl tecrübe ettiniz? çok endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır...

canım kahverengimiydi kırmızımı....benim 1. ay bitimi ve 3. ay bitimi kahve leklenme oldu ve durdu hemen oluyomuş öyle ama rengi önemli canım..

Son düzenleme:

canm benm de olmuştu o haftalarda kahverengi şeklinde 2 gün sürdü dr gittim hiç bişey yok dedi progestan verdi 2 gün kullandım bidahada olmadım 10 ve 11. haftalarda oluyo hiç korkma ama yinede dr git derim allahın izniyle bişey olmamıştır

kızlar bugün milupadan hamileyim seti geldi :) size de gelen var mı? nerden geldi beni nerden buldular bilmiyorum :)

Kızlar çok fenayım geceden beri bir alttan bir üstten gidiyor bugün de misafir gelecekti ertelemek zorunda kaldım annemi çağırdı eşim sabah sağolsun o ilgleniyor dizlerimde derman kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…