- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.901
Canim hurma yeme hamilelikte rahimi genisletiyor, hurafe bilgi degil inan dogru.... AMA endiselenme yedim diye bundan sonra yemezsin....
aynı üçkağıgıtı bende yapıorum içip suları gerıne gerıne dolasıorum evde
bıde gögüslwer hollanda sığırından hallice haline geldi:)
onlarıda acıkta bırakacak sekılde dolanıorumm dekolte verıorum yani.)
eşim pek memnun bu halımden ama süt işi bitip çekince nolcek hiç bilmıorum:)))))
hayırlı olsun prensesin cnm
neler yapıyosunuz güzel anneler.ben doktora 25 aralıkta gidicem daha çoook var meraktan çatlıcam valla cinsiyeti ne kaç cm kaç gr yavrumu özledim görmeyi
12 haftalıkken doktor çıkıntı var ama daha cinsiyeti belli olmaz bi ay sonra dedi çok merak ediyorum kendimi oğlana alıştırıyorum sonra diyorum nub çıkıntısı espirisinde çıkıntı hep oluyo paralelse kız dikse erkek oluyo demekki her bebekte var diyorum off çatlıcam meraktan
daha hareketlerini hissetmedim hiç karnım çıkmadı ulturosonda hep 4 5 gün geri çıkıyo hadi kızlar bi yoğunlaşın benim için bişeyler hissedin kız mı erkek mi:)
rus çin takvimi yüzük falı bütün fallarda kız çıkıyo:) rüyamda hep erkek bebek zaten bi zeyneb34 bide benim bebeğin cinsiyetini çok merak ediyom
umarım randevuda net yavrunu gorursun canım ben bu konuda sıfır otesıyım hıc kımseye bugune kadar tahmınde bulunamadım
ama pekbıcıcı denendı test edıldı sonuc tersıne garantı
gozun aydın canım eşine de kavusuyorsunbende annem gidip kendımı şımartmak ıstyorum ama kadın kabul etmıyo benı bebğin biraz daha yerleşsin buyusun diyo hayın anacığım
küsme tatlım burdayız bızbende 1 aydır xraylardan geçmıom hiç sormuyorlar bıle necısın dıye oyle geçiomm elle arama da yok
cnm duymustum hatta meryem suresınde gecıo ya hurma ağacına dayan
dokulen hurmalardan ye sancın tutunca diyor
doğumu kolaylastııomus sanırım..
ama gunde 1 tane yıyorum bişey olmaz sanırım
slm kızlar...ya ben bir türlü süt içemiyorum...hiç midesi bulanmayan ben süt içince bi hoş oluyorum...tiksinmeme az kaldı yani...yoğurdu bollaştırsam yerini tutar dimi ?
slm kızlar...ya ben bir türlü süt içemiyorum...hiç midesi bulanmayan ben süt içince bi hoş oluyorum...tiksinmeme az kaldı yani...yoğurdu bollaştırsam yerini tutar dimi ?
merhaba canım evet benim belli oldu erkek.......merhabalar benimde mayıs sonu bebegimdünyaya gelecek.sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli oldumu çok merak ediyorum ben
canım kahverengimiydi kırmızımı....benim 1. ay bitimi ve 3. ay bitimi kahve leklenme oldu ve durdu hemen oluyomuş öyle ama rengi önemli canım..arkadaşlar, tecrübeli olanların acilen yardımına ihtiyacım var. bugün ilk defa kanamam oldu. kanama yaşayan arkadaşlar, nasıl bir kanamayla karşılatıklarını rica etsem benimle paylaşabilirler mi? benimki vajinal beyaz akıntının koyu renk kana bulanmış olanıydı 2-3 cm kadar, çok uzun sürmedi ama çok korktum. sizler nasıl tecrübe ettiniz? çok endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır...
arkadaşlar, tecrübeli olanların acilen yardımına ihtiyacım var. bugün ilk defa kanamam oldu. kanama yaşayan arkadaşlar, nasıl bir kanamayla karşılatıklarını rica etsem benimle paylaşabilirler mi? benimki vajinal beyaz akıntının koyu renk kana bulanmış olanıydı 2-3 cm kadar, çok uzun sürmedi ama çok korktum. sizler nasıl tecrübe ettiniz? çok endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır...
canım kahverengimiydi kırmızımı....benim 1. ay bitimi ve 3. ay bitimi kahve leklenme oldu ve durdu hemen oluyomuş öyle ama rengi önemli canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?