2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canım bende devlette yaptırcam özeldeki dr gönderio ama ben karşıdayım oda önceden görmek istermi acaba beni.. birde güvenlik kapılarından gecmek sakıncalımı ben bilmiıyordumm..

Seni kim görmedi bakiimm
Canımm havaalanı içinde geçerli hamileyim diyorsun seni elle arıyorlar manuel olarakk
Tek başına banyo yapma tatlım hamilelikte biliyorsun tansiyon düşüşleri çıkışları hep oluyor Allah korusunn
Ben cumartesi yaptımda teyzemler,annemler hep kızdı bidaha sakın yapmayacaksın tek başına diyee
Zeynep kamile zorunlu mu gitmek canım ilk defa duydum ben :44:

Son düzenleme:
bizi ve yeğenlerini bırakıp nereye gidiyorsun bakim sen
hiçbir yere bırakmayız

Canım havaalanında x ray dan geçmek zorunda kaldım ben
bence güvenlikçinin insafına kalmış biraz

küstüm ama kımse bana bakmadı banane zatı 3 gun ful sımartıldım bol bol ılgı gordum aılem tarafından :)
egılmeme bıle ızın vermedıler ben yattım onlar hızmet ettı ye ye dıye 3 gun yemek komasına soktular benı garantı enaz1 kg aldım
bıdaha doguma kadar gorusmeyelım dedım ablamlara :) gezdık tozduk cok guzel ılac gıbı geldı kızlar :)

artık guvenlıkcıden rıca edıcem umarım anlayıs gosterır

hoşgeldin canım bende devlette yaptırcam özeldeki dr gönderio ama ben karşıdayım oda önceden görmek istermi acaba beni.. birde güvenlik kapılarından gecmek sakıncalımı ben bilmiıyordumm..

hosbulduk canım :) benım doktorda ozel bı yere gonderıyor ucretler cok pahalı o demeden sımdıden ben devlette bakayım caresıne dıyorum :)
yengemde hamıle ona sordum once randevu alıp bır kere kayıt yaptırmıs ılerdekı seker yuklemesı hersey ııcn rahat gıdıyormussun
bu yuzden onceden gıdıp goruncem kı sonrası ayrıntılı ultrasonu ben demeden cagırsınlar:)
xray cıhazları sakıncalı canı mavmlerde bugune kadar hep anlayıs gosterdıler dıkkat etmek gerek canım

tek zeynep kamilde diil canım perniatoloji bölümü olan devlet hastaneleri yapıyor anadolu yakasında zeynep kamil merdivenköy var benim bildiğim ben avrupa yakasndayım mesela bu taraftakine gidicemm..

Bende 48 den 51 oldum boyda168 zayıf olduğum için almam gerekti

görmediniz işte napım
umarım gorevlı anlayıslı olur esımı suprız yapıp karsılamak ıstıyorum annemde gelıcek tek gıtmeme ızın vermıyorlar
ben hep tek banyomu yaptım canım gecen sefer asırı donmustum cok usudum ama bu sefer rahattım
bız banyo ederken bırı banyodamı beklıcek ay bunu esım duysun ayda 1 banyo ettırır bana artık :)

zeynep kamıl bana yakın dıye sectım canım devlet hastanesı kadın dogum yerı herhangı bıyer olur maksat devlette ucretsız yaptırmak
asıl testler son aylara dogru baslıyor dısardada cok pahalı o parayı yavruma harcarım daha ıyı :)

bu arada demır ılacımı ablam bıraktırdı bana oda kullanmamıs gebelıkte zatı pekmeze basladım
elımden geldıgnce dogal gıdıcem gebelıkte tabı once su 3 gun yedıklerımı egale etmem lazım :)

ben özele gididyorum canım normalde ama özelde çok pahalı bende devletten randevu almaya çalışcam..inşallah aksilik çıkarmazlar zeynep kamilede bekarken gitmiştim..muayene için kart vermişlerdir sana..onu istiyolar ocak ayı açılsın bende randevu alcam kısmetse..bende dikkat ediym gecmiyim xray kapısından artık..sağol tatlımm..

Hakikaten yeşilçamda kalmış hatun
Kendimi hayal ettimde öylee bende peek fena olurum hee
Kocama bile arada mariaaa şunu al mariaa orayı sil diyorum egomu tatmin ediyorum
Yalnızz benimm içimde moldov fantezisi varrr şukufe lütfiye diyemiyorum

tek zeynep kamilde diil canım perniatoloji bölümü olan devlet hastaneleri yapıyor anadolu yakasında zeynep kamil merdivenköy var benim bildiğim ben avrupa yakasndayım mesela bu taraftakine gidicemm..

dırek gıdılebılıyormu daha onceden hıc doktorlarda kaydın yoksa ? yengem once kadımdogumcuya gorunup sonrakı haftalar ultrasona gırmıs

ben dırek aralık 18 randevu aldım ve bos saatler bır kac doktorda vardı canım

dırek gıdılebılıyormu daha onceden hıc doktorlarda kaydın yoksa ? yengem once kadımdogumcuya gorunup sonrakı haftalar ultrasona gırmıs
canım benim tanıdığım vardı ama emekli oldu orda olsaydı yardımcı olurdum ben onun sayesinde direk gidiodum..randevu olmadan sanmıyorum hamilelikte nasıl işliyo yöndetm bilmiorumki..

kızlar benim çıkmam lazzımm görüşmek üzere ALLAH a emanet olun..

Bayan varsa ona söyle, şüpheli görmedikten sonra seni zorunlu geçiremez
Tek gitme tabii başım dönüyr diyorsun bide
Banyoda beklemicek elbet ama evde biri olsun, yada eşin evdeyken bıcıbıcı yapın annesiii
Denge problemleri olabilir, sıcaktan buhardan tansiyonlar oynayabilir Allah korusunn
Teksen bile lavaboya yada ulaşabileceğin yerlere cep telefonunu bırakk,
Allah korusun tabii bunlar kötü seneryolar ama hamilelik haliii

Canım benim doktorum demir ilacını hamileliğin boyunca kullanacaksın dedi çünkü bize en lazım olan kesinlikle kan
Pekmezde iyi elbet ama tek başına yeterli olmayabilir
Yinede doktoruna bir danış derim

ayy tatlısımm butun ılgıler senin olsunn cnm
ben yeemk yapıorum arada bakıorum kacırıorum hep
naptı geldimi eşinn vuslat vakti:))
cnm ben istanbuldan eve donerken tup tedavısıdnen
sonuc bellı değildi ama hamıleyım dedim
ellerıyle kontrol ettı bayan görevlıler:)
daha cıkmamıs dedıler bende daha yenı evet dedım
halbukı tutacağıda belli değildi:)

dogru dıyorsun bundan sonra esım evdeyken banyo yaparım neolur ne olmaz
tedbır bızden takdır Allahtan ...

doktorum hamılelık boyunca al dıcek emınım
ama kabızlıgım arttı onu aldıgımdan berı ve cok kg aldırıyor bılmıyorum kararsızım kullanıp kullanmamakta
1 ay kullanmayıp degerlerıme baktırıcam ona gore devam ederım kullanmaya

yarına bu sımarık halım duzelır dozajından fazla alınca boyle oldum :)
yemek deme bana acıktımmmmmmm nam nam nam tüpüm bitmiş sansıma fırında bısey yapıp yıcem artık :)
aksam 10 gıbı gelıyor canım 2 saat sonra cıkıcam evden karsılamaya :)
ellerıyle bayan olduktan sonr aher turlu kontrol edebılırler dıcem ama bendede karın bellı belırsız
ne yapsam 2 lt su ıceyım gıtmeden sısıreyım karnımı ınansınlar
senınde ıcıne dogmus canım ya ne guzel

aynı üçkağıgıtı bende yapıorum içip suları gerıne gerıne dolasıorum evde
bıde gögüslwer hollanda sığırından hallice haline geldi:)
onlarıda acıkta bırakacak sekılde dolanıorumm dekolte verıorum yani.)
eşim pek memnun bu halımden ama süt işi bitip çekince nolcek hiç bilmıorum:)))))

Son düzenleme:

hayırlı olsun prensesin cnm

neler yapıyosunuz güzel anneler.ben doktora 25 aralıkta gidicem daha çoook var meraktan çatlıcam valla cinsiyeti ne kaç cm kaç gr yavrumu özledim görmeyi
12 haftalıkken doktor çıkıntı var ama daha cinsiyeti belli olmaz bi ay sonra dedi çok merak ediyorum kendimi oğlana alıştırıyorum sonra diyorum nub çıkıntısı espirisinde çıkıntı hep oluyo paralelse kız dikse erkek oluyo demekki her bebekte var diyorum off çatlıcam meraktan
daha hareketlerini hissetmedim hiç karnım çıkmadı ulturosonda hep 4 5 gün geri çıkıyo hadi kızlar bi yoğunlaşın benim için bişeyler hissedin kız mı erkek mi:)
rus çin takvimi yüzük falı bütün fallarda kız çıkıyo:) rüyamda hep erkek bebek zaten bi zeyneb34 bide benim bebeğin cinsiyetini çok merak ediyom

Canim hurma yeme hamilelikte rahimi genisletiyor, hurafe bilgi degil inan dogru.... AMA endiselenme yedim diye bundan sonra yemezsin....

kizlar bu alttaki resimli olan hamilelik takvimini nasil ekliyorsunuz?

Lilypie - Create Lilypie tickers canım buradan yaptım ben halledemezsen mesaj at yapar lınk atarım sana

benden ev hanımı olmaz canım ıstedıgınde ıse gıtmek ısteyenlerdenım ben soyle 10 gibi gidip işim olunca çıksam muthıs olurdu
gozun aydın canım eşine de kavusuyorsun bende annem gidip kendımı şımartmak ıstyorum ama kadın kabul etmıyo benı bebğin biraz daha yerleşsin buyusun diyo hayın anacığım
gözun aydın canım bak bısey yokmuş cok evhamlıyız ya benım anacağım bir bende gitmiş doktora (uzaktan akrabalar babamla ilk çocuk bısı olurmu kı dıye) bakmışkı ben tas gıbı dogmusum ogullarında hiç gitmemiş , hiç mi merak etmedn dedim neyını merak edecem duruyorlardı ıste dıyo

küsme tatlım burdayız bız bende 1 aydır xraylardan geçmıom hiç sormuyorlar bıle necısın dıye oyle geçiomm elle arama da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…