2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar herkeze mrb..uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bugun yazabildim çünkü artık hiç kalkmamak üzere yatıyorum bundan önce 9 haftlık bir düşüğüm var ve yine hamileyim çok şükür 14 haftayı gördük ama benim sürekli kanamam oluyor ve ben her kanı gördükçe aglaya aglaya doktora koşturuyorum gebeligimi ilk gününden beri 5 gunde bir igne ve hergun sabah akşam progestan haplarım var 13. haftaya kadar aksatmadan hepsini duzgun içtim ignemi yaptırdım artık 14. haftaya geldik doktorum düşük tehlikesi geçti kullanmana gerek yok 2li testtede korkulacak bişey yok dedigi anda bütün igneleri ve hapları attım gözüm progestan falan görcek durumda deildi ... ama 4 gun sona sabah kanla uyandım ve hemen doktora koştum çok şükür kalp atışları vardı herşey yolundydı sadece düşük tehlikesi atlttıgımı ama kanamanın durdugunu şanslı oldugumu söyledi ve aynı gün igne ve haplara tekrar başladık ve kayınvaldemde hiç kalkmamak üzere 5 gün kadar yattım kanamamda durdu kendimide ii hissediorum dün kayınvaldemide kandırarak kendi evime gittim köpeğimide ok özlemiştim biraz onu gezdirdim ben oturdum o kendi başına dolaştı parkta neyse akşam olmadan kayınvaldemin evine döndüm tuvalete gitmemle kanamamın tekrar başldıgını ve bir tanede parça dştügünü görünce ben koptum apar topar tekrar doktora koşturduk ben yine gitti bitti gözüyle bakarken kalp atışını duyduk doktor rahim agzınında zırh gibi kapalı oldugun söyledi :) herşey yolunda nie bu kadar panik yaptın der gibi bakınca parça düştü ama doktor bey dedim kan pıhtısıdır dedi ben ne bilim kan pıhtısı oldugunu elim ayagım bibirne dolaştı hergun pıhtı görmüyorum ki :s bebeğin eşinin rahmin aşagıda rahmin agzına yakın oldugunu kanamanın sebebinin o oldugunu 20. haftalarda yer deiştirebilicegeni gebeligimin kanamalı gececegini söyledi :s psikolojim allak bullak benim gibi olan varmı aranızda (

bende zevkle katılıyorum sana bizde kırarız k..mızı otururuz topikimizde ne işimiz elin memleketinde

,

tatlı cadım bnm
Bilmiyorum yüzüm gözüm açıldı dışarıdan bişi gözükmüyo ama içten içe çöküyorum sanki

Hemen detox botox tariflerine bakınıyımm
Seni ben hiiç çökertirmiyimm
Şaka bir yana sen bence izin al giitt
Yatmadan atlatamıyacaksın sen bunu canımm
Baksana hemen tekrarladı
Vucudunun dinlenmesine ve direnç kazanmasına ihtiyacı varr
Bide birşey soracağım hamileyken grip aşısı olunuyor mu?
Zamanı geçti mi vurulabiliyorsak?

Canım sorduğun soruya cevap veremiyeceğim ama durumun içinn çook çoook geçmiş olsunnn
Hoşgeldin aramızaa
Rabbim yavrunu sağsalim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Anladığım kadarıylada cok sık giriyorsun usgye bi zararı olmaz mı?

kızlar bugün eşlerden şikayetçiyiz heralde. benimki de dün saçma sapan bişeyden kızdı, köpürdü, bağırdı. tutamadım kendimi ağladım en sonunda.bu sefer de ağlıyorum diye bağırdı.yattım uyudum.hiç konuşmadık daha aynı yerde çalışmamıza rağmen.bakalım eve gidince ne bulacak yine.düşündükçe kan beynime sıçrıyor.hamile olmadıklarına dua etmek lazım.bide bu erkekler hamile olup hormonları dengesizleşseydi 2 gün geçinemezdik heralde

kizlar 34-37.haftaya kadar cinsiyetini ogrenemeyen varmis.bilimsel olarak da kiz cocuklari pek bacaklarini acmiyormus ne kadar dogruysa.siz ne dusunuyorsunuz

ben varim ilk kizimda o civarlarda ogrendim benim dr kolay kolay soylemiyo emin olmadan soylemem diyor kiz cocksa yumurtaliklari erkek luncatam takir gordugunde soylermis ben bu sefer 18 haftalikkken ogrendim kendisi soylemedi amniyosentez yapan dr soyledi

canım geçmiş olsun öncelikle rabbim sana bağışlasın yavrunu... dr problem yok diyosa korkma artık.. ama bence yat sürekli ve ilaçlarınıda dr konrolunde kullanmaya devam et mutlaka faydaları vardır rabbim yardımcın olsun

canım benim de baştan beri sürekli kanamam oldu öncesinde de 1 tane düşüğüm vardı. progesteran hapı ve iğnesini her gün kullandım ben ama 12. haftada bitti şükür. inşallah biran önce biter senin de

ayrıntılı USG benden ıstedı galiba.. Doktor kızın olacak dedıkten sonraki hiç bir şeyi aklımda tutamadımCanım Hangi haftalarda yapılıyor Ayrıntılı USG

cnm 18 ıle 22 haftalar arası yapılıo ıkı kezde yapılabılıo
ben hem18 hem 22 de gıtcem 22 de kalp gelışımını ııce tamamlamıs oluomus
daha ii gözükuomus

ayrintili ultrasonda neler yapiliyo
aklına ne gelirse canım bütün organlarına parmaklarının boyuna kadar bakılıyo

kıskananlar çatlasınnn

cnm geçmiş olsun plesantaya baglı kanma yasıosun
asagıda rahımagzına yakın oldugu için sureklı kanıo
ılerkı haftalarda yukarı cıkabılır ozaman kanamalarda biter korkma cnm
allaaha emanet artık buyumus rahımagzın acılmadığı surece dusmezkı drunda sıkı sıkı kapalı demiş

Biz yapıyoruz aslındaa
Şu halimizle yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarındaa
Ağrım yok sızım yook amann nazlı kaprisli hamile olmayımm
Her işimi ben göreyim ben yapayımm mantığını güddüğümüz için
Adamlarda normal yaşantılarındaki tek eksiğin ve cok büyük eksiğin karıkoca olma kısmını yaşamıyorlar
Çünküü ancak ordaa duuuuuuuuurrrrr hamileyiiiizz diyoruzz en azından ben
Eeee noluyorr 2 mızz mızz yapınca amaann sende diyorlarrr abartma diyorlarrr
Benim arkadaşım hamileliğinde burnunu bile eşine sildiriyorduu
Yani çok özür dilerimm burnunu bile karıştırmadıı hatunn
Yan gelip yattıı adam başında pervanee
Bide eşin nasıl diyincee biz çok iyiyiizz, bugün ishaliizz, bugün kalçamızz ağrıyor diyerek kendinide hamile sanmasıda ayrı cabasıı
Gerçi cocuk doğuncada doktoru götürüncee yeni doğan yeşil s.çar dimii bu doktora gidipp doktor bey biz yeşil s.ıçıyoruzz ne yapmamız gerekli diyipp
Doktorunn itiraf.comluk cevabıı bebek için normalde sizin için bilemiyeceğimm anne sütünüz dokunmuş olmasın demiş

çok geçmiş olsun..
canım benimde öncesinden bi kaybım var
ve bu gebeliğimde de kanama ve pıhtı düşmesi oldu.. iğne,serum,progestan aldım..
ve yatak istirahati.. hiç kalkmadan yattım..çok şükür şimdi rahatım, iş başındayım artık
kendini koru, mecbur kalmadıkça (wc.gibi) kalkmadan, yatak istirahati yap.. toparlanacaksındır böyle..kanama kesildi deyip, yeniden ayaklanma..
Allah'ın izniyle geçecek,rahatlayacaksındır..moralini bozma, herşeyin güzel olacağına kendinde inan..bebişi annesine sıkı sıkı tutunurr

Allahım cümlemizin sağlıkla kucağına aldırsın yavrusunuu..

sağol cnm bnm
ama malesef izin imkanım yok çünki ofiste tek başımayım ben :/
bugünlerin acısını uzun doğum izniyle kullanıcam

burdan herkeze tek tek nasıl cvp verilior ben bilmiorum o yüzden buraya yazıyorum yarın kontrolum var yarın nası bi süpriz beklio bizi :s tşk ederim herkeze ilginiz için hb bu arada :)

ay güldürdün ya bizi allahta seni güldürsün şimdi kadın ay wc ye gidicem diyince ..dur hayatım sen yorulma şöyle avucuma yap dememiş iyiki ay allahtan benim kocam değilmiş o hiç tahammül edemezdim boğardım hemen oracıkta :1.

Son düzenleme:

işte bi kere düşükle sonuçlanınca her kanamada gitti diorum aglamakta deil resmen uluyorum işte dun yaptım bi hata kalktım dolaştım egildim kalktım ama daha kalkmam artık :) saolasın cnm tşk ederim

işte netten araştırdıgım kadarıyla yukarı çıkamayda biliyomuş kötü düşünmek istemiorum ama bu haftaki korkular yetti bana :s inş. yukarı çıkar yaa

evet hepsi sozlesmis gibi bende dun aksam kirildi kocatana kardesim seni ben doguma goturrum diyo bende yok dedim esim goturur dedim bunu duydu goturemem diyo neymis ben dinlenmek icin isci bulamiyorum seni nasil doguma goturecem diyo gelde bu sacma adama cevap ver sinir ediyo bazen beni

allahtan bu hafta bizimki yokmuş
valla bu dalgada bizde yerdik birbirimizi

gecen gun ruyamda bı yaz meyvesı gördum
yazmmim şimdi sızınde canınız cekmesınn
madem bu kocişler bizi kızdırıo bızde onlarıı uğrastıralım dıye dusundum
nerden buluoasa bulsun:))))
ınsan hergun yemek görur mü ruyasında yaw
dolma gördum haftsonu oturdum dolma yaptım
sonra mantı gördüm sipariş verdim elde yaptırdım pişirip yedimm
hayır kolay seyler görseen değilmi pilav gör çorba gör neden en zorları:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…