2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ehosgeldın canım aramıza cok cok gecmıs olsun benımde basıma geldı 6ay once dusugum oldu bunda da 9haftada kanamam oldu pruton ıgneyle progestan kullandım ama onlarda karacıger enzımlerımı arttırdı sukur sımdı ıyıyız canım sende ıcını ferah tut rabbım ıns sıze bagıslar bebegınızı hepımızın kı emnaet ne kadar bızımle kalacaklarını bılmıyoruz ıns bır daha yasayamazsın ben uzun zaman olmasına ragmen hala wcye gıttıgmde ya da akıntım oldugunda korkuyorum acaba kan mı geldı kı dıye hamılelıgını kendıne zehır etme bol bol dınlen rabbımın ıznıyle bırseycık olmaz
Ahh eıme hep dıom hangımız hamıleyız dıye onların nazı nıyazı bızden cok allah bızede bolca sabır verıyoooo

-uleen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari

-star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan...

- verdiler teknoyu, dımm tııısss dımm tııısss, kafamızı dinleyemiyoruz şurda iki dakka...piyasa insanların evladı olacaz belli ki...

(ikizler halen konusmaktadir)

- ehhihi bu çok eğlenceliymis simdi chateau brillant nasil
- abi benim canim acaip sekilde mango tursusu çekti nerden söylüyoruz?
- merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- supersin baba yaaaa

(zit ikizler orhan - erhan)

*melis bak on tarafimda bisey cikti yeni..gecen gun yoktu.. aaa? sende yok?
-malsin kursat.. mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin.

*bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin
- essek ..ne olarak gelecen..30 yasında mı çıkcan ordan

(ikizler konusmaktadir..)

*muhittin pırrrtlaaarrrr..
-selahattin : ulan ağzıma kaçtı hayvan

-yav ammada sulu bir ortam bu yav, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

-ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

- su gobegimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladik ekmek elden su golden falan ama insan sıkılıyo canim, aa. hem biktim her gece tak tak, ulan bari bir gece durun.

(ikizler)
-olum geyirmesene lan..
-olum valla midesi guruldadı annemin..

(ikizler)
- Biz şimdi ikizmi oluyoz abi
- Yok üçüz
- Aa üçüncü nerede
- Galiba önümdeki şey

-alıntıdır-

Son düzenleme:
aman Allah ım neler olmuş burda:44:
sabah baktığımda 1775. sayfadaydınız. şimdi 1793
nasıl okuycam ben bu kadar sayfayı biri özet geçebilir mi
ah ah ben okurdum bu kadar geri kalmazdım da denetimim vardı

Kızlar kocam aradı gec kalma yemek yaptım dedı bakalım ne yaptı ınternete bakıp yavrum nasıl hevesle yapıyo allah basımdan eksık etmesın rabbım oyle vermıstı kocamı bırgun melek bırgun okuz arası yok

canım yaa çok geçmiş olsun.tahmin edebiliyorum paniğini ben bile tuvalette bi damla kan görünce hemen şubede bilen birini çağırdım baksın die..
ama bebek artık plensantanın içinde öyle düşemz dedi.. rahatladım..dikkat et canım hep yat...:18::18:

Kızlar kocam aradı gec kalma yemek yaptım dedı bakalım ne yaptı ınternete bakıp yavrum nasıl hevesle yapıyo allah basımdan eksık etmesın rabbım oyle vermıstı kocamı bırgun melek bırgun okuz arası yok

kızlar ben kaçayım yoruldum artık saat 12 den beri kesintisiz burdayım çalışan biri olsaydım bu kadar mesai ile her ay ödül alırdım

öptüm sizi ve minnak kuzularınızı gecede çok yazmayın sabah okuması zor oliyyy hadi ben kaçtım

dün akşamdan berdr bizde kavgalıyız ama eşime bakılırsa sorun bende allah kahretsın nerden evlendım bu adamla yaa anası olacak o kadın sureklı gelıp gıdıp benım sınırımı bozuyor kocamda bunu gordugu halde ne varkı dıyor ne olmuş kı dıyor yaaa nefret edıyorum anasındanda ondan da ıstedıgı saatte gelıp ıstedıgını soyleyebılır mış o onun anasıymış.... sankı bızı anne doğurmadı bir tek senın anan var ananda sende batasın hemı adam nedr senden cektıgım yaaa en son oglumuda alıp gıdıcem anası versın sonra ona cocuk

Tövbe tövbe öyle deme canım benimm
Sen sakin oll
Biride aynı binide aynıı
Ne yapacaksınn heee diyip geçeceksinn
Sonra bebenn tiken tiken saçlı olurrr
Annem bugün bana öyle diyoorr
Çocuğun saçlarını diken diken çıkaracaksın ne bu stres bu celal diyorr
Ben işten kaynaklı filan diye geçiştirdim ama sonuç aynı
Bu kaynanaları kaynar kazana atmalııı

Kızlar gezinirken bir topikte okudumm bebeğin ağzına tükürülme adetii
Bizde dayım tükürürr hem esprisine hemde birine benzicekse dayıma benzesin isterizz
Ama ya ben görmeden filan kaynanam-kayınpederim tükürürsee
Onlarda varmıdır acaba böyle bişii :18::18:
Aklıma takıldı bak şimdii

zoruma gıden benı arayıp hiç birşy yokmuş gıbı konusması herseyı doğal gormesı ben konuyu acıncada sen ona bakma dese kapatıcam ama o senın hamılelıgıne vuruyoruz bız dıyor yanı hep bırlıkte benı sucluyorlarmış annem o benım dıyo sen ne dersen de bunu degstıremezsın dıyor allahın belası degstrmek ısteyen kım sen annenle karını ayıt et bazı seylerı gor yaaa gör çok şeymı ıstıyorum senden .... bıktıımmmm bıktımmmm bu adamın bu anne duskunlugunden yaa

bizdde var o ben amcalarımdan bırı yada dayım tukursun ısterım onlara bırakmam cocugumu onlara benzemesın

şuanda heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum
herkes cinsiyeti öğrendik diye zannediyor ama
yavrum sağlıklı ya kıpır kıpır gördüm bugün
doktorun odasında salya sümük ağladım
kız istiyorduk ama oğluşumuz geliyormuş
hiç üzülmedim bir yıl biz bu anı bekledik
yüce rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda
nasip etsin inşallah cümlemize...

Bu arada doğum tarihimizde değişti

21 Mayıs 2013
Ahmet Tugay

listeye eklerseniz sevinirim

hepinize sağlıklı günler dilerim...

ah canım ya zor ama sinirlenmemeye çalış. bebişini düşün. erkeklerin bu konularda kapasiteleri sıfırdır. yapacak bişey yok. idare edeceksin. kendine ve bebeğine zarar veriyosun yazık değil mi? onlara hiçbişey olmuyo gördüğün gibi.

Benim kii KADINCAĞIZ dediğinde düşün ki bu onun üvey annesiii
Yaniii beni öteleyip beni saymadığı biyolojik olarak annesi değill
Ve inanılmaz düşkünn
Bide öz be öz anneyii düşünn
Aslında suç erkek annelerindee onlar koyunlarından koparamadıkları içinn böylee süt ağız dolanıyorlarr
Kızlar öyle mi 7 dedi mi ayakların üstünde erkek tavırlarla dolanırr ve Allah başımızdan eksik etmesin birgün anne diye mızmızlanmayız
Sen sakın annesinii karıştırma kurcalama bırak onlaarr caar caarr konuşsuunn
Şuan senin içinde bir melek var bukadar stres onu nasıl üzüyor annesii biliyorsun dimii

bizdde var o ben amcalarımdan bırı yada dayım tukursun ısterım onlara bırakmam cocugumu onlara benzemesın

İlk tüküren geçerlidir dimii
Hiç olmadı ben tükürecem cocuğumaa bana çeksinn

Canım sağlıkla kucağına al
Vatana millete, ailesine hayırlı evlat olsun

Son düzenleme:

amin canım sağlıcakla inşallah hepimize...

cok cok afedersin ama o ne ole kari gibi
ben gripken burnum aktiginda bile utaniyorum esimin gormesinden

benimki Kenwood ama Sinbo alanlar da bayağı memnun.

Sağlık ocağına gittim sonuçlarımı almaya kan değerlerim iyi çıktı ama tsh istediğim gibi değil çok yüksek de değil ama o kadar ilaca yine de yükselmş, yettiremedim ben bu çocuğa hormonlarımı
Hemşire tansiyonumu ölçtü tarttı filan, oradaki hesaplara göre 10 haftada 5 kilo almışım çok değil mi? Neyse bebişim iyi olsun da napalm.
Sonra gel kalp atışlarına bakalım ama şimdiden söyliyim daha küçük duyamayabiliriz dedi, ben de açıksası beklemiyordum ama duyabildik iyi dedim artık sıkıldıkça soluğu burada alırız sizin de aklınız da olsun evham yaparsanız en azından kalp atışını duymak iyi gelir
Anaaam içerisi o kadar gürültülüydü ki bu çocuk nasıl uyuyabiliyor o gürültüde şaşırdım valla, geçenlerde eşim senin içinde şelale akıyor demişti de inanmamıştım gerçekten de akıyormuş

allah seni ne yapmasin ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bunlar ne komik ya ben guluyorum oglumda durmus saskin saskin bana bakiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…