- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.921
kızlar herkeze mrb..uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bugun yazabildim çünkü artık hiç kalkmamak üzere yatıyorumbundan önce 9 haftlık bir düşüğüm var ve yine hamileyim çok şükür 14 haftayı gördük ama benim sürekli kanamam oluyor ve ben her kanı gördükçe aglaya aglaya doktora koşturuyorum gebeligimi ilk gününden beri 5 gunde bir igne ve hergun sabah akşam progestan haplarım var 13. haftaya kadar aksatmadan hepsini duzgun içtim ignemi yaptırdım artık 14. haftaya geldik doktorum düşük tehlikesi geçti kullanmana gerek yok 2li testtede korkulacak bişey yok dedigi anda bütün igneleri ve hapları attım gözüm progestan falan görcek durumda deildi ... ama 4 gun sona sabah kanla uyandım ve hemen doktora koştum çok şükür kalp atışları vardı herşey yolundydı sadece düşük tehlikesi atlttıgımı ama kanamanın durdugunu şanslı oldugumu söyledi ve aynı gün igne ve haplara tekrar başladık ve kayınvaldemde hiç kalkmamak üzere 5 gün kadar yattım kanamamda durdu kendimide ii hissediorum dün kayınvaldemide kandırarak kendi evime gittim köpeğimide ok özlemiştim biraz onu gezdirdim ben oturdum o kendi başına dolaştı parkta neyse akşam olmadan kayınvaldemin evine döndüm tuvalete gitmemle kanamamın tekrar başldıgını ve bir tanede parça dştügünü görünce ben koptum apar topar tekrar doktora koşturduk ben yine gitti bitti gözüyle bakarken kalp atışını duyduk doktor rahim agzınında zırh gibi kapalı oldugun söyledi :) herşey yolunda nie bu kadar panik yaptın der gibi bakınca parça düştü ama doktor bey dedim kan pıhtısıdır dedi ben ne bilim kan pıhtısı oldugunu elim ayagım bibirne dolaştı hergun pıhtı görmüyorum ki :s bebeğin eşinin rahmin aşagıda rahmin agzına yakın oldugunu kanamanın sebebinin o oldugunu 20. haftalarda yer deiştirebilicegeni gebeligimin kanamalı gececegini söyledi :s psikolojim allak bullak benim gibi olan varmı aranızda (
kızlar bugün eşlerden şikayetçiyiz heralde. benimki de dün saçma sapan bişeyden kızdı, köpürdü, bağırdı. tutamadım kendimi ağladım en sonunda.bu sefer de ağlıyorum diye bağırdı.yattım uyudum.hiç konuşmadık daha aynı yerde çalışmamıza rağmen.bakalım eve gidince ne bulacak yine.düşündükçe kan beynime sıçrıyor.hamile olmadıklarına dua etmek lazım.bide bu erkekler hamile olup hormonları dengesizleşseydi 2 gün geçinemezdik heralde
kızlar herkeze mrb..uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bugun yazabildim çünkü artık hiç kalkmamak üzere yatıyorumbundan önce 9 haftlık bir düşüğüm var ve yine hamileyim çok şükür 14 haftayı gördük ama benim sürekli kanamam oluyor ve ben her kanı gördükçe aglaya aglaya doktora koşturuyorum gebeligimi ilk gününden beri 5 gunde bir igne ve hergun sabah akşam progestan haplarım var 13. haftaya kadar aksatmadan hepsini duzgun içtim ignemi yaptırdım artık 14. haftaya geldik doktorum düşük tehlikesi geçti kullanmana gerek yok 2li testtede korkulacak bişey yok dedigi anda bütün igneleri ve hapları attım gözüm progestan falan görcek durumda deildi ... ama 4 gun sona sabah kanla uyandım ve hemen doktora koştum çok şükür kalp atışları vardı herşey yolundydı sadece düşük tehlikesi atlttıgımı ama kanamanın durdugunu şanslı oldugumu söyledi ve aynı gün igne ve haplara tekrar başladık ve kayınvaldemde hiç kalkmamak üzere 5 gün kadar yattım kanamamda durdu kendimide ii hissediorum dün kayınvaldemide kandırarak kendi evime gittim köpeğimide ok özlemiştim biraz onu gezdirdim ben oturdum o kendi başına dolaştı parkta neyse akşam olmadan kayınvaldemin evine döndüm tuvalete gitmemle kanamamın tekrar başldıgını ve bir tanede parça dştügünü görünce ben koptum apar topar tekrar doktora koşturduk ben yine gitti bitti gözüyle bakarken kalp atışını duyduk doktor rahim agzınında zırh gibi kapalı oldugun söyledi :) herşey yolunda nie bu kadar panik yaptın der gibi bakınca parça düştü ama doktor bey dedim kan pıhtısıdır dedi ben ne bilim kan pıhtısı oldugunu elim ayagım bibirne dolaştı hergun pıhtı görmüyorum ki :s bebeğin eşinin rahmin aşagıda rahmin agzına yakın oldugunu kanamanın sebebinin o oldugunu 20. haftalarda yer deiştirebilicegeni gebeligimin kanamalı gececegini söyledi :s psikolojim allak bullak benim gibi olan varmı aranızda (
evet hepsi sozlesmis gibi bende dun aksam kirildi kocatana kardesim seni ben doguma goturrum diyo bende yok dedim esim goturur dedim bunu duydu goturemem diyo neymis ben dinlenmek icin isci bulamiyorum seni nasil doguma goturecem diyo gelde bu sacma adama cevap ver sinir ediyo bazen beni
dün akşamdan berdr bizde kavgalıyız ama eşime bakılırsa sorun bende allah kahretsın nerden evlendım bu adamla yaa anası olacak o kadın sureklı gelıp gıdıp benım sınırımı bozuyor kocamda bunu gordugu halde ne varkı dıyor ne olmuş kı dıyor yaaanefret edıyorum anasındanda ondan da ıstedıgı saatte gelıp ıstedıgını soyleyebılır mış o onun anasıymış.... sankı bızı anne doğurmadı bir tek senın anan var ananda sende batasın hemı adam nedr senden cektıgım yaaa en son oglumuda alıp gıdıcem anası versın sonra ona cocuk
Tövbe tövbe öyle deme canım benimm
Sen sakin oll
Biride aynı binide aynıı
Ne yapacaksınn heee diyip geçeceksinn
Sonra bebenn tiken tiken saçlı olurrr
Annem bugün bana öyle diyoorr
Çocuğun saçlarını diken diken çıkaracaksın ne bu stres bu celal diyorr
Ben işten kaynaklı filan diye geçiştirdim ama sonuç aynı
Bu kaynanaları kaynar kazana atmalııı
Kızlar gezinirken bir topikte okudumm bebeğin ağzına tükürülme adetii
Bizde dayım tükürürr hem esprisine hemde birine benzicekse dayıma benzesin isterizz
Ama ya ben görmeden filan kaynanam-kayınpederim tükürürsee
Onlarda varmıdır acaba böyle bişii :18::18:
Aklıma takıldı bak şimdii
ah canım ya zor ama sinirlenmemeye çalış. bebişini düşün. erkeklerin bu konularda kapasiteleri sıfırdır. yapacak bişey yok. idare edeceksin. kendine ve bebeğine zarar veriyosun yazık değil mi? onlara hiçbişey olmuyo gördüğün gibi.zoruma gıden benı arayıp hiç birşy yokmuş gıbı konusması herseyı doğal gormesı ben konuyu acıncada sen ona bakma dese kapatıcam ama o senın hamılelıgıne vuruyoruz bız dıyor yanı hep bırlıkte benı sucluyorlarmışannem o benım dıyo sen ne dersen de bunu degstıremezsın dıyor allahın belası degstrmek ısteyen kım sen annenle karını ayıt et bazı seylerı gor yaaa gör çok şeymı ıstıyorum senden .... bıktıımmmm bıktımmmm bu adamın bu anne duskunlugunden yaa
zoruma gıden benı arayıp hiç birşy yokmuş gıbı konusması herseyı doğal gormesı ben konuyu acıncada sen ona bakma dese kapatıcam ama o senın hamılelıgıne vuruyoruz bız dıyor yanı hep bırlıkte benı sucluyorlarmışannem o benım dıyo sen ne dersen de bunu degstıremezsın dıyor allahın belası degstrmek ısteyen kım sen annenle karını ayıt et bazı seylerı gor yaaa gör çok şeymı ıstıyorum senden .... bıktıımmmm bıktımmmm bu adamın bu anne duskunlugunden yaa
bizdde var o ben amcalarımdan bırı yada dayım tukursun ısterım onlara bırakmam cocugumu onlara benzemesın
şuanda heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum
herkes cinsiyeti öğrendik diye zannediyor ama
yavrum sağlıklı ya kıpır kıpır gördüm bugün
doktorun odasında salya sümük ağladım
kız istiyorduk ama oğluşumuz geliyormuş
hiç üzülmedim bir yıl biz bu anı bekledik
yüce rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda
nasip etsin inşallah cümlemize...
Bu arada doğum tarihimizde değişti
21 Mayıs 2013
Ahmet Tugay
listeye eklerseniz sevinirim
hepinize sağlıklı günler dilerim...
Benim kii KADINCAĞIZ dediğinde düşün ki bu onun üvey annesiii
Yaniii beni öteleyip beni saymadığı biyolojik olarak annesi değill
Ve inanılmaz düşkünn
Bide öz be öz anneyii düşünn
Aslında suç erkek annelerindee onlar koyunlarından koparamadıkları içinn böylee süt ağız dolanıyorlarr
Kızlar öyle mi 7 dedi mi ayakların üstünde erkek tavırlarla dolanırr ve Allah başımızdan eksik etmesin birgün anne diye mızmızlanmayız
Sen sakın annesinii karıştırma kurcalama bırak onlaarr caar caarr konuşsuunn
Şuan senin içinde bir melek var bukadar stres onu nasıl üzüyor annesii biliyorsun dimii
İlk tüküren geçerlidir dimii
Hiç olmadı ben tükürecem cocuğumaa bana çeksinn
Canım sağlıkla kucağına al
Vatana millete, ailesine hayırlı evlat olsun
Biz yapıyoruz aslındaa
Şu halimizle yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarındaa
Ağrım yok sızım yook amann nazlı kaprisli hamile olmayımm
Her işimi ben göreyim ben yapayımm mantığını güddüğümüz için
Adamlarda normal yaşantılarındaki tek eksiğin ve cok büyük eksiğin karıkoca olma kısmını yaşamıyorlar
Çünküü ancak ordaa duuuuuuuuurrrrrhamileyiiiizz diyoruzz en azından ben
Eeee noluyorr 2 mızz mızz yapınca amaann sende diyorlarrr abartma diyorlarrr
Benim arkadaşım hamileliğinde burnunu bile eşine sildiriyorduu
Yani çok özür dilerimm burnunu bile karıştırmadıı hatunn
Yan gelip yattıı adam başında pervanee
Bide eşin nasıl diyincee biz çok iyiyiizz, bugün ishaliizz, bugün kalçamızz ağrıyor diyerek kendinide hamile sanmasıda ayrı cabasıı
Gerçi cocuk doğuncada doktoru götürüncee yeni doğan yeşil s.çar dimii bu doktora gidipp doktor bey biz yeşil s.ıçıyoruzz ne yapmamız gerekli diyipp
Doktorunn itiraf.comluk cevabıı bebek için normalde sizin için bilemiyeceğimm anne sütünüz dokunmuş olmasın demiş
bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum..az önce karnımın içinde gümgüm bişeyler hissettim derinlerde..bebekmi başka bişeymi emin olamadım..sanırım benim sıpanın biraz daha güclenmesi lazım..
hangi markanınkini kullanıyosun canım? ben geçenlerde mediamarkt a bakmıştım çok uygun fiyata bulmuştum..ekmeği tek parça olarak pişiriyodu..o ucuz olanlardan alsam güzel olur mu acaba diye düşünüyorum.
-uleen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari
-star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan...
- verdiler teknoyu, dımm tııısss dımm tııısss, kafamızı dinleyemiyoruz şurda iki dakka...piyasa insanların evladı olacaz belli ki...
(ikizler halen konusmaktadir)
- ehhihi bu çok eğlenceliymis simdi chateau brillant nasil
- abi benim canim acaip sekilde mango tursusu çekti nerden söylüyoruz?
- merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- supersin baba yaaaa
(zit ikizler orhan - erhan)
*melis bak on tarafimda bisey cikti yeni..gecen gun yoktu.. aaa? sende yok?
-malsin kursat.. mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin.
*bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin
- essek ..ne olarak gelecen..30 yasında mı çıkcan ordan
(ikizler konusmaktadir..)
*muhittin pırrrtlaaarrrr..
-selahattin : ulan ağzıma kaçtı hayvan
-yav ammada sulu bir ortam bu yav, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?
-ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
- su gobegimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladik ekmek elden su golden falan ama insan sıkılıyo canim, aa. hem biktim her gece tak tak, ulan bari bir gece durun.
(ikizler)
-olum geyirmesene lan..
-olum valla midesi guruldadı annemin..
(ikizler)
- Biz şimdi ikizmi oluyoz abi
- Yok üçüz
- Aa üçüncü nerede
- Galiba önümdeki şey
-alıntıdır-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?