- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.861
Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
kizlar 34-37.haftaya kadar cinsiyetini ogrenemeyen varmis.bilimsel olarak da kiz cocuklari pek bacaklarini acmiyormus ne kadar dogruysa.siz ne dusunuyorsunuz
sen yinemi hasta oldun uff yaa ...
geçmiş olsun canım ..rabbim acil şifalar versin..
sen hep pekbiciciyle ilgileniyosun ondan
Sağol cnm nazar nazar
benim kızım niye böyle değil ya
Sadece yediğim meyveleri ve çorbaları seviyor, diğer yediklerimi zorla yiyorum ne bir tatlı ne başka bişey
kurt gibi acıkmıyorum, acıkmalara uyanmıyorum
galiba tipik nazlı kız modeli olacak, zilli kızım
walla canım eleviti içmesende olur bende arad bir içiyorum kilo aldırıyormus die.ama doktor demir hapını sakın aksatma dedi..çok gerekli bi hap.hem senin için hemde bebek.ben aksam yatmadan önce içiyorum. birde süt ürünlerinnde 2 saat sonra falan içmen lazım hapı..yanma falan yapmıyor bende ama kabızlık yapıyo sanırım.ama katlacazzz..
ben günde 3 tane decavit kullanıyorum bu haftaya kadar 2,bucuk kılo aldım ve ılk hamıle oldugumu öğrendığim günden berı kullanıyorum... üstelik ben kılo almya çok musaıt bırıyım su içsem yarıyor denılenlerdenım ama kılo aldırmıyor
canım çokk geçmiş olsun,,dikkat et kendine..mandalina ye bol bol :)
sen hep pekbiciciyle ilgileniyosun ondan
Sağol cnm nazar nazar
aşk olsun canım yaa..olurmu oyle sey( forumda hepimiz aynı yaşantıları yaşamamıs olsak bile şuan için aynı duyguları aynı hisleri taşıyoruz.. Gebelikle ılgılı veya bezen özel hayatla ılgılı dertlerımızı paylaşıp bırbırımıze destek olmaya çalışıyoruz..ben bu topiğe ve sizlere çok alıştım bir gün girmessem sankı cok sey kaçırmısım gibi geliyor ..:) pekbicici'nin anlatımın içinde birazda mizaç ve doğallık olunca tabi dahada gözde oluyor sencede öyle değilmi ..? :))
valla cnm mandalina doğurcam yakında ama artık işe yaramıyo mu ne :)
sağol güğzelim sizlerde dikkat edin ayakata geçirince ilaçsız tekrarladı
bakalım bu nasıl bitecek ama akşama kocam geliyo (pazar akşamından beri yoktu)
o gelince yaz nazla yada o da yorulmasın derken geçer gider inş
pekbicicim,çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,,odun modun dedin ama adam da pek bir düşünceli çıktı...bu arada şarkını hala dinliyorm,candanı çok severim zaten,senin yerine duygulandım valla..yada kendime üzüldümbu sabah kızdım biraz kendime,,bu adama hala çocuk doğuroyorum diye,,gece uykuya dalana kadar kalbimi kırıp ağlattı beni,,üstelik ağladığımı gördüğü halde tepki bile vermedi,sonra horlaya horlaya uyudu yasığı kafasına babasım geldi..oğlum geç uyuyor diye bağırdı ona,zaten sürekli kızar ona,her yanlışında kızar aynı şeyi yemek yemediğinde de yapıyor..rahat bırak çocuğu diyorum,uykusu gelince yatıcak,,acıkınca yiycek,ama sen yaptıkça böyle inat oluyor çocuğua..kavgamız o yüzdendi..çocuğun uyumasını istemiyorsun,çünkü benimle ilgilenmek istemiyorsun diyor..ya ben kaç kişiyimki??çocukla ayrı ilgileneyim..seninle ayrı,sabahtan akşama kadar dışarda çalışayım,eve gelip size yemek yapayım,hamilelik de cabası neyse bu aralar işsiz ya,ne desem batıyor..konuşamıyorum artık adamla.akşam iş çıkışı beni almaya gelseydi,,istemez çiçek miçek..özür dilerim dese yeterli..ama yapmayacak eminim
hıssettiğimi umuorum cnm:)elimi koyunca kıpırdıo kayıo gibi amakızlar bebişinizin hareketlerini hissediyor musunuz?
cnm bende eski kafalılardanım netten alışverış knusundaKarar verdım ınternetten bısey almayacam cocuguma2seferdır aldıgım seylerı kendı magazasında daha ucuza buluyoum gecen hafta kıslıkk badıler almıstım 7tlye kendı magazasına gırdım az onnce 4tlye satıyorlardı aldım 2 tane hemen
benımde değerlerım cok ıyıydı aam doktor baan demir hapınıyabende demırlı kullanıyorum artık buyuyorlar rahat etmelerı lazım bugun bakayım su emzırme sutyenlerıne artık 24 saat kullanmamız gerekıyor nerdeyse
sarkmasın dıye ..
ay senın adına cok sevındım canım ne guzel bende demır hapını bırkacgun ıctım sımdı bıraktım
hergun pekemz yıyorum gelecek ay kan tahlılı yaptırcam eger degerler yukselmısse ılac almıcam degılse mecbur ılaca devam
cok gecmıs olsun canım ya hafta sonu gelıyor yataktan hıc cıkmaz dınlenırsın hep :29.
ay ortadakıne bayıldım nerden aldın canım sıtesınden bı bakayım cok guzelller hayırlı gunlerde kullansın yavrun
Hatasızzz kul olmaz tezinden yola çıkarakk
Yaptığınınn eşşeklik olduğunu kabul etmesiylee
Azcık yumuşama oldu tabiii
Bugün not bıraktım sabah , konuşmıcam yaa
marketten yumuşatıcı, sıvı yag (ayçiçek) soğan,patates al (Not: alırım ama taşıyamıyorum)
Kıymayı buzluktan çıkar dolaba koy
Evi süpür
Uyanmış beni arıyorr açmadım msj çekmiş 'ben yarın süpürürüm diye planlamıştım' diyor
Markete gitmiş 'yumuşatıcı hangisi alayım vernel, yumoş? seni hangisi yumuşatır' diyor
Cevap vermedim
pekbicicim,çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,,odun modun dedin ama adam da pek bir düşünceli çıktı...bu arada şarkını hala dinliyorm,candanı çok severim zaten,senin yerine duygulandım valla..yada kendime üzüldümbu sabah kızdım biraz kendime,,bu adama hala çocuk doğuroyorum diye,,gece uykuya dalana kadar kalbimi kırıp ağlattı beni,,üstelik ağladığımı gördüğü halde tepki bile vermedi,sonra horlaya horlaya uyudu yasığı kafasına babasım geldi..oğlum geç uyuyor diye bağırdı ona,zaten sürekli kızar ona,her yanlışında kızar aynı şeyi yemek yemediğinde de yapıyor..rahat bırak çocuğu diyorum,uykusu gelince yatıcak,,acıkınca yiycek,ama sen yaptıkça böyle inat oluyor çocuğua..kavgamız o yüzdendi..çocuğun uyumasını istemiyorsun,çünkü benimle ilgilenmek istemiyorsun diyor..ya ben kaç kişiyimki??çocukla ayrı ilgileneyim..seninle ayrı,sabahtan akşama kadar dışarda çalışayım,eve gelip size yemek yapayım,hamilelik de cabası neyse bu aralar işsiz ya,ne desem batıyor..konuşamıyorum artık adamla.akşam iş çıkışı beni almaya gelseydi,,istemez çiçek miçek..özür dilerim dese yeterli..ama yapmayacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?