2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar 34-37.haftaya kadar cinsiyetini ogrenemeyen varmis.bilimsel olarak da kiz cocuklari pek bacaklarini acmiyormus ne kadar dogruysa.siz ne dusunuyorsunuz

doguma kadar cinsiyetini bilmemek merakta kalmak bi yandan guzel ama
biryandanda cok kotu ya...
insan cinsiyetini bildigi zaman hic olmazsa oglum kizim diye sevebilecek ona gore planlarini kurarsin

bugun cok mu sesszız???????herkezler nerdeetopıge gelırken dedım uff sımdı ne yazmıslardıroh be 2-3 sayfa ılerlemıs

benım kıza ılk erkek dedıler ya bende onu hortboğaz yaptım şimdi de kız olduğuna inanmıyor galıba:)

ben günde 3 tane decavit kullanıyorum bu haftaya kadar 2,bucuk kılo aldım ve ılk hamıle oldugumu öğrendığim günden berı kullanıyorum... üstelik ben kılo almya çok musaıt bırıyım su içsem yarıyor denılenlerdenım ama kılo aldırmıyor

cnm bende decavıt kullanıyorum ama sadece sabahları tok karnına 1 tane 1ay oldu başladım yarın son bakalım 2. kutuyu verıcekmı doktorum.sen neden 3 tane ıcıyorsun bırsey dedımı bununla ılgılı doktorun

canım çokk geçmiş olsun,,dikkat et kendine..mandalina ye bol bol :)

valla cnm mandalina doğurcam yakında ama artık işe yaramıyo mu ne :)
sağol güğzelim sizlerde dikkat edin ayakata geçirince ilaçsız tekrarladı
bakalım bu nasıl bitecek ama akşama kocam geliyo (pazar akşamından beri yoktu)
o gelince yaz nazla yada o da yorulmasın derken geçer gider inş

sen hep pekbiciciyle ilgileniyosun ondan
Sağol cnm nazar nazar

Aşk olsun canım yaa..olurmu oyle sey ( Forumda hepimiz aynı yaşantıları yaşamamıs olsak bile şuan için aynı duyguları aynı hisleri taşıyoruz.. gebelikle ılgılı veya bezen özel hayatla ılgılı dertlerımızı paylaşıp bırbırımıze destek olmaya çalışıyoruz..Ben bu topiğe ve sizlere çok alıştım bir gün girmessem sankı cok sey kaçırmısım gibi geliyor ..:) PekBicici'nin anlatımın içinde birazda Mizah ve doğallık olunca Tabi dahada gözde oluyor Sencede öyle değilmi ..? :))

Son düzenleme:

öyle canım tabiki
ben takılıyorum sana nazım geçeceğini bildiğimden :)

slmm teyzoşlarr nasılsınız bakalımm:))))
eşimm balkonda sigara içiomuş
yardımcım da o esnada geldi ne bileyimeşimin haberı olmadıgını:)
eheheehehhahahahah
gelip odaya gögüslerimin heybetıyle ilgili müstehcen laflar etmexzmiii:)))))
alllaaaahhh iyiki kadın yatak odasındaydı ve kulaklrı iyi duymuoo
yaa soylesen kadının geldiğini dıo
ama ben hala hatırlayıp hatırlyıp yılışıyorum eheheheeh:)
bu arad 13 yasında bi öğrencim altına yapmış son
ıkı saati .ok kokuları ıcınde işledikk ben kusma sınırında:))
ekşınlı bir gündüü
sonra eşim cıkısta 5 dakıak bekletti yağmurun altında
onada bi güzel hörledimm ohh canıma değsinn:))))))
doğum yapacağım hasteneyi seçtim bu arada
yeni doğan yoğun bakımıolan bi hast. yeni bir de dr buldum
ıkı hafta sonra ranvedum var ayrıntılı usg
benden böleeee

Kızlar sanki erkek bebek bekleyen annelerın mandalına yeme istekleri daha fazla ... Ben ılk zamanlarda yaklasık 1.5 kilo yerdım sımdı zorla yıyorum..

pekbicicim,çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,,odun modun dedin ama adam da pek bir düşünceli çıktı...bu arada şarkını hala dinliyorm,candanı çok severim zaten,senin yerine duygulandım valla..yada kendime üzüldüm bu sabah kızdım biraz kendime,,bu adama hala çocuk doğuroyorum diye,,gece uykuya dalana kadar kalbimi kırıp ağlattı beni,,üstelik ağladığımı gördüğü halde tepki bile vermedi,sonra horlaya horlaya uyudu yasığı kafasına babasım geldi..oğlum geç uyuyor diye bağırdı ona,zaten sürekli kızar ona,her yanlışında kızar aynı şeyi yemek yemediğinde de yapıyor..rahat bırak çocuğu diyorum,uykusu gelince yatıcak,,acıkınca yiycek,ama sen yaptıkça böyle inat oluyor çocuğua..kavgamız o yüzdendi..çocuğun uyumasını istemiyorsun,çünkü benimle ilgilenmek istemiyorsun diyor..ya ben kaç kişiyimki??çocukla ayrı ilgileneyim..seninle ayrı,sabahtan akşama kadar dışarda çalışayım,eve gelip size yemek yapayım,hamilelik de cabası neyse bu aralar işsiz ya,ne desem batıyor..konuşamıyorum artık adamla.akşam iş çıkışı beni almaya gelseydi,,istemez çiçek miçek..özür dilerim dese yeterli..ama yapmayacak eminim

Kızlar şu testler konusunda çok kararsızım..... ben dıger cocuklarımda testlerı yaptırmamıstım .. burda okuduktan sonra ıkılı test ve dıgerlerını yaptırmak ıstemıstım ve son gıttıgımde 4 lü test istediler.. Ama birde şöyle düşündüm Testleri yaptırdım ALLAH korusun herhangi bir sorun cıktıgında doktorların bebebge yapabılecegı herhangı bi durum yok.. sadece aldırabılırsın diyecekler..Ve bu testlerın %100 Değerleri yok...Hangi anne Canlı bir bebeğin kürtaj olupta parça parça alınmasını isterki....Ne gelirse ALLAH'tan gelir diyerek Dualarımı eksık etmeyip testlerı yaptırmak ıstemedim İnş pişman olmam...

cnm bak farkındasın en azından
evet senin de destek ilgi beklediğin bi dönem ama onunkide çok zor bide erkek
olacak okadar pek takmaamya çlış üzme kendini elbet düzelir aranız
ama düşünsene kendini ne kadar yetersiz işe yaraamz hissediyordur
çocuğunu bile kıskanmış işte destek bekliyodur belkide
üzülme bebeğinide üzme herşey düzelir yoluna girer inş bebeişiniz şansıyla bahtıyla yüzünüzü hep güldürür

kızlar bebişinizin hareketlerini hissediyor musunuz?
hıssettiğimi umuorum cnm:)elimi koyunca kıpırdıo kayıo gibi ama
durduk yerde oyle sert br tekme filan gelemdı daha:)
cnm bende eski kafalılardanım netten alışverış knusunda
illa dokuncam görcem yada denicem
oturduğum yerden keyif vermıo bana:)
benımde değerlerım cok ıyıydı aam doktor baan demir hapını
doğuma kadar kullancaksın dedi
cunku bebek için lazım olan demir çeşitleerini biz yedıkelrımızden dırek alamıomusuz
değerlerimiz normal cıksa bile, ben hiç tahlıl fılan yaptırmıorum onun ıcın doğuma kadar kullancam cnm

ayy aynen ben
ahahaah ^benı alırmısın taksi çağırrım ama sen millete rezil olursun^
sonrada eşim bana çok domuzsun,kanırtmadan affetmıosun der
şeytan azapda gerek cnm,iyi yapıosun:))))

Canım Ben eşinin Çocuga yemek yemıyor veya gec uyuyor dıye kızmasını yadırgamadım nedense.. Bu iki şıkkı eşimin yapmasını çok istedim hep ..:)

Eşim iş gereği eve gec geldıgı için genelde o geldıgınde çocuklar uyumuş oluyor ... Ve biz pazar günü haricinde hiç bi zaman ailecek ne kahvaltı nede akşam yemeği yiyebiliyoruz..

Şöyle düşünüpte kendını tesellı edebılırsın ... Benim bu yadırgadıgım ve şikayetçi oldugum konulara bazıları hasret..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…