- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.881
cnm bak farkındasın en azından
evet senin de destek ilgi beklediğin bi dönem ama onunkide çok zor bide erkek
olacak okadar pek takmaamya çlış üzme kendini elbet düzelir aranız
ama düşünsene kendini ne kadar yetersiz işe yaraamz hissediyordur
çocuğunu bile kıskanmış işte destek bekliyodur belkide
üzülme bebeğinide üzme herşey düzelir yoluna girer inş bebeişiniz şansıyla bahtıyla yüzünüzü hep güldürür
Canım Ben eşinin Çocuga yemek yemıyor veya gec uyuyor dıye kızmasını yadırgamadım nedense.. Bu iki şıkkı eşimin yapmasını çok istedim hep ..:)
Eşim iş gereği eve gec geldıgı için genelde o geldıgınde çocuklar uyumuş oluyor ... Ve biz pazar günü haricinde hiç bi zaman ailecek ne kahvaltı nede akşam yemeği yiyebiliyoruz..
Şöyle düşünüpte kendını tesellı edebılırsın ... Benim bu yadırgadıgım ve şikayetçi oldugum konulara bazıları hasret..:)
cnm erkekler maddı konularda,bıze oranla daha cok strese gırıyorlarpekbicicim,çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,,odun modun dedin ama adam da pek bir düşünceli çıktı...bu arada şarkını hala dinliyorm,candanı çok severim zaten,senin yerine duygulandım valla..yada kendime üzüldümbu sabah kızdım biraz kendime,,bu adama hala çocuk doğuroyorum diye,,gece uykuya dalana kadar kalbimi kırıp ağlattı beni,,üstelik ağladığımı gördüğü halde tepki bile vermedi,sonra horlaya horlaya uyudu yasığı kafasına babasım geldi..oğlum geç uyuyor diye bağırdı ona,zaten sürekli kızar ona,her yanlışında kızar aynı şeyi yemek yemediğinde de yapıyor..rahat bırak çocuğu diyorum,uykusu gelince yatıcak,,acıkınca yiycek,ama sen yaptıkça böyle inat oluyor çocuğua..kavgamız o yüzdendi..çocuğun uyumasını istemiyorsun,çünkü benimle ilgilenmek istemiyorsun diyor..ya ben kaç kişiyimki??çocukla ayrı ilgileneyim..seninle ayrı,sabahtan akşama kadar dışarda çalışayım,eve gelip size yemek yapayım,hamilelik de cabası neyse bu aralar işsiz ya,ne desem batıyor..konuşamıyorum artık adamla.akşam iş çıkışı beni almaya gelseydi,,istemez çiçek miçek..özür dilerim dese yeterli..ama yapmayacak eminim
Kızlar şu testler konusunda çok kararsızım..... ben dıger cocuklarımda testlerı yaptırmamıstım .. burda okuduktan sonra ıkılı test ve dıgerlerını yaptırmak ıstemıstım ve son gıttıgımde 4 lü test istediler.. Ama birde şöyle düşündüm Testleri yaptırdım ALLAH korusun herhangi bir sorun cıktıgında doktorların bebebge yapabılecegı herhangı bi durum yok.. sadece aldırabılırsın diyecekler..Ve bu testlerın %100 Değerleri yok...Hangi anne Canlı bir bebeğin kürtaj olupta parça parça alınmasını isterki....Ne gelirse ALLAH'tan gelir diyerek Dualarımı eksık etmeyip testlerı yaptırmak ıstemedim İnş pişman olmam...
sağol canım..o hep böyle ama,bencil...ben hasta olsam da,yorgun ve uykusuz olsam da hep onunla ilgileneyim ister...ama yapamıyorum artık..bu da içgüdüsel heralde,,nazlanır oldum,ondan beklyorum ilgiyi...bazen içimden diyorm ne büyüksün sen yarabbi,bu adam kadın olsaydı ve çocuk doğursaydı kesin biri boğazlardı onu..nazı çekilmyor...
kıyamam ben sana desene klasik türk erkeği :)
rabbim büyük cnm bi taraftan üzer bitaraftan güldürür
özellikle yanındayken yapamasanda gün içinde unut neler olduğunu
hani işi işte bırakıyoruz ya evdeki sorunlarıda evde bırakki biraz daha iyi ol
bunu yapabilecek kadar güçlüsün sen, ne naz usandırır seni ne başka bişi
o içinde biyerlerde hep saklı kalan hüznünü bi yere çıkar
yaşaman gerektiğinde yaşa ama orda bırak hayat güzel de bunu düşün herşey düzelir
insanlar değişir beklentiler değişir hayat değişir
sen gülersen herşey güzelleşir unutma
belis tr-3104 classıc mdf lake beşik
burdaki beşik nasıl kızlar.asansörlü beşikmiş.. Oda takımı olarak değilde tek yatak düşünüyorum ben..
valla cnm gayet şık ve güzel gözüküyor ama sanki sadece beşik için biraz pahalı
doguma kadar cinsiyetini bilmemek merakta kalmak bi yandan guzel ama
biryandanda cok kotu ya...
insan cinsiyetini bildigi zaman hic olmazsa oglum kizim diye sevebilecek ona gore planlarini kurarsin
canım çocuğa kızıyor dedim ama nasıl kızıyor,resmen korkutuyor...çocuk sofraya geliyor hemen,tamam yiyor da yemeğini..ama korkuyor babasından..uyumuyor bazen,babası kızmasın diye uyuyor numarası yapıyor..çocuk bazen benimle uymak istiyor diye kıskanıyor resmen..yoksa her babanın hakkı çocuğuna biraz kızmak...
cnm erkekler maddı konularda,bıze oranla daha cok strese gırıyorlar
yetersdızlık ve eşine coocuguna yetememe duygusu gelıısor
ama canının yangını yıne n sevdiği yakınlarından cıkarıolar maaalesf
senın hamıle halınle çalısıp onun evde oturması nasıl dokunuodur gururuna kimbilir
benım esım bı gun nasıl ağlamıstı,ben sana bı coocuk veremıorum bu ne demek bılıomusun
markette parkta,heryerde bu eksıklığini hissetmek demek demişti
ama acısını da elbette benden cıkarıodu,kucuk seyler ıcın bağırıodu kırıodu vs..
sende haklısın ona en cok ıhtıyacın olan zamanlrdasın,
kötü denk gelmiş ama beebk kısmetıyle gelir,geçer bu gunlerde cnm allahın ıznıylee
zeynepcım aynı duygularla bende 3 ve 4.testlerı yaptırmadım
sadece ayrıntılı usgye gircem nöral tüp defektleri gözukuo
ve onların tedavısı var anne karnında..
Mayıs anneleri topiğine bakmıştımda,orda nisan annelerinden bile daha etkin durumdayız aramızda 100 sayfa var gibi bir yazdı okudum.
Onuda kızlarla paylaştım,konusu gelmişken.
Bizden yana bir sıkıntı yok şükür.anladım canımm iyide niye yarışıyorlar ki anlamadım amaçları farklı demek ki bizlerin harika dostlukları oluştu allah nazarlardan uzak tutsun herkes kendi işiyle ilgilensin ama bide şu açıdan düşünelim demekki imrendiren bir topiğimiz varki bizimle yarışıyorlar bakın bizim hiç öyle bir derdimiz yok ihtiyacımız yok hıhhh
onlarda bizi takip ediyor demekkibundan sonra başka topiklere gitmek yok bide allah bizi nazarlardan esirgesin yazmışlar allahım ya
Denkk geldıkce alıyorum tatlım ama yavaslamam lazıminternetten bide kargo parasi var degil mi istanbuldasin nasilsa ciktikca alirsin
Damat o damat annesıMaşallah canım ... Erkek bebebği beklediğin göbişten belli oluyorD
bugun cok mu sesszız???????herkezler nerdeetopıge gelırken dedım uff sımdı ne yazmıslardır oh be 2-3 sayfa ılerlemıs
Ahh canım erkekler bızım gıbı degılkı o sımdı calısmıyor dıye kkendıne sıkıntı edıyordur takacak seyler arıyorpekbicicim,çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,,odun modun dedin ama adam da pek bir düşünceli çıktı...bu arada şarkını hala dinliyorm,candanı çok severim zaten,senin yerine duygulandım valla..yada kendime üzüldümbu sabah kızdım biraz kendime,,bu adama hala çocuk doğuroyorum diye,,gece uykuya dalana kadar kalbimi kırıp ağlattı beni,,üstelik ağladığımı gördüğü halde tepki bile vermedi,sonra horlaya horlaya uyudu yasığı kafasına babasım geldi..oğlum geç uyuyor diye bağırdı ona,zaten sürekli kızar ona,her yanlışında kızar aynı şeyi yemek yemediğinde de yapıyor..rahat bırak çocuğu diyorum,uykusu gelince yatıcak,,acıkınca yiycek,ama sen yaptıkça böyle inat oluyor çocuğua..kavgamız o yüzdendi..çocuğun uyumasını istemiyorsun,çünkü benimle ilgilenmek istemiyorsun diyor..ya ben kaç kişiyimki??çocukla ayrı ilgileneyim..seninle ayrı,sabahtan akşama kadar dışarda çalışayım,eve gelip size yemek yapayım,hamilelik de cabası neyse bu aralar işsiz ya,ne desem batıyor..konuşamıyorum artık adamla.akşam iş çıkışı beni almaya gelseydi,,istemez çiçek miçek..özür dilerim dese yeterli..ama yapmayacak eminim
Canım bende hıcbır testımı yaptırmadım cunku bırsey cıkarsa yapacak bırsey yok huzurlu bır hamılelık gecırmek ıstıyorumKızlar şu testler konusunda çok kararsızım..... ben dıger cocuklarımda testlerı yaptırmamıstım .. burda okuduktan sonra ıkılı test ve dıgerlerını yaptırmak ıstemıstım ve son gıttıgımde 4 lü test istediler.. Ama birde şöyle düşündüm Testleri yaptırdım ALLAH korusun herhangi bir sorun cıktıgında doktorların bebebge yapabılecegı herhangı bi durum yok.. sadece aldırabılırsın diyecekler..Ve bu testlerın %100 Değerleri yok...Hangi anne Canlı bir bebeğin kürtaj olupta parça parça alınmasını isterki....Ne gelirse ALLAH'tan gelir diyerek Dualarımı eksık etmeyip testlerı yaptırmak ıstemedim İnş pişman olmam...
yaa ortada yarıs yokkı elbette yanii
bız onlartdan sonra açılmamıza ragemn ii çene yapmısız analamdında soylenmıstırr
anam çok fenasın40 yıllık siyasetçi gibi bütün diyalog yollarını kapamışsın garibimde arıyo hala hangisi olsun diye
merhaba mayıs'ın en güzel anneleri....hepinize selam.. yeni göbiş resmi ekledim..yorum beklyorm .. http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-annelerinin-gobusleri-31.html#post27643685
ben de ekmek makinasının ekmeğini ve evdeki mis gibi ekmek kokusunu çok seviyorum. benimki arçelik ama anneme hediye getirmişlerdi simbo, o da çok memnun. tek büyük kalıbı olanlardan anneminki.
Her yorumunu gözden kaçırmadan okudugum,, foruma ılk geldıgım gunden bu yana kendime yakınlık duydugum,,sıcak, içten,güleç Arkadaşım İiyiki varsın .. Gülsevdam'ın dediği gibi sen bu forumun neşe kaynağısın..:)
Çiçeğine bayıldım şarkıyı şimdi dınledım Sözleri çok anlamlı ...:)
Eşinle arayı düzeltmenıze cok sevındım .. Her daim mutlu olursun inş Canım arakadasım ...
sen hep pekbiciciyle ilgileniyosun ondan
Sağol cnm nazar nazar
Aşk olsun canım yaa..olurmu oyle sey( Forumda hepimiz aynı yaşantıları yaşamamıs olsak bile şuan için aynı duyguları aynı hisleri taşıyoruz.. gebelikle ılgılı veya bezen özel hayatla ılgılı dertlerımızı paylaşıp bırbırımıze destek olmaya çalışıyoruz..Ben bu topiğe ve sizlere çok alıştım bir gün girmessem sankı cok sey kaçırmısım gibi geliyor ..:) PekBicici'nin anlatımın içinde birazda Mizah ve doğallık olunca Tabi dahada gözde oluyor Sencede öyle değilmi ..? :))
öyle canım tabiki
ben takılıyorum sana nazım geçeceğini bildiğimden :)
pekbicicim,çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,,odun modun dedin ama adam da pek bir düşünceli çıktı...bu arada şarkını hala dinliyorm,candanı çok severim zaten,senin yerine duygulandım valla..yada kendime üzüldümbu sabah kızdım biraz kendime,,bu adama hala çocuk doğuroyorum diye,,gece uykuya dalana kadar kalbimi kırıp ağlattı beni,,üstelik ağladığımı gördüğü halde tepki bile vermedi,sonra horlaya horlaya uyudu yasığı kafasına babasım geldi..oğlum geç uyuyor diye bağırdı ona,zaten sürekli kızar ona,her yanlışında kızar aynı şeyi yemek yemediğinde de yapıyor..rahat bırak çocuğu diyorum,uykusu gelince yatıcak,,acıkınca yiycek,ama sen yaptıkça böyle inat oluyor çocuğua..kavgamız o yüzdendi..çocuğun uyumasını istemiyorsun,çünkü benimle ilgilenmek istemiyorsun diyor..ya ben kaç kişiyimki??çocukla ayrı ilgileneyim..seninle ayrı,sabahtan akşama kadar dışarda çalışayım,eve gelip size yemek yapayım,hamilelik de cabası neyse bu aralar işsiz ya,ne desem batıyor..konuşamıyorum artık adamla.akşam iş çıkışı beni almaya gelseydi,,istemez çiçek miçek..özür dilerim dese yeterli..ama yapmayacak eminim
............................................
hayy aynen ben
ahahaah ^benı alırmısın taksi çağırrım ama sen millete rezil olursun^
sonrada eşim bana çok domuzsun,kanırtmadan affetmıosun der
şeytan azapda gerek cnm,iyi yapıosun:))))
,azcık şerbet veriyorum canımm
yoksa evliliğin tadı nasıl cıkacakk
süreklii vıcıkk vıcıkkk
Birazda mucuk mucukk yapıyorumm tatlı tatlı öpüyorum kocamı
Siyasetcilerde böyle değil mii sürekli vıcık vıcık konusup mucukk mucukk öpüyorlar bizi
Yaa sen eminsinn kız olduğuna dimii
ben neden bakınca yada göbeğini sivri görünce erkek diye geçirdim içimden
Maşallahh canım benimm
Olaydııı iyiydiiiii
bilirim oo kokuyuu
sankim alplerdee gibi oluyorsun heidi gibi oluyorsunn
Uyanıyorsun ve evi kaplamış müthiş kokuu
Pek düzeltmedim kuzumm
Kıvılcımm çıkmadı o dazlak kafadan henüzz
Ama bende itifatlarına ayrı bir bayıldımm ve mest oldumm
Ben sizi yiriimm yiriiimmm
sen böyle içten ve samimi olmasan ben inan böylee olamam
Sizi seviyorumm kızlaaarr
Kulaklarım cınladıda geldimm
Gözde ne demek
Hepimizin anlatımları farklı elbet ama ben birinizi görmesem hemen merak ediyorum nerdee niye gelmedii
çünküüü paylaşımlarımızda birbirimize kattığımız sıcaklık, mizahlık ve doğallık o kadar alışkanlık yaptı kiii
resmen hepimiiiiizzzzzzz kardeşizzzz diye türküü çığırıyorummHattaaa hepimiiiizzzz hamileyiz diyee
Dağllaar oooyy oyyy yollarr ooyyyy oyyy
Sen nasıl oldun canımm
Oyy ben sana kıyamam ama
Sen bakma çiçek filan gönderdide benim kiide az kemirgen değildirr
gerçi şuan sürüngen modundaa peşimde sürünüyor
Yoksa o gün beni nasıl ağlattıı
nasıl bana paat paat cevaplar verip tersledii piisss köfteee
Gittii tv izledii bakmadı bilee
bazen erkeklerr beyin diye bir varlığın olduğunu unutuyorlar şeeyy başlarına vuruncaa
sen o güzel canınıda sıkma, oğluşunuda-kızınıda üzme annesiii
onunda sıkıntısı var işte canımm
erkekler için işsizlik çok zorr
sende mecbur sezen ablanın dediği gibi huyundan suyundan da koy diyeceksinn
Yeter ki oğluşun üzülmesinn onuda buaralar babasıyla cok karşı karşıya getirmee üzülmesin yavrucak
Seninn noktalarını bile beğenirim benn
Kanırtmaaak iyidirr iyiiii
Yoksa alemin kralıı oluyorlarr 2 dakikadaa
Yok öle paşa beyliğii
dışarda adam evde madam
baya içerlemişler anlaşılan:126: pekbicici üstadında dediği gibi rabbim çenelerimize ve parmaklarımıza zeval vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?