2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sağol canım..o hep böyle ama,bencil...ben hasta olsam da,yorgun ve uykusuz olsam da hep onunla ilgileneyim ister...ama yapamıyorum artık..bu da içgüdüsel heralde,,nazlanır oldum,ondan beklyorum ilgiyi...bazen içimden diyorm ne büyüksün sen yarabbi,bu adam kadın olsaydı ve çocuk doğursaydı kesin biri boğazlardı onu..nazı çekilmyor...

canım çocuğa kızıyor dedim ama nasıl kızıyor,resmen korkutuyor...çocuk sofraya geliyor hemen,tamam yiyor da yemeğini..ama korkuyor babasından..uyumuyor bazen,babası kızmasın diye uyuyor numarası yapıyor..çocuk bazen benimle uymak istiyor diye kıskanıyor resmen..yoksa her babanın hakkı çocuğuna biraz kızmak...

cnm erkekler maddı konularda,bıze oranla daha cok strese gırıyorlar
yetersdızlık ve eşine coocuguna yetememe duygusu gelıısor
ama canının yangını yıne n sevdiği yakınlarından cıkarıolar maaalesf
senın hamıle halınle çalısıp onun evde oturması nasıl dokunuodur gururuna kimbilir
benım esım bı gun nasıl ağlamıstı,ben sana bı coocuk veremıorum bu ne demek bılıomusun
markette parkta,heryerde bu eksıklığini hissetmek demek demişti
ama acısını da elbette benden cıkarıodu,kucuk seyler ıcın bağırıodu kırıodu vs..
sende haklısın ona en cok ıhtıyacın olan zamanlrdasın,
kötü denk gelmiş ama beebk kısmetıyle gelir,geçer bu gunlerde cnm allahın ıznıylee

zeynepcım aynı duygularla bende 3 ve 4.testlerı yaptırmadım
sadece ayrıntılı usgye gircem nöral tüp defektleri gözukuo
ve onların tedavısı var anne karnında..

kıyamam ben sana desene klasik türk erkeği :)
rabbim büyük cnm bi taraftan üzer bitaraftan güldürür
özellikle yanındayken yapamasanda gün içinde unut neler olduğunu
hani işi işte bırakıyoruz ya evdeki sorunlarıda evde bırakki biraz daha iyi ol
bunu yapabilecek kadar güçlüsün sen, ne naz usandırır seni ne başka bişi
o içinde biyerlerde hep saklı kalan hüznünü bi yere çıkar
yaşaman gerektiğinde yaşa ama orda bırak hayat güzel de bunu düşün herşey düzelir
insanlar değişir beklentiler değişir hayat değişir
sen gülersen herşey güzelleşir unutma

sağol canım..iyiki varsınız..

doguma kadar cinsiyetini bilmemek merakta kalmak bi yandan guzel ama
biryandanda cok kotu ya...
insan cinsiyetini bildigi zaman hic olmazsa oglum kizim diye sevebilecek ona gore planlarini kurarsin

evet ya herkesin ogrendigi ona gore hazirlik yaptigini gorunce ozenir insan eskiden ultrason yokken boyle bir dusuncede yoktu

Mayıs anneleri topiğine bakmıştımda,orda nisan annelerinden bile daha etkin durumdayız aramızda 100 sayfa var gibi bir yazdı okudum.
Onuda kızlarla paylaştım,konusu gelmişken.
Bizden yana bir sıkıntı yok şükür.anladım canımm iyide niye yarışıyorlar ki anlamadım amaçları farklı demek ki bizlerin harika dostlukları oluştu allah nazarlardan uzak tutsun herkes kendi işiyle ilgilensin ama bide şu açıdan düşünelim demekki imrendiren bir topiğimiz varki bizimle yarışıyorlar bakın bizim hiç öyle bir derdimiz yok ihtiyacımız yok hıhhh

onlarda bizi takip ediyor demekki bundan sonra başka topiklere gitmek yok bide allah bizi nazarlardan esirgesin yazmışlar allahım ya

Ha Eşin abartmış o halde .. Benimkide çocuklara bazen kızmanın dozunu biraz kacırıyor.. Onu haklı gordugum yanlar var ama haksız oldugu ve abarttıgı zamanlarda kaş göz işaretiyle onu yapmaması gerektıgını ıfade ederk engellıyorum ... Çok şükür çoğu zaman bu konuda anlşabılıyoruz... Tabi hep o değil dozu kacıran .. Heleki bu aralar hamılelık hormonlarından olsa gerek sınırlerımın son haddine ulaştıgında evi cehenneme cevırıyorum resmen Eşimde şimdili,k bana katlanıyor garibim ( sen bugun çokmu gerginsin banamı oyle gelıyor deyip inceden ayar verıyor..

ayrıntılı USG benden ıstedı galiba.. Doktor kızın olacak dedıkten sonraki hiç bir şeyi aklımda tutamadımCanım Hangi haftalarda yapılıyor Ayrıntılı USG

yaa ortada yarıs yokkı elbette yanii
bız onlartdan sonra açılmamıza ragemn ii çene yapmısız analamdında soylenmıstırr

Kızlar masallah bugun sessız burası korkarak gırdım gecmısı nasıl okuyacam dıye ama sakınsınız bugun cok guzel yagmur basladı ama ıns ben cıkana kadar dıner ogluma gene bısıler aldım cokkk mutlu oluyorum ona bırseyler aldıkca benım kucuk buzagım o
internetten bide kargo parasi var degil mi istanbuldasin nasilsa ciktikca alirsin
Denkk geldıkce alıyorum tatlım ama yavaslamam lazım
Maşallah canım ... Erkek bebebği beklediğin göbişten belli oluyor D
Damat o damat annesı hakıkaten ya cok komık duruyo sagdan soldan bısı yok ortada cıkıntım var sıpamda tam orada
bugun cok mu sesszız???????herkezler nerdeetopıge gelırken dedım uff sımdı ne yazmıslardıroh be 2-3 sayfa ılerlemıs

Ahh canım erkekler bızım gıbı degılkı o sımdı calısmıyor dıye kkendıne sıkıntı edıyordur takacak seyler arıyor herkes farklı yaacak bırsey yok kı allah yardımcın olsun sana bol bol sabır versın
Canım bende hıcbır testımı yaptırmadım cunku bırsey cıkarsa yapacak bırsey yok huzurlu bır hamılelık gecırmek ıstıyorum

anam çok fenasın 40 yıllık siyasetçi gibi bütün diyalog yollarını kapamışsın garibimde arıyo hala hangisi olsun diye

Azcık şerbet veriyorum canımm
Yoksa evliliğin tadı nasıl cıkacakk
Süreklii vıcıkk vıcıkkk
Birazda mucuk mucukk yapıyorumm tatlı tatlı öpüyorum kocamı
Siyasetcilerde böyle değil mii sürekli vıcık vıcık konusup mucukk mucukk öpüyorlar bizi

merhaba mayıs'ın en güzel anneleri....hepinize selam.. yeni göbiş resmi ekledim..yorum beklyorm .. http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-annelerinin-gobusleri-31.html#post27643685

Yaa sen eminsinn kız olduğuna dimii
Ben neden bakınca yada göbeğini sivri görünce erkek diye geçirdim içimden
Maşallahh canım benimm

ben de ekmek makinasının ekmeğini ve evdeki mis gibi ekmek kokusunu çok seviyorum. benimki arçelik ama anneme hediye getirmişlerdi simbo, o da çok memnun. tek büyük kalıbı olanlardan anneminki.

Olaydııı iyiydiiiii
Bilirim oo kokuyuu
Sankim alplerdee gibi oluyorsun heidi gibi oluyorsunn
Uyanıyorsun ve evi kaplamış müthiş kokuu

Pek düzeltmedim kuzumm
Kıvılcımm çıkmadı o dazlak kafadan henüzz
Ama bende itifatlarına ayrı bir bayıldımm ve mest oldumm
Ben sizi yiriimm yiriiimmm
Sen böyle içten ve samimi olmasan ben inan böylee olamam
Sizi seviyorumm kızlaaarr

sen hep pekbiciciyle ilgileniyosun ondan
Sağol cnm nazar nazar

Kulaklarım cınladıda geldimm

Gözde ne demek
Hepimizin anlatımları farklı elbet ama ben birinizi görmesem hemen merak ediyorum nerdee niye gelmedii
Çünküüü paylaşımlarımızda birbirimize kattığımız sıcaklık, mizahlık ve doğallık o kadar alışkanlık yaptı kiii
Resmen hepimiiiiizzzzzzz kardeşizzzz diye türküü çığırıyorumm Hattaaa hepimiiiizzzz hamileyiz diyee
Dağllaar oooyy oyyy yollarr ooyyyy oyyy

öyle canım tabiki
ben takılıyorum sana nazım geçeceğini bildiğimden :)

Sen nasıl oldun canımm

Oyy ben sana kıyamam ama
Sen bakma çiçek filan gönderdide benim kiide az kemirgen değildirr
Gerçi şuan sürüngen modundaa peşimde sürünüyor
Yoksa o gün beni nasıl ağlattıı
Nasıl bana paat paat cevaplar verip tersledii piisss köfteee
Gittii tv izledii bakmadı bilee
Bazen erkeklerr beyin diye bir varlığın olduğunu unutuyorlar şeeyy başlarına vuruncaa
Sen o güzel canınıda sıkma, oğluşunuda-kızınıda üzme annesiii
Onunda sıkıntısı var işte canımm
Erkekler için işsizlik çok zorr
sende mecbur sezen ablanın dediği gibi huyundan suyundan da koy diyeceksinn
Yeter ki oğluşun üzülmesinn onuda buaralar babasıyla cok karşı karşıya getirmee üzülmesin yavrucak

............................................

Seninn noktalarını bile beğenirim benn

hayy aynen ben
ahahaah ^benı alırmısın taksi çağırrım ama sen millete rezil olursun^
sonrada eşim bana çok domuzsun,kanırtmadan affetmıosun der
şeytan azapda gerek cnm,iyi yapıosun:))))

Kanırtmaaak iyidirr iyiiii
Yoksa alemin kralıı oluyorlarr 2 dakikadaa
Yok öle paşa beyliğii
Dışarda adam evde madam

,

tatlı cadım bnm
Bilmiyorum yüzüm gözüm açıldı dışarıdan bişi gözükmüyo ama içten içe çöküyorum sanki

baya içerlemişler anlaşılan:126: pekbicici üstadında dediği gibi rabbim çenelerimize ve parmaklarımıza zeval vermesin

Evett bende gördümm
Hattaa bizim gülüp eğlendiğimiz bir konu kii gülmek içinn bak biz mayıs annesiyiz ama x anne grubu şu kadar diye :44::44:
Hamilelik ve alınganlık diyorum ben buna canımm
Vee hepinizinnn çenelerinizee sağlık diyerekk gülüyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…