- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.441
başka kimse için bi iddiam olmadı temkinli gidiyorum
tam hissetmeden konuşmuyorum
senin için bi hissim ar ama emin olmadan sölemiycem
yani hislerimden emin olmadan
bu arada eleal geçmiş olsun seni en iyi ben anlıyorum ayrıntıya girmeyim...
istersen ultrasona hemen git için rahatlar kaç haftalıksın bilmiyorum ama geçmiş olsun daha çok dua edicez inşallah 18-19 haftalık varsan alıyolar ayrıntılıya
Allah yardımcın olsun canım ama eger kalbınde leke kesınlesırse zaten yoğum bakım olan bır yer bulmasın.. bende kırklarelinde oturuyorum edırne ye gidip geliyom sürekli hasteneye hem çoçuk kardiyolojisi uzmanı hemde doğum uzmanı orda ıkısnın aynı anda olması lazım doğumda o yüzden çekıyom o kadar yolu napalım.. aynı zamanda bulundugum ıldekı devlet hastenesıne gidiyorum Allahtan doktordan yana şansım var da kafam rahtlıyor.. eğer hanı acil bırsey olursa burda dpğum yapmak zorunda kalırsam edirneden küvöz ve kardiyolog yollayacaklarmıs bebeği almaya burda doktorum ayarladı hepsını Allah razı olsun o kadar ilgili.. ama ben tabı kurtluyum her bulduğum doktora gidiyorum gerci araştıra araştıra doktor oldum ama :))) bilseydim tıp okurdum valla
canım ıyı dusunup karar ver tabıkı sen daha ıyı bılırsın onemlı olan hamılelıgınde guvenebılcegın bı doktorla devam etmek ..
canım ozeller ssk ıle anlasması varsa gunde 70 hastaya bıle bakıyor sırf bu yuzden yanımdakı hastaneye gıtmıyorum uygun muayene ucretı ama doktor
kıme nasıl baksın ozelde 5 katı alıyor parayı ama para almasada doktor doktor olmalı bızleırn telasına anlayıs gostermelı
bızler sustukca canım tepeye cıkıyorlar
okulda sureklı aylık bahanesıyle ucret ısterler ya
bıgu ndayım toplantıyı bastı dırek bagrıdı kızdı bıdaha yavrum ıcın para ıstemeyın 5 kurus vermem
ogretmen ne derse begenırsın tamam sus dıgerlerınınde gozunu acma ...
kafayı taktılarmı ogrencısı sınıfta bıle bırakıyorlar yanı kım ne kadar borusunu öttürürse
bundan sonra tahmınler senden balım artık hadı ogrenemıyenlere bı el at:)
15. haftada canım
evt cnm belli oldu sonradan sürpriz yapmazsa kız olcak dediler ama ilk bebeğim olduğu için hiç farketmez birde çikolata işe yarıyor diye duymuştumakşamlar çikolata yiyrm ama pek bişe değişmedi ayy yetr ki hissediyim de uytmasın hele bi gelsin dünyaya öcümü alırım bebişimden:))
ilk bebeğini bekleyen anneler bebeğinizin hareketini kaçıncı haftada hissettiniz bn hissetmiyorum hala((
özeller anlaşması sadece muane ücretinde tahlillerde aynı parayı ödüyorsun muane ücreti ındırımlı sadece..
ben ılk zamanlar sankı kelebek dokunur ya yada balık yuzer tam yuzeye gelır sıyırır gecer oyle hıssedıyordum ama su 2 gundur artık resmen tekmesını hıssettım :)bn daha hissedemiyorm yada anlayamıyorm hareketlerini böyle kalp atışı gibi şeyler hissediyrm ama bnm organlardan mı geliyor bebek mi anlayamıyorm
en son kız denildi 3kez denildi bizim cinsiyetimiz:) 20+6 haftalık yani 5ayı geçmiş oluyorum.. :) ama hoşuma gidiyor özellikle sırt üstü yatınca geriliyor o arada yakalıyorum elımı koyuyorum agırlık oluyor herhalde ıtlıyor kaçıyor :) çok hoş bı duygu.. en azından yaşadığını bılıyorsun ya dünyanın en güzel hissi...oynamayınca ağlıyorum o zamanda oynuyor:) çoçuğun psikolojisini de bozdum sus yeter ağlama ben hep oynarım dıyor garip :2::2::2:
evet tatlı hersey işe yarıyor ama bebeğin şekerini yükseltıyoruz:) tatlı yeyınce çok fazla şeker gidiyormuş bebeğe enerji patlaması yaşıyormuş fazla da abartmamak lazım:) benım kızım ne tatlı sevıyor ne ekşi kafasına göre takılıyor çatlak.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin kız erkek ne fark eder kı? bende öyle dıyorum bır de çok nazlı benım kı 5 ayda yaşadığım 5 ciltlık ansıklopedı olur valla o yüzden aklı başına bı gelsın poposuna bı vurcam şaplağı bı saat canının acısına ağlıcak çok fena ah ettim
ben 16. haftada hissettim canım..
huuuuuuuuuuuuuu nerde bu kadar hatun? rojda sadece senle ben kalmışız
benim bilmediğim bi yerde mi toplandınız hıııııııııııııııı
ya aslında bu konuyu açmayacaktım da..duramadım ya..kadın bazen çok ters oluyo ya..tersliyo..bugün de çok tersledi beni..ona da sinirlendim..ama işini de çok titiz yapıyo bırakmak da istemiyorum..napcam bilmiyorum..
Çünkü bende gece 4te yattım sabah 7de kalktımm
Sırf sizler için geldim söyleyimm gidip uyuyacağım canlar
Ne çin ne russ
Tatatataaaamm bir pipicanda bende kızlaaarr
Bir pipii gösterdi bizee mal mülkk ortada
Rabbim sağsalim sağlıkla versin oğluşumuuu
Hikayelerinii pazartesi anlatırımm
bugün sizi çok bunalttım..özür dilerim..son bişi sorcamm belki sondan bi önceki
benim bebişime doktor teyzesi 145gr dedi.normalmi sizce sizinkiler kaç gr dı 16.haftada..
ben sevmiyorum bebek cantalarını o yuzden nike cantam var onu kullanmayı düşünüyorum..
Iyi aksamlar kizlar
evet bugun cinsiyeti netlestirenlerden biri de benim 12. Haftada tahmini kiz demisti doktor teyzemiz bugun kesinlesti kizim olacakmis Allah nasip ederse :)
telden giriyorum pek takip edemedim artik hafta basina uzun uzun okumaya paylasmaya devam ederiz... Opuyoruz teyzeleri kendinize iyi bakinnn
Iyi aksamlar kizlar
evet bugun cinsiyeti netlestirenlerden biri de benim 12. Haftada tahmini kiz demisti doktor teyzemiz bugun kesinlesti kizim olacakmis Allah nasip ederse :)
telden giriyorum pek takip edemedim artik hafta basina uzun uzun okumaya paylasmaya devam ederiz... Opuyoruz teyzeleri kendinize iyi bakinnn
Merhaba Arkadaşlar hepinize mutlu doğumlar şimdiden:)ben cinsiyetini öğrenemedim tam 16 hafta 4 günlük hamileyim ama cin takvimine göre bebeğim erkek sizce ne kadar kesinliği vardır kolay gelsin...
Iyi aksamlar kizlar
Iyi aksamlar kizlar
ayy ben cok eğleniyorummmmpc yı sehbaya koydum yerede mınder yazmak ıcın one egıldıkce ve bıraz uzun surerse ıcerden tekmeyı basıyor
cok eğleniyorummm ama babamız kızıyoogluma ışgence etme adam gıbı uzansana dıyor ama oğlumu hıssedınce pek mutlu oluommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?