2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

az olsun öz olsun dogru olsun diyorsun yani:))daha vaktin var zaten bir ay kadar gitmeden herkesin tahminini alacagim:)) o zaman soylersin:))

bu leke olayı çözülene kadar doktor derdiyle uğraşmayacağım sanırım..çok stres yaptım bu lekeye..bi de doktoru düşünmeyeceğim..çok sağol canım ilgin için..belki daha sonra ben de antalya tıp a giderim...

bebeğim ii olsun da doktorun tavrını düşünmeyeceğim karar verdim..teşekkür ederim canım..

evet tatlı hersey işe yarıyor ama bebeğin şekerini yükseltıyoruz:) tatlı yeyınce çok fazla şeker gidiyormuş bebeğe enerji patlaması yaşıyormuş fazla da abartmamak lazım:) benım kızım ne tatlı sevıyor ne ekşi kafasına göre takılıyor çatlak.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin kız erkek ne fark eder kı? bende öyle dıyorum bır de çok nazlı benım kı 5 ayda yaşadığım 5 ciltlık ansıklopedı olur valla o yüzden aklı başına bı gelsın poposuna bı vurcam şaplağı bı saat canının acısına ağlıcak çok fena ah ettim

ilk bebeğini bekleyen anneler bebeğinizin hareketini kaçıncı haftada hissettiniz bn hissetmiyorum hala((

ben 16. haftada hissettim canım..

huuuuuuuuuuuuuu nerde bu kadar hatun? rojda sadece senle ben kalmışız
benim bilmediğim bi yerde mi toplandınız hıııııııııııııııı

özeller anlaşması sadece muane ücretinde tahlillerde aynı parayı ödüyorsun muane ücreti ındırımlı sadece..

bılıyorum canım yengem gıdıyor ozele 12 tl muayene ucretı tum tahlıllerı zeynepkamılde yaptırdı
bende orda yaptırcam inşallah ..

bn daha hissedemiyorm yada anlayamıyorm hareketlerini böyle kalp atışı gibi şeyler hissediyrm ama bnm organlardan mı geliyor bebek mi anlayamıyorm
ben ılk zamanlar sankı kelebek dokunur ya yada balık yuzer tam yuzeye gelır sıyırır gecer oyle hıssedıyordum ama su 2 gundur artık resmen tekmesını hıssettım :)
sende emınım hıssedıyorsun ama ayırt edemıyorsun canım :)

ya yavrunu rahat bıraksana senı kopat anne olarak gördüm resmen yavrun dogsun acısını cıkarıcak emın ol :)

ben 16. haftada hissettim canım..

huuuuuuuuuuuuuu nerde bu kadar hatun? rojda sadece senle ben kalmışız
benim bilmediğim bi yerde mi toplandınız hıııııııııııııııı

alısverısteydım sımdı geldım uzandım yoruldum yaa sızdede sohbet ılerlememıs hayret :) kesın herkesın esı evde
kocıslerle vakıt gecırıyorlar ben tek tabanca takılıcam bu hafta aksamları :)

uyandıgımdan berı bır tembellık var gıtmedı evı topladım ole oturuyorum bışı de yapmadım yemegı de eşim dısardan getirdi banyoya gırecem ona da usenıommm

Hayırlı olsun hayatım , hayırlısıyla sağlıkla doğsun, kendisi de hayırlı sağlıklı bir evlat olsun. Ben de hikayeni merakla bekliyorum . Ama boşuna üzmüşsün hem kendini hem de bebeğini. Bak eşin yola gelmiş ne güzel. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin .

bugün sizi çok bunalttım..özür dilerim.. son bişi sorcamm belki sondan bi önceki

benim bebişime doktor teyzesi 145gr dedi.normalmi sizce sizinkiler kaç gr dı 16.haftada..

Elaalcım gündüz takip ettim yazdıklarını ama dışarı çıkmam gerekiyordu, ancak fırsat bulup yazabiliyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Paylaştığın sonuçta geçici bir durum olduğu yazıyor lekenin. Onun için hiç canını sıkma. Sen Allah'a sığın, bol bol dua et. Dua etmek insanı çok rahatlatıyor. Ben de senin için dua edicem. Rabbimin izniyle hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz, onun için kim ne derse desin moralimizi bozmuyoruz ve her şeyden önce Allah'a güveniyoruz. Doktor konusunda her şeyi iyisiyle kötüsüyle iyice bir düşün öyle karar ver bence. Acele karar vermek yanlış olabilir. Ama kim olursa olsun asla sana saygısızlık edilmesine izin verme. Sonuçta bu onun işi, senin merakını gidermek zorunda. Sorduklarımızın cevabını bilsek zaten onlara gitmek zorunda kalmazdık.

Iyi aksamlar kizlar
evet bugun cinsiyeti netlestirenlerden biri de benim 12. Haftada tahmini kiz demisti doktor teyzemiz bugun kesinlesti kizim olacakmis Allah nasip ederse :)
telden giriyorum pek takip edemedim artik hafta basina uzun uzun okumaya paylasmaya devam ederiz... Opuyoruz teyzeleri kendinize iyi bakinnn

merhaba kızlar

pekbicici tebrik ederim oglussss gelıyorrr demek
aman cın rus hepsı bosmus benımkı de hep kız cıktı ama oglusum gelıyorrrr
hıc ugrasmamak lazım takvım ıslerıyle

tebrık ederım canım
saglıkla buyusun saglıkla dogsun kızın

Rabbim önce sağlıkla kucağına almak nasip etsin ve tabii hayırlı, sağlıklı evlat olsun canım Ben de öpüyorum küçük prensesi

Merhaba Arkadaşlar hepinize mutlu doğumlar şimdiden:)ben cinsiyetini öğrenemedim tam 16 hafta 4 günlük hamileyim ama cin takvimine göre bebeğim erkek sizce ne kadar kesinliği vardır kolay gelsin...

oy oy bır cimcime daha gelıyor :) hadı gozun aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah

ayy ben cok eğleniyorummmm pc yı sehbaya koydum yerede mınder yazmak ıcın one egıldıkce ve bıraz uzun surerse ıcerden tekmeyı basıyor
cok eğleniyorummm ama babamız kızıyo ogluma ışgence etme adam gıbı uzansana dıyor ama oğlumu hıssedınce pek mutlu oluommm

hayirli olsun canim saglikla al kucagina allah hayirli bir evlat etsin insallah

masallah simdiden kendini futbola hazirliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…