2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya sonuna kadar haklısınız...beni tanısanız böle şeylere hayatta pabuç bırakmam ama ne bilim çok mu duruldum ne..doldurmayın beni hastaneyi basarım valla

ya sonuna kadar haklısınız...beni tanısanız böle şeylere hayatta pabuç bırakmam ama ne bilim çok mu duruldum ne..doldurmayın beni hastaneyi basarım valla

canım tabı kı bazen ınsan tutuluyor ama şöyle bırsey de var bırseylerı yarım yamalak anlatan ınsanlrdan nefret ederım.. hayır gıttığin yer bırde özel sırf sorularına daha iyi cevap alabılmek bebeğini daha iyi göremebılmek için yapıyorsun o kadar masrafı yazık değilmi aklında soru işaretlerı kalacaksa neden veriyorsun o kadar parayı gıder bebeğine bırsey alırsın.. valla ben bı kere gıttım kadınla kavga ettım başka gitmedım muane tahlıller 550 verdım zehir zıkkım olsun dedım ben onunla bebeğime neler alırdım hemde bana hiç bırsey demedı soruyorum kadına bebek ıyı mı kalp atışı yok dediler devlette o yuzden gıtmıstım bırde kadına basında söyledım çok gergınım endişeliyim diye soruyorum ıyı mı dıye bana ağız burun büküyor kan tahlılerını görelım dıyor neyse yaptırdım gıttım us g ye almadan kalbı atıyor dedı nerden anladınız dedım usgden dedı ee bu kadar kan tahlili nıye dedım senın sağlığın ıcın dedı ayy tepemın tası bı atttı sen dedım benımle dalga mı geçiyon ben sana 50 kere dedım bebek ıyı mı dıye neden cvp vermedın madem bılıyordun 5 saat bekledım ben öldum öldum dırıldım beklerken ondan sonra gırdık bırbırımıze bır daha gıtmedım şimdi fakülteye gidiyorum ohhh mıs gb özele verdıgım parayı prof farkına verıyorum aklımda rahat gönlumde

hahahahahah eheheheheheh
HİÇ BOŞUNA KİMSE SAHİPLENMESİN
herkes kız derken en önce eskiden beri ben erkek diyodum arkadaşlar gülsevdamıda tuttturdum
ben bildim ben bildim

zaten pekbicici de yazmis ffee nin tahmini diye:))baska kimi tutturdun bakalim:))bana ne diyorsun tutacak mi bakalim

ne diyeyim canım sonuna kadar haklısın..eşimle bu konuyu tartışıyorduk biz de..şu tahlil sonuçlarım çıksın..değiştireceğim sanırım doktorumu...ama yine ne olur ne olmaz die ona da giderim ayda 1 diyorum..çünkü ameliyatlarında filan çok titiz davranan bi kadın..olur da dönmek zorunda kalırsam sıkıntı olmasın die..yeni doğan yoğun bakımı da yok sanırım ama başka hastanelere de baktım orda da yok..sanırım en yakın 1 saat uzaklıkta il merkezi..belki de il merkezinde bi doktora devam edip doğumu da orda yaparım..ay bilmiyom allak bullak oldum..

zaten pekbicici de yazmis ffee nin tahmini diye:))baska kimi tutturdun bakalim:))bana ne diyorsun tutacak mi bakalim

başka kimse için bi iddiam olmadı temkinli gidiyorum
tam hissetmeden konuşmuyorum
senin için bi hissim ar ama emin olmadan sölemiycem
yani hislerimden emin olmadan
bu arada eleal geçmiş olsun seni en iyi ben anlıyorum ayrıntıya girmeyim...
istersen ultrasona hemen git için rahatlar kaç haftalıksın bilmiyorum ama geçmiş olsun daha çok dua edicez inşallah 18-19 haftalık varsan alıyolar ayrıntılıya

Allah yardımcın olsun canım ama eger kalbınde leke kesınlesırse zaten yoğum bakım olan bır yer bulmasın.. bende kırklarelinde oturuyorum edırne ye gidip geliyom sürekli hasteneye hem çoçuk kardiyolojisi uzmanı hemde doğum uzmanı orda ıkısnın aynı anda olması lazım doğumda o yüzden çekıyom o kadar yolu napalım.. aynı zamanda bulundugum ıldekı devlet hastenesıne gidiyorum Allahtan doktordan yana şansım var da kafam rahtlıyor.. eğer hanı acil bırsey olursa burda dpğum yapmak zorunda kalırsam edirneden küvöz ve kardiyolog yollayacaklarmıs bebeği almaya burda doktorum ayarladı hepsını Allah razı olsun o kadar ilgili.. ama ben tabı kurtluyum her bulduğum doktora gidiyorum gerci araştıra araştıra doktor oldum ama :))) bilseydim tıp okurdum valla

kızlarr ben halaa kilo alamadım vee bebişimin tekmelerini hissedemiyom...siz hissetmeye basladınız mı??????
ben kilo aldım ama karnım çıkmadı hareketlerinide hissetmiyorum bence senin kızın olcak ben öyle hissediyorum

canım hayırlı olsun oğluşun

aa aşk olsun bende tahmin istiyorum banada bi yoğunlaş bakalım

pekbıcıcı canım gozun aydın sonunda ogrenmıssın
oglun oluyormusss yesınler onun pıpısınıııııı

ben bıldımmm ısteeee
ılk amator tahmınımı sende yapmıstım
artık yolum acık olsun

ay ne kadar güzel ya ben niye hisstmiyorum çok nadir kalp atıyomuş gibi atıyor karnm ama oda bebek hareketi mi bilmiyorm tam anlamıyla hissedemedim daha

ılk zamanlarda öyle oluyor sert olarak bı ıkı gündür hissediyom diğer türlü böyle kalp atışı gb sankı ıcıme kelebek kaçmış gb oluyordu ama simdi maşallah.. hele bazen sıkıştırıyorum o zman resmen itliyor beni... he birde açken sankı ıcımde yıcek arıyor gb sağa sola atıyor kendini:)

ben de soruyorum da sorularımı ya ne bilim kızlar kafam karıştı..bulunduğum yerde hastane olarak da doktor olarak da en iyi yer orası..bırakırım bırakmaya da sonra gerekirse dönmem zor olur..bilmiyorummmm

canım ıyı dusunup karar ver tabıkı sen daha ıyı bılırsın onemlı olan hamılelıgınde guvenebılcegın bı doktorla devam etmek ..

canım ozeller ssk ıle anlasması varsa gunde 70 hastaya bıle bakıyor sırf bu yuzden yanımdakı hastaneye gıtmıyorum uygun muayene ucretı ama doktor
kıme nasıl baksın ozelde 5 katı alıyor parayı ama para almasada doktor doktor olmalı bızleırn telasına anlayıs gostermelı
bızler sustukca canım tepeye cıkıyorlar
okulda sureklı aylık bahanesıyle ucret ısterler ya
bıgu ndayım toplantıyı bastı dırek bagrıdı kızdı bıdaha yavrum ıcın para ıstemeyın 5 kurus vermem
ogretmen ne derse begenırsın tamam sus dıgerlerınınde gozunu acma ...
kafayı taktılarmı ogrencısı sınıfta bıle bırakıyorlar yanı kım ne kadar borusunu öttürürse

hahahahahah eheheheheheh
HİÇ BOŞUNA KİMSE SAHİPLENMESİN
herkes kız derken en önce eskiden beri ben erkek diyodum arkadaşlar gülsevdamıda tuttturdum
ben bildim ben bildim

bundan sonra tahmınler senden balım artık hadı ogrenemıyenlere bı el at:)

ilk bebeğini bekleyen anneler bebeğinizin hareketini kaçıncı haftada hissettiniz bn hissetmiyorum hala((

15. haftada canım

özeller anlaşması sadece muane ücretinde tahlillerde aynı parayı ödüyorsun muane ücreti ındırımlı sadece..

çok güzel bir duygudur hisstemek ya darısı bana çalıştığım için devamlı hareket halindeyim pek hissedemiyorm akşamlarıda anlattığım kadarıyla hissedebiliyrm ay fazla sıkıştırma yaa kıymam bn ona cinsiyeti ne kaç aylıksın

bn daha hissedemiyorm yada anlayamıyorm hareketlerini böyle kalp atışı gibi şeyler hissediyrm ama bnm organlardan mı geliyor bebek mi anlayamıyorm

en son kız denildi 3kez denildi bizim cinsiyetimiz:) 20+6 haftalık yani 5ayı geçmiş oluyorum.. :) ama hoşuma gidiyor özellikle sırt üstü yatınca geriliyor o arada yakalıyorum elımı koyuyorum agırlık oluyor herhalde ıtlıyor kaçıyor :) çok hoş bı duygu.. en azından yaşadığını bılıyorsun ya dünyanın en güzel hissi...oynamayınca ağlıyorum o zamanda oynuyor:) çoçuğun psikolojisini de bozdum sus yeter ağlama ben hep oynarım dıyor garip :2::2::2:

:)) çocuk annem bnden de nazlı çıktı diye düşüncek vallaa bn daha 18. haftamdayım ya galiba ondan net hissedemiyrm ay darısı bana çok heycanlandım anlatınca böyle bir an önce hissetmek istiyrm

:)) çocuk annem bnden de nazlı çıktı diye düşüncek vallaa bn daha 18. haftamdayım ya galiba ondan net hissedemiyrm ay darısı bana çok heycanlandım anlatınca böyle bir an önce hissetmek istiyrm

hissedersin canım bi iki hafta içinde .. ben bile daha yenı yenı sert olarak hıssetmeye başladım.. toplasan 5 6 kez naca hissetmısımdır.. ancak güçleniyor annesi bır büyüsün gör o zman tekmeleri:18::18: genelde yemekten 15 dk sonra hissediyom bırde ya uyuyacakken ya da uyanacakken:) kızımla uyku saatlerimiz hiç tutmuyor:))) cinsiyetin belli mi senin

evt cnm belli oldu sonradan sürpriz yapmazsa kız olcak dediler ama ilk bebeğim olduğu için hiç farketmez birde çikolata işe yarıyor diye duymuştumakşamlar çikolata yiyrm ama pek bişe değişmedi ayy yetr ki hissediyim de uytmasın hele bi gelsin dünyaya öcümü alırım bebişimden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…