2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hepinizee çok teşekkür ederimm canlarımmm
Bende bir tuhaf dolanıyorummm
Ne bileyim cok mu kıza alıştırdım kendimi acaba
Sağlıklı olsundaa farketmez elbett ama buda bir meraktıı
Doktor teyze erkek diyincee ben sağlıklı mı iyi dimi sordum inanınnn kii çok şükür herşeyin yolunda ve iyi olduğunu söyledii
Gözüümm gönlümm cinsiyetine bir ad takmadııı
O Beniiimm miiiisss kokuluu yavruumm olcak inşAllahhh

Ben uyurr teyzelerrr daha uyuya uyuya pipi büyütmemizz lazımm
Ben az uyuyayımm kendime geleyimm anlatırızz kitaplık hikayelerimizii kuzularımmm

Aaaa buarada bu zamana kadar 3 kilo almışım tansiyonumuda cok beğendi doktor hamile olarak 11/7 çıktıı

bugün sizi çok bunalttım..özür dilerim.. son bişi sorcamm belki sondan bi önceki

benim bebişime doktor teyzesi 145gr dedi.normalmi sizce sizinkiler kaç gr dı 16.haftada..

elaal canım bişey mii oldu? Ben geçmişi cok okuyamadım ama umarım herşey yoluna girerr
Sen hiç sıkma güzel canınıı kuzummm

canım 2.side kız olur inş...3 kilo için doktor ne dedi ..? Benimde tansiyonum 11.7 cıkmıstı ..:) Neyse sorularla senı tutmayalım...ALLAH rahatlık versın canım ..

bugün sizi çok bunalttım..özür dilerim.. son bişi sorcamm belki sondan bi önceki

benim bebişime doktor teyzesi 145gr dedi.normalmi sizce sizinkiler kaç gr dı 16.haftada..

16 hafta da 95grdı canım ama ondan sonra kılo almya baslıyor masallah senın kı ıyi maşallah kuzuya..

elaal canım bişey mii oldu? Ben geçmişi cok okuyamadım ama umarım herşey yoluna girerr
Sen hiç sıkma güzel canınıı kuzummm

evet canım..bebişimin kalbinde beyaz bi leke varmış..doktorum önemli değil dedi..2li testim kötü olsaymış riskli olabilirmiş tek başına anlamı yok dedi..netten araştırdım sonradan kayboluyomuş oo leke..çok sıkılmıştım ama şimdi iyiyim kendimi de yavrumu da üzmemeye karar verdim..senin de pipilin hayırlı olsun canım..benim kide kesin değil ama kız bebek gibi dedi..

Takviminde 110 gram olması gerekıyormus ama doktorun 145 demıs .. Demek gelişimi cok cok iyiymiş... Ben 4 gun evvel gıttım ve takvımdekinin aynısı cıkıyor hep ...:) Bu kadar takıntı yapma canım her hangı bır sorun olsaydı doktorun soylerdı zaten baksana kucucuk noktayı bıle cekınmeden soylemıs sana ..:)

16 hafta da 95grdı canım ama ondan sonra kılo almya baslıyor masallah senın kı ıyi maşallah kuzuya..

ben de yeni yeni yemeye başladım zaten..2 kilo almışım iyi dedi doktorum..balık hapı istedim yiyemiyorum die..haftada 2 defa yiyebilirsen hapa gerek kalmaz dedi..

aynı seyı yasadık bana herkes kız kız dıyınce doktor erkek demesı sastım kaldım kackere sordum emınmısınız dıye :)
hadı uykunu al gel artık ona cınsıyetıyle hıtap etmenın farklılıgını tadıcaksın hala bazen dıyemıyorum alısmak tuhaf :)
oglum oglum oglum ınsallah 2. kızım kızım derım :)
opuldun oglumun kankısının annesı

Evet bende aynı kanıdayım .. Genelde gelişimi önde olan bebekler erkek oluyor.. Benimde en baştan beri bir hafta geride demişti....

canım benımde ılk doktor ultrasona bakınca 2 hafta gerıde gıbı gorunuyordu sonra cınsıyet bellı oldugunda normal gıdıyor dedı
ve erkek yanı bu tez tutarmı suphelı :)

ya aslında bu konuyu açmayacaktım da..duramadım ya..kadın bazen çok ters oluyo ya..tersliyo..bugün de çok tersledi beni..ona da sinirlendim..ama işini de çok titiz yapıyo bırakmak da istemiyorum..napcam bilmiyorum..

ben de yeni yeni yemeye başladım zaten..2 kilo almışım iyi dedi doktorum..balık hapı istedim yiyemiyorum die..haftada 2 defa yiyebilirsen hapa gerek kalmaz dedi..

ben hiç balık yemiyorum hapda kullanmıyorum doktorum hapların içeriğinin çok da ıyı olmadıgı dedı onun yerıne ceviz ye dedı :) ama maşşallah diğer herseyı yıyorum .. fasülyem önden gidiyor.. 19+2 de 320 gr. şimdi kaç bılmıyorum

Canım ben her gidişimde değişmedi .. Ayrı doktorlar ayrı ultrason cihazlarında gorundum hepside 1 hafta geride demişti...Eweri'ninde 1 hafta öndeydi sanırım ..Onunda cinsiyet değişimi oluşunca :) aklıma takıldı bu konu ..:)

Nasıl bağırır yaf...! Özel hastaneye gidiyorsun sanırım ... Bu şekilde davranan bırıne ben gitmezdım acıkcası.. Son gittiğim doktora öncedende gitmiştim adam çok iyi biri.. hal hatır soruyor kibar bir sekılde bir sorun cıkarsa kart'ta numaram var arayabılırsın deyip baya ilgileniyor ... üstüne birde 15 gün sonra ücretsiz muayne ye gel dedı şaşırdım ..:)

hiç birşey için üzmeyin tatlı canınızı kızlar hamileliğinizin bebeğiniizn hareketlerinn tadını çıkartın :)

Son düzenleme:

bağırmadı canım da...bazı sorular ona basit geliyo kendi biliyor ya hatun un..ters cevap veriyo..her zaman da öle değil bazen bakıyorsun melek bazen bakıyorsun şeytan..ordaki hemşireye de çıkıştı sanırım bi yanlışlık yapmışlar ben girmeden önce kabak bana patladı..bi daha gittiğimde böyle olursa devam etmem herhalde..öğleden sonra test sonucu almaya gittik tam çıkıodu kadın..bizi gördü..siz görüşmeye mi gelmiştiniz kusura bakmayın çıkıyordum hasta ziyeretine gitmem gerekiyo dedi..pazartesi görüşürüz dedik..gitti..belli olmuyo anlayacağın...

bi dakika yaaa nasıl yanii nasıl tersler senı
ben doktoruma not defterımı acıp teker teker sorularımı soruyorum gulumseyerek cevaplıyor
canım ısterse doktorların doktoru en ust sevıyede olsun bu davranıslarıyla ınsanın guvenını sarsar
dogum esnasındada boyle davranırsa? doktora cekınerked egıl sevınerek gıdılmelı
ben doktorumu gorunce gulumsuyorum onu gormek bıle yetıyor bana
canım bence doktor arastır degıstır ben olsam bıdaha o doktora gıtmezdım

ben de soruyorum da sorularımı ya ne bilim kızlar kafam karıştı..bulunduğum yerde hastane olarak da doktor olarak da en iyi yer orası..bırakırım bırakmaya da sonra gerekirse dönmem zor olur..bilmiyorummmm

birde dünyanın parasını alıyorlar bu ne ya sorcam tabi boşuna mı doktor olmuş.. hiç bir soru basit değil hepsine cevap vermek zorunda bu özelde olsa devlette olsa bi çığırtkanlık yaparım felekleri şaşar bana mı sordular doktor olurken helede özel hastanede gunde 10 hastaya bakmazlar neyın trıbındeler.. kalbınde leke var demeyı bılıyor açıklmada yapsa ya var ya gırtlağına bı yapışcan gör sesı cıkar mı bı dha ... ben onun eşref saatıyle eşek saatını ayırt etmek zorunda değilim o benı etmek zorunda

Kızz hepinizde bende bildinizz
Yerimi sarsmayın bikereee
Bende yine tersten tutturdumm nolceeekk
Rabbimm sağlıklaa versinnn hepimizin evlatlarınıı

hahahahahah eheheheheheh
HİÇ BOŞUNA KİMSE SAHİPLENMESİN
herkes kız derken en önce eskiden beri ben erkek diyodum arkadaşlar gülsevdamıda tuttturdum
ben bildim ben bildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…