- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.401
Kızz hepinizde bende bildinizz
Yerimi sarsmayın bikereee
Bende yine tersten tutturdumm nolceeekk
Rabbimm sağlıklaa versinnn hepimizin evlatlarınıı
Hepinizee çok teşekkür ederimm canlarımmm
Bende bir tuhaf dolanıyorummm
Ne bileyim cok mu kıza alıştırdım kendimi acaba
Sağlıklı olsundaa farketmez elbett ama buda bir meraktıı
Doktor teyze erkek diyincee ben sağlıklı mı iyi dimi sordum inanınnn kii çok şükür herşeyin yolunda ve iyi olduğunu söyledii
Gözüümm gönlümm cinsiyetine bir ad takmadııı
O Beniiimm miiiisss kokuluu yavruumm olcak inşAllahhh
Ben uyurr teyzelerrr daha uyuya uyuya pipi büyütmemizz lazımm
Ben az uyuyayımm kendime geleyimm anlatırızz kitaplık hikayelerimizii kuzularımmm
Aaaa buarada bu zamana kadar 3 kilo almışım tansiyonumuda cok beğendi doktor hamile olarak 11/7 çıktıı
bugün sizi çok bunalttım..özür dilerim..son bişi sorcamm belki sondan bi önceki
benim bebişime doktor teyzesi 145gr dedi.normalmi sizce sizinkiler kaç gr dı 16.haftada..
elaal canım bişey mii oldu? Ben geçmişi cok okuyamadım ama umarım herşey yoluna girerr
Sen hiç sıkma güzel canınıı kuzummm
bugün sizi çok bunalttım..özür dilerim..son bişi sorcamm belki sondan bi önceki
benim bebişime doktor teyzesi 145gr dedi.normalmi sizce sizinkiler kaç gr dı 16.haftada..
16 hafta da 95grdı canım ama ondan sonra kılo almya baslıyor masallah senın kı ıyi maşallah kuzuya..
Hepinizee çok teşekkür ederimm canlarımmm
Bende bir tuhaf dolanıyorummm
Ne bileyim cok mu kıza alıştırdım kendimi acaba
Sağlıklı olsundaa farketmez elbett ama buda bir meraktıı
Doktor teyze erkek diyincee ben sağlıklı mı iyi dimi sordum inanınnn kii çok şükür herşeyin yolunda ve iyi olduğunu söyledii
Gözüümm gönlümm cinsiyetine bir ad takmadııı
O Beniiimm miiiisss kokuluu yavruumm olcak inşAllahhh
Ben uyurr teyzelerrr daha uyuya uyuya pipi büyütmemizz lazımm
Ben az uyuyayımm kendime geleyimm anlatırızz kitaplık hikayelerimizii kuzularımmm
Aaaa buarada bu zamana kadar 3 kilo almışım tansiyonumuda cok beğendi doktor hamile olarak 11/7 çıktıı
Evet bende aynı kanıdayım .. Genelde gelişimi önde olan bebekler erkek oluyor.. Benimde en baştan beri bir hafta geride demişti....
Takviminde 110 gram olması gerekıyormus ama doktorun 145 demıs .. Demek gelişimi cok cok iyiymiş...Ben 4 gun evvel gıttım ve takvımdekinin aynısı cıkıyor hep ...:) Bu kadar takıntı yapma canım her hangı bır sorun olsaydı doktorun soylerdı zaten baksana kucucuk noktayı bıle cekınmeden soylemıs sana ..:)
ben de yeni yeni yemeye başladım zaten..2 kilo almışım iyi dedi doktorum..balık hapı istedim yiyemiyorum die..haftada 2 defa yiyebilirsen hapa gerek kalmaz dedi..
Canım ben her gidişimde değişmedi .. Ayrı doktorlar ayrı ultrason cihazlarında gorundum hepside 1 hafta geride demişti...Eweri'ninde 1 hafta öndeydi sanırım ..Onunda cinsiyet değişimi oluşunca :) aklıma takıldı bu konu ..:)aynı seyı yasadık bana herkes kız kız dıyınce doktor erkek demesı sastım kaldım kackere sordum emınmısınız dıye :)
hadı uykunu al gel artık ona cınsıyetıyle hıtap etmenın farklılıgını tadıcaksın hala bazen dıyemıyorum alısmak tuhaf :)
oglum oglum oglum ınsallah 2. kızım kızım derım :)
opuldun oglumun kankısının annesı
canım benımde ılk doktor ultrasona bakınca 2 hafta gerıde gıbı gorunuyordu sonra cınsıyet bellı oldugunda normal gıdıyor dedı
ve erkek yanı bu tez tutarmı suphelı :)
ya aslında bu konuyu açmayacaktım da..duramadım ya..kadın bazen çok ters oluyo ya..tersliyo..bugün de çok tersledi beni..ona da sinirlendim..ama işini de çok titiz yapıyo bırakmak da istemiyorum..napcam bilmiyorum..
Nasıl bağırır yaf...! Özel hastaneye gidiyorsun sanırım ... Bu şekilde davranan bırıne ben gitmezdım acıkcası.. Son gittiğim doktora öncedende gitmiştim adam çok iyi biri.. hal hatır soruyor kibar bir sekılde bir sorun cıkarsa kart'ta numaram var arayabılırsın deyip baya ilgileniyor ... üstüne birde 15 gün sonra ücretsiz muayne ye gel dedı şaşırdım ..:)
ya aslında bu konuyu açmayacaktım da..duramadım ya..kadın bazen çok ters oluyo ya..tersliyo..bugün de çok tersledi beni..ona da sinirlendim..ama işini de çok titiz yapıyo bırakmak da istemiyorum..napcam bilmiyorum..
bi dakika yaaa nasıl yanii nasıl tersler senı
ben doktoruma not defterımı acıp teker teker sorularımı soruyorum gulumseyerek cevaplıyor
canım ısterse doktorların doktoru en ust sevıyede olsun bu davranıslarıyla ınsanın guvenını sarsar
dogum esnasındada boyle davranırsa? doktora cekınerked egıl sevınerek gıdılmelı
ben doktorumu gorunce gulumsuyorum onu gormek bıle yetıyor bana
canım bence doktor arastır degıstır ben olsam bıdaha o doktora gıtmezdım
bi dakika yaaa nasıl yanii nasıl tersler senı
ben doktoruma not defterımı acıp teker teker sorularımı soruyorum gulumseyerek cevaplıyor
canım ısterse doktorların doktoru en ust sevıyede olsun bu davranıslarıyla ınsanın guvenını sarsar
dogum esnasındada boyle davranırsa? doktora cekınerked egıl sevınerek gıdılmelı
ben doktorumu gorunce gulumsuyorum onu gormek bıle yetıyor bana
canım bence doktor arastır degıstır ben olsam bıdaha o doktora gıtmezdım
hepımız erkek dedık vayy erkek cıktı :)
o pıpısını yer teyzesı nıhayet gösterdı kendını nazlı oğul :)
esım ekrana yapıstım noldu dıyor erkek oldu dıyorum bakıyor yuzume
saglıkla kucagına al canım inşallah
darısı cınsıyetı bellı olmayanların basına
hıkayenı kıtapcıkmı yapsak ksın bızı uzun soluklu bır anlatım beklıyor bol tebessumlu :)
Kızz hepinizde bende bildinizz
Yerimi sarsmayın bikereee
Bende yine tersten tutturdumm nolceeekk
Rabbimm sağlıklaa versinnn hepimizin evlatlarınıı
Çünkü bende gece 4te yattım sabah 7de kalktımm
Sırf sizler için geldim söyleyimm gidip uyuyacağım canlar
Ne çin ne russ
Tatatataaaamm bir pipicanda bende kızlaaarr
Bir pipii gösterdi bizee mal mülkk ortada
Rabbim sağsalim sağlıkla versin oğluşumuuu
Hikayelerinii pazartesi anlatırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?