2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
17. haftadan sonra 4. ayın bitmiş oluyor canım

reyhan hanım mıydı doktor? sonuçları hemen veriyrlr mı? ne kadar sürüyor?

bir bakayım netten..

Evet zaten bu ultrasonu sadece reyhan hanım yapıyor sonucları hemen veriyorlar aynı anda zaten muayene esnasında kontrol ederken sanada izah ediyo herşeyi...
Muayene bitiminde sonuç raporunu ve cd veriyorlar bu kadar...

selam kızlar bugun alışverişe cıktım. bir kot pantolon bir tayt bir de eşofman altı aldım. malumunuz pantolonlar etekler hiç olmuyor artık karnımız buyudu biraz:) bir de karnımızın çatlaklarını engellemek icin bir krem aldım. eve geldim hemen sürdüm. kokusu iğrençmiş. gratisten aldım. 20 liraydı sanırım. adı palmer's cacoa butter formula masage lotion:) kullanan var mı acaba. ne kadar yararlı olur bilmiyorum. kokusu igrenc ama yeni güzel birsey alana kadar surmeye devam ederim diye dusunuyorum.

demekki enerji patlaması yaşadığı için bol hareket ediyrlar:)aslında bndede pek aşerme yok canm hiç bişeye aşermedi çk düşünceli benmki.:)bi eline gelsn bakalm kıyabilcekmisin poposuna herbiişeyi kymetli olr ozaman

ayrt edemiyrm galiba bn ya hafif bi doknma oluyo oda 1 2 saniye o mu değl mi çkaramıyorm inş en kısa sürede hissedicm

zavallı yavrum yaa :)

kizlar bende sabah 10da gidicem hadi banada tahmin edin bakalim dogruyu bendede tutturucakmisiniz

ah ah ben bu konuda duygu fakırıyım balım :) sımdı saatler gecmıcek sana dımı :)

ben 9 cesıt yag karısımını kullanıyorum esım kokusunu begenmıyor ama mecbur alısıcak
gercı catlıcagı varsa catlıyor bız ne yapsakta ıste ıcımız rahat etsın dıye ugrasıyoruz ..

herkese hayırlı geceler kızlar bu gece kocıslerden kımse kacıp gelemedı anlasılan yarına gorusuruz:)

Günaydın hanımlar, foruma giremiyorum, girince okuyup çıkıyorum bu aralar, Bebekler ve siz iyisinizdir umarım, biz bir hafta daha buradayız eve daha çok var gitmeye

slm kızlaarr,bende yarın kontrole gideceğim.bu saat oldu uyuyamadım heyecandan acaba yarın öğrenebilirmiyiz cinsiyetini??çatlıyorum meraktan(

slm kızlaarr,bende yarın kontrole gideceğim.bu saat oldu uyuyamadım heyecandan acaba yarın öğrenebilirmiyiz cinsiyetini??çatlıyorum meraktan(Eki Görüntüle 572130

ah sudecim bende seni cok iyi anliyorum
bende uyuyamadim ruyamda hep bebegimi gordum
1 saate kadar cikicaz insallah bakalim hadi hayirlisi
onemli olan saglikli olmasi ama insan aklindan cikaramiyo ki
insallah saglikli haberleri aliriz ve bebek bacaklari acik olur da bizde ogreniriz artik

Geçmişi okudum kahvaltımı da yaptım, cinsiyet öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, cinsiyetini göstermeyen bebek kalmasın

aaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun be napıımmm çok seviyorum gımıl gımıl olmasını o da uykucu mudur nedir az oynuyor

cümleten günaydın kızlarrr.... kardeşimin veli toplantısı var oraya gidecem ayyyy bu okul hiç anlamadım sabah sabah toplantımı olur beeee Allahtan okul yakın evden çıkıcam okula gircem:) ama bu uyanıştan zilli kızım hiç hoşlanmadı gerildi

aaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun be napıımmm çok seviyorum gımıl gımıl olmasını o da uykucu mudur nedir az oynuyor

yavrun dogduktan sonrakı maceralarını 4 gozle beklıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…