- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.461
17. haftadan sonra 4. ayın bitmiş oluyor canım
reyhan hanım mıydı doktor? sonuçları hemen veriyrlr mı? ne kadar sürüyor?
bir bakayım netten..
evet tatlı hersey işe yarıyor ama bebeğin şekerini yükseltıyoruz:) tatlı yeyınce çok fazla şeker gidiyormuş bebeğe enerji patlaması yaşıyormuş fazla da abartmamak lazım:) benım kızım ne tatlı sevıyor ne ekşi kafasına göre takılıyor çatlak.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin kız erkek ne fark eder kı? bende öyle dıyorum bır de çok nazlı benım kı 5 ayda yaşadığım 5 ciltlık ansıklopedı olur valla o yüzden aklı başına bı gelsın poposuna bı vurcam şaplağı bı saat canının acısına ağlıcak çok fena ah ettim
ben 16. haftada hissettim canım..
huuuuuuuuuuuuuu nerde bu kadar hatun? rojda sadece senle ben kalmışız
benim bilmediğim bi yerde mi toplandınız hıııııııııııııııı
bılıyorum canım yengem gıdıyor ozele 12 tl muayene ucretı tum tahlıllerı zeynepkamılde yaptırdı
bende orda yaptırcam inşallah ..
ben ılk zamanlar sankı kelebek dokunur ya yada balık yuzer tam yuzeye gelır sıyırır gecer oyle hıssedıyordum ama su 2 gundur artık resmen tekmesını hıssettım :)
sende emınım hıssedıyorsun ama ayırt edemıyorsun canım :)
ya yavrunu rahat bıraksanasenı kopat anne olarak gördüm resmen yavrun dogsun acısını cıkarıcak emın ol :)
alısverısteydım sımdı geldım uzandım yoruldum yaa sızdede sohbet ılerlememıs hayret :) kesın herkesın esı evde
kocıslerle vakıt gecırıyorlar ben tek tabanca takılıcam bu hafta aksamları :)
ayy ben cok eğleniyorummmmpc yı sehbaya koydum yerede mınder yazmak ıcın one egıldıkce ve bıraz uzun surerse ıcerden tekmeyı basıyor
cok eğleniyorummm ama babamız kızıyoogluma ışgence etme adam gıbı uzansana dıyor ama oğlumu hıssedınce pek mutlu oluommm
kizlar bende sabah 10da gidicem hadi banada tahmin edin bakalim dogruyu bendede tutturucakmisiniz
selam kızlar bugun alışverişe cıktım. bir kot pantolon bir tayt bir de eşofman altı aldım. malumunuz pantolonlar etekler hiç olmuyor artık karnımız buyudu biraz:) bir de karnımızın çatlaklarını engellemek icin bir krem aldım. eve geldim hemen sürdüm. kokusu iğrençmiş. gratisten aldım. 20 liraydı sanırım. adı palmer's cacoa butter formula masage lotion:) kullanan var mı acaba. ne kadar yararlı olur bilmiyorum. kokusu igrenc ama yeni güzel birsey alana kadar surmeye devam ederim diye dusunuyorum.
slm kızlaarr,bende yarın kontrole gideceğim.bu saat oldu uyuyamadım heyecandan acaba yarın öğrenebilirmiyiz cinsiyetini??çatlıyorum meraktan(Eki Görüntüle 572130
bılıyorum canım yengem gıdıyor ozele 12 tl muayene ucretı tum tahlıllerı zeynepkamılde yaptırdı
bende orda yaptırcam inşallah ..
ben ılk zamanlar sankı kelebek dokunur ya yada balık yuzer tam yuzeye gelır sıyırır gecer oyle hıssedıyordum ama su 2 gundur artık resmen tekmesını hıssettım :)
sende emınım hıssedıyorsun ama ayırt edemıyorsun canım :)
ya yavrunu rahat bıraksanasenı kopat anne olarak gördüm resmen yavrun dogsun acısını cıkarıcak emın ol :)
alısverısteydım sımdı geldım uzandım yoruldum yaa sızdede sohbet ılerlememıs hayret :) kesın herkesın esı evde
kocıslerle vakıt gecırıyorlar ben tek tabanca takılıcam bu hafta aksamları :)
günaydın güzel anneler.... daha yüzümü yıkamadım bak burdayım herkes nerede?
Geçmişi okudum kahvaltımı da yaptım, cinsiyet öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, cinsiyetini göstermeyen bebek kalmasın
aaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun be napıımmm çok seviyorum gımıl gımıl olmasını o da uykucu mudur nedir az oynuyor
aaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun be napıımmm çok seviyorum gımıl gımıl olmasını o da uykucu mudur nedir az oynuyor
cümleten günaydın kızlarrr.... kardeşimin veli toplantısı var oraya gidecem ayyyy bu okul hiç anlamadım sabah sabah toplantımı olur beeee Allahtan okul yakın evden çıkıcam okula gircem:) ama bu uyanıştan zilli kızım hiç hoşlanmadı gerildi
yavrun dogduktan sonrakı maceralarını 4 gozle beklıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?