2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bakalim artik hayirlisi. ama doguma kadar boyle merakla beklemekte zor ya
ben oglumu 2.5 aylikken ogfrendim belki ondan merak ediyorum

Merhaba hastanekorkağı arkadaşım ben de vandayım nereden aldın o çorabı ben de burada donuyorum ve her gün çalıştığım için dışarıdayım..bir de van da hangi doktora gidiyorsun ben lokman hekim hastanesinde bi dr var bayan ona gittim ama çok hoşuma gitmedi güven vermedi yani bana..

cok farkli bir duygu gercekten Allahin mucizesi hep diyorlar ya dogduktan sonra karnindaki hareketlerini ozluyorsun diye icimizde iki kalp atiyor resmen:))esime hava atiyorum sende kac kalp atiyor diye:))Rabbim saglikla kucagimiza aldigimiz buyuttugumuz gunleri de gostersin insallah

saol canim ben kendime fazla tahmin yurutemiyorum oglumda yasadigim seylerede benzetiyorum
birazda kiza bi dr kiza benzetiyo bi drda erkege bakalim artik hayirlisi

hayirlisi gonul kiz ister ama once hayirli saglikli evlat olsun insallah.her hafta girince daha heyecanli olur seninki.bizim 4 haftamiz var

artık tekmelerini hisediyosun he harika benimki tembel valla tembel daha hala kıpırtı yok doğunca ısırcam ama poposunu

hayırlı pazarlar kızlar

yengenin oglan olma hayalleri suya dustu desene:))neyse senin oglunu sever artik:))

harika kizim olursa belki bende orebilirim

cok guzeller elınden gelıp yapabılıyorsan hıc durma derım :)

bakalim artik hayirlisi. ama doguma kadar boyle merakla beklemekte zor ya
ben oglumu 2.5 aylikken ogfrendim belki ondan merak ediyorum

erkekler daha erken kız cocukları daha gec gosterır hep tabı pekbıcıcı harıc onun herseyı suprız:)

yengenin oglan olma hayalleri suya dustu desene:))neyse senin oglunu sever artik:))

bı kere bıle bısey demedı oglum olucagını ogrenınce
bugun ben aradımda net kızı olucagını ogrendım oyle ısteksız ısteksız dedıkı
bebek pastasını yapcam ruyama bıle gırdı emın olamadıgım ıcın zıbın falanda alamamıstım smdı alısverıs yapcam dogumu olmadan hazırlıyım
Rabbım akıl fıkır versın esın kız ocuk ıstıyorken kadının erkek dıye tutturması ne dıyeyım hayırlısı hepımıze ...

kizlar eslerinizin doguma girmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz ben girmez diye dusunuyordum esime sordum ben dayanamam cok uzulurum kotu olurum diyor:))normalde sesini bile yuksetlmeyen biri esim.
ekmek tuketiyor musunuz ben normalde de cok az yerdim simdi dislerim de hassaslasti yiyemiyorum artik bazen esim de gec gelimce ekmek alamiyor ekmeksiz yiyoruz ama bulgur pilavi patates tuketiyorum borek pogaca falan

kızlar gunydın her kese iyi pazarlar ...
kızlar benım canım sıkkın ben bugun 16+1 ım ama pek hısstemıyorum bebegımı bazen karınca gezer gını bazen karın ıcım de ara ara değişik bölgelerde acıma var bazen aşagıya baskı yapıyor bunlar hareket mi bilemiyorum dun daha cok karınca ve pıtırtı vardı bugun yok dr a ocak başında gideceğim enson gittiğimde sorun yok her şey yolunda dedi ama bir toplumda hissetmen gerek aa neden haret yok gibi şeyler duyunca canım sıkıldı bunlar normal mi acaba içiniz de benim gibi olan varmı net de okuyorum ilk gebelikler de anne 19 ve 20 haftada daha net hissedermış tabi bu vucut yapısına göre de değişiyormuş..
kızlar bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim yoksa ben dayanamayıp yarın dr agidecegim sorun mu var diye inşallh yoktur alıştım ben artık bebeğime çünkü zaman geçtikçe insan daha çok korkuyor ve tedirgin oluyor

hayirli olsun da mi demedi bide ilk cocugu iki uc kizi veya oglu olsa insanin sonrakini degisik ister ama ilk cocukta boyle olmasi yazik valla.esi de kiz istiyormus ne guzel.amin canim bez pastasini pembe mi yapacaksin lila falan mi?
bu arada eskiden erkek cocugu isterdim kiz cocuklarina sinir olurdum bende bilmis bilmis konusmalari kapi carpmalari falan ama hamile olunca insan hic oyle dusunmuyor ikisi de kabulum saglikli olsun yeter ki hatta kiz gibi geliyor bana da annem aldi ilk giysisini pembe:))erkek olursa degisecek:))

ya ben korkarım yanımda aılemden bırı olmalı
esım annen ablaların gırsın bırsey olursa mudahele eder hem dogum yapmıslar dıyo
ma aıle herkesı nasıl alayım ıcerıye
gercı annem cok tecrubelı onu ısterım nefes alımı herseyı anlatıyor bana hep boyle yap soyle yap dıye:)
ama annem sınırlerı zatı zayıf dayanamaz dıye ıstemıyorum esımde benım halıme acıyıp gırerım dıyor
ama emınım kut bayılır ablamın ogluna kırve olmasını ıstedıler enıstem ben tutamam yavrumu sunet edılırken dedı
esım tutcaktı odaya gırdık benımkı duvara yapıstı kaldı doktor cagırıyor bırınız tutsun cocugu enıstem en sonunda tuttu
hala anlatır gulerız :)
ama buyuk konusmayayım dogumda bırı olmazsa gıremem ben

ekmek bennormaldede her sabah kahvaltıda ya tam tahıllı yada kepeklı 1 dılım tuketıyorum ihe den alıyorum saglıklı onların urunlerı
zatı ıyı degıl tuketmek canım pılav patates bulgur yıyorsan gerek yok

canım ben bıle net hıssetmeme ragmen ara ara kendını hıc hıssettırmedıgı oldu
kımı vucudla alaklalı meslea ben kalp atısını cok erken duydum doktor normalde bu haftada duyulmaz
ama senın yag tabakan ınce hıssedebıldık dedı
lutfen kızlar bu kadar kafaya takmayın bakın bende anneyım panık atak hastasıyım
asırı planlamıcı panık bırıyım ama bebegımde kendıme hakım oluyorum 6 7 haftada 1 doktoruma gıdıyorum dayanıp
20. haftadan sonra hıssetmeye baslar herkes ama kımınde yıne hafıf olcak
yengem son aylarında daha fazla hıssettı yavrusunu ılk zamanlar hıc hıssetmıyordu 7. aya kadar dusunun yani...

canim bende hissetmiyorum 16+0 yim pitirti falan da yok 20 ye 24 e kadar hissedemeyen var erkek bebekler daha kasli oldugu icin daha cabuk hissettiriyormus kendini bide vucut yapinla alakali benim kaval kemiklerim genistir mesela ele gelir cok rahat karnim da cikmadi ona bagliyorum ben.icini ferah tut olacak varsa her zaman olur sadece karnimizdayken degil olur da 20 ye kadar hissetmezsen doktora gorunmek lazimm bence ben de ocak basi gibi gidecegim galiba cinsiyeti belli mi bebisinin

ahhh bu bebekler bı dogsalar hayırlısıyla canımılk gebelıkte 20 haftada tam hıssedebılmıstım ns hersey yolundadar ama telaslanıyo ınsan ıste benede telas yaptım 3 gundur benım ıkıncı gebelıgım cok erken hıssetım su anda 17 haftalıgım ama 3 gundur tık yok yarın kontrolumuz var ınsallah guzel haberlerle gelırım....

oh masallah anammm ne gızlemiş ufaklık kendını dogumda ogrenmekde süpriz olurdu herseyı hazırken suprızlere herzaman bayılırım:)

hiç telaşlanma canım hissedeceksindir. daha zamanı var bir ay daha dayan. oyle her tedirginlikte doktora gidicem deme:) daha relax daha sakin ve daha umutlu hamilelik geçirirsek bebeklerimiz de bizim sakinliğimizden mutlu ve umutlu oluşumuzdan etkilenip hayata kolay adapte olacaklardır diye dusunuyorum. aklınıza kötü seyler getirmeyin cici anneler:) onların keyfi coook yerinde o sebeple sizleri rahatsız etmiyorlar:)

benım esım gıbı erkek ıstese esı hadı dıcem
abım hep kız ıstıyordu nasıl sevınıyor görsen
ee sana ne oluyor mubarek bızden yana kımse bır kere bıle erkek olsun demedı ona
ıkıncıyıde benım gıbı yakın donemde dusunuyor İnşalah ozman rabbım nasıp eder saglıkla erkek cocugunu
ne dıyeyım bana esım bazen kızıyor sen erkek ıstemıyorsun kız seylerı bakıyorum ya
sevınmedın dıyo sacmalama ben senmıyım Allahtan gelen bas ustune
ha bı yondne sevınıyorum erkek cocuk olmasına benımkı erkek olana kadar ıstıcek
bende enfazla 2 belkı uzak ıhtımal 3 dusunuyorum ılkı erkek olsun rahatlasın ıste
gercı hepsı erkek olsa dedı bı kez cok agrıma gttı cok kızdım sureklı laf sokuyorum esıme
afedemıyorumbu ataerkıl yapıyı bu yuzdende yengemede cıfte ofkelıyım :)

oh masallah anammm ne gızlemiş ufaklık kendını dogumda ogrenmekde süpriz olurdu herseyı hazırken suprızlere herzaman bayılırım:)

annem bende alısverıse basladı dur dıyorum son ana kadar garantı yok :)
yengemde alıcak alamıyor benım gıbı en sonunda dogumdan sonrasına bırakmıstık artık alıcaklarımızı
suprız guzel oluyorda dayanabılene yengem bu konuda ıyı dayandı sabrettı bazı bebısler boyle nazlı gostermıyorlar
ama bı dogsun varya canıma katıcam onu halasının yavrusuuuuuuuu

cok guldum ya:))sunnete dayanamamis doguma hic dayanamaz:))benimki de dayanamaz kan verirken bile iyi korkmuyorsum rahatsin diyor:)) annem evde dogum yapti ben 13 yasindaydim bir suru dogum artigi gordum ve tekbirlerle yarim saat icinde dogurdu annem 4,5 kiloluk kardesimi ondan cok korkmuyorum:))
her kadinin basina gelen birsey diye dusun panikatak olmadim ama bir ara universitede belirtilerini gosteriyordum hep Allaha sigindim gecti cok sukur.ablan girer o zaman dogumuna rahat bir insansa tabi esin duramayacak anlasilan.Rabbim tek avazda saglikla dogurmayi nasip etsin fatma anamizin eli otu var degik mi sende
tam tahilliyi bende aliyordum istanbuldayken tadi da cok guzel ekmek gibi burda kepekli bile pek gormedim rahatladim biraz ekmek tuketmek gerekiyor yazmislar da pogaca borek de tuketiyorum yerine gecer herhalde

hıc sorma ya bende neler yapıcak kımbılır esım :)
annene masallah canım ya neguzel 4.5 kg sımdı olsa normal dogurtmazlar aman bısey olur derler

ben tedavı gordum canım yıllarca ve ara a ra farklı korkularla nukseder
suan cok sukur atlattım tum korkularımı ama omur boyu garantısı yok bı anda hıc ummadıgım zamanda baslıyabılıyor..
yengemde var o ottan canım doguma yakın verıcek bana
pogaca borek yaglı canım doktoruma beslenmeyı sorudugmda proteın arttırmamı
ama gerısı normal saglıklı beslenmemı soylemıstı beyaz un sonucta hıc bı yararı yok vucuda
ben bazen hıc ekmek yemedıgım gunlerde oluyor
ıstanbulda olanlar sanslı temız guvenılır ekmek alabılıyoruz
fırındakılere guvenmıyorum bı ara fırında calısmıstım ekmek lezız temızlık orta derece bızde alıp yıyoruz gormeden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…