- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.501
canım yengem suan 9. ayında az once konustuk doktor nıhayet net konustu kızı olcakmıs
bu aya kadar bellı degıldı senınkıde ınsallah bıdahakı randevuda netlesır
sağlıklı olsunda en basta canım bız anneler ıcın kız erkek farketmez varsın dogumda ogrenelım cınsıyetı :)
bakalim artik hayirlisi. ama doguma kadar boyle merakla beklemekte zor ya
ben oglumu 2.5 aylikken ogfrendim belki ondan merak ediyorum
kızlar ben cok duygulandım basından beri hamıleyım, içimde büyüyen bir canlı var diye geziniyordumama şu 3gundur yogun sekılde bebegımı hıssettıkce :13 nun hareketleri, tekmelerını hıssettıkce daha bir mutlu olmaya başladım
içimde bende bır parca var buyuyen ve anne ben burdayım dıyooo
saol canim ben kendime fazla tahmin yurutemiyorum oglumda yasadigim seylerede benzetiyorum
birazda kiza bi dr kiza benzetiyo bi drda erkege bakalim artik hayirlisi
Gunaydın hanımlaroglusumun tekmesıyle uyandım bende az once yataktan cıkmadan aldım tlf elıme babamıza guzel bır kahvaltı sozu vermıs buluyoruz o yuzden bıraz daha oyalanmam sart sıcacık yataktan da cıkasım da yok ya sıpam ıcerde gezınıyo, babamız horluyo benım hala uykum var gıbı bakalım kım galıp gelecek
canım yengem suan 9. ayında az once konustuk doktor nıhayet net konustu kızı olcakmıs
sağlıklı olsunda en basta canım bız anneler ıcın kız erkek farketmez varsın dogumda ogrenelım cınsıyetı :)
Eki Görüntüle 572197 Eki Görüntüle 572198 Eki Görüntüle 572199 Eki Görüntüle 572200 Eki Görüntüle 572201 Eki Görüntüle 572202
kizim olursa yapmayi dusundugum ve istedigim yelek modelleri nasil kizlar
Eki Görüntüle 572197 Eki Görüntüle 572198 Eki Görüntüle 572199 Eki Görüntüle 572200 Eki Görüntüle 572201 Eki Görüntüle 572202
kizim olursa yapmayi dusundugum ve istedigim yelek modelleri nasil kizlar
bakalim artik hayirlisi. ama doguma kadar boyle merakla beklemekte zor ya
ben oglumu 2.5 aylikken ogfrendim belki ondan merak ediyorum
yengenin oglan olma hayalleri suya dustu desene:))neyse senin oglunu sever artik:))
bı kere bıle bısey demedı oglum olucagını ogrenınce
bugun ben aradımda net kızı olucagını ogrendım oyle ısteksız ısteksız dedıkı
bebek pastasını yapcam ruyama bıle gırdı emın olamadıgım ıcın zıbın falanda alamamıstım smdı alısverıs yapcam dogumu olmadan hazırlıyım
Rabbım akıl fıkır versın esın kız ocuk ıstıyorken kadının erkek dıye tutturması ne dıyeyım hayırlısı hepımıze ...
kizlar eslerinizin doguma girmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz ben girmez diye dusunuyordum esime sordum ben dayanamam cok uzulurum kotu olurum diyor:))normalde sesini bile yuksetlmeyen biri esim.
ekmek tuketiyor musunuz ben normalde de cok az yerdim simdi dislerim de hassaslasti yiyemiyorum artik bazen esim de gec gelimce ekmek alamiyor ekmeksiz yiyoruz ama bulgur pilavi patates tuketiyorum borek pogaca falan
kızlar gunydın her kese iyi pazarlar ...
kızlar benım canım sıkkın ben bugun 16+1 ım ama pek hısstemıyorum bebegımı bazen karınca gezer gını bazen karın ıcım de ara ara değişik bölgelerde acıma var bazen aşagıya baskı yapıyor bunlar hareket mi bilemiyorum dun daha cok karınca ve pıtırtı vardı bugun yok dr a ocak başında gideceğim enson gittiğimde sorun yok her şey yolunda dedi ama bir toplumda hissetmen gerek aa neden haret yok gibi şeyler duyunca canım sıkıldı bunlar normal mi acaba içiniz de benim gibi olan varmı net de okuyorum ilk gebelikler de anne 19 ve 20 haftada daha net hissedermış tabi bu vucut yapısına göre de değişiyormuş..
kızlar bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim yoksa ben dayanamayıp yarın dr agidecegim sorun mu var diye inşallh yoktur alıştım ben artık bebeğime çünkü zaman geçtikçe insan daha çok korkuyor ve tedirgin oluyor
kızlar benım canım sıkkın ben bugun 16+1 ım ama pek hısstemıyorum bebegımı bazen karınca gezer gını bazen karın ıcım de ara ara değişik bölgelerde acıma var bazen aşagıya baskı yapıyor bunlar hareket mi bilemiyorum dun daha cok karınca ve pıtırtı vardı bugun yok dr a ocak başında gideceğim enson gittiğimde sorun yok her şey yolunda dedi ama bir toplumda hissetmen gerek aa neden haret yok gibi şeyler duyunca canım sıkıldı bunlar normal mi acaba içiniz de benim gibi olan varmı net de okuyorum ilk gebelikler de anne 19 ve 20 haftada daha net hissedermış tabi bu vucut yapısına göre de değişiyormuş..
kızlar bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim yoksa ben dayanamayıp yarın dr agidecegim sorun mu var diye inşallh yoktur alıştım ben artık bebeğime çünkü zaman geçtikçe insan daha çok korkuyor ve tedirgin oluyor
hayirli olsun da mi demedi bide ilk cocugu iki uc kizi veya oglu olsa insanin sonrakini degisik ister ama ilk cocukta boyle olmasi yazik valla.esi de kiz istiyormus ne guzel.amin canim bez pastasini pembe mi yapacaksin lila falan mi?
bu arada eskiden erkek cocugu isterdim kiz cocuklarina sinir olurdum bende bilmis bilmis konusmalari kapi carpmalari falan ama hamile olunca insan hic oyle dusunmuyor ikisi de kabulum saglikli olsun yeter ki hatta kiz gibi geliyor bana da annem aldi ilk giysisini pembe:))erkek olursa degisecek:))
oh masallah anammm ne gızlemiş ufaklık kendını dogumda ogrenmekde süpriz olurdu herseyı hazırken suprızlere herzaman bayılırım:)
ya ben korkarım yanımda aılemden bırı olmalı
esım annen ablaların gırsın bırsey olursa mudahele eder hem dogum yapmıslar dıyo
ma aıle herkesı nasıl alayım ıcerıye
gercı annem cok tecrubelı onu ısterım nefes alımı herseyı anlatıyor bana hep boyle yap soyle yap dıye:)
ama annem sınırlerı zatı zayıf dayanamaz dıye ıstemıyorum esımde benım halıme acıyıp gırerım dıyor
ama emınım kut bayılır ablamın ogluna kırve olmasını ıstedıler enıstem ben tutamam yavrumu sunet edılırken dedı
esım tutcaktı odaya gırdık benımkı duvara yapıstı kaldı doktor cagırıyor bırınız tutsun cocugu enıstem en sonunda tuttu
hala anlatır gulerız :)
ama buyuk konusmayayım dogumda bırı olmazsa gıremem ben
ekmek bennormaldede her sabah kahvaltıda ya tam tahıllı yada kepeklı 1 dılım tuketıyorum ihe den alıyorum saglıklı onların urunlerı
zatı ıyı degıl tuketmek canım pılav patates bulgur yıyorsan gerek yok
cok guldum ya:))sunnete dayanamamis doguma hic dayanamaz:))benimki de dayanamaz kan verirken bile iyi korkmuyorsum rahatsin diyor:)) annem evde dogum yapti ben 13 yasindaydim bir suru dogum artigi gordum ve tekbirlerle yarim saat icinde dogurdu annem 4,5 kiloluk kardesimi ondan cok korkmuyorum:))
her kadinin basina gelen birsey diye dusun panikatak olmadim ama bir ara universitede belirtilerini gosteriyordum hep Allaha sigindim gecti cok sukur.ablan girer o zaman dogumuna rahat bir insansa tabi esin duramayacak anlasilan.Rabbim tek avazda saglikla dogurmayi nasip etsin fatma anamizin eli otu var degik mi sende
tam tahilliyi bende aliyordum istanbuldayken tadi da cok guzel ekmek gibi burda kepekli bile pek gormedim rahatladim biraz ekmek tuketmek gerekiyor yazmislar da pogaca borek de tuketiyorum yerine gecer herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?