2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay ben kesinlikle istemem esimin benle doguma girmesini beni o halde gormesini istemem

bu sabah biraz daha fazla hisstettm bebeğimi sırt üstü yatyrdum pıtpıt hareketler hissettim snki birtarafa kayıyormş gibi oldu:))

artık tekmelerini hisediyosun he harika benimki tembel valla tembel daha hala kıpırtı yok doğunca ısırcam ama poposunu

hayırlı pazarlar kızlar

senınle dogum tarıhlerımız aynıydı ama sıpam 5 gun öne geçti 3 haftadır ara ara hıssedıom ama şu 3 gundur netleştii

canım hıssettıklerın bebeğin hareketleri daha cok kucukler kı belirgin olarak 20li haftalarda hissederz bazı anneler 6.ayın sonuna kadar hıssedemeyebilirmiş
bence panık yapma

gulsevdam sonra cevap yazacagim simdi isim cikti kusura bakma:)telefondan yazarken esim arayinca silindi hepsi(bilgisayardan yazacagim:))

çok çok teşekkür ederim canım...ben de acele karar vermek istemediğim için karşılık vermedim doktora ..bi de bişey farkettim ultrasonda bakarken birşey sorarsam değişiyo kadın..şimdi güzel bi ultrason yapmak istiyorum ne olur birşey sorma diyor.bahane arıyo demeyin de gerçekten öle..çünkü ultrason bitince odasına geçince herşeyi güzel güzel soruyorum..çok da güzel cevaplar alıyorum..neyse başka bi doktora da gidicem ama şimdilik bırakmayacağım..

teşekkür ederim canım..artık üzülmüyorum lekeye çok kişide oluyormuş..ama sonradan kayboluyormuş..daha iyiyim

gulsevdam sonra cevap yazacagim simdi isim cikti kusura bakma:)telefondan yazarken esim arayinca silindi hepsi(bilgisayardan yazacagim:))

canım bende mutfaktaydım sımdı oturdum 2 dk dınleneyım yıne gıdıcem mutfaga esım brazdan gıdıcek
sen rahat ol işlerıne bak canım opuldunnnnn

merhaba kızlar..bugün sabahtan bu yana elektriğimiz yoktu şimdi geldii..eşlerin doğuma girme konusu konuşulmuş..ablam 3.5 sene evvel doğum yaptı..ebe komşumuzdu..ablam çok sancı çekerken daha doğuma bile girmeden ablama bi bakayım dedim..beni almadılar.gerekçesi de psikolojik olarak etkileniyorlarmış..doğum uzuyormuş o zaman..bana mantıksız gelmişti önce ama düşününce biraz mantıklı geliyor...

bi de kızlar dün doktora balık hapını sordum.yiyemiyorsan haftada 3 defa iç dedi..ama haftada 2 defa yiyebiliyorsan içmene gerek yok dedi..siz nasıl içiyorsunuz..

canım sabah ne içebiliriz konusunu da sordum doktora..ne içmek istiyorsun mesela dedi..ne bilim yeşil çay dedim..içebilirsin dedi ama mesela normal bir fincanda sallama yapacağına daha büyük bir fincanda yap iç dedi..ıhlamuru da rahatça içebilirsin dedi..

canım tşk ederim cvp için ne bilim insan anikliyor işte bazen karnımda karınca gezer gibi bir şey oluyor ama millet sordukca aa hareket yok mu su bu diye moralim bozuluyor bugun hiç birşyr yok karıncalanma bile kafam takıldı dun cok vardı çünkü ..
cinsiyeti net değil fakat 11 14 testınde yuzde 70 kız gıbı ama kendini kıza sartlama dedı kendi dr um da kız gibi ama net değil dedi hayırlısı ilk bebek çünkü sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor şu an
senın cınsıyet belli mi aynı gunlerde dogum yapacagız sanırım :)

ınsallah canım net de bakıyorum ilk gebelikde 20 haftayı buluyormus hissetmek bazen ben de de sanki hamile değilmişim gibi hafif oluyorum bazen ağır anlam veremedim ya ben buyutuyorum ya da su an her kez bir şey soylediği için kafam karıştı yarın bende bır dr gidecegim inşşah hepimiizn bebeği sağlıklı ve herşey yolunda olur..

gamzelim senin bebegin cinsiyeti neydi

canım belli değil 12. haftada sorduk cinsiyetini daha belli değil dedi ısrar ettik bi çıkıntı var sanki bi erkek dedi ama kesn değil 1 ay sonra kesinleşir dedi 25 aralıkta randevum sabırsılıkla bekliyorum :16:

Selam kızlaaarrr... Kocişimi önümüzdeki hafta sonu ancak görebilecem yine... bende kendimi temizliğe vurdum bugün baya yoruldum şimdi de banyo yaptık oturuyoruz kızımla

Kızın hayırlı olsun canım..

Seninki pek bir nazlı çıktı canım sağlıklı olsunlarda meraktan zarer gelmez

balık hapı ıcın ıyı seyler duymadım bıde dogalı varken hapa karsıyım doktorum bıle 5 6 ayına kadar vermıyım balık ye zorla kendını dedı
yıyemezsem vercektı o korkuyla artık balık yıyorum :)

canım ya senın doktor ne guzel ızın verdı benımkı ızın vermıyor yesılcaya ıhlamur barı alayım kaynatıp ıcerım onada bısey dıcek emınım :)
cok sağol ıcım rahatladı ya arada yesıl cayda ıcerım süt yerıne kahvaltıya marul koydum hem daha saglıklı hemde doğal ..

oy oy oy bı hafta tezkere sayıcan :) benımkıde evde ama cumaya kadar gececı yuzunu goren cennetlık olcak :)
kendını cok yorma dıcem ama bende 2 saattır mutfaktaydım ayaklarım agrıdı yaa ıs bıtmyıor

kızlar burda tarıfını verdıgım bı tatlı vardı ya
onu yaptım cıdden cok guzel hurmanın yarısı ıle kayısının yarısını karıstırdım
doguma yakın sırf hurma ıle yapıcam ıcınde cevızde var kalorı cok az bebege faydalı daha ne olsun :)
esım cıkolata sanmıs :)

bırde selahhatın donmezın ıncelten marmelatını yaptım
hem kan yapıcı hem kabızlıga bırebır her sabah 1 kasık yıcem
dolaba yapıp kaldırdım bayagı ama belım koptu ugrasmaktan :)
son olarak hem besleyıcı hem hafıf kofte yaptım yapmak ısteyenler olur dıye tarıfı yazıyorum

ALINTI

ISPANAKLI KÖFTE

Bugün küçük kızımın menüsünden kolay ve lezzetli bir tarif var sırada.Eminim hem siz hem de aileniz bayılarak yiyecek:)
Ben özellikle misket köfte olarak yaptım çünkü böyle pişirince derin dondurucuya daha rahat koyulabiliyor.Bu formda hazırladığınız köfteleri daha sonra çorbalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi yanınızda taşımanız gerektiğinde dışarda bile çerez gibi tüketebilirsiniz)Ayrıca domatesli bir sos hazırlayıp sulu yemeğe de dönüştürebilirsiniz.

MALZEMELER:
-250 gr ıspanak
-1 küçük soğan
-300 gr yağsız dana kıyma
-az tuz
-karabiber
-toz kırmızı biber
Ispanak rondodan geçirilir.Soğan rendelenir.Tüm malzeme kıyma ile iyice yoğrulur.Biraz dinlendirilerek misket formunda yuvarlanır.Yağlı kağıt üzerine dizilerek kızarana dek 170 derecelik fırında kızartılır.(Tabi ki arzu ederseniz ızgara köfte gibi şekil verip yağsız tavada da pişirebilirsiniz.Size kalmış.)

Afiyet olsun.

birgün günde 2 defa KAN bir gün balık hapı içiyorum günde 2 defa

Ay ne yapayım canım alıştım yokluğuna... 1 yıldan fazla oldu 2 haftada filan haftasonları ancak görüşebiliyoruz bir de hastaneye gideceğim zamanlar beraber gitmek için işte zor zorrrr...
sende fazla yorma kendini canım fazla ayakta kalmak bize göre değil artık..

yengem de ayıp etmiş ama ya daha erkek diye bekliyordu hem de eşi kız isterken ikinci üçüncü olsa insan içinden umut eder ama ilk olunca ne farkeder isterse tüm çocukların cinsiyeti aynı olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter ki kız evladın yeri de ayrıdır hem.Yengen bebeği doğduktan sonra böyle düşünmeye devam ederse Rabbim onu erkek çocukla imtihan da eder.Eşin senden çok sevinmeni hemen iyice kendini kaptırmanı bekliyordur ama ne yaparsın kız giysileri çok tatli ama erkeklerde de var artık sevimli kıyafetler hele geçen markafonide crazy baby nın erkek kıyafetleri o kadar güzeldi ki.İkinci çocuğun hayırlısıyla kız olur inşallah ikisini de tadarsınız iki üç erkek çocuğu zor bide baba.Gerçi Rabbim verirse bildiği vardır.Laf sok eşine kız olsaydı nasıl davranacaktı acaba

bebeklerimiz doğduktan sonra da işimiz var belki bizden daha vesveseli olurlar
sorma ya 4 kardeşiz ikimiz 4 kilo biri 3.5 ve ikisi evde doğdu çok şükür annnemim sık idrara çıkma dışında bir problemi yok ama kardeşim doğduğunda mosmordu geç doğduğu için.Hastanede sezeryana almışlardı çoktan
inşallah bundan sonra bir daha nüksetmez aşmışsın bence evde yalnız kalmak falan kolay değil gerçekten psikolojik olarak da
bakalım yengene nasıl edecek doğumuna doğumunu bebeğini anlatırsın burda bize
okulda olunca yiyoruz işte canım kahvaltı alışkanlığını oturtamadım malesef doğru söylüyorsun hiç faydası yok Allahtan pek kilo aldırmıyor bana.Burda bazı ekmeklerin içi beyaz değil sarı herhalde daha doğaldır diye düşünüyorum ama temiz mi bilmiyoruz işte ihe nin kepeklisini seviyordum bende istanbuldayken dikkat ediyorduk ama şimdi pek olmuyor 3 günde yediğimiz bir ekmek onu da tahıllı alıyorduk bir zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…