- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.521
artık tekmelerini hisediyosun he harika benimki tembel valla tembel daha hala kıpırtı yok doğunca ısırcam ama poposunu
hayırlı pazarlar kızlar
kizlar eslerinizin doguma girmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz ben girmez diye dusunuyordum esime sordum ben dayanamam cok uzulurum kotu olurum diyor:))normalde sesini bile yuksetlmeyen biri esim.
ekmek tuketiyor musunuz ben normalde de cok az yerdim simdi dislerim de hassaslasti yiyemiyorum artik bazen esim de gec gelimce ekmek alamiyor ekmeksiz yiyoruz ama bulgur pilavi patates tuketiyorum borek pogaca falan
bu sabah biraz daha fazla hisstettm bebeğimi sırt üstü yatyrdum pıtpıt hareketler hissettim snki birtarafa kayıyormş gibi oldu:))gününüz aydın olsun kzılaarrrr.....
canım işte o dokunmalar tekme oluyo..özellikle bağdaş kurup oturunca daha iyi anlıyorsun...bi sorun yok yani...bazıları 20. haftada falan hissedebiliyormuş..
ayyyy sormaa....geçenlerde bi arkadaşımın kızı (15 aylık falan) emerken annesinin göğsünü bir ısırdı ama arkadaşımın gözünden yaş geldi...birden kendimi onun yerine koydum.....gülsem mi ağlasam mı?
artık tekmelerini hisediyosun he harika benimki tembel valla tembel daha hala kıpırtı yok doğunca ısırcam ama poposunu
hayırlı pazarlar kızlar
canım hıssettıklerın bebeğin hareketleri daha cok kucukler kı belirgin olarak 20li haftalarda hissederz bazı anneler 6.ayın sonuna kadar hıssedemeyebilirmişkızlar gunydın her kese iyi pazarlar ...
kızlar benım canım sıkkın ben bugun 16+1 ım ama pek hısstemıyorum bebegımı bazen karınca gezer gını bazen karın ıcım de ara ara değişik bölgelerde acıma var bazen aşagıya baskı yapıyor bunlar hareket mi bilemiyorum dun daha cok karınca ve pıtırtı vardı bugun yok dr a ocak başında gideceğim enson gittiğimde sorun yok her şey yolunda dedi ama bir toplumda hissetmen gerek aa neden haret yok gibi şeyler duyunca canım sıkıldı bunlar normal mi acaba içiniz de benim gibi olan varmı net de okuyorum ilk gebelikler de anne 19 ve 20 haftada daha net hissedermış tabi bu vucut yapısına göre de değişiyormuş..
kızlar bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim yoksa ben dayanamayıp yarın dr agidecegim sorun mu var diye inşallh yoktur alıştım ben artık bebeğime çünkü zaman geçtikçe insan daha çok korkuyor ve tedirgin oluyor
Hayırlı olsun hayatım, hayırlısıyla sağlıkla doğsun, kendisi de hayırlı sağlıklı bir evlat olsun. Ben de hikayeni merakla bekliyorum . Ama boşuna üzmüşsün hem kendini hem de bebeğini. Bak eşin yola gelmiş ne güzel. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin .
Elaalcım gündüz takip ettim yazdıklarını ama dışarı çıkmam gerekiyordu, ancak fırsat bulup yazabiliyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Paylaştığın sonuçta geçici bir durum olduğu yazıyor lekenin. Onun için hiç canını sıkma. Sen Allah'a sığın, bol bol dua et. Dua etmek insanı çok rahatlatıyor. Ben de senin için dua edicem. Rabbimin izniyle hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz, onun için kim ne derse desin moralimizi bozmuyoruzve her şeyden önce Allah'a güveniyoruz. Doktor konusunda her şeyi iyisiyle kötüsüyle iyice bir düşün öyle karar ver bence. Acele karar vermek yanlış olabilir. Ama kim olursa olsun asla sana saygısızlık edilmesine izin verme. Sonuçta bu onun işi, senin merakını gidermek zorunda. Sorduklarımızın cevabını bilsek zaten onlara gitmek zorunda kalmazdık.
kızlaaar hepinize iyi pazarlar dün giremedim neler olmuş neler burda:) ciciş öğrenmişiniz pipicanınız hayırlı uğurlu olsun kısmetiyle gelsin iişalah, kimse gelmemiş okadar gürültü patırtı sonucu o dahada bi ilginç olmuş:) elacım sende canını sıkma yavrun iidir iişalah Allahın izniyle herşey yoluna gircek bak gör, ffeecim verdiiğin bilgiler güzel olmuş, hepsini aklımda tutamıycak gibiyim sanırım yaşadıkça öğrencez off
gulsevdam sonra cevap yazacagim simdi isim cikti kusura bakma:)telefondan yazarken esim arayinca silindi hepsi(bilgisayardan yazacagim:))
canim bende hissetmiyorum 16+0 yim pitirti falan da yok 20 ye 24 e kadar hissedemeyen var erkek bebekler daha kasli oldugu icin daha cabuk hissettiriyormus kendini bide vucut yapinla alakali benim kaval kemiklerim genistir mesela ele gelir cok rahat karnim da cikmadi ona bagliyorum ben.icini ferah tut olacak varsa her zaman olur sadece karnimizdayken degil olur da 20 ye kadar hissetmezsen doktora gorunmek lazimm bence ben de ocak basi gibi gidecegim galiba cinsiyeti belli mi bebisinin
ahhh bu bebekler bı dogsalar hayırlısıyla canımılk gebelıkte 20 haftada tam hıssedebılmıstım ns hersey yolundadar ama telaslanıyo ınsan ıste benede telas yaptım 3 gundur benım ıkıncı gebelıgım cok erken hıssetım su anda 17 haftalıgım ama 3 gundur tık yok yarın kontrolumuz var ınsallah guzel haberlerle gelırım....
gamzelim senin bebegin cinsiyeti neydi
Iyi aksamlar kizlar
evet bugun cinsiyeti netlestirenlerden biri de benim 12. Haftada tahmini kiz demisti doktor teyzemiz bugun kesinlesti kizim olacakmis Allah nasip ederse :)
telden giriyorum pek takip edemedim artik hafta basina uzun uzun okumaya paylasmaya devam ederiz... Opuyoruz teyzeleri kendinize iyi bakinnn
saol canim bende cok mutlu oldum
esim biraz pimpirikli oldugu icin bebegi gorur gormez tek kelimesi bana
bak ben sana demedim mi yemek yemiyosun bebegim zayilayacak diye
baksana nasil zayiflamis butun kemikleri gorunuyo dedi cok uzuluyodu
omurgalarina ve bacaklarina bakinca titititi goruyomusun nasil zayif diyo
bilmiyoki ultrasonun oyle cektigini artik cinsiyetini ogrenmek cumartesi gunune kaldi ne yapalim belli artik simdiye kadar gstermedigine gore kiiiiiziiiimm olcak
merhaba kızlar..bugün sabahtan bu yana elektriğimiz yoktu şimdi geldii..eşlerin doğuma girme konusu konuşulmuş..ablam 3.5 sene evvel doğum yaptı..ebe komşumuzdu..ablam çok sancı çekerken daha doğuma bile girmeden ablama bi bakayım dedim..beni almadılar.gerekçesi de psikolojik olarak etkileniyorlarmış..doğum uzuyormuş o zaman..bana mantıksız gelmişti önce ama düşününce biraz mantıklı geliyor...
bi de kızlar dün doktora balık hapını sordum.yiyemiyorsan haftada 3 defa iç dedi..ama haftada 2 defa yiyebiliyorsan içmene gerek yok dedi..siz nasıl içiyorsunuz..
canım sabah ne içebiliriz konusunu da sordum doktora..ne içmek istiyorsun mesela dedi..ne bilim yeşil çay dedim..içebilirsin dedi ama mesela normal bir fincanda sallama yapacağına daha büyük bir fincanda yap iç dedi..ıhlamuru da rahatça içebilirsin dedi..
Selam kızlaaarrr... Kocişimi önümüzdeki hafta sonu ancak görebilecem yine...bende kendimi temizliğe vurdum bugün baya yoruldum şimdi de banyo yaptık oturuyoruz kızımla
Kızın hayırlı olsun canım..
Seninki pek bir nazlı çıktı canımsağlıklı olsunlarda meraktan zarer gelmez
merhaba kızlar..bugün sabahtan bu yana elektriğimiz yoktu şimdi geldii..eşlerin doğuma girme konusu konuşulmuş..ablam 3.5 sene evvel doğum yaptı..ebe komşumuzdu..ablam çok sancı çekerken daha doğuma bile girmeden ablama bi bakayım dedim..beni almadılar.gerekçesi de psikolojik olarak etkileniyorlarmış..doğum uzuyormuş o zaman..bana mantıksız gelmişti önce ama düşününce biraz mantıklı geliyor...
bi de kızlar dün doktora balık hapını sordum.yiyemiyorsan haftada 3 defa iç dedi..ama haftada 2 defa yiyebiliyorsan içmene gerek yok dedi..siz nasıl içiyorsunuz..
balık hapı ıcın ıyı seyler duymadım bıde dogalı varken hapa karsıyım doktorum bıle 5 6 ayına kadar vermıyım balık ye zorla kendını dedı
yıyemezsem vercektı o korkuyla artık balık yıyorum :)
canım ya senın doktor ne guzel ızın verdı benımkı ızın vermıyor yesılcaya ıhlamur barı alayım kaynatıp ıcerım onada bısey dıcek emınım :)
cok sağol ıcım rahatladı ya arada yesıl cayda ıcerım süt yerıne kahvaltıya marul koydum hem daha saglıklı hemde doğal ..
oy oy oy bı hafta tezkere sayıcan :) benımkıde evde ama cumaya kadar gececı yuzunu goren cennetlık olcak :)
kendını cok yorma dıcem ama bende 2 saattır mutfaktaydım ayaklarım agrıdı yaa ıs bıtmyıor
benım esım gıbı erkek ıstese esı hadı dıcem
abım hep kız ıstıyordu nasıl sevınıyor görsen
ee sana ne oluyor mubarek bızden yana kımse bır kere bıle erkek olsun demedı ona
ıkıncıyıde benım gıbı yakın donemde dusunuyor İnşalah ozman rabbım nasıp eder saglıkla erkek cocugunu
ne dıyeyım bana esım bazen kızıyor sen erkek ıstemıyorsun kız seylerı bakıyorum ya
sevınmedın dıyo sacmalama ben senmıyım Allahtan gelen bas ustune
ha bı yondne sevınıyorum erkek cocuk olmasına benımkı erkek olana kadar ıstıcek
bende enfazla 2 belkı uzak ıhtımal 3 dusunuyorum ılkı erkek olsun rahatlasın ıste
gercı hepsı erkek olsa dedı bı kez cok agrıma gttı cok kızdım sureklı laf sokuyorum esıme
afedemıyorumbu ataerkıl yapıyı bu yuzdende yengemede cıfte ofkelıyım :)
hıc sorma ya bende neler yapıcak kımbılır esım :)
annene masallah canım ya neguzel 4.5 kg sımdı olsa normal dogurtmazlar aman bısey olur derler
ben tedavı gordum canım yıllarca ve ara a ra farklı korkularla nukseder
suan cok sukur atlattım tum korkularımı ama omur boyu garantısı yok bı anda hıc ummadıgım zamanda baslıyabılıyor..
yengemde var o ottan canım doguma yakın verıcek bana
pogaca borek yaglı canım doktoruma beslenmeyı sorudugmda proteın arttırmamı
ama gerısı normal saglıklı beslenmemı soylemıstı beyaz un sonucta hıc bı yararı yok vucuda
ben bazen hıc ekmek yemedıgım gunlerde oluyor
ıstanbulda olanlar sanslı temız guvenılır ekmek alabılıyoruz
fırındakılere guvenmıyorum bı ara fırında calısmıstım ekmek lezız temızlık orta derece bızde alıp yıyoruz gormeden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?