2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evim miss gibi oldu babamız gelsin hemen bıcı bıcı yapmaya gıdecemmm
aksama yemek yok onu da hallettık mı tamamdır

İyi akşamlar herkese...

Arkadaşlar geceden beri mide ağrısından muzdaribim Gece birçok kez uykumdan uyandırdı, daha önce de bir iki kez ağrımıştı ama gündüz geçmişti, ama bugün tüm gün devam etti. Mide ağrısı çeken veya buna çözüm bulan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleme:

ben karıcalanma bile hissetmiyorum canım şu an galiba karnım içeri gömülü hala eski halinde büyümedi bebek girdi sadece içine
hımm kızsa ondan hissetmiyor olabilirsinbenim 9 haftda erkeğe benzetti 12 de hatırlamadı benzettiğini göstermiyor dedi sonra bir problemim oldu 10 gün sonra diğer doktoruma gittim çok uğraştı göstermiyor dedi bacaklarını bükmüş veledimerkeğe benzetti ama bana artık erkek gibi gelmiyor çünkü hareketlerini hissederdim diye düşünüyorum şimdiye kadar bide gelişimi ileri değil benimkinin

dediğini ilk kez duydum tam tersine destek olur diyor kimi de.demek ki doktora göre değişiyor.
Balık yağını pek önermiyorlar galiba benimki de balık yesin dedi vermedi her zaman bulamadığım için hamsi alıp yarım kiloşar buzluğa attım onu yapıyorum şimdi buğulama hafif oluyor hem.

hayirlisi olsun insallah demekki erkege benziyo rabbim nasip etsin size benimde 15inde insallah biliyorum yine gostermicek. sabah gitmeden oncede yazmistim gostermicek diye

kızlar bebnim bebeğim tam 16 haftalıktı hissetmeye başladım kızlar geç hissedilir diyolar ama öyle değil benm kızım çok erken başladı tekmelemeye maşallah anası gibi yapılı olcak kzım heralde

canm senin cinsiyet belli oldumu karnı geç çıkan erkek erken karnı belli olanda kız diyolar galiba senin erkek

ay bılmemmı ya 5 gun ayrı kaldık nasıl zorlandım Rabbım yardımcın olsun canım
ıslerı bıtırdım banyo yapıcaktım es ıse gıttı yarın evdeyken yaparım artık dınlencem kosu bandına bayagıdır cıkmadım cıkayım dıyorum ama yok
cıdden bayagı yorulmusum

yengem ıcın dıcek bı soz bulamıyorum artık hakkında hayırlısı ..
bende kız kıyafetlerıne delı oluyorum ama gecen gun gordugum erkek kıyafetlerıde cok guzeldı
amin canım ıkı annelıgıde tatmayı cok ısterım eşime bugun yıne cattım erkek olayında
ne derse begenırsın :) kızı bakıp buyutucez pıtt gıdıcek evden bunu hazedemıyorum bu yuzden erkek olsunlar ıstıyormus
sonuncu kız olsun onun tursunusu kurcak evde damat lafını kabul edmeıyor nefret edıyormus olası damat adaylarından
cıddı cıddı dıyor bıde kaldım oylece benı verırken aılem ıyıydı ya akıllım ıste .. hayırlısı Rabbım herkese salıh halım selim evlatlar versın
benım yenge Allah ıcın 5 erkege bedel ıs yapar erkek gıbı buyudu babasının elı ayagı hangı evlat hayırlı olucak Rabbım bılır ..

ya ımrenıyorum normal dogum yapan annelerımıze bızler sımdı cok zor etrafım hep sezeryan yapanalrla dolu
anlatırım canım dogumu o gunu bı gorelımde sımdıden heyecanlanıyorum ben oturur aglarım
yengeme cok dua ederım o hayırlısıyla kurtulsun en basta sonra yegenımız saglıkla gelsın
esım batmandan pıde ekmek getırmıs bı kızdım nıye daha fazla getırmedın dıye :) ekmek yemıyen ben
oranın ekmeklerıne hastayım cıdden cok guzel yapıyorlarda ah kılo sorunu olmasa:)

evim miss gibi oldu babamız gelsin hemen bıcı bıcı yapmaya gıdecemmm
aksama yemek yok onu da hallettık mı tamamdır

ben yaptıklarımdan yolluyayım sana sende gel benım evede bı el at :)

gecen hafta öldüm öldüm dirildim resmen ıkı yudum soguk süt içmeyı doktorlar tavsıye edıyor unutmusum tum gun cektım esım hatırlatınca ıctım
ınan agrı gıttı sonrasında kesınlıkle tavsıye ederım cok gecmıs olsun

canım benimkide dayanamaz kötü olur sen bide sezeryan yapmışştın galiba değil mi kesilmesini görmeyi de herkes sindiremez valla

gormuyorlarkı normal dogumda bıle ustune ortu oluyor yukarı dogru sen bıle gormuyorsun
yoksa esımı bende yanımda ıstemem asla o asamaları gormesı ıyı degıl ..

ohh adı masallah canım gozun aydın darısı dıger hıssedemıyenlerın basına :)

canm senin cinsiyet belli oldumu karnı geç çıkan erkek erken karnı belli olanda kız diyolar galiba senin erkek

yok belli olmadı malesef bacaklarını açmadı ki anası gibi dizlerini kapatıyor sürekli ben bacaklarımı bükerek oturmayı çok severim de.hayırlısı canım ikisinin arasındayım ben evlenmeden önce hep ilk oğlum olacak gibi gelirdi öyle hissederdim kızlara gızık olurdumama şimdi erkek hissetmiyorum niyeyse.ikisine de kendimi kaptırmadım.dediğini yeni duydum iştahım açık sayılmaz ondan kilo almadım ve karnım çıkmadı ama basenlere doğru hafif genişlemem var

maşallah canım ne güzel tombik tombik olur

gulsevdam çok teşekkür ederim ilgin için. Sütü ben de deneyeyim bugün, inşallah işe yarar.

canım benimkide dayanamaz kötü olur sen bide sezeryan yapmışştın galiba değil mi kesilmesini görmeyi de herkes sindiremez valla

benim esim tam tas firin macodur bende onu bu haliyle seviyorum
ama kucukken ne olmus bilmiyorum anlatmiyo sicak kan gorunce onu tutuyo
cok kotu oluyo drlar hem benle hem onla nasil ilgilensinler
ay bide cok kotu ya ister normal ister sezayen olsun o halde gormeleri ve hic akillarindanda cikmiyomus o halleri

ya ben balığı çok severim normalde..çok da yerim ama bulantılarım hala tam olarak geçmedi..balık yiyebilmeye başlayana kadar takviye olsun die sordum zararı olmaz dedi..yeşil çayı da öle her zaman içme dedi..zaman zaman içebilirsin dedi..

birgün günde 2 defa KAN bir gün balık hapı içiyorum günde 2 defa

günde 2 defa mı balık hapı içiyorsun canım anlayamadım..

ahh ahh ben de hamsi yemeyi özledimm..inşallah bulantılarım tam kaybolunca yiyecem bol bol...

ben yaptıklarımdan yolluyayım sana sende gel benım evede bı el at :)

evım karsıda olsa gelırdım bi süpürür silerdim canım elime mı yapışacak sanki
eşim geldi kızdı niye yapıyorsun diye ee arada da benım yapmam lazım
birazdan da banyoya gırecem belim tutuldu gene :26:

hayırlısı olsun canm sağlıklı olsunlarda

Benim eşim ameliyatıma girecek önümde perde oluyor zaten sipinal olacak elimi tutacak kızımızın göbek kordonunu kesecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…