- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.541
canım tşk ederim cvp için ne bilim insan anikliyor işte bazen karnımda karınca gezer gibi bir şey oluyor ama millet sordukca aa hareket yok mu su bu diye moralim bozuluyor bugun hiç birşyr yok karıncalanma bile kafam takıldı dun cok vardı çünkü ..
cinsiyeti net değil fakat 11 14 testınde yuzde 70 kız gıbı ama kendini kıza sartlama dedı kendi dr um da kız gibi ama net değil dedi hayırlısı ilk bebek çünkü sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor şu an
senın cınsıyet belli mi aynı gunlerde dogum yapacagız sanırım :)
merhaba kızlar..bugün sabahtan bu yana elektriğimiz yoktu şimdi geldii..eşlerin doğuma girme konusu konuşulmuş..ablam 3.5 sene evvel doğum yaptı..ebe komşumuzdu..ablam çok sancı çekerken daha doğuma bile girmeden ablama bi bakayım dedim..beni almadılar.gerekçesi de psikolojik olarak etkileniyorlarmış..doğum uzuyormuş o zaman..bana mantıksız gelmişti önce ama düşününce biraz mantıklı geliyor...
bi de kızlar dün doktora balık hapını sordum.yiyemiyorsan haftada 3 defa iç dedi..ama haftada 2 defa yiyebiliyorsan içmene gerek yok dedi..siz nasıl içiyorsunuz..
canım belli değil 12. haftada sorduk cinsiyetini daha belli değil dedi ısrar ettik bi çıkıntı var sanki bi erkek dedi ama kesn değil 1 ay sonra kesinleşir dedi 25 aralıkta randevum sabırsılıkla bekliyorum :16:
ay ben kesinlikle istemem esimin benle doguma girmesini beni o halde gormesini istemem
ben karıcalanma bile hissetmiyorum canım şu an galiba karnım içeri gömülü hala eski halinde büyümedi bebek girdi sadece içine
hımm kızsa ondan hissetmiyor olabilirsinbenim 9 haftda erkeğe benzetti 12 de hatırlamadı benzettiğini göstermiyor dedi sonra bir problemim oldu 10 gün sonra diğer doktoruma gittim çok uğraştı göstermiyor dedi bacaklarını bükmüş veledim erkeğe benzetti ama bana artık erkek gibi gelmiyor çünkü hareketlerini hissederdim diye düşünüyorum şimdiye kadar bide gelişimi ileri değil benimkinin
dediğini ilk kez duydum tam tersine destek olur diyor kimi de.demek ki doktora göre değişiyor.
Balık yağını pek önermiyorlar galiba benimki de balık yesin dedi vermedi her zaman bulamadığım için hamsi alıp yarım kiloşar buzluğa attım onu yapıyorum şimdi buğulama hafif oluyor hem.
Ay ne yapayım canım alıştım yokluğuna... 1 yıldan fazla oldu 2 haftada filan haftasonları ancak görüşebiliyoruz bir de hastaneye gideceğim zamanlar beraber gitmek için işte zor zorrrr...
sende fazla yorma kendini canım fazla ayakta kalmak bize göre değil artık..
yengem de ayıp etmiş ama ya daha erkek diye bekliyordu hem de eşi kız isterken ikinci üçüncü olsa insan içinden umut eder ama ilk olunca ne farkeder isterse tüm çocukların cinsiyeti aynı olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter ki kız evladın yeri de ayrıdır hem.Yengen bebeği doğduktan sonra böyle düşünmeye devam ederse Rabbim onu erkek çocukla imtihan da eder.Eşin senden çok sevinmeni hemen iyice kendini kaptırmanı bekliyordur ama ne yaparsın kız giysileri çok tatli ama erkeklerde de var artık sevimli kıyafetler hele geçen markafonide crazy baby nın erkek kıyafetleri o kadar güzeldi ki.İkinci çocuğun hayırlısıyla kız olur inşallah ikisini de tadarsınız iki üç erkek çocuğu zor bide baba.Gerçi Rabbim verirse bildiği vardır.Laf sok eşine kız olsaydı nasıl davranacaktı acaba
bebeklerimiz doğduktan sonra da işimiz var belki bizden daha vesveseli olurlar
sorma ya 4 kardeşiz ikimiz 4 kilo biri 3.5 ve ikisi evde doğdu çok şükür annnemim sık idrara çıkma dışında bir problemi yok ama kardeşim doğduğunda mosmordu geç doğduğu için.Hastanede sezeryana almışlardı çoktan
inşallah bundan sonra bir daha nüksetmez aşmışsın bence evde yalnız kalmak falan kolay değil gerçekten psikolojik olarak da
bakalım yengene nasıl edecek doğumuna doğumunu bebeğini anlatırsın burda bize
okulda olunca yiyoruz işte canım kahvaltı alışkanlığını oturtamadım malesef doğru söylüyorsun hiç faydası yok Allahtan pek kilo aldırmıyor bana.Burda bazı ekmeklerin içi beyaz değil sarı herhalde daha doğaldır diye düşünüyorum ama temiz mi bilmiyoruz işte ihe nin kepeklisini seviyordum bende istanbuldayken dikkat ediyorduk ama şimdi pek olmuyor 3 günde yediğimiz bir ekmek onu da tahıllı alıyorduk bir zamanlar
evim miss gibi oldubabamız gelsin hemen bıcı bıcı yapmaya gıdecemmm
aksama yemek yok onu da hallettık mı tamamdır
İyi akşamlar herkese...
Arkadaşlar geceden beri mide ağrısından muzdaribimGece birçok kez uykumdan uyandırdı, daha önce de bir iki kez ağrımıştı ama gündüz geçmişti, ama bugün tüm gün devam etti. Mide ağrısı çeken veya buna çözüm bulan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.
canım benimkide dayanamaz kötü olur sen bide sezeryan yapmışştın galiba değil mi kesilmesini görmeyi de herkes sindiremez valla
ohh adı masallah canım gozun aydın darısı dıger hıssedemıyenlerın basına :)kızlar bebnim bebeğim tam 16 haftalıktı hissetmeye başladım kızlar geç hissedilir diyolar ama öyle değil benm kızım çok erken başladı tekmelemeye maşallah anası gibi yapılı olcak kzım heralde
canm senin cinsiyet belli oldumu karnı geç çıkan erkek erken karnı belli olanda kız diyolar galiba senin erkek
kızlar bebnim bebeğim tam 16 haftalıktı hissetmeye başladım kızlar geç hissedilir diyolar ama öyle değil benm kızım çok erken başladı tekmelemeye maşallah anası gibi yapılı olcak kzım heralde
gecen hafta öldüm öldüm dirildim resmenıkı yudum soguk süt içmeyı doktorlar tavsıye edıyor unutmusum tum gun cektım esım hatırlatınca ıctım
ınan agrı gıttı sonrasında kesınlıkle tavsıye ederım cok gecmıs olsun
ben yaptıklarımdan yolluyayım sana sende gel benım evede bı el at :)
gecen hafta öldüm öldüm dirildim resmenıkı yudum soguk süt içmeyı doktorlar tavsıye edıyor unutmusum tum gun cektım esım hatırlatınca ıctım
ınan agrı gıttı sonrasında kesınlıkle tavsıye ederım cok gecmıs olsun
gormuyorlarkı normal dogumda bıle ustune ortu oluyor yukarı dogru sen bıle gormuyorsun
yoksa esımı bende yanımda ıstemem asla o asamaları gormesı ıyı degıl ..
ohh adı masallah canım gozun aydın darısı dıger hıssedemıyenlerın basına :)
sağol canm benm amin allahım olmayanlarada nasip etsin inş
canım benimkide dayanamaz kötü olur sen bide sezeryan yapmışştın galiba değil mi kesilmesini görmeyi de herkes sindiremez valla
balık hapı ıcın ıyı seyler duymadım bıde dogalı varken hapa karsıyım doktorum bıle 5 6 ayına kadar vermıyım balık ye zorla kendını dedı
yıyemezsem vercektı o korkuyla artık balık yıyorum :)
canım ya senın doktor ne guzel ızın verdı benımkı ızın vermıyor yesılcaya ıhlamur barı alayım kaynatıp ıcerım onada bısey dıcek emınım :)
cok sağol ıcım rahatladı ya arada yesıl cayda ıcerım süt yerıne kahvaltıya marul koydum hem daha saglıklı hemde doğal ..
oy oy oy bı hafta tezkere sayıcan :) benımkıde evde ama cumaya kadar gececı yuzunu goren cennetlık olcak :)
kendını cok yorma dıcem ama bende 2 saattır mutfaktaydım ayaklarım agrıdı yaa ıs bıtmyıor
birgün günde 2 defa KAN bir gün balık hapı içiyorum günde 2 defa
ben karıcalanma bile hissetmiyorum canım şu an galiba karnım içeri gömülü hala eski halinde büyümedi bebek girdi sadece içine
hımm kızsa ondan hissetmiyor olabilirsinbenim 9 haftda erkeğe benzetti 12 de hatırlamadı benzettiğini göstermiyor dedi sonra bir problemim oldu 10 gün sonra diğer doktoruma gittim çok uğraştı göstermiyor dedi bacaklarını bükmüş veledim erkeğe benzetti ama bana artık erkek gibi gelmiyor çünkü hareketlerini hissederdim diye düşünüyorum şimdiye kadar bide gelişimi ileri değil benimkinin
dediğini ilk kez duydum tam tersine destek olur diyor kimi de.demek ki doktora göre değişiyor.
Balık yağını pek önermiyorlar galiba benimki de balık yesin dedi vermedi her zaman bulamadığım için hamsi alıp yarım kiloşar buzluğa attım onu yapıyorum şimdi buğulama hafif oluyor hem.
ben yaptıklarımdan yolluyayım sana sende gel benım evede bı el at :)
yok belli olmadı malesef bacaklarını açmadı ki anası gibi dizlerini kapatıyor sürekli ben bacaklarımı bükerek oturmayı çok severim de.hayırlısı canım ikisinin arasındayım ben evlenmeden önce hep ilk oğlum olacak gibi gelirdi öyle hissederdim kızlara gızık olurdumama şimdi erkek hissetmiyorum niyeyse.ikisine de kendimi kaptırmadım.dediğini yeni duydum iştahım açık sayılmaz ondan kilo almadım ve karnım çıkmadı ama basenlere doğru hafif genişlemem var
maşallah canım ne güzel tombik tombik olur
Benim eşim ameliyatıma girecek önümde perde oluyor zaten sipinal olacak elimi tutacak kızımızın göbek kordonunu kesecek inşallah
o ayri gobeginin kordonunu kesmesi cok guzel bi ani olur ama oyle amaliyeti an be an gormesi ben kendi adima konusuyorum esim cok kotu olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?