- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.561
yengem ıcın dıcek bı soz bulamıyorum artık hakkında hayırlısı ..
bende kız kıyafetlerıne delı oluyorum ama gecen gun gordugum erkek kıyafetlerıde cok guzeldı
amin canım ıkı annelıgıde tatmayı cok ısterım eşime bugun yıne cattım erkek olayında
ne derse begenırsın :) kızı bakıp buyutucez pıtt gıdıcek evden bunu hazedemıyorum bu yuzden erkek olsunlar ıstıyormus
sonuncu kız olsun onun tursunusu kurcak evde damat lafını kabul edmeıyor nefret edıyormus olası damat adaylarından
cıddı cıddı dıyor bıde kaldım oylece benı verırken aılem ıyıydı ya akıllım ıste .. hayırlısı Rabbım herkese salıh halım selim evlatlar versın
benım yenge Allah ıcın 5 erkege bedel ıs yapar erkek gıbı buyudu babasının elı ayagı hangı evlat hayırlı olucak Rabbım bılır ..
ya ımrenıyorum normal dogum yapan annelerımıze bızler sımdı cok zor etrafım hep sezeryan yapanalrla dolu
anlatırım canım dogumu o gunu bı gorelımde sımdıden heyecanlanıyorum ben oturur aglarım
yengeme cok dua ederım o hayırlısıyla kurtulsun en basta sonra yegenımız saglıkla gelsın
esım batmandan pıde ekmek getırmıs bı kızdım nıye daha fazla getırmedın dıye :) ekmek yemıyen ben
oranın ekmeklerıne hastayım cıdden cok guzel yapıyorlarda ah kılo sorunu olmasa:)
gormuyorlarkı normal dogumda bıle ustune ortu oluyor yukarı dogru sen bıle gormuyorsun
yoksa esımı bende yanımda ıstemem asla o asamaları gormesı ıyı degıl ..
Günaydın kızlar. Hepinize güzel bir pazar diliyorum. Bu gece ilk defa ben de uyurken öyle bir tekme yedim ki bi uyandım sırtüstü yatıyorum. Yavrum rahatsız oldu herhalde, kalk anne kendine gel bi düzgün yat dedi eşek sıpam . Bebeklere doğunca yapılacaklar konusunda ben de dsde kadar kötüyüm valla. Başkalarının çocuklarını mıncıramıyorum sıkamıyorum ısıramıyorum diye kendi bebeğimden alacam hırsımı heralde. Hep dua ediyorum ne olur Rabbim benim bebeğim de tombiş olsun , hamur gibi yoğurayım , ayaklarını bacaklarını şöyle doya doya ısırayım Tabii önce sağlıkla doğsunlar da ben ısırmasam da olur.
Benim eşim ameliyatıma girecek önümde perde oluyor zaten sipinal olacak elimi tutacak kızımızın göbek kordonunu kesecek inşallah
Ben eşimi ikna ettim yüzüme bakacak elimi tutacak önümde perde olduğu için görmeyecek
allah nasip ederse ben normal doğum düşünüyorum kızımı çatır çatır dorucam inş
Allahım yarabbim nelerin hesabını yapıyor şimdiden seni de çok kıskanıyordur o zaman.Empati kuramıyormuş seni alırken iyiymiş ya.Rabbim hayırlı gelinler hayırlı evlatlar nasip etsin.Senin eşinin dediklerini eşime okudum şimdi diyor ki o eskidenmış eskiden kız evladı verdin mi gitti anne babaya faydası yoktu şimdi öyle değil kız çocuk erkek çocuktan daha hayırlı oluyor diyor aileye.bunu söyle eşineŞimdi dediğine bakma vakti gelince eli mahkum .Amin canım yeri geliyor kız evlat erkek evladı hiç aratmıyo
En ufak birşeyde sezeryana alıyorlar insan düşünemiyor da o halde sezeryanın gerçekten gerektiği yeri ayırt edemiyor.Cidden çok değişik bir duygu insan hikayesini okurken bile ağlıyor duygulanıyor Rabbim yardımcısı olsun yemgenin de.
Evet ya ekmeği ekmek gibi boş değil sönmüyor ama yine de fazla yiyemiyorum ben.Sende batmana gidince bol bol yeyip götürüsün buzluğa atarsın hele tandırı daha güzel köy ekmeği gibi
hımmm o zaman iyimiş ya ama benimki yine dayanamaz acı çekmeme
bak gör kıyamayız ama böyle 15 yaşına geldiğinde ohhhh fırlatcam terlıklerı başına başına:) nazlı kızım benim valla çok korkuttu beni hakediyor şaplağı ama boynuz kulağı geçirmiş bizden cazgır çıkarlarsa yandık
,ahh ahh ben de hamsi yemeyi özledimm..inşallah bulantılarım tam kaybolunca yiyecem bol bol...
Benim eşim ameliyatıma girecek önümde perde oluyor zaten sipinal olacak elimi tutacak kızımızın göbek kordonunu kesecek inşallah
benim esim tam tas firin macodur bende onu bu haliyle seviyorum
ama kucukken ne olmus bilmiyorum anlatmiyo sicak kan gorunce onu tutuyo
cok kotu oluyo drlar hem benle hem onla nasil ilgilensinler
ay bide cok kotu ya ister normal ister sezayen olsun o halde gormeleri ve hic akillarindanda cikmiyomus o halleri
pekbicicden sonra yorumlarıyla benı gulme komasına sokan sensın canım ay yaa hep yaz sen emı yavrunla ılgılı maceralarını
,
sakin bir insansa güzel plur tabi ve göbek kordonunu kesmesi çok güzel
ay bılmemmı ya 5 gun ayrı kaldık nasıl zorlandım Rabbım yardımcın olsun canım
ıslerı bıtırdım banyo yapıcaktım es ıse gıttı yarın evdeyken yaparım artık dınlencem kosu bandına bayagıdır cıkmadım cıkayım dıyorum ama yok
cıdden bayagı yorulmusum
yengem ıcın dıcek bı soz bulamıyorum artık hakkında hayırlısı ..
bende kız kıyafetlerıne delı oluyorum ama gecen gun gordugum erkek kıyafetlerıde cok guzeldı
amin canım ıkı annelıgıde tatmayı cok ısterım eşime bugun yıne cattım erkek olayında
ne derse begenırsın :) kızı bakıp buyutucez pıtt gıdıcek evden bunu hazedemıyorum bu yuzden erkek olsunlar ıstıyormus
sonuncu kız olsun onun tursunusu kurcak evde damat lafını kabul edmeıyor nefret edıyormus olası damat adaylarından
cıddı cıddı dıyor bıde kaldım oylece benı verırken aılem ıyıydı ya akıllım ıste .. hayırlısı Rabbım herkese salıh halım selim evlatlar versın
benım yenge Allah ıcın 5 erkege bedel ıs yapar erkek gıbı buyudu babasının elı ayagı hangı evlat hayırlı olucak Rabbım bılır ..
ya ımrenıyorum normal dogum yapan annelerımıze bızler sımdı cok zor etrafım hep sezeryan yapanalrla dolu
anlatırım canım dogumu o gunu bı gorelımde sımdıden heyecanlanıyorum ben oturur aglarım
yengeme cok dua ederım o hayırlısıyla kurtulsun en basta sonra yegenımız saglıkla gelsın
esım batmandan pıde ekmek getırmıs bı kızdım nıye daha fazla getırmedın dıye :) ekmek yemıyen ben
oranın ekmeklerıne hastayım cıdden cok guzel yapıyorlarda ah kılo sorunu olmasa:)
ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
ben sezeryan olayında hep doktorlara kızardım kolaylarına geliyor iki dakikada kes bebeği al sonra dik ohh ne rahat diyordum ama öyle değilmiş olay geçen kontrolde doktoruma ben normal doğum istiyorum epidurale bile karşıyım dedim doktorda inşallah fikrin değişmez dedi neden değişsin ki dedim herkes ilk zamanlar normal diyo ama iş ciddiye binip ağrıları artınca çark sezeryana karar veriyorlar hatta doğum sırasında ben vazgeçtim diyen bile var dedi inşallah allah güç kuvvet verirde hepimiz normal doğum yapabiliriz kızlar
bu arada size de hala hayal gibi geliyor mu anne olmak ben hala olayı hazmedemedim artık bebeğimi hissediyorum ama ne bileyim sanki bir hayal alemindeyim gibi hala.
ben de aynı 17. haftam bitmek üzre 5 kilo aldım ya :S
amin canım inşallah normal doğumla kolaylıkla sağlıkla dünyaya getiririz bebişlerimiziaynen bende boyle ıstıyorum gormıcek bısey ama elımı tutsun destek olsun tabı o gun yan cızıp fırar etmezse :)
ah ah 5 vakıt yalvarıyorum Rabbıme bana ve tum hamılelere normal dogum nasıp etsın
ama ıste bebegın asagı ınemsı rahmın acılması önemlı inşallah cnaım nasıp olur ısteyen herkese ..
aılenın bosluguna denk geldım aldım senı dıyor :)
kız evlat daha hayırlı o da farkındada hazedemıyor buyut ver elın adamına
ınan derken nasıl soyluyor gorsen gulmekten catlarsın ah ah bebek gıbı bu erkekler:)
yandım kızım olursa 40 dereden su ıcırcek oğlana
arkadasın bebegıne damadım dıye bakıp sevıyorum nasıl dellenıyor benımkı :)
doktorlar cok onemlı dogumda sırf bu yuzden dogum burda 450 tl ozeller kendı doktoruda enaz 2bucuk mılyar
muayensıde pahalı ama normal dogumu desteklıyen bırı dıye ona gıdıyorum bılıyorumkı son ana kadar normal der
ama catı darsa rahım acılmazsa sezeryan der .. yengemın doktoru sureklı gel sezeryan yapalım dıyıp duruyor
yok ya ben kg almaktan kacıyorum 6 gunde 2 kg aldım batmanda nasıl yedım ekmegı yaaa kalsın bosver
gıttıgımde yıyım orda sonra hıc bas edemem kg ıle:)
ya kızlar bu kandırıkçı kız benden intikam alıyor galibagöbek deliğimin içi ağrıyor dik bile duramıyorum bi anneye yapılır mı yaw bu çoçuk içerde ne haltlar karıştırıyor anlamıyorum arkamdan iş çeviriyorda ben ona yapacağımı biliyorum
Çok soğuk kanlı sakin değildir ama ben istedim hem göbek adını koyarsın dedim canı yanar ben yapamam dedi acımayacak dedim ikna ettim tamam dedi beni canlı canlı kesecekler ben kormıycamda o mu korkacak
amin canım inşallah normal doğumla kolaylıkla sağlıkla dünyaya getiririz bebişlerimizi
gerçekten doktor çok önemli kolaylarına geliyor şu yasa çıksaydı belki biraz korkarlardı sezeryana sokmaya
o zaman onun kızını da boşuğuna gelip alırlar
alemmiş senin eşin de valla Allah yardımcısı olsun kızının damat adayının:)) daha kız da yok ortada karnındaki kız olsaydı işiniz vardı sizin
valla senin çocuk ya erkek ya tam firlama bir kız olacak bu gidişleAllah yardımcın olsun annecik:))
canım onlar sanırım ilk aylarda bulantı nedeniyle kilo veren yada hiç birşey yiyemeyenler bende 20. haftadayım ve 5.5 kilo aldım normal olanı bizimki bence çünkü her aya 1 kilo şeklinde hesapla demişti doktorum normal yada zayıf hamile kalanlarda hesap böyle yapılıyor tabi yaklaşık olarak ama kilolu hamile kalanlar 6. aya kadar kilo almamalı zaten doktorları da yasaklıyor.
Kızlar bişey soracam hamileliğinizi tanıdığınız herkes öğrendi mi? Yeni yeni duyanlar var etrafımda ve nazardan korkuyorum çünkü ilk bebeğimi erkenden söylemiştim ve olmadı... bişey olmaz değil mi Allaha emanetiz artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?