2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allahım yarabbim nelerin hesabını yapıyor şimdiden seni de çok kıskanıyordur o zaman.Empati kuramıyormuş seni alırken iyiymiş ya.Rabbim hayırlı gelinler hayırlı evlatlar nasip etsin.Senin eşinin dediklerini eşime okudum şimdi diyor ki o eskidenmış eskiden kız evladı verdin mi gitti anne babaya faydası yoktu şimdi öyle değil kız çocuk erkek çocuktan daha hayırlı oluyor diyor aileye.bunu söyle eşineŞimdi dediğine bakma vakti gelince eli mahkum.Amin canım yeri geliyor kız evlat erkek evladı hiç aratmıyo
En ufak birşeyde sezeryana alıyorlar insan düşünemiyor da o halde sezeryanın gerçekten gerektiği yeri ayırt edemiyor.Cidden çok değişik bir duygu insan hikayesini okurken bile ağlıyor duygulanıyor Rabbim yardımcısı olsun yemgenin de.
Evet ya ekmeği ekmek gibi boş değil sönmüyor ama yine de fazla yiyemiyorum ben.Sende batmana gidince bol bol yeyip götürüsün buzluğa atarsın hele tandırı daha güzel köy ekmeği gibi

gormuyorlarkı normal dogumda bıle ustune ortu oluyor yukarı dogru sen bıle gormuyorsun
yoksa esımı bende yanımda ıstemem asla o asamaları gormesı ıyı degıl ..

hımmm o zaman iyimiş ya ama benimki yine dayanamaz acı çekmeme

bak gör kıyamayız ama böyle 15 yaşına geldiğinde ohhhh fırlatcam terlıklerı başına başına:) nazlı kızım benim valla çok korkuttu beni hakediyor şaplağı ama boynuz kulağı geçirmiş bizden cazgır çıkarlarsa yandık

Benim eşim ameliyatıma girecek önümde perde oluyor zaten sipinal olacak elimi tutacak kızımızın göbek kordonunu kesecek inşallah

Ben eşimi ikna ettim yüzüme bakacak elimi tutacak önümde perde olduğu için görmeyecek

aynen bende boyle ıstıyorum gormıcek bısey ama elımı tutsun destek olsun tabı o gun yan cızıp fırar etmezse :)

allah nasip ederse ben normal doğum düşünüyorum kızımı çatır çatır dorucam inş

ah ah 5 vakıt yalvarıyorum Rabbıme bana ve tum hamılelere normal dogum nasıp etsın
ama ıste bebegın asagı ınemsı rahmın acılması önemlı inşallah cnaım nasıp olur ısteyen herkese ..

aılenın bosluguna denk geldım aldım senı dıyor :)
kız evlat daha hayırlı o da farkındada hazedemıyor buyut ver elın adamına
ınan derken nasıl soyluyor gorsen gulmekten catlarsın ah ah bebek gıbı bu erkekler:)
yandım kızım olursa 40 dereden su ıcırcek oğlana
arkadasın bebegıne damadım dıye bakıp sevıyorum nasıl dellenıyor benımkı :)

doktorlar cok onemlı dogumda sırf bu yuzden dogum burda 450 tl ozeller kendı doktoruda enaz 2bucuk mılyar
muayensıde pahalı ama normal dogumu desteklıyen bırı dıye ona gıdıyorum bılıyorumkı son ana kadar normal der
ama catı darsa rahım acılmazsa sezeryan der .. yengemın doktoru sureklı gel sezeryan yapalım dıyıp duruyor

yok ya ben kg almaktan kacıyorum 6 gunde 2 kg aldım batmanda nasıl yedım ekmegı yaaa kalsın bosver
gıttıgımde yıyım orda sonra hıc bas edemem kg ıle:)

pekbicicden sonra yorumlarıyla benı gulme komasına sokan sensın canım ay yaa hep yaz sen emı yavrunla ılgılı maceralarını

ahh ahh ben de hamsi yemeyi özledimm..inşallah bulantılarım tam kaybolunca yiyecem bol bol...
,

inşallah en kısa zamanda geçer buğulama da mı dokunuyor

Benim eşim ameliyatıma girecek önümde perde oluyor zaten sipinal olacak elimi tutacak kızımızın göbek kordonunu kesecek inşallah

sakin bir insansa güzel plur tabi ve göbek kordonunu kesmesi çok güzel

o zaman çektiğin sıkıntıları anlasın kıymetini bilsin yeter bazıları kötü etkileniyormuş gerçekten

pekbicicden sonra yorumlarıyla benı gulme komasına sokan sensın canım ay yaa hep yaz sen emı yavrunla ılgılı maceralarını

ah canım benim yazarım yazmam mı bizde maceradan bol birşey yok nefes almam olay benim ama şaka gb geliyor da hamileliğimin başından beri anlatsam yok artık denir ya kimse inanmaz artık hastaneye gideceğim zaman özel hastane abdesti alıyorum olaysız geleyim diye

ya kızlar bu kandırıkçı kız benden intikam alıyor galiba göbek deliğimin içi ağrıyor dik bile duramıyorum bi anneye yapılır mı yaw bu çoçuk içerde ne haltlar karıştırıyor anlamıyorum arkamdan iş çeviriyorda ben ona yapacağımı biliyorum

,

sakin bir insansa güzel plur tabi ve göbek kordonunu kesmesi çok güzel

Çok soğuk kanlı sakin değildir ama ben istedim hem göbek adını koyarsın dedim canı yanar ben yapamam dedi acımayacak dedim ikna ettim tamam dedi beni canlı canlı kesecekler ben kormıycamda o mu korkacak

Amin canım sağol... Koşu bandını fazla yorgun olmadığın zamanlar kullan yeterince yorulmuşsun zaten uzan dinlen şimdi oğluşunla

ben sezeryan olayında hep doktorlara kızardım kolaylarına geliyor iki dakikada kes bebeği al sonra dik ohh ne rahat diyordum ama öyle değilmiş olay geçen kontrolde doktoruma ben normal doğum istiyorum epidurale bile karşıyım dedim doktorda inşallah fikrin değişmez dedi neden değişsin ki dedim herkes ilk zamanlar normal diyo ama iş ciddiye binip ağrıları artınca çark sezeryana karar veriyorlar hatta doğum sırasında ben vazgeçtim diyen bile var dedi inşallah allah güç kuvvet verirde hepimiz normal doğum yapabiliriz kızlar
bu arada size de hala hayal gibi geliyor mu anne olmak ben hala olayı hazmedemedim artık bebeğimi hissediyorum ama ne bileyim sanki bir hayal alemindeyim gibi hala.

Ben sancıların başlangıcını çektiğim halde sezeryanın ağrısı daha dayanılır geldi ki ben normal doğumu çok istemiştim son anda fikri değişen çok oluyor artı bazı doktorlar sezeryan olması gerekenleri normale zorlayıp son anda sezeryana alıyor çektiğin sancı cabası ben gene anesteziyle sezeryan doğum yaptım çok rahattım normal doğum yapan arkadaşım 1 ay dikişlerinden oturup bebeğine bakamadı bence hayırlısını istemek lazım

Ben de 18 .ci haftadayım hamile kaldığım kilodan 2 kilo azım hala kilo almadım ama bebeğin gelişimi gayet iyi

ben de aynı 17. haftam bitmek üzre 5 kilo aldım ya :S

canım onlar sanırım ilk aylarda bulantı nedeniyle kilo veren yada hiç birşey yiyemeyenler bende 20. haftadayım ve 5.5 kilo aldım normal olanı bizimki bence çünkü her aya 1 kilo şeklinde hesapla demişti doktorum normal yada zayıf hamile kalanlarda hesap böyle yapılıyor tabi yaklaşık olarak ama kilolu hamile kalanlar 6. aya kadar kilo almamalı zaten doktorları da yasaklıyor.

amin canım inşallah normal doğumla kolaylıkla sağlıkla dünyaya getiririz bebişlerimizi
gerçekten doktor çok önemli kolaylarına geliyor şu yasa çıksaydı belki biraz korkarlardı sezeryana sokmaya
o zaman onun kızını da boşuğuna gelip alırlar
alemmiş senin eşin de valla Allah yardımcısı olsun kızının damat adayının:)) daha kız da yok ortada karnındaki kız olsaydı işiniz vardı sizin

valla senin çocuk ya erkek ya tam firlama bir kız olacak bu gidişleAllah yardımcın olsun annecik:))

Çok soğuk kanlı sakin değildir ama ben istedim hem göbek adını koyarsın dedim canı yanar ben yapamam dedi acımayacak dedim ikna ettim tamam dedi beni canlı canlı kesecekler ben kormıycamda o mu korkacak

ilkinde girmedi o zaman öyleyse.göbek bağından nasıl canı yanacakmış bebeğin

Son düzenleme:

saol canım doktorum da aynısı diyor sen bununla nasıl başa çıkacaksın bende dedim birbirimizi yiye yiye anlaşcaz:26::26: valla o kadar fena ki cinsiyetini göstermiyor,,doktor diyor kı bak sımdı göbeğini görüntülüyorum bacakları açık ama az daha aşagı inince hopp popoyu çeviyor yada kordonuna bacak atıyor gelde bu çoçuğa uslu olcak de Allah kızsa eğer alacak adama sabır versin :) oğlansa karısına dicem bu oğlan çok kaypak bak kızım başını yakma bir daha düşün

ben yapısal olarak boyluyum, iriyim zaten. o yüzden endişe ediyorum

Kızlar bişey soracam hamileliğinizi tanıdığınız herkes öğrendi mi? Yeni yeni duyanlar var etrafımda ve nazardan korkuyorum çünkü ilk bebeğimi erkenden söylemiştim ve olmadı... bişey olmaz değil mi Allaha emanetiz artık ...

canım iyi şeyler düşün ki başına iyi şeyler gelsin sen duanı oku her gece allah korur inşallah zaten ne yaparsan yap nasipsiz sopa bile yenmez derler :))) o yüzden burak öğrensinler zaten bir ay sonra istesen de saklayamayacaksın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…