2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hamile kaldığımdan beri ilk defa bizimkiyle pişti olduk. gece bi ara korktum yanaştım korkuyorum diye sonra ne ara olan oldu farkına bile varamadım. kocan da olsa bu erkekler çok fenaa.baktı uyanıkken tık yok bende fırsatı değerlendirdi hemen :)

günaydın canım geçmiş olsun...bulantın varken nasıl yedın yumurtayı ya

Gunaydın hanımlar yapTım oyle bır hata ya uzun suRe ac karnına yumurta yıyemem gıbı SUt ıcmedım sabah cok cok acık yesıl cay ıctım sanırım o tuttu benı

anladım canım o zaman yaptırayım..gittiğim hastane 230 tl gibi bi para istedi hem ultrason hem afp için uygun bir yer araştırayım ve yaptırayım o zaman
cnm ben de afp yaptırdım 16 hafta bitiminde. aynı ikili test gibi hem ultrason değeri hem kan değerine bakılıyor. ultrasonda da bebeğin omurgası ve baş çevresinin ölçümü yapıldı. ben özelde 37 tl verdim.

pis fırsatçılar ..... birde ben yakalasam o fırsatı ya adam yatağı yastıklarla doldurdu amacı benım rahat yatmammış ama kunduz resmen kaçıyor benden 1 hazirana randevu veriyor bana neymiş efendim çoçuğa ayıpmışşş poposundan element çıkartıyor resmen

canım sen doktorun özeline mi gidiyorsun...ben özel hastaneye gidiyorum muayene 37 afp için 25 tl verdim...

şimdi aferdesin o ha dicem.. ayrıntılı usg bıle 250 tl tövbe ya devlette neden yaptırmıyorsun kı?

aynen kızlar bende oha diyorum ne bu fiyatlar anlamadım...afiyet hastanesini aradım afp 33 tl dedi ultrasonu doktorunuza sorun hangi ultrasonla bakılması gerekiyor diye dedi ona göre fiyat söyleyelim dedi..bu az önceki fiyat (230tl) medicana hastanesinin afp+ultrason fiyatıydı...ya benim doktorum bir bilgiyi eksik verdi ya bu hastaneler birşeyi yanlış yapıyor anlamadım hiçbirşey..doktoru arıyorum gebelik haftanla ölçebiliyorlar diyo ama öyle değil işte puffff

cnm ultrason normal rutin muayenelerimizde girdiğimiz ultrason. ekstra bişey değil ki

canım sen hiç usg yı deme onlar sanırım ayrıntılıyı anlıyor... zaten afp ölçtürcem deyince mecbur bebeğin muanesı yapılacak .. o da muane ucretıne dahil.. orda karıstı bence.. çünkü ayrı usg gerekmıyor..

sezen aksunun rakkasını dinletiyorum zilliye kendini yerde yere atıyor şarkıya ritim tutuyor resmen

geçmiş olsun öncelikle bende dün geceden beri yine telaşlanmaya başlamıştım ne kadar kendimi ikna etmeye çalışsamda önceki 2 gün öle bi hareketliydiki benimkide dünde yazdım hatta sana.ayakta bile hissediyodum hep aynı yere dayanmıştı galiba göbek deliğinin azcık üzerine.2gündr tık yok gibiydi tek tük ara ara ki öbürleri gb nette değildi ilk hissettiğim zamanlardaki gb ama benim aklıma gelmişti yer değiştirdiği çünkü farklı farklı yerlerde hissediyodum ama sendende duyunca daha rahatladım çok şükür gerçi bugün biraz daha hissettim kalktığımdan beri
ah ne zormuş yaa ilk başlarda tutunabilicekmi sağlıklı gebelikmi
kalbini duyucakmıyız
hareketlerini ne zaman hissedicez
hissettik niye devamlı hissetmiyoz
çok hissettik şimdi niye az hissediyoz
kalbi dururmu preeklampsi si pıhtılaşması bilmemnesi
Allah akıl fikir versin hepimize
çok şükür elhamdülillah neler nasip etti bize herkese nasip etsin inşallah isteyen hayırlısıyla

kıyamam ben ona ya içim acıdı bende hissedemeyince ne rahatsız ediyodum çocuğu bebeğim benim

Son düzenleme:

cnm ultrason normal rutin muayenelerimizde girdiğimiz ultrason. ekstra bişey değil ki

doktorun en son çektiği ultrasonum duruyor aslında ama üzerinde ölçümler yok..sadece bana bir afp kağıdı verdi üzerinde bebeğin tam kaç günlük olduğu yazıyor..olmassa afiyet hastanesi fiyatı uygun 33tl afp dedi oraya gitsem belki hem afpmi hem ultrasonlu muayenemi yaparlar...çok sağolun kızlar bende düşünüp duruyorum 3lü test yaptırmıyorum niye bu ultrasonlar isteniyor neden bu kadar ücret çıkıyor diye şimdi kendi dr.uma gitsem kontrol sürem dolduğu için +muayene ücreti ödeyecem en iyisi uygun olan yere gitmek...

evet canım çok şükür ama bılmıyoruz kı ne olduğunu hep bir telaş var üzerimde birde bebeğimin kalbi delik damarları da ters olabılırmıs o yüzden ıyıce panik oldum aslında bırsey olmadığını ama ne bilim annelik çok zormuş.. doktorum dün diyor kı azcık sakın ol böyle giderse Psikiyatri servisinde doğurursun

dün fırtına tatili yapmıştık...sanırım salı günü pazartesi sendromu yaşıyorum...nasıl okul gidilir şimdi ya..pijamalarımı çıkarıp da okula gitmeyi hiç istemiyorum...

evt sen daha dikkat et bundan sonra derin nefes al böyle sıkıntılandığın zamnlarda mümkün olduğunca knedini rahatlatmaya çalış tansiyonun yüksek olursa bebekte iyi beslenemiyo Allaha emanet et. hemen o kadar en kötüsünü düşünme inşallah sağ salim doğarlar

Günaydınnn minnakk kukuşlularla/pipişlilerin güzel annelerii
Buaralar bir tembellik bir rehavet çöktü, vucudum zamp gibi yatağa yapışıyor :44:
2 gün yorulduk tabii sabi subyanımlaa, bugün rahatızz ve sizlerleyizz
Geldi bizim dana gripli
Geçmişe geri dönmekk, cuma akşamındaki kocamla komşunun kavgasını anlatmak, cumartesi kocamın cinsiyeti öğrendikten sonra beni sepet havası yapışıı
Kaynanam ve görümcemin neden gelmeyişi,
Hepsi parmaklarımın ucunda ama okadar ara verince uzunn uzun anlatma isteğimde pooooff kaçtıı
Ben ara ara site sakinleşince anlatırım

oowwwww çok sert
inşallah benzeyecek yeri o kadarla kısıtlı olur
alemsin kızım sen yaaaaa :))
ama duyduğum kadarıyla bebeğin ilk tekmesi eşliğinde bakarsan benziyor o

Zenci olunca aklım o tarafa kaçtı nedense
Benimde bebeğim daha kıpraşmadı yaa arada böyle karınca gezer gibi pıtırpıtırr bi titreşim oluyor ama daha okkalı yapamadı sıpam

Oyyy yesinlerr onun nazını
Prensesin keyfi yerinde, sağlığı iyi şükürler olsunn
Sağlıkla gelsin minik nazlınn canımm

Kuzumm gazı gelmiştirrr o sıkıştırıyorduuurr gazını al sen onun gazını
Bizde şimdilik şeytan kulağına süt limaan
Hiiç öfkelenme canım, ben günlerce ne çektim nolduu yine elele gözgöze bizbize kaldıkk
Bide üstüne pazar günü selamlaştık

Canım geçmiş olsunn
Amaan annesii yapmaa fıstığaa böyle şeylerr
Valla o senden daha dişlii söyleyimm
Afiyet bal şeker lopp lopp et olsun yavrucuğunaa güzel annesiii

Gunaydın hanımlar gune kotu basladım mıde bulantısı ve bel agrısıyla uyandım guc bela cıktım yataktan ve haslanmıs yumurta ıle bulantımı tavan yaptırdım ıse de gec kaldım

Günaydınn kuzumm
Vallaa haşlanmış yumurta diye okuyunca midem bulantıı, sen mide bulantısı arasında yemişin tebrik eder, önünde saygıyla eğilirim

Kızlar bu afp kacıncı haftada yapılıyor :44:
Bana doktorum hiç bahsetmedi ve istemedi?
Zorunlu mu bide :44:

wooww wooowww
tütütütütütü maşallaahh sizee
O hormonlar bizede uğrar inşAllah bir gün yoksa adam duvarlara bakacak yakındaa nasıl tırmanırım diye

aslında evet iyi düşünmeye çalıyorum ama resmen içimde seytanla melek var sankı aklımı çeliyor engel olamıyorum... aslında tansiyonum sürekli düşüktr dün bırden rahatladım kendımı sıktım sıktım aniden rahatlayınca öyle oldu... hep dua okuyorum biraz daha sakın oluyorum.. verende Allah alanda o ama ne bilim zaten zor buldum bir sürü zorluklar bırde oynamayınca zilli 2gramlık aklımı da aldı

kızlar kullanıcı adımı uzun süredir değiştirmek istiyordum, değiştiremediğimizden kendime yeni bir üyelik aldım ve aktifleşince o isimle giriş yapıcam..duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…