- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.861
Walla yatıyordum soluma dogrubelım o kadar cok agrıyor kı oturamadım 2buklum ahh ahh bır daha ev temızlemem ben ya
kizlar 21.12.2012 ile ilgili bilgisi olan var mi cevaplari bekliyorum
o zaman canı sıkılmıştır yavrucağın,bence de boşver ya hem hamilesin hem çalışıyorsun ayıplayacak değiller ya seni,bebişini de fazla yorma ev de kirli kalsın ben bıraktım düşük tehlikesinden sonra arada yapıyorum artık
ilgi alanıma girmiyorolacak varsa yapacak birşeyimiz yok şirinceye mi gitsek acep
allahima sukur bende oyle dusunuyorum kiyametin kopacagina zaten inanmiyorum
ama tas mi ne dusecekmis deprem olacakmis onu merak ettim bilim adamlarinin arastirmasi buymus
Hep esım tmızlıyordu bu hafta kıyamadım ben yapayım dedım ama yapmaz olaydım belım sırtım cok fena agrıdı
kizlar 21.12.2012 ile ilgili bilgisi olan var mi cevaplari bekliyorum
günaydın kızlar ancak yaazabildim dün tansiyonum çok yüksekti hastaneden geri gelemedik... evet kızlar bebeğim çok iyiymiş zilli ters dönmüş iç kısma tekme atıyormuş bırde yer değiştirmiş o yüzden hissedememişim ama doktorum bırgun hissetmezsen gel dedi artık bebeğin büyüdü dedi bizler bunlar için burdayız dedi şimdi bırsey yok ama olabılırdı de dedi herşey güzeldi tam muaneden çıkıcam bır burun kanaması tansıyonumu bı ölçütüler 17/11 stresten olmuş bır kusma bır burun kanaması ancak gece gelebıldık eve bır daha böyle stres yapma dedı 1 saat duymazsan gel gösterırırm sana bebeğini dedi çok şükür Allahıma binlerce şükür ama çok korkunç bır durum ınşallah hiç biriniz yaşamazsınız... kahvaltı hazırlayıp geliyom
Merhaba hamile arkadaşlarım biz bugün kızımızı görmeye gittik yüzünü zor görebildik çok nazlı olacak bu kız :)
herşeyimiz iyi çok şükür 4 lü test için kan verdim inşallah iyi çıkar
doktorum balık yağı verdi iştah açar zekayı güçlendirir diyo üstünde benim iştahım açılırsa ne yapıcam ya bu ara zaten iyi yiyorum
hiç kilo almamışım ama gelişimi gayet iyiymiş bebeğimizin
ikili testim iyi çıkmıştı 3 lü yaptıracaktık doktorumuz 4 lü yapalım dedi 4 lü için kan verdim ama aklıma bişey takıldı şimdi bu üçlü testin içindekiler 4 lü testtede var mı?
günaydın canım...çok şükür bebişin iyiymiş..şimdiden meraklandırıyo bunlar bizi sonra neler olacak kimbilir...sen kaçıncı haftada hissetmiştin..ben hala hissedemedim de..bazen bişiler hissediyo gibiyim o da elimi koyduğumda..emin değilim onun olduğuna...
Gunaydın hanımlargune kotu basladım mıde bulantısı ve bel agrısıyla uyandım guc bela cıktım yataktan ve haslanmıs yumurta ıle bulantımı tavan yaptırdım ıse de gec kaldım
canm ılk kıpırtıları 14. haftada hissettim karın duvarım çok inceymiş o yüzden erken hissettim kıpırtıları ama sert olarak soruyorsan 19 hafta da hissettim mesela döndüğünü çok rahat hissediyorum içimde yuvarlanıyor resmenbırde kasıklarıma tekme atarsa hissediyorum.. evet 16 haftalarda öyle hissediyorsun elini koydugunda sankı bırsey atıyor gb ama bı kac hafta sonra elını koyduğunda elının altından kaçtığını hissedeceksin... yalnız fazla bastırma dün doktorum dedi bebek strese giriyormuş dün benım zilliyi sıkıştırdılar bır anda kalbı atışı 130 dan 170 e çıktı o zaman dedıler bastırmadan sev çoçugunu dıye
canım ben dayanamayıp eşimle birlikte köpük boyalarla diplere sürmeden sarı kısımlarımı koyuya boyadım..boyayı solumamaya çalıştım..inşallah birşey olmamıştır..kızlar ya saç boyası konusunda ne düşünüyorsunuz saçını boyatan yada boyatmayı düşünen var mı benim saçlar sarı siyah takım bayrağı gibi geziyorum moralim çok bozuluyo ama boyatmaya da cesaret edemiyorum sonra ünlülere bakıyorum onlar boyatmışlar o zamanda kararsız kalıyorum(((
çok geçmiş olsun canım..size böyle şeyler olunca kendime olmuş gibi geliyo duygulanıyorum...hamilelik işte...günaydın kızlar ancak yaazabildim dün tansiyonum çok yüksekti hastaneden geri gelemedik... evet kızlar bebeğim çok iyiymiş zilli ters dönmüş iç kısma tekme atıyormuş bırde yer değiştirmiş o yüzden hissedememişim ama doktorum bırgun hissetmezsen gel dedi artık bebeğin büyüdü dedi bizler bunlar için burdayız dedi şimdi bırsey yok ama olabılırdı de dedi herşey güzeldi tam muaneden çıkıcam bır burun kanaması tansıyonumu bı ölçütüler 17/11 stresten olmuş bır kusma bır burun kanaması ancak gece gelebıldık eve bır daha böyle stres yapma dedı 1 saat duymazsan gel gösterırırm sana bebeğini dedi çok şükür Allahıma binlerce şükür ama çok korkunç bır durum ınşallah hiç biriniz yaşamazsınız... kahvaltı hazırlayıp geliyom
Gunaydın hanımlargune kotu basladım mıde bulantısı ve bel agrısıyla uyandım guc bela cıktım yataktan ve haslanmıs yumurta ıle bulantımı tavan yaptırdım ıse de gec kaldım
canım ben dayanamayıp eşimle birlikte köpük boyalarla diplere sürmeden sarı kısımlarımı koyuya boyadım..boyayı solumamaya çalıştım..inşallah birşey olmamıştır..
çok geçmiş olsun canım..size böyle şeyler olunca kendime olmuş gibi geliyo duygulanıyorum...hamilelik işte...
kızlar AFP yaptıran varsa ne olur bana yardım edin...doktorum sadece kan ile bakılcak haftanı pc ye girince sonucun çıkar dedi ama aradığım hastaneler ille ultrason değerleri de istiyorlar.yani hem ultrason hem kana bakacaklar...hastaneye sordum yani bu o zaman 3lü test mi oluyor dedim..3lü test hazırlğıı gibi dedi..ben 2li yaptırmıştım.şimdi öyle kararsız kaldımki zaten vaktim az kaldı 1buçuk hafta sonra testler için sürem dolmuş olcak..herkes bu AFP yi yaptırdı mı sizce gerek var mı çok stres oldum bu test yüzünden..?????????
Ayrıca bi haberim var size...ben meraklı biri olarak nerdeyse her gün göğsümü hafif sıkıp süt geliyomu gelcekmi merakla bakıyodum..ilk kez dün akşam bildiğiniz beyaz süt geldi..çok heyecanlandım çok garip hissettim..daha fazla sıkmadım ve bi daha sıkmıcam ama çok garipti hatta korktum ya hep akarsa falan diye ama sadece sıktığım geldi o da azıcıktı akmadı falan...:129:
ayy ne güzel inşallah ben de bi an önce senin gibi hissetmeye başlarım..1 kaç hafta daha sabır:))))
ben 17.hafta sonu 18. başı gibi artık iyice güçlü hissetmeye başladım dürtüyo tekmeliyo minik kurbağam..son günlerde eleviti düzenli içmeye başladım belkide yavrum ondan güç aldı kuvvetlendi...aynen canım sabret birden hissetmeye başlıyo insan..
canım afp çok önemli doktorumuz dediğine göre ıkılıyı yaptırma 3lüyü yaptırma ama afp baktır demıstı ben hepsını yaptırdım gerçi ama mutlaka yaptır ..özel usg gerekmiyor normal bakıyorlar bebeğe bacak boyu kafa genıslığı gövde uzunluğunu ölçüp kan tahlılı ıle hesaplıyorlar zor bırsey degıl ama önemlı Spina bifida NTD gb hastalıklara bakılıyor.. bunlarda çok çok önemli
anladım canım o zaman yaptırayım..gittiğim hastane 230 tl gibi bi para istedi hem ultrason hem afp içinuygun bir yer araştırayım ve yaptırayım o zaman
anladım canım o zaman yaptırayım..gittiğim hastane 230 tl gibi bi para istedi hem ultrason hem afp içinuygun bir yer araştırayım ve yaptırayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?