- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.901
günaydın kızlar ancak yaazabildim dün tansiyonum çok yüksekti hastaneden geri gelemedik... evet kızlar bebeğim çok iyiymiş zilli ters dönmüş iç kısma tekme atıyormuş bırde yer değiştirmiş o yüzden hissedememişim ama doktorum bırgun hissetmezsen gel dedi artık bebeğin büyüdü dedi bizler bunlar için burdayız dedi şimdi bırsey yok ama olabılırdı de dedi herşey güzeldi tam muaneden çıkıcam bır burun kanaması tansıyonumu bı ölçütüler 17/11 stresten olmuş bır kusma bır burun kanaması ancak gece gelebıldık eve bır daha böyle stres yapma dedı 1 saat duymazsan gel gösterırırm sana bebeğini dedi çok şükür Allahıma binlerce şükür ama çok korkunç bır durum ınşallah hiç biriniz yaşamazsınız... kahvaltı hazırlayıp geliyom
gunaydınnn teyzoşlarr
bizim bebek açtıı sonundaa
ve eksin belli oldu acaba nedir nedir
aslında evet iyi düşünmeye çalıyorum ama resmen içimde seytanla melek var sankı aklımı çeliyor engel olamıyorum... aslında tansiyonum sürekli düşüktr dün bırden rahatladım kendımı sıktım sıktım aniden rahatlayınca öyle oldu... hep dua okuyorum biraz daha sakın oluyorum.. verende Allah alanda o ama ne bilim zaten zor buldum bir sürü zorluklar bırde oynamayınca zilli 2gramlık aklımı da aldı
Günaydın Mayıs anneleri, günümüz güzel olsun inşallah...
Geçmiş olsun dsde, her şeyin tatlıya bağlanmasına sevindim. Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin, stres yapmamaya çalış, ben de senin gibi evhamlı bir anne adayıyım ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye, rahat olmaya çalışıyorum, her şey bebişlerimiz için... Rabbim sağ-salim, hayırla kavuştursun cümlemizi inşallah...
gunaydınnn teyzoşlarr
bizim bebek açtıı sonundaa
ve eksin belli oldu acaba nedir nedir
nılosumm cok gecmıs olsun kıyamam yaa
ay bu grıp fena tuttu bızı bu sene
ıns cabucak atlatırsın canım dıkkat et kendıne
herkee günaaydın
hafta sonu yoğun ve hızlı geçti
geçmişi okuyamıyorum suan cinsiyetler falan ne oldu
akstrem bi durum varmı topikte
cnm ya geçmiş olsun ama çok ta normal sonuçta
aynı evdeydiniz :)
neyse inş biran önce iyileşirsin dr ilaç falan verirsede ala ilerlemesi daha kötü olabilir
çook gçmiş olsun canım.hafalarda soğuk ve hormonlarımızın düzensiz çalıştığı bir durumda hasta olmamak mümkün değil.Allah acil şifalar versin.
:)))))))))))adamlar ne hale geldiler :)onlarında pisikolojileri bozuldu:)
Günaaaydıııınnnnn güpgüzzzeell Mayıs analarııı
Geçmişş öyle bir geçmişş oldu kii
Ben anca bugün okurr yarın cevap veririmmm
ffeecimm ben mesaj atacaktım sana ama uykusuzlukk ve şaşkınlıktan bir türlü seni bulamadımm
Oyüzden yazarken seni yazdımm ffee hisleri doğru mu diyee :26::26:
Yoksa seni unuturmuyumm kuzumm benimm
Haftasonu benim için yoğun,telaşlı ve yorgun geçtii
Cuma günü tam bir curcunaydı zaten annemler,teyzemler,kuzenler
Yatacak yer kalmadı kocamı kovdukk sonunda
Oda yemek neyim aldı 2 sokak aşağıda arkadaşına gitti bekar kendisi buarada :44:
Bu iyiliğimide unutma tospaa dedimm odaa yokk aşkım ben hemen uyuyacağımm aa baak şarjımda bitiyorr yatarım ben yatarım dediidee
Öyle birr cırladım kiii annem bilee cocuğuu okadar ezme kızımm dedii
Hele bii kapalı olsun o tel dedimm hadım ederim adam senii , böcüükk gibi ezerimm kafanıdedimm korkusuna saat başı aradıı
Valla öyle koşturmalarım ve upuzun hikayelerim var kii şuan yoğunumm pek uzatamıyorumm
Buarada evet geç geliyorum cok duramıyorumm çalışma azmi geldi banadermişimm
Yaa yanımdaki hatunn dana gribi oldu herhall Cuma gelmediği gibi bugünde gelmedii tüm işler bana yığıldıı
Biyandan satınalma biyandan rapor tutma biyandan toplantı hazırlama derkenn sizlerle olamıyorum cok
Ama gönlüm sizlerleee kuzucuklarımm
Ama size bişey diyeceğim :26::26: Dün kocişş oğluşu kutlayalım dediii bende nasıl demey kalmadann hooop siyam ikizi oldukk adamla
Bende tanıtcan kendini yanii dediimAma şuan inanın ilk evlenmiş gibiyim kasıklarım filan nasıl ağrıyorr Zaten bişeyde anlamadım
Uzun süreden sonra böyle olmasından kaynaklıdır dimii, zira benim girişler kapanmışşş kocam öyle diyooor
Nilaaycımm cok geçmişş olsun buarada kuzumm bence biraz annene git, kocan 2 gün bol bol havalandırsın eviii
Anacında bir güzel bakar sana hemenciiikk geçer giderrr inşAllahh
Buarada geldiğinde benim pipicanıda not edersin, 1. ismi Ali 2. bildiririm netleşince
elini emiodu teyzoşlarıı yaramaz çok tatlıydı
parmaklari filan veeeee kızımızz geliomuşşş
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı ,evimize getirmeyi de nasip etsinn
aminn
aminn
aminn
çook tesekkur ederımmm kızlar ıyı olmaya calısıyorum...ekledım cıcımmtekrardan hayırlı olsun
Kızlar bu afp kacıncı haftada yapılıyor :44:
Bana doktorum hiç bahsetmedi ve istemedi?
Zorunlu mu bide :44:
evet canım çok şükür ama bılmıyoruz kı ne olduğunu hep bir telaş var üzerimde birde bebeğimin kalbi delik damarları da ters olabılırmıs o yüzden ıyıce panik oldum aslında bırsey olmadığını ama ne bilim annelik çok zormuş.. doktorum dün diyor kı azcık sakın ol böyle giderse Psikiyatri servisinde doğurursun
Ben de serviste hep önde otururum..geçen arkada oturmak zorunda kaldım ve farkı anladım..inanılmaz sarsıyor arka taraf..önde hiçbir şey hissetmiyorsun..sen de önde otur canım..merhaba annecikler cosmussunuz yine sayfada:))aksam girmistim en son.okulda cekse girecegim yine ama pencere onunu kamp edinmem gerekiyor kendine.Bugun birsey duydum sizin de fikrinizi alayim.okuldan donuyorduk servisle.hocalar sen arkaya oturma cok hopladigi icin dusuk tehlikesi olur dediler.okulla evim arasi da cok uzak degil 5 km ama sasirdim.bende
evett bnde doktrdan geldimm ve sonunda öğrendik, bizimde bir oğluşumuz geliyormuş,,inşallah sağ salimde kucağımıza alırız (listeden düzenleme yapabilirsin canm ama henüz isim belli değil)
canım 20. haftadan önce yapılması gerekiyormuş, down gibi anormalliklere bakılıyomuş..zorunlu mu bilmiyorum yada ne kadar önemli bilmiyorum..bende çok arada kaldım, bi de aksilik çıkıp durdu..düşünsene kanı verdim tahlili yapmadılar gittim paramı geri aldım kanı verdiğimle kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?