2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın Mayıs anneleri, günümüz güzel olsun inşallah...

Geçmiş olsun dsde, her şeyin tatlıya bağlanmasına sevindim. Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin, stres yapmamaya çalış, ben de senin gibi evhamlı bir anne adayıyım ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye, rahat olmaya çalışıyorum, her şey bebişlerimiz için... Rabbim sağ-salim, hayırla kavuştursun cümlemizi inşallah...

evt ne kadar rahatlamaya çalışsakta geliyo aklımıza en iyisi çok dua etmek Rabbim gönlümüze ferahlıklar ver sana sığınıyorum dye

hımm bakın bu aşağıdaki tesbihi Allah c.c. çok severmiş
subhanallahi ve bi hamdihi subhanallahil azim ve bi hamdihi estağfirullah ve etubu iileyh
bunu çok okuyabilirsiniz

Son düzenleme:
elini emiodu teyzoşlarıı yaramaz çok tatlıydı
parmaklari filan veeeee kızımızz geliomuşşş
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı ,evimize getirmeyi de nasip etsinn
aminn

ahhhh canım bende frenlenmeye çalıştım ama olmadı 2gün aklım gitti.. birde bu hafta ya kadar olanalrı bı anlatsam sana sıyırdım anlayacağın akıl meleklerim işi bıraktı resmen Allaha emanetim.. çok yordu hamilelik ve stres beni .. sadece onu hissedince huzur buluyorum elimi karnıma koyunca geçiyor bütün stresim.. hayatımın odak noktası haline geldi

nılosumm cok gecmıs olsun kıyamam yaa
ay bu grıp fena tuttu bızı bu sene
ıns cabucak atlatırsın canım dıkkat et kendıne

çook tesekkur ederımmm kızlar ıyı olmaya calısıyorum...ekledım cıcımmtekrardan hayırlı olsun

aminn

anommmmmmm bi edepsiz kızımız daha kızlar çok fena bak demedi deme yüz verme Allah hiç acısını göstermesin canım

aminn

Ayyy allahım yarabbim ne kadarcıksın kii, ne kadar parmağın var ki emiyorsunn tutusunuuu kopardığımm
Maşşallaahhh canımm meleğinee sağlıklaa gelsinn güzelliğin inşAllahh
Bende benim chucky paylaşmak istiyorumdaa korkuyorum hiç bir kız anası bakmayacak bize diye
Gerçi Zeynepiin kızı benimdirr söyleyim şimdiden

naıslsınzı hatunlar yıne kaynatmıssınıztabıkı azıcık okuyabıldım ben dun tetenoz aşımın ilk dozunu oldum ve saglık ocagı 3 tup kan aldılar benden yarn onların sonclarını alıcam...dun cok ıyıydım ama gece kolum cok agrıdı uzerıne de yatmadım allahtan sısme fln olmadı sımdı bırazcık daha ıyı....grıbım hala duzelmedı ama bı dınclık var bugun uzerımdekaburga agrısı ceken varmı?ben artık dayanamyıorum uyku yok bana yatamıyorum yatmak ıstemıyorum...dun karar verdım hamıle yastıgı almaya netten bakıyordum kaynanam dedı ben dıkerım sana baktı nasıl ouyor buıgun gıdıp alıp dıkecek ınsallah faydasını gorurumm cok zormusss

sızlerde ne var ne yok

Kızlar bu afp kacıncı haftada yapılıyor :44:
Bana doktorum hiç bahsetmedi ve istemedi?
Zorunlu mu bide :44:

canım 20. haftadan önce yapılması gerekiyormuş, down gibi anormalliklere bakılıyomuş..zorunlu mu bilmiyorum yada ne kadar önemli bilmiyorum..bende çok arada kaldım, bi de aksilik çıkıp durdu..düşünsene kanı verdim tahlili yapmadılar gittim paramı geri aldım kanı verdiğimle kaldım..

cnm cok geçmiş olsunn
bır ıkı haftaya daha net hıssedersın hareketleri
doğana kadar çok rahat olmicaz hepimiz
benim eski doktorum derdiki
gebelik tıpkı bir kanser gibidr hersey olabilir die
ama allaah emanetler cnm
yiyeceği ekmeği varsa zaten gelecektir dünyaya
aksi durumdaa elımzıden bişey gelmez
bol bol dua okuorum ya mübdi çekiorum
allaha emant cnm

Ben de serviste hep önde otururum..geçen arkada oturmak zorunda kaldım ve farkı anladım..inanılmaz sarsıyor arka taraf..önde hiçbir şey hissetmiyorsun..sen de önde otur canım..

kızlar AFP yaptıran varsa ne olur bana yardım edin...doktorum sadece kan ile bakılcak haftanı pc ye girince sonucun çıkar dedi ama aradığım hastaneler ille ultrason değerleri de istiyorlar.yani hem ultrason hem kana bakacaklar...hastaneye sordum yani bu o zaman 3lü test mi oluyor dedim..3lü test hazırlğıı gibi dedi..ben 2li yaptırmıştım.şimdi öyle kararsız kaldımki zaten vaktim az kaldı 1buçuk hafta sonra testler için sürem dolmuş olcak..herkes bu AFP yi yaptırdı mı sizce gerek var mı çok stres oldum bu test yüzünden..?????????

Benim doktorum da 2liyi yaptı 3l ve 4lüyü yapmayacağını AFM yapacağını söyledi ama henüz yaptırmadık.bakalım cumartesi gideceğiz belki o zaman yapar..

Bu arada biri bana smileları nasıl kullanabileceğimi söyleyebilir mi aradım taradım ama bulamadım..yazımı değiştirmeye çalıştım ama olmamış tekrar deneyeceim..smilelar konusunda yardım istiyorum..

2li testte herhangib bir sorun cıkmasada yaptırmak gerekli mi acaba?
Onda ne gibi şeylere bakıyorlar?
Sen neden kan verdinde tahlil yapmadılar canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…