- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.841
hayırlı olsun prensin canım
kızlar size bişey sorucam özel sektörde doğum izni ne kadar biliyomusunuz çalışmayı düşünüyorum bi yere başvurmuştum cvp geldi ama kararsızım ben bebeğim 2 veya 3 yasına gelince çalışcaktım ama o zamanda böyle bi iş bulamayabilirim napsam ki :18:
kızlar size bişey sorucam özel sektörde doğum izni ne kadar biliyomusunuz çalışmayı düşünüyorum bi yere başvurmuştum cvp geldi ama kararsızım ben bebeğim 2 veya 3 yasına gelince çalışcaktım ama o zamanda böyle bi iş bulamayabilirim napsam ki :18:
Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim
Kocamla şuaralar bu yüzden kavga ediyoruz, dediğim dedik çaldığım düdük yapacağım az kaldııı
Kendiside Aras ismini beğeniyor
Acaba araplar gibi uzun uzadıya bir isim koysak olmaz mı?
Yani ne anne ne baba ne anneanne ne babaanne ne hala ne teyze kimsenin hatrı kalmaz işte
Bide buarada yalan dünyaya bakıyorumm ayy göbişim çatlıcaak şimdi gülmektennn bu zerrin çatlaak yaa
ben de kararsızım bu konuda..benim saçlar da kızıl......alttan alttan kahve beyaz karışımı bişey uzamaya başladı...napsak ki acaba?????
Kızlar bugün işyerinde otururken yurtdışından misafirlerimiz geldi
İthalat-ihracaat departmanı benim yanında bende dalmışım bakıyorumm
Arkadaşta dedi kii önüne bak pekbicici önüne bak diyee
Bende adamın önünde bişey var herhalde diye öyle önüne baktımm çaktırmadanda kafamı kaldırdım adama baktımm
Adam zencii ve ben önüne baktımm
Kızın demesii zenciye bakma önüne bak (benzemesin) anlamını ben adamın şeyine bakarak çalıştırdım beyinciğimii yaa
Ve oğluşum benzeyecekse varsın benzesiiin dediğimm ön muhabbetii
Anneniiinn dibiyimm dimiii kızlaarr
Sert bır tekme yedımneye kızdı acep benım sıpa da oyle sert hıssettırdı
canim isin ne ise girsen dogumdan 2-3 ay sonra bakabilecek bir yakinin var mi
ben soyleyeyim:))anne bu eglencen de bir yere kadar :)) beni sikistirmaktan zevk aliyor hatun:))dogduktan sonra seninle gorusecegiz hesabini soracagim bir bir:))
kizlar 21.12.2012 ile ilgili bilgisi olan var mi cevaplari bekliyorum
var canım.....
21 ARALIK KIYAMET PROGRAMI
08:00 İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu
09:00 Belediye Başkanının konuşması
09:30 Son şiirlerin okunması
11:00 Gökyüzünde garip cisimlerin belirmesi
12:30 Elektriklerin kesilmesi
15:30 Büyük çapta depremlerin başlaması
16.35 Cami önlerinde yığılmaların görülmesi
17:00 Gökten meteor yağışı
17:30 Nibiru isimli gezegenin dünyaya çarpması
18:00 Bayrağın göndere çekilmesi
19:25 Göztepe Taraftarlarının Meşale şovu ve "İsyan Marşı"
21:00 Kıyamet gelse de kopsak sokak partisi
24:00 Dünyanın kapanışı
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
eeeeeee sonuc....
sonuç: herkes birgün ölümü tadacak.....:26::26::26::26:
ya tatlım takılma böyle şeylere....neyin ne zaman olacağını Allah bilir...belki de 21 aralığı bile göremeyeceğiz...
Kıyametin kopacağı günü biz önceden bilemiycez eğer bilecek olsaydık hepimiz tövbe eder af dilerdik biz anladığımızda tüm tövbe kapıları kapanmış iş işten geçmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?