2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

16 hafta cnm 2 ay önce 2 ay sonra die biliorum, öncesnde doktr rap. ile 3 hafta kalaya kdr çalışabiliosun

Selam kızlar, cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlat olsun hepsi inşallah . Geçmişi okurken bir sürü alıntı yapacağım yazı vardı ama şimdi çok uykum geldi . Yazılarınızı okumaktan müthiş zevk alıyorum kızlar . Her birinizin yazdıkları ayrı tat ayrı duygu veriyor bana . İyiki varsınız diyorum ben de hepiniz gibi .

ayy isimler konusulmaya başlanmıs
bızde buyuk ıhtımal kız die bırz bakayım dedım
her bırıne bı kulp buldu ben isim işine karışmam diyen kocacım
hemen örneklendireyimm
ayy dedım gülfemın anlamı güzelmiş
koca:kanuninin gözdesi olamadı
ilda:iyem de güzel gelıo kulağa
koca: ben seni yiyem derler coocuğa olmaz
ilda: delfin de fena değil
koca : deli derler coocuğa yada gel seni...
ilda: töbe töbeee
vallahi bıraktımm artıkk hani karısmıodu bu adam isim işine

Tatlım hamıle alacaklar mı pekı senı ıse ısın dogrusu hıc sanmıyorum surada baslasan tas catlasan 4ay calısıp ızne ayrılacaksın

cnm armin o malum dızıden dolayı kız adı gibi gelıo kulağa
ama anlamı cok guzelmıs
bende orayı ızlıorumm zerrın favorim

ben de kararsızım bu konuda..benim saçlar da kızıl......alttan alttan kahve beyaz karışımı bişey uzamaya başladı...napsak ki acaba?????

bilemiyorum ki tatlım bi eczanede organik boya gördüm daha doğrusu çalışan kız benim saçlardan etkilendi herhalde ki kendisi gösterdi az klasın alıp kuaförüme koşacaktım ama eşim kızdı binde bir risk olsa bile o riski almaya değer mi dedi bende ağzım açık bakakaldım ama moralim her aynaya bakışta bozuluyor çalışmasam neyse de okula giderken devamlı saımı toplamaktan bıktım yaaaaaaaaa

merhaba annecikler cosmussunuz yine sayfada:))aksam girmistim en son.okulda cekse girecegim yine ama pencere onunu kamp edinmem gerekiyor kendine.Bugun birsey duydum sizin de fikrinizi alayim.okuldan donuyorduk servisle.hocalar sen arkaya oturma cok hopladigi icin dusuk tehlikesi olur dediler.okulla evim arasi da cok uzak degil 5 km ama sasirdim.bende

Kızlar bugün işyerinde otururken yurtdışından misafirlerimiz geldi
İthalat-ihracaat departmanı benim yanında bende dalmışım bakıyorumm
Arkadaşta dedi kii önüne bak pekbicici önüne bak diyee
Bende adamın önünde bişey var herhalde diye öyle önüne baktımm çaktırmadanda kafamı kaldırdım adama baktımm
Adam zencii ve ben önüne baktımm
Kızın demesii zenciye bakma önüne bak (benzemesin) anlamını ben adamın şeyine bakarak çalıştırdım beyinciğimii yaa
Ve oğluşum benzeyecekse varsın benzesiiin dediğimm ön muhabbetii
Anneniiinn dibiyimm dimiii kızlaarr

Son düzenleme:

oowwwww çok sert
inşallah benzeyecek yeri o kadarla kısıtlı olur
alemsin kızım sen yaaaaa :))
ama duyduğum kadarıyla bebeğin ilk tekmesi eşliğinde bakarsan benziyor o

canim isin ne ise girsen dogumdan 2-3 ay sonra bakabilecek bir yakinin var mi

Sert bır tekme yedım neye kızdı acep benım sıpa da oyle sert hıssettırdı

ben soyleyeyim:))anne bu eglencen de bir yere kadar :)) beni sikistirmaktan zevk aliyor hatun:))dogduktan sonra seninle gorusecegiz hesabini soracagim bir bir:))

canim isin ne ise girsen dogumdan 2-3 ay sonra bakabilecek bir yakinin var mi

ben soyleyeyim:))anne bu eglencen de bir yere kadar :)) beni sikistirmaktan zevk aliyor hatun:))dogduktan sonra seninle gorusecegiz hesabini soracagim bir bir:))

Walla yatıyordum soluma dogru belım o kadar cok agrıyor kı oturamadım 2buklum ahh ahh bır daha ev temızlemem ben ya

Merhaba hamile arkadaşlarım biz bugün kızımızı görmeye gittik yüzünü zor görebildik çok nazlı olacak bu kız :)
herşeyimiz iyi çok şükür 4 lü test için kan verdim inşallah iyi çıkar
doktorum balık yağı verdi iştah açar zekayı güçlendirir diyo üstünde benim iştahım açılırsa ne yapıcam ya bu ara zaten iyi yiyorum
hiç kilo almamışım ama gelişimi gayet iyiymiş bebeğimizin

ikili testim iyi çıkmıştı 3 lü yaptıracaktık doktorumuz 4 lü yapalım dedi 4 lü için kan verdim ama aklıma bişey takıldı şimdi bu üçlü testin içindekiler 4 lü testtede var mı?

kizlar 21.12.2012 ile ilgili bilgisi olan var mi cevaplari bekliyorum

var canım.....

21 ARALIK KIYAMET PROGRAMI

08:00 İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu
09:00 Belediye Başkanının konuşması
09:30 Son şiirlerin okunması
11:00 Gökyüzünde garip cisimlerin belirmesi

12:30 Elektriklerin kesilmesi
15:30 Büyük çapta depremlerin başlaması
16.35 Cami önlerinde yığılmaların görülmesi
17:00 Gökten meteor yağışı
17:30 Nibiru isimli gezegenin dünyaya çarpması
18:00 Bayrağın göndere çekilmesi
19:25 Göztepe Taraftarlarının Meşale şovu ve "İsyan Marşı"
21:00 Kıyamet gelse de kopsak sokak partisi
24:00 Dünyanın kapanışı

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Çok fena aşerme oluyo bende ya bir gün yemesem fenalaşıyorum o şeyi ya kiloda aldırıcak bana hamilelikten önce hiç böyle değildim

eeeeeee sonuc....

Kıyametin kopacağı günü biz önceden bilemiycez eğer bilecek olsaydık hepimiz tövbe eder af dilerdik biz anladığımızda tüm tövbe kapıları kapanmış iş işten geçmiş olacak

sonuç: herkes birgün ölümü tadacak.....:26::26::26::26:

ya tatlım takılma böyle şeylere....neyin ne zaman olacağını Allah bilir...belki de 21 aralığı bile göremeyeceğiz...

Kıyametin kopacağı günü biz önceden bilemiycez eğer bilecek olsaydık hepimiz tövbe eder af dilerdik biz anladığımızda tüm tövbe kapıları kapanmış iş işten geçmiş olacak

allahima sukur bende oyle dusunuyorum kiyametin kopacagina zaten inanmiyorum
ama tas mi ne dusecekmis deprem olacakmis onu merak ettim bilim adamlarinin arastirmasi buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…