2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
profilimden ayaralarıma gir.... orada secenekleri düzenle var oraya gir................oradan aşağı doğru innn inn çeşitli seçenekler var orda Standart Editör - Toolbar onu işaretle kaydettt hoooopp oldu da bitti

Sağ olasın dsde, benim derdime de derman oldun. Üye olduğumdan beri bir türlü bulamamıştım yazı fontu ve smile ayarlarını.

Son düzenleme:

offffffffffff temızlıkk temızlıkkkkkkkkkkkkkaç gundur evde yokum camasılar bulasıklar makınede yıkanıyorbırazdan kalkıp bende hafıf hafıf yapıcam

bizimki de sabhalrı daha hareketlı benım esım 1 kere hıssettı daha da ugrastık ugrastık benım ınatcı oglum babası elını koyunca duruyor

tam çıkıyordum ama sana da cevap vereyım dedim canım... aslında bızlerde herşeyi kısıtlı yapıyruz kendi adıma söylliim ilk olarak işi bıraktım en buyuk kısıtlamam..evin içinde bile 10dk ayakta durmam dıyelım yatagımı topladım hoopp hemen yatarım 15dk. yemeği koyar yatarım uzanırım yani ama asla oturmam.. banyo dersen tabure aldım oturuyorum eşim yıkıyor .yatarken kolumu başımın üzerine bıle kaldırmıyorum. evi süpürüm 15dk yatıyorum he evin işini bıtıremıyorum ama umurumda degıl yani b.k götürüyor ama bebeğimden kıymetlı degıl.. üstelik sadece haftada 2 gün yapıyorum temızlığı yanı ıkı gun sürüyor ancak her tarafı silip süpürmem.. ayda bir yardımcı alıcam bu aydan itibaren cam kapı silmeye .. oturma odasında hep koltuğun birini açık bırakıyrum sürekli yatar şekildeyim.. çünkü rahim aşağıda ve açılma oluyor sürekli zorlayınca gecen ay 3cm açılmıstı sımdı ıyıyım ama hiç bir sorunum olmazsa da yapmazdım çünkü bu hayatta tek korumam gereken sey bebeğim

cnm öncelıkle bu kaygıların cok normal
buyuk ıhtımal düşük tehlıkesı yasadığın ıcındır
benımde cok yogun kanamam olmustu 8. haftada 12 kadar dıkkta ettım
yıne sureklı yatmadım..sende 16 olmussun maaşallah
bak doktorum derdi yatmakla tutamazsın, zıplamakla düşüremzsin
acık havaya cık kısa kısa yürüyüşler yap bu sana evde tıkılı klamaktan daha ıyı gelecektir
süreklı evde kalmak,kaygılarını daha çok dınlemene neden olur
sevdiğin seyleri yap mutlaka unutma sen mutlu olursan bebek de mutlu olur
ve eğer ona bişey olacaksa sen ne yapsan buna negel olamazın
elbette dıkkat etmelısın önlemını almalısın
ağır kaldırmıorum,yukseğe uzanmıorum bide karnımın ustune eğilmiyorum ben
gerısıde allaah emanet cnm
cemalnur sargut derki: hem alllaha emant dıosunuz hemde kaygı etmeye devam edıosunuz
neden*?allahın onu koruyacağına ınanmıomusun...eğer guvenmezsen al sen koru ozaman der allah der
elini üzerinizden çeker der..
allaha güven o nelere kadir her ultrasona gittiğinde görüosun cnm
kuran oku o senı ferahlatır cnm

Canım benözel hastaneye gidiyorum başından beri o yüzden her şey orada oluyor..umarım doğumda falan da soruyaşamam..şu an için memnunum..medical park gebzeye gidiyorum..fiyatlar oldukça uygun...mesela 2liyi 40 lirya yaptırmıştım..her muayene ücreti de 42 lira..doğumu henüz konuşmadım.[/QUOTE]

gerçekten uygunmuş canım, benim doktorumun olduğu hastanenin fiyatları çok yüksek, muayene ücretini bir şekilde verebiliyorum ama tahlilleri orda yaptıramıyorum bu yüzden bazen düşünüyorum daha uygun bir hastaneye mi gitsem diye..

arkadaslar ALLAH ahamdu senalar olsun amniyosentez sonucumu biraz once adim her sey normalmis darisi benim gibi bekleyenlerin basina arkadaslar hepinizede desteginiz icin tsk ederim ins bebeklerimizide mutlu saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz

Günaydın hanımlar,
pekbicici Su Gibi'de Armin adında bir adam var İranlı sanırım

Ayyy eşim işte hemen arıyorumm
Baksınn
Tipi nasıll iranlı demekk zaten ismin kökeni arapça
ARMİN aslında ne güzel isim yaa koydurmuyor iştee

Bende parmak emeen bebeklere bayılırım
Böyleee coook coook çekerr küçük diline kadar sokarlar yaa minicikk parmağıı
Oyy kurbaan olurum ben onlaraa yaa
Maşallahhh subhanAllahh yavrucuğaa
Bende burda öğrendim bu afpyi yoksa doktorum hiç bahsetmedii
Arayıp sormam mı acaba çünkü ben gittiğimde coooktan 20. haftayı geçeceğiiimm :44:

bız haftalar once anlastık kı kızın olacak bende onu ogluma alacam dedımmmm o da bana oglun emre ye benzesın dedı ısın sakası acaba bebelerımızı ılerde kımlerle evlenecek neler yasayacak

Vallaa anasıı razıı dünür diyor bana
Bizde bugün kahvaltıda konuşuyoruzz kızlarlar
1 arkadaşımın oğlu birinin kızı var birinin daha cocuğu yok
İşte kaynana muhabbeti filan derkenn, 3 bianda döndüü senden cok piss kaynana olur dedii
Bende aşşkolsunn ne cadalozluğumu gördünüz dedim dee kaynananı gördüüükk dedileer :44:
Demek kii kişi kaynanasından gördüğünü yapıyormuş :18:
Ayy allah korusunn kızcağızz değil kocayı boşamayı ülkeyi boşar gider dedimm

Şöyle işini savsak savsak yapanlara uyuz oluyorumm
Bide sağlık işinde iyice midem bulanıyorr
Neyse vardır bundada bir hayırr, birdaha verecekmisin?

Canım benözel hastaneye gidiyorum başından beri o yüzden her şey orada oluyor..umarım doğumda falan da soruyaşamam..şu an için memnunum..medical park gebzeye gidiyorum..fiyatlar oldukça uygun...mesela 2liyi 40 lirya yaptırmıştım..her muayene ücreti de 42 lira..doğumu henüz konuşmadım.[/QUOTE]

merhaba bende medıkal park gebzeye gimeyi düşünüyorum hangi dr gidiyosun acaba birde muayene ücretini daha fazla söylemişti arkadaşım sanırım yanlış hatırlıyorum.

canım sen doktorun özeline mi gidiyorsun...ben özel hastaneye gidiyorum muayene 37 afp için 25 tl verdim...

cnm bende afp için 15 tl verdim sadece kan aldılar sonuçtada sadece 25,81 yazıyor dr normal dedi , eleal senin sonucun nasıl sadece bir rakammı var başka yazılar varmı ?

arkadaslar ALLAH ahamdu senalar olsun amniyosentez sonucumu biraz once adim her sey normalmis darisi benim gibi bekleyenlerin basina arkadaslar hepinizede desteginiz icin tsk ederim ins bebeklerimizide mutlu saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
COKSUKUR CANIM GOZUNAYDIN
bu arada kızlar benimkinin hareketlerini hissetmeye başladım ufak ufakta olsa..çok güzel bişey....

gozun aydınnn cokguzel degılmıııı

bende sürekli yatar pozisyondayım ve dediğin gibi evim, güzelliğim hiç umurumda değil. Allah'ım nasip etsin tek isteğim, tek düşüncem o minik mucize. sağ ol, çok sağ ol, cevabın için.

zaten kendime çok kızıyorum, sen kimsin ki diyorum kendime. Allah verdi bu mucizeyi, her şeyin hayırlısı ve her şey çok şükür güzele gidiyor ama işte insan oğlu böyle vesveselerden kurtulamıyor,okuyorum canım, Allah kabul ederse, sağ ol.

evet gün geçtikçe kendimi daha güvende hissediyorum ve daha rahatlıyorum ama bir de kış geldi ve göbekler de iyice şişerse inşallah dediğin gibi daha da hımbıl olcaz :18: o yüzden şimdiden hayattan kopmamak lazım sağ ol.

Şöyle işini savsak savsak yapanlara uyuz oluyorumm
Bide sağlık işinde iyice midem bulanıyorr
Neyse vardır bundada bir hayırr, birdaha verecekmisin?

aynen tatlım genç bi kızdı, başta ultrason sordu yok dedim haftalık değerlerimi girip bakacaksınız..o an aramadı da aldıktan sonra bi yerleri aradı, belli ki bilmiyordu...canım bi daha vermek istiyorum nasip olacakmı bilmiyorum ama yaptırmak istiyorum..3lü 4lü istemiyorum da bu afp yi doktor istediği için yaptırayım dedim..doktoruma da 1 aralıkta gitmiştim en az ocak ayına kadar gitmicektim zırt pırt gitmeyim nasılsa 21. haftada görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrasona giricem diye..şimdi mecbur gidicem galiba bu test yüzünden..

ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…