- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.941
profilimden ayaralarıma gir.... orada secenekleri düzenle var oraya gir................oradan aşağı doğru innn inn çeşitli seçenekler var orda Standart Editör - Toolbar onu işaretle kaydettt hoooopp oldu da bitti
kızlar ben kaçar çakılla temizlik ypıcaz azcık en azından evi toplayayım bulaşık makinesini boşalatayım offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff beee amma sıkıcı bu temizlik olayları :2::2:
kızlar ben kaçar çakılla temizlik ypıcaz azcık en azından evi toplayayım bulaşık makinesini boşalatayım offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff beee amma sıkıcı bu temizlik olayları :2::2:
Sanırım benim bebiş sabahları yüzme antrenmanlarına başladı..uyanmama yakın sola dönük yatıyordum bir başladı ayaklarını çırpmayadışardan hissedilmiyor ama eşim de karnıma elleyince hissetsin istiyorum..müthiş bir duygu
Bu arada biri bana smileları nasıl kullanabileceğimi söyleyebilir mi aradım taradım ama bulamadım..yazımı değiştirmeye çalıştım ama olmamış tekrar deneyeceim..smilelar konusunda yardım istiyorum..[/QUOT
profilimden ayaralarıma gir.... orada secenekleri düzenle var oraya gir................oradan aşağı doğru innn inn çeşitli seçenekler var orda Standart Editör - Toolbar onu işaretle kaydettt hoooopp oldu da bitti
teşekkürler canım bu işi hallettim sayende..yazımı da buradan değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor..onun bir püf noktası var mı acep?
ya ben hep geçmişi okuycam diye gerilerde kalıyorum, sonra muhabbete katılamayınca da kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. :2:
neyse her şey güzel maşallah, can sıkıcı bir durum yok gibi gördüm inşallah Mayıs bitip te Haziran'ı ortaladığımızda da herkes sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuşmuş olur.
kızlar hiç farkında olmadan sizden öyle büyük cesaret alıyorum ki inanamazsınız. Herkesin gebelikte yaşadığı farklı sıkıntılar var, ben de belki en korkutucu olanını yaşadım ama Allah'ıma şükür 40 gündür rahatım inşallah geçti o günler ama kızlar şimdi çok korkum var, hayatımı nasıl kısıtladım inanamazsınız.
evde hiçbir iş yapmıyorum, işte de hep oturuyorum, hiç bir yere çıkmıyorum, temiz havaya hasret kaldım resmen. sabah işe akşam annemlere yemeğe, ordan eve. bu kadar. alış veriş yapmaktan hatta yıkanmaktan bile korkuyorum.
hayatımın en güzel dönemini kendime böyle zehretmek istemiyorum bu nedenle ne olur, yalvarırım bana yardım edin. nelere dikkat ediyorsunuz? hangi hareketlerden kaçınıyorsunuz? maşallah çoğunuz temizliğini, yemeğini, alışverişini, sporunu yapıyor ben hiçbir şey. kıskanmak değil bu sakın yanlış anlamayın sadece beni en iyi siz anlarsınız ne olur yardımcı olun, nereye kadar zararsızdır hareket, ayakta kalmak.
ya ben hep geçmişi okuycam diye gerilerde kalıyorum, sonra muhabbete katılamayınca da kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. :2:
neyse her şey güzel maşallah, can sıkıcı bir durum yok gibi gördüm inşallah Mayıs bitip te Haziran'ı ortaladığımızda da herkes sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuşmuş olur.
kızlar hiç farkında olmadan sizden öyle büyük cesaret alıyorum ki inanamazsınız. Herkesin gebelikte yaşadığı farklı sıkıntılar var, ben de belki en korkutucu olanını yaşadım ama Allah'ıma şükür 40 gündür rahatım inşallah geçti o günler ama kızlar şimdi çok korkum var, hayatımı nasıl kısıtladım inanamazsınız.
evde hiçbir iş yapmıyorum, işte de hep oturuyorum, hiç bir yere çıkmıyorum, temiz havaya hasret kaldım resmen. sabah işe akşam annemlere yemeğe, ordan eve. bu kadar. alış veriş yapmaktan hatta yıkanmaktan bile korkuyorum.
hayatımın en güzel dönemini kendime böyle zehretmek istemiyorum bu nedenle ne olur, yalvarırım bana yardım edin. nelere dikkat ediyorsunuz? hangi hareketlerden kaçınıyorsunuz? maşallah çoğunuz temizliğini, yemeğini, alışverişini, sporunu yapıyor ben hiçbir şey. kıskanmak değil bu sakın yanlış anlamayın sadece beni en iyi siz anlarsınız ne olur yardımcı olun, nereye kadar zararsızdır hareket, ayakta kalmak.
offffffffffff temızlıkk temızlıkkkkkkkkkkkkkaç gundur evde yokum camasılar bulasıklar makınede yıkanıyorbırazdan kalkıp bende hafıf hafıf yapıcam
canım bebişler doğuncada büyütürken yazışmaya devam edelim resimlerini falan paylaşırız çok hoş olur..
Canım ama bana laboratuar dedi 20.haftadan sonra bakılmıyor diye ???
Günaydın hanımlar,
pekbicici Su Gibi'de Armin adında bir adam var İranlı sanırım
ayy sorma cicoş teyzesi
mınıcık parmaklarını sokmuş ağzına
bu arada cnm bende 2lı testı yaptırdım
3 lu ve 4 lu yaptirmmim dedim bu afp testi kafamı karıstırdı
ayrı çalışılmıo burda sordumda..ayrıntılıda gözukmuomu acaba bu nöral tüp defekti
gözükür dedi bugunku doktorum
bide illa sola yatmak zorunda değilsin daha erken dedi
bız haftalar once anlastık kı kızın olacak bende onu ogluma alacam dedımmmm o da bana oglun emre ye benzesın dedı ısın sakası acaba bebelerımızı ılerde kımlerle evlenecek neler yasayacak
benimde çok minicik yukarda gibi..ama göbeğim daha belirgin yada aynı ama yukarı çıktı emin olamıyorum..
canım doktorum bana şöyle söyledi : ikili iyi çıktığı için üçlüye gerek yok ama afp ye bakıcaz sadece kanında dedi..
ben kan verdim ultrason değerleri istediler, bende dedim ki kaç haftalık olduğunu günü gününe girerseniz sonuç veriyormuş doktor böyle söylüyor dedim..iki yeri aradılar yok dediler biz böyle sonuç alamıyoruz..baştan aramadılar da kanı verdiğimle kaldım..
teşekkürler canım bu işi hallettim sayende..yazımı da buradan değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor..onun bir püf noktası var mı acep?
cevapa deyınce toolbar çıkıyor ya canım orda b ı u harfelri yaz karakteri kalın ıtalik altı çizili gb fonttan yazı stılını secersın kalın a harfınden renklerı secıyorsun faaln deneye deneye bulcan
canım umarım sen kolayca yaptırırsın benim gibi yok ultrason değeriydi yok kandı uğraşmazsın..dün halsizlikten bacaklarım tutmuyodu, ben de bu akşam inş. artık üşenmicem gidicem bir iki tane hastaneye..
canım sen doktorun özeline mi gidiyorsun...ben özel hastaneye gidiyorum muayene 37 afp için 25 tl verdim...
COKSUKUR CANIM GOZUNAYDINarkadaslar ALLAH ahamdu senalar olsun amniyosentez sonucumu biraz once adim her sey normalmis darisi benim gibi bekleyenlerin basina arkadaslar hepinizede desteginiz icin tsk ederim ins bebeklerimizide mutlu saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
bu arada kızlar benimkinin hareketlerini hissetmeye başladım ufak ufakta olsa..çok güzel bişey....
tam çıkıyordum ama sana da cevap vereyım dedim canım... aslında bızlerde herşeyi kısıtlı yapıyruz kendi adıma söylliim ilk olarak işi bıraktım en buyuk kısıtlamam..evin içinde bile 10dk ayakta durmam dıyelım yatagımı topladım hoopp hemen yatarım 15dk. yemeği koyar yatarım uzanırım yani ama asla oturmam.. banyo dersen tabure aldım oturuyorum eşim yıkıyor .yatarken kolumu başımın üzerine bıle kaldırmıyorum. evi süpürüm 15dk yatıyorum he evin işini bıtıremıyorum ama umurumda degıl yani b.k götürüyor ama bebeğimden kıymetlı degıl.. üstelik sadece haftada 2 gün yapıyorum temızlığı yanı ıkı gun sürüyor ancak her tarafı silip süpürmem.. ayda bir yardımcı alıcam bu aydan itibaren cam kapı silmeye .. oturma odasında hep koltuğun birini açık bırakıyrum sürekli yatar şekildeyim.. çünkü rahim aşağıda ve açılma oluyor sürekli zorlayınca gecen ay 3cm açılmıstı sımdı ıyıyım ama hiç bir sorunum olmazsa da yapmazdım çünkü bu hayatta tek korumam gereken sey bebeğim
cnm öncelıkle bu kaygıların cok normal
buyuk ıhtımal düşük tehlıkesı yasadığın ıcındır
benımde cok yogun kanamam olmustu 8. haftada 12 kadar dıkkta ettım
yıne sureklı yatmadım..sende 16 olmussun maaşallah
bak doktorum derdi yatmakla tutamazsın, zıplamakla düşüremzsin
acık havaya cık kısa kısa yürüyüşler yap bu sana evde tıkılı klamaktan daha ıyı gelecektir
süreklı evde kalmak,kaygılarını daha çok dınlemene neden olur
sevdiğin seyleri yap mutlaka unutma sen mutlu olursan bebek de mutlu olur
ve eğer ona bişey olacaksa sen ne yapsan buna negel olamazın
elbette dıkkat etmelısın önlemını almalısın
ağır kaldırmıorum,yukseğe uzanmıorum bide karnımın ustune eğilmiyorum ben
gerısıde allaah emanet cnm
cemalnur sargut derki: hem alllaha emant dıosunuz hemde kaygı etmeye devam edıosunuz
neden*?allahın onu koruyacağına ınanmıomusun...eğer guvenmezsen al sen koru ozaman der allah der
elini üzerinizden çeker der..
allaha güven o nelere kadir her ultrasona gittiğinde görüosun cnm
kuran oku o senı ferahlatır cnm
korkuyoruz bırsey olucak dıye ama astık cok seyı cok sukur bende agrı bırseyler yapmyıorum helekı su sıralar en rahat donemelerımizzaten 1-2 aya kalmaz ıyıce agırlasıcaz yapabıldıgımı yapıyorum kendını de yapamıyorum dıye kasma hıc yavas yavas yapmaya calıs
Şöyle işini savsak savsak yapanlara uyuz oluyorumm
Bide sağlık işinde iyice midem bulanıyorr
Neyse vardır bundada bir hayırr, birdaha verecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?