- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.961
Ayyy eşim işte hemen arıyorumm
Baksınn
Tipi nasılliranlı demekk zaten ismin kökeni arapça
ARMİN aslında ne güzel isim yaa koydurmuyor iştee
günaydın kızlar ancak yaazabildim dün tansiyonum çok yüksekti hastaneden geri gelemedik... evet kızlar bebeğim çok iyiymiş zilli ters dönmüş iç kısma tekme atıyormuş bırde yer değiştirmiş o yüzden hissedememişim ama doktorum bırgun hissetmezsen gel dedi artık bebeğin büyüdü dedi bizler bunlar için burdayız dedi şimdi bırsey yok ama olabılırdı de dedi herşey güzeldi tam muaneden çıkıcam bır burun kanaması tansıyonumu bı ölçütüler 17/11 stresten olmuş bır kusma bır burun kanaması ancak gece gelebıldık eve bır daha böyle stres yapma dedı 1 saat duymazsan gel gösterırırm sana bebeğini dedi çok şükür Allahıma binlerce şükür ama çok korkunç bır durum ınşallah hiç biriniz yaşamazsınız... kahvaltı hazırlayıp geliyom
cnm bende afp için 15 tl verdim sadece kan aldılar sonuçtada sadece 25,81 yazıyor dr normal dedi , eleal senin sonucun nasıl sadece bir rakammı var başka yazılar varmı ?
ya ben hep geçmişi okuycam diye gerilerde kalıyorum, sonra muhabbete katılamayınca da kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. :2:
neyse her şey güzel maşallah, can sıkıcı bir durum yok gibi gördüm inşallah Mayıs bitip te Haziran'ı ortaladığımızda da herkes sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuşmuş olur.
kızlar hiç farkında olmadan sizden öyle büyük cesaret alıyorum ki inanamazsınız. Herkesin gebelikte yaşadığı farklı sıkıntılar var, ben de belki en korkutucu olanını yaşadım ama Allah'ıma şükür 40 gündür rahatım inşallah geçti o günler ama kızlar şimdi çok korkum var, hayatımı nasıl kısıtladım inanamazsınız.
evde hiçbir iş yapmıyorum, işte de hep oturuyorum, hiç bir yere çıkmıyorum, temiz havaya hasret kaldım resmen. sabah işe akşam annemlere yemeğe, ordan eve. bu kadar. alış veriş yapmaktan hatta yıkanmaktan bile korkuyorum.
hayatımın en güzel dönemini kendime böyle zehretmek istemiyorum bu nedenle ne olur, yalvarırım bana yardım edin. nelere dikkat ediyorsunuz? hangi hareketlerden kaçınıyorsunuz? maşallah çoğunuz temizliğini, yemeğini, alışverişini, sporunu yapıyor ben hiçbir şey. kıskanmak değil bu sakın yanlış anlamayın sadece beni en iyi siz anlarsınız ne olur yardımcı olun, nereye kadar zararsızdır hareket, ayakta kalmak.
kıuzenimde aynı gün şimdiden kutlu olsun doum günün :)bende yay'ım canım 18 aralıkta doğum günüm...
tam çıkıyordum ama sana da cevap vereyım dedim canım... aslında bızlerde herşeyi kısıtlı yapıyruz kendi adıma söylliim ilk olarak işi bıraktım en buyuk kısıtlamam..evin içinde bile 10dk ayakta durmam dıyelım yatagımı topladım hoopp hemen yatarım 15dk. yemeği koyar yatarım uzanırım yani ama asla oturmam.. banyo dersen tabure aldım oturuyorum eşim yıkıyor .yatarken kolumu başımın üzerine bıle kaldırmıyorum. evi süpürüm 15dk yatıyorum he evin işini bıtıremıyorum ama umurumda degıl yani b.k götürüyor ama bebeğimden kıymetlı degıl.. üstelik sadece haftada 2 gün yapıyorum temızlığı yanı ıkı gun sürüyor ancak her tarafı silip süpürmem.. ayda bir yardımcı alıcam bu aydan itibaren cam kapı silmeye .. oturma odasında hep koltuğun birini açık bırakıyrum sürekli yatar şekildeyim.. çünkü rahim aşağıda ve açılma oluyor sürekli zorlayınca gecen ay 3cm açılmıstı sımdı ıyıyım ama hiç bir sorunum olmazsa da yapmazdım çünkü bu hayatta tek korumam gereken sey bebeğim
bende sürekli yatar pozisyondayımve dediğin gibi evim, güzelliğim hiç umurumda değil. Allah'ım nasip etsin tek isteğim, tek düşüncem o minik mucize. sağ ol, çok sağ ol, cevabın için.
zaten kendime çok kızıyorum, sen kimsin ki diyorum kendime. Allah verdi bu mucizeyi, her şeyin hayırlısı ve her şey çok şükür güzele gidiyor ama işte insan oğlu böyle vesveselerden kurtulamıyor,okuyorum canım, Allah kabul ederse, sağ ol.
evet gün geçtikçe kendimi daha güvende hissediyorum ve daha rahatlıyorum ama bir de kış geldi ve göbekler de iyice şişerse inşallahdediğin gibi daha da hımbıl olcaz :18: o yüzden şimdiden hayattan kopmamak lazım sağ ol.
Canım benözel hastaneye gidiyorum başından beri o yüzden her şey orada oluyor..umarım doğumda falan da soruyaşamam..şu an için memnunum..medical park gebzeye gidiyorum..fiyatlar oldukça uygun...mesela 2liyi 40 lirya yaptırmıştım..her muayene ücreti de 42 lira..doğumu henüz konuşmadım.
ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu
Ben anlamadım valla hissedip hissetmediğimi gaz mı bebek mi bilemedim, göbeğim eskiden de vardı bnm ama şimdi bildiğin hamile göbeği oldu
cicim benim de 2 li testimde sorun çıkmadı canm. 3 lüden ve 4 lüden bahsetmedi bile dr um. ama afp baktı. bu da yine zekasıyla ilgili dedi bana cnm. muayene ederken hem cinsiyeti öğrendik hem bebeğin ölçümlerini yaptı hem de kan verdim cnm. 1 hafta sonra da sonucu aldım.
ya ben hep geçmişi okuycam diye gerilerde kalıyorum, sonra muhabbete katılamayınca da kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. :2:
neyse her şey güzel maşallah, can sıkıcı bir durum yok gibi gördüm inşallah Mayıs bitip te Haziran'ı ortaladığımızda da herkes sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuşmuş olur.
kızlar hiç farkında olmadan sizden öyle büyük cesaret alıyorum ki inanamazsınız. Herkesin gebelikte yaşadığı farklı sıkıntılar var, ben de belki en korkutucu olanını yaşadım ama Allah'ıma şükür 40 gündür rahatım inşallah geçti o günler ama kızlar şimdi çok korkum var, hayatımı nasıl kısıtladım inanamazsınız.
evde hiçbir iş yapmıyorum, işte de hep oturuyorum, hiç bir yere çıkmıyorum, temiz havaya hasret kaldım resmen. sabah işe akşam annemlere yemeğe, ordan eve. bu kadar. alış veriş yapmaktan hatta yıkanmaktan bile korkuyorum.
hayatımın en güzel dönemini kendime böyle zehretmek istemiyorum bu nedenle ne olur, yalvarırım bana yardım edin. nelere dikkat ediyorsunuz? hangi hareketlerden kaçınıyorsunuz? maşallah çoğunuz temizliğini, yemeğini, alışverişini, sporunu yapıyor ben hiçbir şey. kıskanmak değil bu sakın yanlış anlamayın sadece beni en iyi siz anlarsınız ne olur yardımcı olun, nereye kadar zararsızdır hareket, ayakta kalmak.
arkadaslar ALLAH ahamdu senalar olsun amniyosentez sonucumu biraz once adim her sey normalmis darisi benim gibi bekleyenlerin basina arkadaslar hepinizede desteginiz icin tsk ederim ins bebeklerimizide mutlu saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
aynen tatlım genç bi kızdı, başta ultrason sordu yok dedim haftalık değerlerimi girip bakacaksınız..o an aramadı da aldıktan sonra bi yerleri aradı, belli ki bilmiyordu...canım bi daha vermek istiyorum nasip olacakmı bilmiyorum ama yaptırmak istiyorum..3lü 4lü istemiyorum da bu afp yi doktor istediği için yaptırayım dedim..doktoruma da 1 aralıkta gitmiştim en az ocak ayına kadar gitmicektim zırt pırt gitmeyim nasılsa 21. haftada görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrasona giricem diye..şimdi mecbur gidicem galiba bu test yüzünden..
MERHABA CANIM BEN 17 HAFTADA HAFİF HAFİF HİSSETMEYE BAŞLADIM 18 HAFTADA DAHA COK OLMAYA VE NETLESMEYE BASLADI ARTIK COK NET HISSEDIYORUM CANIM HAREKET ETMEYE BASLADIGINDA BILDIGIN ICINDEN BIRISI KARNINA VURUYOR GIBI ANLARSIN YANI AMA HAREKETLERI HENUZ KUCUK OLDUUGU ICIN VE KARIN YAPISINA GORE DEGISMEKTEDIR ENDISELENME BENCE KARNIM HALA DOGRU DUZGUN BELLI DEGIL ESKIYE GORE DUM DUZ DEGIL AMA HAMIS GOBEGIDE DEGIL IC KARNIM EPEY GENIS SANIRIM GIZLENIYOR HALA :)ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu
Günaydın kızlar :)
Bebek hareketlerini hissetmek gerçekten çook güzel :) ben de 1 haftadır "artık tamam bu kıpırdaşan oğlum" diyebiliyorum,asıl hareketler daha ilerde, yani benim heycanla beklediğim takla atmalar,kaymalar falan :)) 2.ye hamile olanlar iyi bilir
ara ara bende ayırt edemiyorum ama şöyle diyebilirim gaz da bi hava hareketi olduğunu anlıyosunuzyani içinizde dolaşan havayı
ama hareketi farklı bebişin bi anlık bişey oluyo böle lıkır lıkır bişi
Günaydın Mayıs anneleri, günümüz güzel olsun inşallah...
Geçmiş olsun dsde, her şeyin tatlıya bağlanmasına sevindim. Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin, stres yapmamaya çalış, ben de senin gibi evhamlı bir anne adayıyım ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye, rahat olmaya çalışıyorum, her şey bebişlerimiz için... Rabbim sağ-salim, hayırla kavuştursun cümlemizi inşallah...
evet cnm ama 20. Haftayı doldurduktan sonra
yani takvime göre 21. Haftaya girdikten sonra olmuyo
bakılmayan ne kızlar sonradan dahl oldumda merak ettım bende 20 haftaya gırmek uzereyım
gecmis olsun canim niye kendimize boyle yapiyoruz ya bende once tansiyonla hic sikayetim yokken simdi dr da kalbim cikacak gibi carpiyo korkuyorum cocuga bir sey olacak diye Allahim korusum bebeklerimizi
Kızlar alakasız olacak hatta doğmamış cocuğa don biçmek olacak ama doğar doğmaz olsun istediğim için
Şimdiden eşimi ikna etmem lazımm
Ben doğduğu zamanda sünnet yapılsın istiyorum hemenn
Hem ilerde tıkanıklık,pislik (idrar birikintileri)olmaması için, hemde daha sağlıklıyımışş
Bu konuda siz ne yapacaksınız:44: Yada biz iki dengesiz cok mu erken konuşuyoruz
Eşim hemenn Ahmet Necdet Sezer gibi vetoyuu verdii, ben meclisi toplayıp bir daha yollayacağım kendisine
Yanii eşimin mantığıı doğduğunda zaten miniciik pipisii varr doktor bide fazla keserse kukuş gibi olurmuuşş, yook fazla kesersee ilerde minnacık olurmuşş, lebleli pipili dedirtmezmişş
Bende diyemedim kiii ben dün zenciye baktım korkma diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?