2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar :)
Bebek hareketlerini hissetmek gerçekten çook güzel :) ben de 1 haftadır "artık tamam bu kıpırdaşan oğlum" diyebiliyorum,asıl hareketler daha ilerde, yani benim heycanla beklediğim takla atmalar,kaymalar falan :)) 2.ye hamile olanlar iyi bilir

Ayyy eşim işte hemen arıyorumm
Baksınn
Tipi nasıll iranlı demekk zaten ismin kökeni arapça
ARMİN aslında ne güzel isim yaa koydurmuyor iştee

Uzun süredir izlemedim hala orada mı bilmiyorum ama google'dan arat su gibi Armin Bey diye adamı görürsün tipi filan da iyi

gecmis olsun canim niye kendimize boyle yapiyoruz ya bende once tansiyonla hic sikayetim yokken simdi dr da kalbim cikacak gibi carpiyo korkuyorum cocuga bir sey olacak diye Allahim korusum bebeklerimizi

bende yay'ım canım 18 aralıkta doğum günüm...
kıuzenimde aynı gün şimdiden kutlu olsun doum günün :)

canım dualarımızı ibadetlerimizi Allah kabul etmezmi diye düşünmüycez kabul eder inşallah niye etmesin asla umudu kesmeden istiycez kabul etmezmi diye düşünürsek baştan yapıyoruz hatayı
o kadar kendimizide kısıtlamayalım dsde ayrı onun açılması vardı dikkat etmesi gerekiyo evt seninde düşük tehliken olmuş ama geçmiş Allaha sığın canım güvenerek kendini tam teslim ederek inşallah
sıkıntı vesvese endişe hareketsizlik kötü ne varsa şeytandan aslında euzubillahimineşşeytanirracim çok çekmeliyiz mutlaka içimiz rahatlar

Son düzenleme:

merhaba bende medıkal park gebzeye gimeyi düşünüyorum hangi dr gidiyosun acaba birde muayene ücretini daha fazla söylemişti arkadaşım sanırım yanlış hatırlıyorum.[/QUOTE]

Burcu Çetinkaa ya gidiyorum canım..netten araştırıp bulmuştum..yanılmamışım da ..tek sorun çok fazla tercih edilmesi yani çok yoğun oluyor..ama ben memnunum..3 kez giitik şimdiye kadar ama o kadar hasta içinde hemen bizi tanıması ayrıntılı bilgi vermesi çok güzel tavsiye ederi.

ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu

Ben anlamadım valla hissedip hissetmediğimi gaz mı bebek mi bilemedim, göbeğim eskiden de vardı bnm ama şimdi bildiğin hamile göbeği oldu

Ben anlamadım valla hissedip hissetmediğimi gaz mı bebek mi bilemedim, göbeğim eskiden de vardı bnm ama şimdi bildiğin hamile göbeği oldu

ara ara bende ayırt edemiyorum ama şöyle diyebilirim gaz da bi hava hareketi olduğunu anlıyosunuz yani içinizde dolaşan havayı
ama hareketi farklı bebişin bi anlık bişey oluyo böle lıkır lıkır bişi

Benim doktor hiiç oralı değill
Gerek mi görmedii yoksa bir daha gittiğimde mi isteyecek?
Ben bi konuşayım şu kadınlla:44:
Saolasın canım

Canımm benim ne demek dışlanmakk
Biz burda hepimiz birbirimize destek olmak ve moral vermek için burdayızz
2 gün girmedim nasıl aklım kaldı burdaa nasıllar mı iyiler mi diyee ve biri 2 gün girmeyince hemen nerdeydin diyoruzz
Sende sakın kendini yalnız hissetmee
Sorularına gelince sanırım bu konuda biraz ben gevşeğimm
Torbada taşıyorum, tabureye cıkıp tava tencerede alıyorum, viledalı süpürgeli ciflii temizliğimide yapıyorum ama yavaş eğilerek dizlerimi kırarak veya biyerden tutanarak bu aktiviteleri yapıyorum
İçerdekii iyi kide erkeğim diye dua ediyordurr, kurtlu gibiyim çünkü
Seninde sanırım düşük tehliken olduğu için böylesin ve haklısında temkinli olmakta ama bırak temizliğini yemeğini yapma ama yürüyüşünü yap arkadaşlarınla toplan sohbet et
Doktorlar derler yaa hamilelik hastalık değil hastaymış gibi davranmayın kendinize diyee sende biran önce bence sosyal hayata dahil ol, ev işleri olmasada olur

arkadaslar ALLAH ahamdu senalar olsun amniyosentez sonucumu biraz once adim her sey normalmis darisi benim gibi bekleyenlerin basina arkadaslar hepinizede desteginiz icin tsk ederim ins bebeklerimizide mutlu saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz

Çoook şükür canımm
Sağlıkla gelsin güzel meleğinn

İnşallah busefer tecrübeli görevlilere denk gelirsin kuzumm
Bende kararsız kaldım şimdi :44:

günaydın güzel anneler ve bebişleri....ben 2li,3lü test falan hiçbirini yaptırmayacam demiştim,dün karar değiştirdim..çünkü bebeğimin yeteri kadar hareketlerini hissetmediğimi farkettim ve panik yaptım..dün iş çıkışı doktoruma gittim anlattım endişemi,ultrasona aldı,bebek hareketli,neden hissetmiyorsunki dedi...bir de ilk gebelik de değil.neyse dedim alakası yok ama 3 lü testi yapayım ben dedim.kan verip geldim,10 gün sonra sonuç çıkacakmış..beklemek ne zor şeymiş öyle ya..allah hepimizin yavrularını sağlıklı versin inşallah kucağımıza..amin

ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu
MERHABA CANIM BEN 17 HAFTADA HAFİF HAFİF HİSSETMEYE BAŞLADIM 18 HAFTADA DAHA COK OLMAYA VE NETLESMEYE BASLADI ARTIK COK NET HISSEDIYORUM CANIM HAREKET ETMEYE BASLADIGINDA BILDIGIN ICINDEN BIRISI KARNINA VURUYOR GIBI ANLARSIN YANI AMA HAREKETLERI HENUZ KUCUK OLDUUGU ICIN VE KARIN YAPISINA GORE DEGISMEKTEDIR ENDISELENME BENCE KARNIM HALA DOGRU DUZGUN BELLI DEGIL ESKIYE GORE DUM DUZ DEGIL AMA HAMIS GOBEGIDE DEGIL IC KARNIM EPEY GENIS SANIRIM GIZLENIYOR HALA :)

CANIM NE GÜZEL GÖZÜN AYDIN DARISIII SERT TEKMELERIMIZE :d

Ben normalde de gazlı bir insandım gurul gurul dolaşırdım etrafta şimdi de içimde acayip bir gürültü hareket var ama bilemiyorum işte bu da beni üzmeye başladı artık hep sesleniyorum hadi yavrum şöyle okkalı bir tekme at da hissedeyim diye ama çocuk ne yapsın annesi yağ tabakasından hissedemiyor

bende sizin gibi panikliyorum kotu seyler dusunuyorum dr a gidince o yuzden tok ken gitmiyorum sanki o zaman kalbim daha cok capiyo ac karnina sabah ilk hastasi ben oluyorum acken daha rahatim

Kızlar alakasız olacak hatta doğmamış cocuğa don biçmek olacak ama doğar doğmaz olsun istediğim için
Şimdiden eşimi ikna etmem lazımm
Ben doğduğu zamanda sünnet yapılsın istiyorum hemenn
Hem ilerde tıkanıklık,pislik (idrar birikintileri)olmaması için, hemde daha sağlıklıyımışş
Bu konuda siz ne yapacaksınız:44: Yada biz iki dengesiz cok mu erken konuşuyoruz
Eşim hemenn Ahmet Necdet Sezer gibi vetoyuu verdii, ben meclisi toplayıp bir daha yollayacağım kendisine
Yanii eşimin mantığıı doğduğunda zaten miniciik pipisii varr doktor bide fazla keserse kukuş gibi olurmuuşş, yook fazla kesersee ilerde minnacık olurmuşş, lebleli pipili dedirtmezmişş
Bende diyemedim kiii ben dün zenciye baktım korkma diyee

merhabalar

bugün biraz geciktim, daha doğrusu geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim

bugünlerde acayip bir konsantrasyon sorunu yaşıyorum bişeye başlıyorum daha cümle bitmeden başını unutuyorum:44:

uzun süreden sonra ilk defa bugün tatlı yedim benimki coştu

gecmis olsun canim niye kendimize boyle yapiyoruz ya bende once tansiyonla hic sikayetim yokken simdi dr da kalbim cikacak gibi carpiyo korkuyorum cocuga bir sey olacak diye Allahim korusum bebeklerimizi

saol canım .. sakın ol dicem ama ben olamıyorum kı sana tavsiyede bulanayım ama yine de elinden geldiği kadar sakın ol o çarpıntı bende oluyor üzerimi değişirken bile nefes nefese kalıyorum sanki kalbim çıkıacak yerınden dün doktora söyledim normal dedi kalbimiz kuzularımız içinde çalışıyormuş o yüzden öyle oluyormuş. eger 1 saatten fazla sürerse çarpinti o zman doktora gel dedı ama birazda biz kendimizi bu hale getiriyoruz.. azcık sakın olabılsek hersey yoluna girecek ama olmuyor

Bizim etrafımızda bir sürü insan doğduktan hemen sonra yaptırdılar daha doğrusu 40'ı çıktıktan sonra yaptırdılar. Hatta yakın bir arkadaşımız sünnetten sonra hastane çıkışında bize çaya geldiler geldiklerinde acı acı ağlıyordu yavrum ama fitili çıkmış sonra yenisini koydular annesi emzirdi sustu o gece biraz daha ağlamış o kadar zaten küçük ya fitil hemen etki etti. Onları gördükten sonra ben de yaptırmayı düşünüyorum.
Eltim 7-8 aylıkken yaptırdı o çok sıkıntı çekti mesela zor iyileşmiş bir de bebek hareketli olduğu için geç iyileşmiş ama 40'ı çıktığında zaten bütün gün öyle yattıkları için rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…