2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu

yok canım dışardan görünmüyo. sadece karnın gurulduyomus gibi içinde bişey dolanıyor..o kadar..ama az kaldı daha fazlasını da hissedicez..
canını da sıkma hissetmiyorum die.bugün olamzsa 1 hafta sonra sende hissetceksin.artık büyüdü meleklerimiz..

bende sizin gibi panikliyorum kotu seyler dusunuyorum dr a gidince o yuzden tok ken gitmiyorum sanki o zaman kalbim daha cok capiyo ac karnina sabah ilk hastasi ben oluyorum acken daha rahatim
yapma tatlım paniklemek iyi değil, doğumdan sonra psikolojini daha da kötü etkiler..Allah verdi Allah alacak böyle düşünmeliyiz..bebişlerimiz bize Allah'ın bir emaneti..relax ol hamileliğin tadını çıkar..geçmiyo geçmiyo diyor gün sayıyoruz ama daha dün öğrenmiş gibiyim 4buçuk aylık hamileyim yolu yarıladık sayılır..bu günlerin tadını çıkaralım..kendimizi naza çekelim ohh :)
ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu

canım içten birşey dürtüyor gibi sanki minik bir bacak yada kol dürtüyo ve göbeğinin bir noktası yukarı itiliyor gibi oluyo..elini koyduğunda daha net anlaşılıyor.yada içinde birşey dönüyo gibi..tekmeleri dürtmeleri hissedersen, içinde dönmesini daha sonra ayırt edebiliyosun :) ben zayıfım, karnım belli oluyor ayva göbeğinin az büyümüşü gibi..

deli kıss

valla erkek in de derdi bu bende kararsızım
aslında bi kaç kişiyle görüştüm ortalama 2-3 gün sürüyoruş sıkıntısı
ee dedim büyükkende öyle
bide diyorum sorun olmazsa zamanı gelince mi olsn gerçi onların yaşıtlarında pek kalmayacak sünnet falan
herkes ufakken yaptırdığına :44:
galiba bu konuda glenek görenek mi arıyorum ne
bilemedim
her çişini yaptığında ağlaması bide bişi olursa nalayana kadar zaman geçer
bebecik daha pipim diye aplayamaz ki
off bilmiyorum anlayacağın iki ucu pis değnek

selam canımm benim eşim yaşını doldurunca yaptıralım dio.. bana kalsa bdende erken istiyorum ama bakalım..

CANIM VALLA BEN SANA ÇOK KATILIYORUMMMM OGLUSUM OLSAYDI BENDE AYNEN OYLE ISTERDIM AMA ESIM BU KONUDAAA TERS BANA KARSII NEYMIS SONRAA ANLI SANLI OLUCAKMIS BIDI BIDI :d

BENIMDE ONU IKNA ETMEM ZOR OLURDU AMA BANADA KALSA KESTIRELIM OH ERKENDENNNN YOK CANIM NE ALAKASI VAR BENIM BIR COK TANIDIGIM BOYLE YAPTIRIYOR ONEMLI OLAN IYI BIR DOKTOR SONUCTA IIYI SEKILDE YAPIYORLAR ARTIK COGU INSAN BOYLE DOGAR DOGMAZ YAPTIRIYOR

afp diye bi test var ya cnm o

CANIM AFP NEDİR BENİM NEDEN HABERİM YOK NE İÇİN YAPILIYORUM:18: GEC KALMADIM INSALLAH

hey erkek anneleri rahat bırakın pipileri yawwww ne istiyorsunuz bu oğlanların pipileirnden azcık büyüsün pipiler şekli şemali belli olsun Alla Alla sanki ertesi gün evlendiriyorsunuz yaşını alsınlar azcık çekelesinler pipiciklerini ne öyle mercimek kadar pipi bırakacaksınız sonuçta.. benım yeğenim 20günlüktü yapıldı sünneti aklı erince benim pipim yok ben kızmıyım dıyor ee çoçuk napsın nokta kadar sey kalmış siz önce onalrı nasıl doğuracaksınız onu düşünün

kaç gündür giremiyorum biride çıkıp beni sormamış kayganam bizde cumartesi postalıycaz inşallah

pekbicici kuzum pipilin çok çok hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah hep acaba diyodun hisslerin gerçek çıktı bi kızımızın daha pipisi çıktı

dsde canım sanada geçmiş olsun yavrunu görmüşsün o kötü senaryoyu aklına bile getirme sakın

kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir

Dimii 40 güne kadar halletmek lazımm
Hem hücreler okadar cabuk yeniliyor ki kendinii hemencikk iyileşiveriyormuşş
Birde ay olarak iyiyizz cocuk cok bunalmayacakk
Mayıs-Hazirana denk gelecek
7-8 Ayda bencede yapılmazz
Tamm kıpır kıpır zamanıı
Bilemedim yaa :26::44:

Zaten mantığım sünneti olsunn, bende şölee salına salınaa dolanayımm
Aklı başına gelince düğün derneğini yaparız kısmetse inşAllahh
Zaten şimdiki cocuklar lazerle cııırtt diye cizdirip alıyorlar parçayıı onlarda anlamıyor kii
Eskiler giibi cuval cuval dikiş yokk, yatmak yok
cocuk sünnetini anlasın diyor bizim pipi dostu babamız
Cocuğun canı acayıp bağrım bağrım ağlasın anası uğraşcak tabii diyorum
Onunda hayalii oğluş kaçsın ağaçlara tırmansın babası onu kandırsın falan filanmışşş
Bide sünnetcisi kadın olsunmuşş öyle daha cabuk kandırırmış oda ayrı fantezii tabii
Hayalee gell

Canım walla hiç öyle deme,göbüşteki bebiş erkek olunca hemen sünnet geliyor akla :)
ben yenidoğan sünneti düşünüyorum,7. günde inşallah..zaten doktorlar da bunu tavsiye ediyor,hiç anestezi ile yapmıyorlarmış,bebek uyurken hallediyorlarmış ve derisi de yeni doğduğu için çok çabuk iyileşiyormuş..bak bi araştır,bence en mantıklısı..ben abisini 1,5 yaşında yaptırdım ama o bile çok kolay olmadı,bebek henüz yürümezken yaptıracaksın,altı bezliyken..bunları konuşmak için erken desek de değil aslında :)

3lü veya 4 lü yaptırdıysan belki onunla birlikte yapmışlardır
genelde 3 lü 4 lü yapılmayanlara yapılıyo galiba

alfa feto protein diye geçiyo ve ortalama 16-20. haftalar arsı bakılıyo
olmazsa ara dr unu sor cnm ama dediğim gibi bakılmışta olabilir

arkadaslar ALLAH ahamdu senalar olsun amniyosentez sonucumu biraz once adim her sey normalmis darisi benim gibi bekleyenlerin basina arkadaslar hepinizede desteginiz icin tsk ederim ins bebeklerimizide mutlu saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
Gozun aydın canım

Ahh ahh bana da cok fena kaynana olacaksın oglunu alan kız yandı dıyorlar ama kararlıyım ıyı bır kaynanan olacam sunnet konusuna gelırse esımı ıkna edemıyorum dogdugunda yaptırmak ıstıyorum o da kabul etmıyo cocukken ıcınde kalmıs oglum aklı erdıgınde yaptırecemgım sunnet dugunu resmen dugun olacak dıyo bakalım zaman ne gosterecek

ERKENDEN YAPTIRIINN ANACIM YAPTIRINNN :)

KÜÇÜKKEN ANLAMIYORMUŞ BEBİŞLER BENDE ÇOK DUYMUŞTUM.
BENDE AYNEN ÖYLE İSTİYORDUM AMA BİZİM PİPİMİZ YOK :d

NEYSE ŞİMDİLİK SİZ DÜŞÜNÜN OĞLAN ANALARIIIII

BENDE ARTIK 1 YAŞINDA KULAĞINI DELDİRİCEM ŞÖYLE UĞUR BÖCEKLİDE KÜPELER TAKICAM OH İNŞALLAH

ŞİMDİLİK ONU DÜŞÜNEYİM ACISINA DAYANIRMI ACEP DYE :)

her defasında bebeğimi görücem diye heyecanlı heyecanlı giriyorum o ultrasona,sonu hezeyan..kardeşim hiç mi benzemez bebeğe?canavar gibi bişi gösteriyor,hayır bide gösteriyor bu bebeğin yüzü diye..ne yüzü ya,yüz dışında herşeye benziyor sonra başlıyorm düşünmeye bu çirkin kız kime çekmiş diye,,dünden beri rüyama geldi ya..buralarda adam gibi ultrason cihazı yokki..eski hepsi,sanırım ultrasonun çıktığı ilk zamanlardan kalmalar..isyaaaaannnnnnnn.artık bebeğimi görecem diye heycanlanmıyorum

selam canımm benim eşim yaşını doldurunca yaptıralım dio.. bana kalsa bdende erken istiyorum ama bakalım..

Daha cok erken tabii bunları konusmakk
Rabbim sıkıntı veripte zorunluluk yaratmasın
Biz sadece hayalini kuruyoruzz bakalım o günler gelsin değil 1 yaşı 10 yaşına kadar kestirmem belkide canım

Hastanede broşür dağıtıyorlarr
Doktor bilgi veiryor
Danışmada soruyorlar artıkk
Benim arkadaşım yaptıracaktıı ama bebeği doğduğunda biraz sıkıntılı günler geçirdii
Sonra hastaneye girmek istemedi kaldı öyle
Oyüzden büyük sözüme tövbe diyerek kısmetse bende o kafadayım

Bian eşim yazıyor sandım
Aslında acemelikte ne denli sünnetli cocuğa hakim olabilirim bilmiyorum
Benimkide bekarın karı boşaması gibi bişey işte

Bende 2 gündür doğru düzgün girmiyordum canım oyüzden sormadım hiç
Teşekkür ederizz teyzesiii pipişliyiz ama pekbinazlıyızz
18. haftada değişmez herhalde dimi bizim pipili
Sen nasılsınn ? Bebişimiz nasıll

ya doğunca bende bir an önce yaptırmak istiyorum bebiş için daha rahat olsun diye..dinimizce ne zaman yaptırılmalı acaba.?

erkenden yaptırın kızlar sünneti, sonra 1-2 yaşında yaptırınca narkoz veriyorlarmış
minnoşlara

doğar doğmaz yapsınlar misler gibi tertemiz

bi de erkek bekleyen annelere sesleniyorum...tecrübeliyim bu konuda ayıptır söylemesi...oğluşum 4 buçuk yaşına geldi,küçükken kıyamadık,şimdi de büyüdü kabul etmiyor,anlatamıyoruz çocuğa derdimizi,,yok siz bunu keseceksiniz,ben neyle işeyecem diyor?????????tabi işeme problemleri de cabası,,kestirin gitsin...

bizde erkek olursa eşim diyordu 2 3 yaşında yaptırırz bende dedım evlenırlen karısı yaptırsın istediği model kaç çeşit varsa artık. neyse şaka bir yana ama küçükken sünnetlerde şekil bozukluğu olabiliyormuş unv ev arkadasım tıp okuyordu o ders çalışırken anlatıyordu

Ayy ağzına sağlık canımm
Şu yazının cıktısını alıp eşime göstermek istiyorum
Anesteziii almaması ne güzell
İler kii hayatında sıkıntı vermez yavrucağaa
Hem doğar doğmaz sünnettede travmayı önlüyormuş
Biraz araştırdım baktım canım bende

Bu eşler cok mazoşist galibaa
Sünnetini anlasınmışşş
Pipisinin kesildiğini anlasa nolur anlamasa nolur yahuu :44::44:
Erkek değiliz yaa onlarıda biz anlamıyoruz işte

Ayyy sen cok yaşaa emii nasıl güldümmm
Sayende güç alarak bebeğimi paylaşmak istedimm
Cünkü bi bana mı cirkin gözüküyor bu cocuk diiye kahroluyordumm
Bakın benim meleğimee

Starwors gibi ben korkmuştum ilk gördüğümde tövbe tövbee

Aradaki farkı bulun yadaa benzerlik nasıl sizce
Eşime hemeen sana benziyor dedim zaten Çirkinn bebeğim benimm tütütütütütütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…