2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım dualarımızı ibadetlerimizi Allah kabul etmezmi diye düşünmüycez kabul eder inşallah niye etmesin asla umudu kesmeden istiycez kabul etmezmi diye düşünürsek baştan yapıyoruz hatayı
o kadar kendimizide kısıtlamayalım dsde ayrı onun açılması vardı dikkat etmesi gerekiyo evt seninde düşük tehliken olmuş ama geçmiş Allaha sığın canım güvenerek kendini tam teslim ederek inşallah
sıkıntı vesvese endişe hareketsizlik kötü ne varsa şeytandan aslında euzubillahimineşşeytanirracim çok çekmeliyiz mutlaka içimiz rahatlar[/QUOTE]

haklısın tabi Allah kullarının dualarını kabul eder. bol bol sure okuyorum, sağolasın

Evet bize döndüğünde biz de bir irkildik o göz çukurları kara kara, dr sadece bir pipi görüntüsü bir de kafasının ölçüm görüntüsünü verdi elimize aaa yüzünün çıktısını almamışım ama bu zamanlarda korkunç görünüyorlar zaten dedi ultrasondan değil bence.
Annnesi bak böyle konuşma küstüreceksin kızını,, dünyalar güzeli kızını görünce utanırsın bu sözlerinden ama

aaa benim kızımın fotosunu koymuşsun...valla tıpkısı benimkide..pekbici kızım evde kalmasın,senin de oğlan kız bulamıycak galiba,gel kertelim beşiklerini hı,ne dersin?

bu haftalarda iskeletora benziyolar :) yalnız bişey dicem bebişcan biraz maaşallah göbekli mi bana mı öyle geldi :)

Cok gecmıs olsun canım bu kdar stres yapma dıcem ama fatda etmıcek

bebegının ıyı olmasına cok sevındım ne guzel gordun yıne ben bıray olucak gormuyelı:)

avucunu yalasın ben hep dıyorum dukkan acık ama o bısey olur dıye kacıyor:)

kızlar kullanıcı adımı uzun süredir değiştirmek istiyordum, değiştiremediğimizden kendime yeni bir üyelik aldım ve aktifleşince o isimle giriş yapıcam..duyurulur

canım kazene mesaj at nıckını degıssın 2. nıck alma banlanabılırsın

ben eger esımın aılesının yanına gıtmezsem burda dogdugu gıbı yaptırıcam gıdersem orda 2 3 aylık olmus olcak yaptırcam
ksınlıkle buyumesını beklemıcem sonr anasıl korkuyorlar yegenımde gordum

gece ruyamda doguma gıttıgımı gordum odamdayım dogumumu beklıyorum
doktorum soruyor norma dogumda kararlımısın dıye kararlıyım dıyorum ne olur sunı sancı vermeyın
beklıyelım kendı kendıne acılmasını oda sana serum verıcektım suyun gelcektı bırazdan ama tamam beklıyelım dıyor
hayırlısı :)

gökce canım tesekkur ederım aydınlatma ıcın evet 2 li ve 3 lüyü yaptım henüz 4 lüyü yapmadık knusmadıkda doktorlar 20 gun olucak yarın gıdınce hepsını bır sorucam bakalım

ınsallah ruyan gercek olurda normal dogumu bır solukta yaparsın canım bende normal ıstıyorum ama korkumda yok sadece ya olmazsa dıye endıse edıyorum zayfıımm belkı catım dardır falan böyle bısı olaıbılrmı sızce zayıflıkla ılgısı varmı normal dogumun

Arkadaslar herkese merhaba, gece hic uyuyamadim benim bu bebek hic AMA hiccccc hareket etmiyor, henuz hic hissetmedim hemde. Ikinci bebegim daha cabuk hissetmem Gerekmiyormuydu ? Neolur kizlar yardim edin var mi haftasi benimle ayni olup hissetmeyen, bu cumartesi kontrol var.

Walla benım sıpa da bole doktor bak yuuzu dıye kagıt verdı neresı yuzu yaratık gıbı dedım annesı deme oyle ogluna dedı dogunca gorurusun dedı

aneeeem yerim ben onun iskeletor halini,
benim kız önce yüzü bize dönüktü sonra hemen secdeye yattı ama sırada cok kısa gördüm
doktoruma ayh niye böyle çirkin dedim, normal bu zaman iskelet sadece ama sanki kayınvalidene benziyor yüzü dedi
benim nasıl yüzüm düştüyse, diyo ki renkli dobblerde Inşallah yüzünü gösterirse o zaman anlarsın ne kadar sana ve eşine benzediğini ne kadar güzel olduğunu
ona benzemez dimi dedim, biraz andırır en fazla dedi

aman sağlıklı olsun da, 18 yaşına gelince estetisyenlerin kapısını çalarız artık

Kızlar kac gundur sorayım dıyorum unutuyorum 1aydır falan uyandıgımda agzım cok fena kokuyo o koku benı bıle rahatsız edıyo sızde var mı boyle bırsey

Kızlar kac gundur sorayım dıyorum unutuyorum 1aydır falan uyandıgımda agzım cok fena kokuyo o koku benı bıle rahatsız edıyo sızde var mı boyle bırsey

var canım sürekli diş etlerimiz kanıyor farkında değiliz biz ama ondan kokuyor uyandığım gb elımı yüzümü yıkamadan fırçalıyorum yemek yiyom fırçalıyom ancak geçiyor ama çok iğrenç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…