- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.001
Canımm benim ne demek dışlanmakk
Biz burda hepimiz birbirimize destek olmak ve moral vermek için burdayızz
2 gün girmedim nasıl aklım kaldı burdaa nasıllar mı iyiler mi diyee ve biri 2 gün girmeyince hemen nerdeydin diyoruzz
Sende sakın kendini yalnız hissetmee
Sorularına gelince sanırım bu konuda biraz ben gevşeğimm
Torbada taşıyorum, tabureye cıkıp tava tencerede alıyorum, viledalı süpürgeli ciflii temizliğimide yapıyorum ama yavaş eğilerek dizlerimi kırarak veya biyerden tutanarak bu aktiviteleri yapıyorum
İçerdekii iyi kide erkeğim diye dua ediyordurr, kurtlu gibiyim çünkü
Seninde sanırım düşük tehliken olduğu için böylesin ve haklısında temkinli olmakta ama bırak temizliğini yemeğini yapma ama yürüyüşünü yap arkadaşlarınla toplan sohbet et
Doktorlar derler yaa hamilelik hastalık değil hastaymış gibi davranmayın kendinize diyee sende biran önce bence sosyal hayata dahil ol, ev işleri olmasada olur
maşallah sana Allah nazarlardan saklasın.ben de inşallah bundan sonra daha rahat, daha güzel yaşayacağım bu süreci, burada sizleri, yaşadıklarınızı, heveslerinizi okudukça ben de coşuyorum sağ olun.
her defasında bebeğimi görücem diye heyecanlı heyecanlı giriyorum o ultrasona,sonu hezeyan..kardeşim hiç mi benzemez bebeğe?canavar gibi bişi gösteriyor,hayır bide gösteriyor bu bebeğin yüzü diye..ne yüzü ya,yüz dışında herşeye benziyorsonra başlıyorm düşünmeye bu çirkin kız kime çekmiş diye,,dünden beri rüyama geldi ya..buralarda adam gibi ultrason cihazı yokki..eski hepsi,sanırım ultrasonun çıktığı ilk zamanlardan kalmalar..isyaaaaannnnnnnn.artık bebeğimi görecem diye heycanlanmıyorum
Ayy ağzına sağlık canımm
Şu yazının cıktısını alıp eşime göstermek istiyorum
Anesteziii almaması ne güzell
İler kii hayatında sıkıntı vermez yavrucağaa
Hem doğar doğmaz sünnettede travmayı önlüyormuş
Biraz araştırdım baktım canım bende
Bu eşler cok mazoşist galibaa
Sünnetini anlasınmışşş
Pipisinin kesildiğini anlasa nolur anlamasa nolur yahuu :44::44:
Erkek değiliz yaa onlarıda biz anlamıyoruz işte
Ayyy sen cok yaşaa emii nasıl güldümmm
Sayende güç alarak bebeğimi paylaşmak istedimm
Cünkü bi bana mı cirkin gözüküyor bu cocuk diiye kahroluyordumm
Bakın benim meleğimee
Eki Görüntüle 574008
Starwors gibi ben korkmuştum ilk gördüğümde tövbe tövbee
Aradaki farkı bulun yadaa benzerlik nasıl sizce
Eşime hemeen sana benziyor dedim zatenÇirkinn bebeğim benimm tütütütütütütü
bu haftalarda iskeletora benziyolar :) yalnız bişey dicem bebişcan biraz maaşallah göbekli mi bana mı öyle geldi :)Ayy ağzına sağlık canımm
Bakın benim meleğimee
Eki Görüntüle 574008
günaydın kızlar ancak yaazabildim dün tansiyonum çok yüksekti hastaneden geri gelemedik... evet kızlar bebeğim çok iyiymiş zilli ters dönmüş iç kısma tekme atıyormuş bırde yer değiştirmiş o yüzden hissedememişim ama doktorum bırgun hissetmezsen gel dedi artık bebeğin büyüdü dedi bizler bunlar için burdayız dedi şimdi bırsey yok ama olabılırdı de dedi herşey güzeldi tam muaneden çıkıcam bır burun kanaması tansıyonumu bı ölçütüler 17/11 stresten olmuş bır kusma bır burun kanaması ancak gece gelebıldık eve bır daha böyle stres yapma dedı 1 saat duymazsan gel gösterırırm sana bebeğini dedi çok şükür Allahıma binlerce şükür ama çok korkunç bır durum ınşallah hiç biriniz yaşamazsınız... kahvaltı hazırlayıp geliyom
Kuzumm gazı gelmiştirrr o sıkıştırıyorduuurr gazını al sen onun gazını
Bizde şimdilik şeytan kulağına süt limaan
Hiiç öfkelenme canım, ben günlerce ne çektim nolduu yine elele gözgöze bizbize kaldıkk
Bide üstüne pazar günü selamlaştık
kızlar kullanıcı adımı uzun süredir değiştirmek istiyordum, değiştiremediğimizden kendime yeni bir üyelik aldım ve aktifleşince o isimle giriş yapıcam..duyurulur
Kızlar alakasız olacak hatta doğmamış cocuğa don biçmek olacak ama doğar doğmaz olsun istediğim için
Şimdiden eşimi ikna etmem lazımm
Ben doğduğu zamanda sünnet yapılsın istiyorum hemenn
Hem ilerde tıkanıklık,pislik (idrar birikintileri)olmaması için, hemde daha sağlıklıyımışş
Bu konuda siz ne yapacaksınız:44: Yada biz iki dengesiz cok mu erken konuşuyoruz
Eşim hemenn Ahmet Necdet Sezer gibi vetoyuu verdii, ben meclisi toplayıp bir daha yollayacağım kendisine
Yanii eşimin mantığıı doğduğunda zaten miniciik pipisii varr doktor bide fazla keserse kukuş gibi olurmuuşş, yook fazla kesersee ilerde minnacık olurmuşş, lebleli pipili dedirtmezmişş
Bende diyemedim kiii ben dün zenciye baktım korkma diyee
gökce canım tesekkur ederım aydınlatma ıcın evet 2 li ve 3 lüyü yaptım henüz 4 lüyü yapmadık knusmadıkda doktorlar 20 gun olucak yarın gıdınce hepsını bır sorucam bakalım[sıze=3][sıze=2]
3lü veya 4 lü yaptırdıysan belki onunla birlikte yapmışlardır
genelde 3 lü 4 lü yapılmayanlara yapılıyo galiba [/sıze]
[sıze=2]alfa feto protein diye geçiyo ve ortalama 16-20. Haftalar arsı bakılıyo
olmazsa ara dr unu sor cnm ama dediğim gibi bakılmışta olabilir[/sıze][/sıze]
ınsallah ruyan gercek olurda normal dogumu bır solukta yaparsın canım bende normal ıstıyorum ama korkumda yok sadece ya olmazsa dıye endıse edıyorum zayfıımm belkı catım dardır falan böyle bısı olaıbılrmı sızce zayıflıkla ılgısı varmı normal dogumungece ruyamda doguma gıttıgımı gordum odamdayım dogumumu beklıyorum
doktorum soruyor norma dogumda kararlımısın dıye kararlıyım dıyorum ne olur sunı sancı vermeyın
beklıyelım kendı kendıne acılmasını oda sana serum verıcektım suyun gelcektı bırazdan ama tamam beklıyelım dıyor
hayırlısı :)
Ayy ağzına sağlık canımm
Sünnetini anlasınmışşş
Bakın benim meleğimee
Eki Görüntüle 574008
Ayy ağzına sağlık canımm
Sünnetini anlasınmışşş
Bakın benim meleğimee
Eki Görüntüle 574008
Oglum 1 saattır delı gıbı tepınıyordu ıcımde yemegımızı yedık sakınlestıuyudu sanırsam annesı yesın onu
Kızlar kac gundur sorayım dıyorum unutuyorum 1aydır falan uyandıgımda agzım cok fena kokuyo o koku benı bıle rahatsız edıyosızde var mı boyle bırsey
Kızlar kac gundur sorayım dıyorum unutuyorum 1aydır falan uyandıgımda agzım cok fena kokuyo o koku benı bıle rahatsız edıyosızde var mı boyle bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?