- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.301
kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?
canım çok zor oluyor kendi ben eldivenle aldım geçen ay rahat aldım ağdayla çoçuğum çok rahatsız oldu kasıldı taş gb toplandı göbeğime bende eldivenle devam ettim ama bu ay gidecem mecbur ağdacıya.. birde burda yapan yok çok pahallı bütün ağda 120 tl yazık dıyom 15 günde bır almam gerekıyor çok acoıyorum o yuzden ayda bır gıdıyorum ılk balarda 10 gunde bır gıdıyodum alerji oldum doktorum kızdı gerek yok bu kadarına yazık ayda bır alsan yeterlı dedı dedım utanıyom hanı benım pisliğimi çekmek zorunda değilsiniz koku olur sey olur rahatsız etmek ıstemıyom dedım o da dedı bız bunlaara bakmıyoruz kokuda almıyoruz maske kullanıyoruzonda sonra rahatım ayda bır alıyorum..
az önce sağlık ocağını aradım. dedim ben hamileyim ne zaman gelmem lazım size tetanos aşısı için. hemşireye aktardılar daha önce tahlil için gitmiş olmama rağmen gebelik takibi açılmamış sanırım ki hemşire bana tahlillerinizi alın gelin kayıt açalım dedi. ordan takip edip aşı için 24. haftada 1 doz, 28. haftada bir doz yapılır dedi. 20-24 değil mi dedim. doğuma 15 gün kalana kadar yapılıyor burdan sistemden bakarız emin değilim dediben özel hastaneye gidiyorum dr um da biz bütün bilgileri gönderiyoruz sağlık ocağına vs demişti. bişey anlamadım ben bu işten. siz işlemlerinizi nasıl yaptırıyosunuz sağlık ocağında?
Canım deme oyle ıllakı hıssedeceksın benı sıpa azman cıktı masallah 3gundur anneyı tekme manyagı yaptı
Canım kesın hıssedıyorsun da sen anlamıo olabılrmısın benımde sol bogrume bogrume vuruyo ondan net anlıyorum
kızlar merhaba , nasılsınız güzel anneler ve küçük prens/ prensesleri:)
ya bende arada sağ ve sol yanımda bir şeyler hissediyorum ama bu bebişin hareketimi yoksa başka birşey mi anlamıyorum. eşim senin derin kalın sen çabuk hissedemezsin diye hevesimi kırıyor?
bebeğin hareketi tam olarak nasıl birşey? yaşayanlardan tecrübelerini bekliyorum.
off yaa bi ben hissedemedimm kuzucugumu......
bende hala hıssedemedim
ya bende arada sağ ve sol yanımda bir şeyler hissediyorum ama bu bebişin hareketimi yoksa başka birşey mi anlamıyorum. eşim senin derin kalın sen çabuk hissedemezsin diye hevesimi kırıyor?
bebeğin hareketi tam olarak nasıl birşey? yaşayanlardan tecrübelerini bekliyorum.
kırklareli canım siz gelene kadar ben hepsi ypmış olurum yetişin çabuk :) yok ya israf olmaz azcık esımle yollarım azcık kardesımle okula yollarım arkadaslarıyla yer azcık ben yerım azcık komsuya verırım :) yağcılık olsun doktoruma çıkartırım :) böylece biter
Nerde oturuyorsun biz gelelim tuketmeye :) Yazik israf gunahtir :)
12.Haftada sag kısımlarda hafıf seyırme hıssettım 13 ve 14 de gobek cevremde balık kayması gıbı oldu ama bunlar 3-5 gunde bır oldu azıcık hıssettım kesıldı gecen hafta vurmaya basladı bu haftada hem hareket ettıgını hem de vurdugunu anlıyorum bellı bır yere vuruyor kayarken de ıcımde bıseyın gezındıgını hıssedıyorum yanı barız bellınasıl anlatayım kı bılemedım ayaktayken hıssetmıom otururken oluo
günaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba
günaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba
Babası gıbı erken dogmasın yeter banabatmalar ara sıra bendede oluyo canım gaz da olabilir bebek büyüdüğü içinde olabilir die düşünüyorum
ayyy yuh sen nerde oturuon cnm o ne biçim bir fiyat öle sanki epilasyon yapıo
öle bişey yapmıolar canım senin gidip kayıt yaptırman gerekio sağlık ocağına
sen maşallah bayaa erken hissettn ama canım nerdeyse 2 haftadır rahat hissediosun ki bu da bayaa erken bişi demek:)
Canım cok gecmıs olsun sukur kı atlatmıssın senın enerjın dusuk olunca o da uzulup bırakmıstır kendını annesıgünaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba
evet ya nerden hissediyorsunuz
ben iki büklüm olduğumda sol tarafımda göğüs kafesimin hmn altında hissediyorum bişi ama
sadece bi pozizyondayken ve deli gibi
vlla ölüyorum bende çikolatalı tatlılar için
gönder gönder..
Babası gıbı erken dogmasın yeter banacok sımarık olacak bu velet sımdıden bellı yemek yedım geldım vurup duruyo ıcerden arada sert oluo bırden dıkkkatım dagılıo elı kolu ayrı oynuo bu sıpanın
Canım cok gecmıs olsun sukur kı atlatmıssın senın enerjın dusuk olunca o da uzulup bırakmıstır kendını annesıannesı bol moral lazım bıze hıssedıyorlar her seyı
Canım evde yatarken cokkk nadır hıssedıyorum ben ama ıs yerınde saldalye tepesınde ıkı buklum ooturdugum ıcın daralıo ıcerde ve tum gun tekmelıo eve gıdıp yaattımm mı arada kaymasını hıssedıom
saol cnm ya sımdıde tekmeliyor
hayırlıolsun cnm...oyy yenı yıl hedıyenız ne acaba cok meraklandımgunaydin canimm esimin kardesi evlendi de onun dugune gelmistik 1 haftadir nihayet donuyoruziskence gibiydi resmennnn cinsiyet konusuna gelince yilbasina girmeden ogrenicez insallahhhh 22.haftada olacagim herhalde kesin ogrenirim,yilbasi hediyem olcak bebisimin cinsiyetii
çok gecmıs olsun cnm oglusun korkutmus senıgünaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba
Yemek yemek guzel de arkasından gelen sısgınlık ve mıde agrısı kotu oluyoen ıyısı ogleden sonraları maden suyuna devam etmek cokk rahatlatıyo. Mıdemı
bende sadece benmi böyleyim diyordum gözüm dönüyo resmen özellikle çikolatayyaaaa onu yerken pembe bulutların üzerindeyim sanki
Kızlar bebişimin odasına tablo ve sticker istiyorum ben
Şimdi bir indirim sitesinde gördüm çok beğendim tabloyu ama dedim acaba doğunca kendi resminimi yaptırsam
Şimdi bide aaa bebiş bu mu diye sorup duracaklar, hepsi birbirine benziyor ilk doğunca çinliler gibi
Bide daha öncesinde nazar boncuklu almıştım karyolasının üstüne koyacağım diye o geldi bu alacağım extre olacak
alacağım bu Eki Görüntüle 575061 19,90 tl fiyatı
Daha öncesinde aldığım Eki Görüntüle 575062
Sizce alayım mı? Yoksa dediğim gibi kendi fotosunada yapıyorlar artık tablo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?