2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?

batmalar ara sıra bendede oluyo canım gaz da olabilir bebek büyüdüğü içinde olabilir die düşünüyorum

ayyy yuh sen nerde oturuon cnm o ne biçim bir fiyat öle sanki epilasyon yapıo

öle bişey yapmıolar canım senin gidip kayıt yaptırman gerekio sağlık ocağına

sen maşallah bayaa erken hissettn ama canım nerdeyse 2 haftadır rahat hissediosun ki bu da bayaa erken bişi demek:)

canım benim de önceden tecrübem yok ama ben 16. haftadan itibaren hissettim..önceleri hafifti şimdi daha belirgin...dr.lar gaz falan diyo ama insan anlıyo gaz olmadığını..gaz olsa eninde sonunda çıkar dışarı dimi
benimde eskiden beri göbek bölgem çok yağlıdır ama erken hissettim..

günaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba

off yaa bi ben hissedemedimm kuzucugumu......

bende hala hıssedemedim

baktım da ikiniz de 17. haftadasınız. bakın doktorlar hep 20. haftaya kadar hissetmemek normaldir demişler. erken hissetmek karın bölgesindeki yağ, rahmin geride olup olmaması (bunun ne olduğunu tam ben de anlayamadım ama normal birşeymiş), bebeğin pozisyonu gibi durumlara bağlıymış. hem ne kadar kuvveti var ki miniklerin :)

daha önce seyirme olarak hissettiğim pıt pıtlar biraz daha kuvvetli ve düzensiz olmaya başlamıştı. örneğin kapı tıklar gibi veya kelebek kanadı gibi değil de, farklı sürelerde 3 veya 4 kez dürtülmek gibi. bu durumda damar atması veya bağırsak hareketi olmadığından emin oluyorsun. sonra bunlar kesildi... geçen hafta 3-4 gün boyunca bildiğin minik bir ayak tekmeyi attı durdu, aynı noktayı sanki üstünden yorganını atmaya çalışan yaramaz çocuk gibi tepeledi :) ilk kez 13. haftada tek bir tekme hissetmiştim ve şaşırtıcıydı emin olamamıştım ama geçen hafta anladım ki o da tekmeymiş. bugünlerde daha az hissediyorum ama kesinlikle seyirme değil, eliyle koluyla çarpar gibi. farklı olduğundan mutlaka ilk seferinde anlaşılıyor

Tuhhhhh Istanbul da yAkin degilki, hakikaten biter biz gelene kadar, afiyet olsun canim sana bebisine yarasin.

evet ya nerden hissediyorsunuz
ben iki büklüm olduğumda sol tarafımda göğüs kafesimin hmn altında hissediyorum bişi ama
sadece bi pozizyondayken ve deli gibi

Nerde oturuyorsun biz gelelim tuketmeye :) Yazik israf gunahtir :)

vlla ölüyorum bende çikolatalı tatlılar için
gönder gönder..

senınle aynı seylerı yasıyoruz cnm benım paşamda 12, haftamda sol tarfıma ittiriyordu dr.a gıttıgımde sol tarafta ayakları var ve hareket ettrmeyı oğrenmış o senın canını acıtıyor dedı :) 14, haftada gezıyordu genelde üstlerde ama tamamen sol tarfıma otrdu resmen sagıma pek gecmıyor . sımdıde vuruyor ılk tememızı dun gece attı ve bbasının suratına attı kurban olayım ohh iyi yaptı :) ben uzanır uzanmaz baslıyor zaten yuzmeye :) otrrkende kaburga mın altına gırmek ıstıyor :)

kızlar ben iki büklüm oturursam sanki ittiriyo bebeğim.dün akşam çok kıpırdaktı. bu arada kuzenim ikinci bebeğine hamileymiş.çok şaşırdık çünkü. ilki daha çok küçük.13 aylık daha geçen ay 1. doğum gününü kutladılar.kızcağız neye uğradığını şaşıracak.

aahhh aahhhh...hep o kacanın yüzünden dimi??????üzdü seni tabi......
Allaha şükür iyisin dimi şimdi?
ama bence aklın kalmasın bi dr.a görün derim ben..
umarım kocan da anlamıştır işin ehemmiyetini

Canım çok geçmiş olsun benımde çarpıntım olmuştu kalp krızi geçiriyorum sanmıştım nefes almakta o kadar zorlanmıştım ki anlatamam acilde almıştık soluğu Rabbim yavrunu bağışlamış sana

Babası gıbı erken dogmasın yeter bana cok sımarık olacak bu velet sımdıden bellı yemek yedım geldım vurup duruyo ıcerden arada sert oluo bırden dıkkkatım dagılıo elı kolu ayrı oynuo bu sıpanın
Canım cok gecmıs olsun sukur kı atlatmıssın senın enerjın dusuk olunca o da uzulup bırakmıstır kendını annesı annesı bol moral lazım bıze hıssedıyorlar her seyı

Canım evde yatarken cokkk nadır hıssedıyorum ben ama ıs yerınde saldalye tepesınde ıkı buklum ooturdugum ıcın daralıo ıcerde ve tum gun tekmelıo eve gıdıp yaattımm mı arada kaymasını hıssedıom

saol cnm ya sımdıde tekmeliyor

Yemek yemek guzel de arkasından gelen sısgınlık ve mıde agrısı kotu oluyo en ıyısı ogleden sonraları maden suyuna devam etmek cokk rahatlatıyo. Mıdemı

hayırlıolsun cnm...oyy yenı yıl hedıyenız ne acaba cok meraklandım

çok gecmıs olsun cnm oglusun korkutmus senı

Yemek yemek guzel de arkasından gelen sısgınlık ve mıde agrısı kotu oluyo en ıyısı ogleden sonraları maden suyuna devam etmek cokk rahatlatıyo. Mıdemı

Afiyet olsun canım, ben de yemeğin üzerine 4-5 dilim limon yiyorum, o da iyi geliyor.

Artık geçmişi okuyarak vakit harcamamaya karar verdim. Meraklı melahat ben geçmişe bakmadan duramıyorum ama bu sefer de muhabbetleri kaçırıyorum:) Neyse artık faal olarak burdayım :)
Benim bebiş daha hiç hareket etmedi. Öğleden önce bir toplantım vardı, toplantıda Ruslar da var. Bebişim o an hareket edecek de ben de onlardan birine bakacağım diye ödüm patladı, gözlerimi kaçırıp durdum hep :) Hani şöle fıstık gibi olanlardan olsa bi kaç tane gözümü ayırmicam da kadınlarda iş yoktu, adamlar da ya yaşlı ya kel ya da göbekliydi :)

bende sadece benmi böyleyim diyordum gözüm dönüyo resmen özellikle çikolatayyaaaa onu yerken pembe bulutların üzerindeyim sanki

ben tatlı yiyiyorum ama çikolata yiyemiyorum..eşim sadece bağdat caddesinde bir dükkanda satılan çok nefis belçika çikolataları almış ama ağzıma attığım gibi çikolata acı bir tat veriyor bana..bitter de aynı sütlü de.. yüzden çikolata yemiyorum..senin cinsiyet belli mi?

GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) MİKRODALGA FIRIN KULLANMAK ZARARLI MI?
Hamilelik sırasında mikrodalga fırın kullanmak, yakınında bulunmak veya mikrodalga fırında pişirilen yiyecekleri yemek sakıncalı değildir. Bu fırınları kullanan hamilelerde gelişen herhangi bir yan etki gösterilmemiştir.

Mikrodalga fırınlar non-iyonize mikrodalga radyasyon aracılığıyla yiyecekleri ısıtırlar. Bu mikrodalga radyasyon yiyecek ve içecekler içerisinde absorbe olarak ısı enerjsine dönüşür bu nedenle besin için radyasyon oluşması gibi bir durum sözkonusu değildir. Ayrıca mikrodalga fırınlarda non-iyonize rasyasyon bulunduğundan röntgen ışınlarındaki iyonize radyasyon gibi kanser etkisi v.b zararlı etkileri yoktur. Zaten günümüzde üretilen mikrodalga fırınlar çok az radyasyon enerjisi üretirler

Kızlar bebişimin odasına tablo ve sticker istiyorum ben
Şimdi bir indirim sitesinde gördüm çok beğendim tabloyu ama dedim acaba doğunca kendi resminimi yaptırsam
Şimdi bide aaa bebiş bu mu diye sorup duracaklar, hepsi birbirine benziyor ilk doğunca çinliler gibi
Bide daha öncesinde nazar boncuklu almıştım karyolasının üstüne koyacağım diye o geldi bu alacağım extre olacak

alacağım bu 19,90 tl fiyatı

Daha öncesinde aldığım

Sizce alayım mı? Yoksa dediğim gibi kendi fotosunada yapıyorlar artık tablo :44:

Kendi fotoğrafı daha anlamlı olur bence, azıcık daha sabret annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…