2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
az önce sağlık ocağını aradım. dedim ben hamileyim ne zaman gelmem lazım size tetanos aşısı için. hemşireye aktardılar daha önce tahlil için gitmiş olmama rağmen gebelik takibi açılmamış sanırım ki hemşire bana tahlillerinizi alın gelin kayıt açalım dedi. ordan takip edip aşı için 24. haftada 1 doz, 28. haftada bir doz yapılır dedi. 20-24 değil mi dedim. doğuma 15 gün kalana kadar yapılıyor burdan sistemden bakarız emin değilim dedi ben özel hastaneye gidiyorum dr um da biz bütün bilgileri gönderiyoruz sağlık ocağına vs demişti. bişey anlamadım ben bu işten. siz işlemlerinizi nasıl yaptırıyosunuz sağlık ocağında?

kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?
Ga sancısıdır canım fena oluyo
Aksıyonu bol ınsan
ben de üst kattakiyle kavga edecem yakında..kadın teizlik hastası mı ne hergün birşeyler silkeliyor..evimi havalandıramıyorum ya...az kaldı ben de onu silkeleyecem...
Ben ust kattakını dırek oldurmeyı dusunuyorum sesı hıc kesılmez bırde alıskanlık halıne getırdı sofra bezı cırpıo mutfak camımın onu sureklı yemek artıgı bır daha goreyım alacam onları kapısına koyacam 2 gun once de kocası gecenın 12sınde takır tukkur bırseyler yapıo esıme dedım ya sen gıt ya ben cıkarım gıttı kıdı o da kusua bakmmayın cocuk var dıyo bır de esım de demıs cocuk bu saatte tamır mı yapıyo duvara

Herseyımız bır olay oluuyor artık gece elektrıkler gıtmıs nasıl korktum esımde uyumadı elektrıkler gelene kadar beklemıs lambayı yakıp oyle yattı

doğuma yakın bırakırız dedi doktrum bana..ama coraspini 34.haftada bırakacaz dedi...

cnm sen kayıt yaptıracaksın tüm tahlillerini al git
aşıda 20-24. Haftalar arası yapıyolar ilk dozu

yaa uf bide ben böyle değildim çook sinirlerim bozuluyo
garibim int araştırıyodu akşam halüsünasyon korku unutkanlık hepsi normalmiş

Son düzenleme:

Bende dün ağlarken kocam diyor kii pek bi ağlak oldun sen yaa
Korkarımm oğlum pek bi duygusal olacakk
Az delikanlı anası olll ağlama zırta pırta diyor
Ama hamilelik gerçekten farklıı yalnız kalma duygusu, benim artık cocuğum olacakk ya biz anlaşamazsak ayrılırsak duygusu, ot muydu, sapmıydıı tedirginliklerii hunii geçirip dolaşmaya az kaldı ciddenn
Karısını 1 kere Adamı 1 kere gördüm 2 buçuk senede oda yine kuzenimin olduğu zamandaa
Kii ne cocuklu arkadaşlarımız gelirr kakari kikiriki geçer, bunları mimledi dangalakk
İlk evlendiğim sene evimde bereket huzur olsun diye mevlüt yapmıştım
Teyzemler annemler kuzen yine bir gün öncesinde geldiler yardıma
Ozamanda velet 3 aylık filan sabahın 10u kadın zıpladı busefer
Günaydın filan yok bidee (buarada elektrik süpürgesi filan açtık, banyoyu biri temizliyor,yatak odasında biri)
hayırdır inşaat mı var dedii hatun kişi bende saf salak yooo temizlik yapıyoruz dedimm
Dünden beride bebek ağlıyor dedi ben salağın önde bayrak tutanı heee kuzenimin oğlu huysuzlandı biraz dedimm
Hmmm bende sizin cocuğunuz sanmıştım korktuım dediii ben anca ayıklandımm Hayırdır dedimm cocuk benimde olabilir ağlıyor diye sokağamı atayım dedim, ayyy yok hiç uyuyamadıktaa, cok sess oluyordaa bende aynennn hadii canım hadii başkaa kapıya dedim caaaatt diye kapadım kapıyı Bide benden küçük pis mikroppp yolacaktım saçını başını bilmiş karı Ayy bak yine sinirlendimm hatırlayınca
Dua ediyorumm oğlum kafalarına kafalarına sıçrasın diye

Off beterin beteri var haline şükret dostum diyorum şimdi kendi kendimee :26:
Depoya paldır küldür atıyorlardır mallarıı
Helee ulaaa Receeeppp tuttt tuttt atıyorumm gelseneeeee olummm diye bağrışmaları coktur
Allah yardımcısınız olsun

Oyy kuzum senin ki resmen korku filmi gibi olmuşş :26:
Ben coktan polisi aramışş yandım bittim kül oldum , evi çaldılar beni bağladılar diyee senaryolara geçmiştim
Sen iyi bir aşağıya bir yukarıya yapmışın

çok acil tarif istiyorum kızlar ğöğüslerim şişti resmen pratik ye bıre bır tutturabileceğim bı tarif olsun yoksa beceremıyom kuru oluyor

evet başlıyorum.
4 yumurta ile 1.5 bardak şekeri iyice çırp
1 bardak sıvı yağ
1 paket kakao
1 bardak süt kat yine karıştır
bu malzemeden 1 bardak ayır kenara koy.
kalan malzemeye 3 bardak un,vanilya ve k.tozu ekle çırp..
arzuna göre ceviz,fındık ne varsa rondodan geçir..
cevizi direkt katma biraz unla ki çökmesin dibe..
tepsini yağla.175 derecede pişir.
sıcakken ayırdığın malzemeyi üzerine gezdir..
bu arada geniş bir tepsi kullan..ben borcamda yapacağım bir dahaki sefere..kek tepsimde çok kabardı çünkü..
soğuyunca afiyetle ye

ben de üst kattakiyle kavga edecem yakında..kadın temizlik hastası mı ne hergün birşeyler silkeliyor..evimi havalandıramıyorum ya...az kaldı ben de onu silkeleyecem...

ben de yazın çıktım kapısına..sofra bezi,halı,kilim ne varsa silkiyor..benim burası mutfağım arka tarafa da çamaşır asıyorum inin aşağıda silkelenin dedim..tamam falan dedi kıroama devam etti..geçen eşimin keltoş kafasına sofra bezi silkmiş..hafta sonu k.validem geldi..tam silkeliyordu ona söyledim..sıçtı sıvadı kadını çok hoşuma gitti

Kızlar ben dotorumun verdiği kağıdı bulamıyorum. 3 lü test ne zman yaptırılıyordu bilen var mı? ikili test düşük değer çıktı çok şükür 3 lü testi yaptırmasak olurmu ki birde basım çok ağrıyor bu aralar parol içtim ama içerken bile korktum epey kullanan var mı parol?

Sıpam resmen tır gucuyle donus yaptı ıcımde dondum kaldım cok tuhaf bırseydı yaa ılk defa hıssettım karsımda da hatun kısılık vardı tekme degıldı resmen anasına surte surte dondu ayy ben kucuk buzagımı cok sevıyorummmm ona sahıp olduktan sonra babasını daha bır cok sevmeye basladımmmmmmmm

bizim de alt kat komşumuz
zengin züppe üni öğrencisi, son model BMW si var
eve sürekli arkadaşlarını getiriyor
ilk başlarda idare edelim dedik ama sonra idare edilebilcek dereceyi aştı
kız arkadaşlarıyla girdiği münasebetlere kadar duyduk

eşim birkaç kez gündüz gördüğünde uyardı ama yok ukala ukala cevaplar verdi durdu
sonra bi gün yine evde kalabalık gruplar her odadan ayrı sesler geliyor
o kadar iğrenç ki dayanılacak gibi değil

aradık polisi alt katımızda fuhuş yapılıyor dedik
2-3 dakika sonra polisler geldi, evde galiba 18 yaş altı birileri vardı çünkü karakola götürdüler
evden leş gibi kokular geliyordu

birkaç gün sonra eşimle arabaya biniyorduk çocuk yaya geliyordu
eşim dedi biz şikayet ettik seni, başkalarına kinlenmeyesin diye diyorum, birdaha da ayağını denk al dedi
Abi valla biz bişey yapmıyorduk kız arkadaşım o gece nezarette kaldı babam elimden arabamı aldı dedi, eşimde senin derdini dinleyemeceğim bizim şimdi gitmemiz gerekiyor dedi çekti arabanın kapısını vınladık gittik

dedim kim bilir bize neler saydırmıştır ama iyi oldu artık ses seda yok
hatta birkaç aydır eve bile gelmiyor

off yaa bi ben hissedemedimm kuzucugumu......

off yaa bi ben hissedemedimm kuzucugumu......

merak etme canım bende hala kelebek konuyormuş gibi gıdıklanmalar hissediyorum
doktorum da çok normal olduğunu anca 20. haftada doğru düzgün hissedebileceğimizi söyledi
bazıları çok çabuk hissediyor kimisi de anca 24. haftada bakınız; teyzem

bozma sakın moralini

ben ilk 3 ay yiyemedim pek şimdi her an yiyebilirim çok kötü tatlı krizlerim oluyor önceden severdim ama bu kadar değildi yani benim gbi olan vrmı kız bebeklerdemi oluyo acaba bu daha çok

benimde kızım olacak ve baştan belli tatlıyı çok yiyiyorum hele ilk başlarda nutella elimden düşmüyordu :) ama ben zaten tatlı severdim belki ondandır. Normalde ye tatlıyı çıkar hakkıyı ama bende tersi :)

inş. en kısa zamanda biz de hissederizzz

ben ne tatlı yiye biliyom be ekşi bılemıyom kı sımdı ne çıkacak maşallah fıngırdeğimde bı kızım dıyor bı erkeğim benim işim doğuma kaldı

Valla tebrik ediyorum kocanıı
Hem şikayet edip hemde şikayet ettiğini söylemesii
Ben bazen mahallede olay olsa eşim polisi arayacak olsa ayy dur şimdi numaran çıkar, şahit yazarlarr
Kavga edenler kinlerin bize saldırır filan diyede engel oluyorum :44:
Duyarsız vatandaş profilide benim işte

aklında bulunsun, polis kimin şikayet ettiğini dahi söylemiyor
o kadar o gece ısrar ettiler, kim şikayet etti söyleyin diye polis eden etti çok da iyi etti dedi

benim kocanın boyu 1,75 falan ama görsen mahallenin yiğidi delikanslısı
bi gün bu yüzden Allah korusun dayak yiyecek diye çok korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…