- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.321
Kızlar bebişimin odasına tablo ve sticker istiyorum ben
Şimdi bir indirim sitesinde gördüm çok beğendim tabloyu ama dedim acaba doğunca kendi resminimi yaptırsam
Şimdi bide aaa bebiş bu mu diye sorup duracaklar, hepsi birbirine benziyor ilk doğunca çinliler gibi
Bide daha öncesinde nazar boncuklu almıştım karyolasının üstüne koyacağım diye o geldi bu alacağım extre olacak
alacağım bu Eki Görüntüle 575061 19,90 tl fiyatı
Daha öncesinde aldığım Eki Görüntüle 575062
Sizce alayım mı? Yoksa dediğim gibi kendi fotosunada yapıyorlar artık tablo :44:
Kendi fotoğrafı daha anlamlı olur bence, azıcık daha sabret annesi :)
bence alma cnm dediğin gibi yaptırırsın sonra nazar boncuğu da çok güzel zaten
şimdilik o tyeter
günaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba
aahhh aahhhh...hep o kacanın yüzünden dimi??????üzdü seni tabi......
Allaha şükür iyisin dimi şimdi?
ama bence aklın kalmasın bi dr.a görün derim ben..
umarım kocan da anlamıştır işin ehemmiyetini
Afiyet olsun canım, ben de yemeğin üzerine 4-5 dilim limon yiyorum, o da iyi geliyor.
Artık geçmişi okuyarak vakit harcamamaya karar verdim. Meraklı melahat ben geçmişe bakmadan duramıyorum ama bu sefer de muhabbetleri kaçırıyorum:) Neyse artık faal olarak burdayım :)
Benim bebiş daha hiç hareket etmedi. Öğleden önce bir toplantım vardı, toplantıda Ruslar da var. Bebişim o an hareket edecek de ben de onlardan birine bakacağım diye ödüm patladı, gözlerimi kaçırıp durdum hep :) Hani şöle fıstık gibi olanlardan olsa bi kaç tane gözümü ayırmicam da kadınlarda iş yoktu, adamlar da ya yaşlı ya kel ya da göbekliydi :)
Kızlar bebişimin odasına tablo ve sticker istiyorum ben
Şimdi bir indirim sitesinde gördüm çok beğendim tabloyu ama dedim acaba doğunca kendi resminimi yaptırsam
Şimdi bide aaa bebiş bu mu diye sorup duracaklar, hepsi birbirine benziyor ilk doğunca çinliler gibi
Bide daha öncesinde nazar boncuklu almıştım karyolasının üstüne koyacağım diye o geldi bu alacağım extre olacak
alacağım bu Eki Görüntüle 575061 19,90 tl fiyatı
Daha öncesinde aldığım Eki Görüntüle 575062
Sizce alayım mı? Yoksa dediğim gibi kendi fotosunada yapıyorlar artık tablo :44:
Çook çookk geçmiş olsun canımm
Allah korusunn sen hiç kötü şeyler aklına getirmee
Ve bundan sonrada üzme artık bebişini annesii
Artık o kocaman olduu ve annesini hissediyorr
Sen üzülürsen oda üzülürr
Herşeyi akışına bırak ve inşAllahta herşey düzelirr bebeişinn mutlu mutlu büyür karıncığında
Benimde sol gözüm atıp duruyorr şimdi,koca karı kehanetleri geliyor aklıma hep :44::44:
Sol göz atınca kötü bişey olur derler :18::18:
Rabbim kazalardan belalardan yavrularımızı ve bizleri korusun inşAllah diyip dua ediyorum
elımde degıl kı cnm ya o adam yanımda oldugu surece bız daha cok uzulucez gıbı gelıyor bana galıba bugun herseyımı toplayıp gıdıcem babamın evınehiç degılse huzurlu bı hamılelık gecıreyım ya karnımdakının ne gunahı var
Günaydııınnn minnakk kuzularımınnnkocamann annelerii
Haftayı ortaladık nihayetinde ve bu ahenkli günde bütün güzellikleer sizleri bulsunn
12.12.12
Dün eşime diyorum ki keşke usgye 12.12.12de gitseydik, millet düğün tarihlerini böyle yapıyor bizde usg tarihimizi böyle özel tarihe denk getirseydik diye
Dün yattık ben sağıma yatıp dualarımı okurken eşimde arkadan sarıldııı sonra duam bitti, dedim bu bebek cok tembel hiç tekmelemiyor beni diyee, doktor demedimi 20. haftaya kadar hissettiklerin bağırsak hareketleri tekme hissetmezsin diye, bende olsun canım 2 çaksın arada dedim :44: Rahat bırak oğlumu isterse tekmeler istemezse yan gelir yatarr, hem anaya vurulur muu o minik ayakları kıyarmı hiç dedi dee ayyy nasıl 2 dakikada ağlattı benii şapşaall
İşe geldim hemen sezen aksu patlatıp kınalı kuzuyu dinliyorum
Elimde süt ooohhh efkarlıyımmmm ullleeeennn
Bitanee dünürüümmm
Sen biiziim oğlanı görmedin anlaşılaanNeyse verdim gitti :13:
Tabii öyle canımm
Ama birazda dikkatli olmak gerekir diye düşündüm
Bazen göbekten cepli sweatlerime cep telefonumu koyduğumu farkettim
Uyurken cebi yastık altıı
Şarjdayken konuştuğumu
Laptobu kucağımda kullandığıımı
ama
Mikrodalgaya gelince kullanmadığımıı
Mikrodalgaya bağışıklığım yok benim
Fanuslara geleyim emii
Allah korusunn
Bende bikaç şey buldumdaa amaaan dedimm bu zamana kadar aldıklarım bağışıklık yapmıştır bende
Ama dikkatli olmaya başladım şimdi teli diğer odaya bırakıyorum mesela :44:
Bende hissetmiyorum kızlaarr
Daha doğrusu nedir bilmediğimden ayırtta edemiyorum ama bir iki kıpraşma var yok değil :26:
Dernek kuracağım zatenn 'bebeğin okkalı tekmesini hissedemeyen domdom anneler kulubu' diye
onun yuzuden tabı cnm şükürki iyiyiz sımdı sadece wc ye gıtmek ıstemıyorm ya duserse dıye korkuyorm suan da vuruyor tekmelıyor :) ama kocama kalırsa benım sucum o ne yapmışkı o mu bana üşü demış boyle bı adamla evlıyım ve boyle bı adama erkek evlat verıcem
kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?
Ne yaşadığını ne hissettiğini elbet bilemem
Ama bence ne kendini nede bebeğini babasından uzaklastırma canım
Baba çünkü geç idrak eder babalığı, o duyguları
Sen diceksin ki bak babası oğlumuza bunu yaptım bak babası tekmeliyor koy elini diyee
Kendi aranızdaki problemler umarım aşılabilecek şeylerdir
Zira Rabbimin vermiş olduğu bu mucizeyi Allah analı babalı büyütmek nasip etsinn...
Hepimiz zaman zaman eşlerimize kızıyoruz ama bavulu toplayıp gitmeyi düşünmee
Onu buna alıştırma, rahatlık verme
Yetişkin insanlarız, otur konuş, konuşamazsan trip at
Ailenede belli edip üzme bence, istersen bikaç gün kafanı dinle ama hamileliğini orada geçirmeyi düşünmemelisin bence
Bizim Damadın yani (Chucky) Resmini Yorumu yazdıktan sonra gördüm.. Benzetmen müthiş Hiç abartmıyorum 1 saat boyunca aklıma geldikçe güldümhatta eşim kapıyı çaldı gülerek açtım kapıyı.. hayırdır ;Sen kapıyı pek gulerek acmazssın dedı D onada gösterdim resimnleri tebessüm etti... Hani bir laf vardırya anasına bakta kızını al diye ...Ben anasına bakıpta oğluna kızımı verenlerdenim
bende hissedemiyorum kızlar oğluşumun tekmelerini , ne zaman hissedicez en çok merak ettiklerimden biride tekmükkk
bide benim göbişim zaten vardı acep ondanmıdır hissetmemem,hissedenler zayıf olan arkadaşlarmı yoksa önceden göbüşlü olanlarda hissediyormu?????
cnm yagıdıncede zaten umrunda olmuyor cnm nunda ısıne gelıyor onun yanında cok mutsuz vede huzursuzum dun gece bırden bıre oyle bır bgrdı korkuttukı benızaten sıcradı oğlum onun yuzunden aglayarak salonda uyudum
basıma onlar geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?