2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bence alma cnm dediğin gibi yaptırırsın sonra nazar boncuğu da çok güzel zaten
şimdilik o tyeter

Kendi fotoğrafı daha anlamlı olur bence, azıcık daha sabret annesi :)

Arkadaşımda öyle diyorr
Başkasının bebesinin fotosunu ne asacaksın kendi bebeen varken dedii
Mantıklı geldii
Nazar boncuğunu koyarım karyola üstünee, zaten mobilyasınıda beyaz düşünüyorum nazar boncuğu daha uygun olacak
Teşekkürler

Bunuda yatak odama alayım dedimm :26: ama cok eğlencelik duruyor uygun olur mu karar veremedim :44:

Çook çookk geçmiş olsun canımm
Allah korusunn sen hiç kötü şeyler aklına getirmee
Ve bundan sonrada üzme artık bebişini annesii
Artık o kocaman olduu ve annesini hissediyorr
Sen üzülürsen oda üzülürr
Herşeyi akışına bırak ve inşAllahta herşey düzelirr bebeişinn mutlu mutlu büyür karıncığında
Benimde sol gözüm atıp duruyorr şimdi, koca karı kehanetleri geliyor aklıma hep :44::44:
Sol göz atınca kötü bişey olur derler :18::18:
Rabbim kazalardan belalardan yavrularımızı ve bizleri korusun inşAllah diyip dua ediyorum

onun yuzuden tabı cnm şükürki iyiyiz sımdı sadece wc ye gıtmek ıstemıyorm ya duserse dıye korkuyorm suan da vuruyor tekmelıyor :) ama kocama kalırsa benım sucum o ne yapmışkı o mu bana üşü demış boyle bı adamla evlıyım ve boyle bı adama erkek evlat verıcem

Sabah kahvaltıda domates salata tüketmelimiyiz acaba mevsimi değil ama iyi gidiyor. Ben yumurta kepek ekmeği bir dilim,bal ,iki ceviz ,peynir ,3 zeytin ,bir yaprak marul ve ıhlamur olarak hazırlıyorum kahvaltımı. Ekmeğime kaymakda sürsem çok mu kalorili olur acaba siz neler yiyorsunuz kahvaltıda

Ben gun ıcınde cesıt cesıt ınsan goruyorum oglum sureklı tekmelıo ben ne yapayım
Kendı yavrunun resmı daha hos olur annesı kendı odanız ıcın baktıgında cok sekermıs

Snowcum sen beni ilk sayfadaki listeye eklicektin canım bilgilerimi verdim ama sanırım okumadın bak son kez söylüyorum daha da sölemem aaaa :) canım 28 yaşındayım ilk bebeğim sat 21.08.2012 tahmini doğum tarihi de 28.05.2013 cinsiyet belli değil cnm :)

Ben gun ıcınde cesıt cesıt ınsan goruyorum oglum sureklı tekmelıo ben ne yapayım

Kendı yavrunun resmı daha hos olur annesı kendı odanız ıcın baktıgında cok sekermıs

Teşekkür ederim teyzesii bizde öyle yapacağız

Denizci nevresim takımı isteyenler butik bebede 26 tl bakın

elımde degıl kı cnm ya o adam yanımda oldugu surece bız daha cok uzulucez gıbı gelıyor bana galıba bugun herseyımı toplayıp gıdıcem babamın evıne hiç degılse huzurlu bı hamılelık gecıreyım ya karnımdakının ne gunahı var

Ne yaşadığını ne hissettiğini elbet bilemem
Ama bence ne kendini nede bebeğini babasından uzaklastırma canım
Baba çünkü geç idrak eder babalığı, o duyguları
Sen diceksin ki bak babası oğlumuza bunu yaptım bak babası tekmeliyor koy elini diyee
Kendi aranızdaki problemler umarım aşılabilecek şeylerdir
Zira Rabbimin vermiş olduğu bu mucizeyi Allah analı babalı büyütmek nasip etsinn...
Hepimiz zaman zaman eşlerimize kızıyoruz ama bavulu toplayıp gitmeyi düşünmee
Onu buna alıştırma, rahatlık verme
Yetişkin insanlarız, otur konuş, konuşamazsan trip at
Ailenede belli edip üzme bence, istersen bikaç gün kafanı dinle ama hamileliğini orada geçirmeyi düşünmemelisin bence

Bizim Damadın yani (Chucky) Resmini Yorumu yazdıktan sonra gördüm.. Benzetmen müthiş Hiç abartmıyorum 1 saat boyunca aklıma geldikçe güldüm hatta eşim kapıyı çaldı gülerek açtım kapıyı.. hayırdır ;Sen kapıyı pek gulerek acmazssın dedı D onada gösterdim resimnleri tebessüm etti... Hani bir laf vardırya anasına bakta kızını al diye ...Ben anasına bakıpta oğluna kızımı verenlerdenim

Bende hissetmiyorum kızlaarr
Daha doğrusu nedir bilmediğimden ayırtta edemiyorum ama bir iki kıpraşma var yok değil :26:
Dernek kuracağım zatenn 'bebeğin okkalı tekmesini hissedemeyen domdom anneler kulubu' diye

bende hissedemiyorum kızlar oğluşumun tekmelerini , ne zaman hissedicez en çok merak ettiklerimden biride tekmükkk
bide benim göbişim zaten vardı acep ondanmıdır hissetmemem,hissedenler zayıf olan arkadaşlarmı yoksa önceden göbüşlü olanlarda hissediyormu?????

erkeklerin geneli böyle herhalde , üzerler üzerler sonra ben birşey yapmadın sen kendi kendine bebeğe zarar veriyorsun diye suçu sana atarlar. onlar bizim ne hissettiklerimizi anlayamıyorlar ki bende üzüldüğüm zaman çok korkuyorum bebişime birşey olacak diye. hatta daha hareketlerini hissetmediğim içinde içimi rahatlatmam çok zor oluyor.

kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?

Evet canım.. bendede dun gece ve sabaha kadar süren kasılma ve batma oluştu...Gece sağımda sabah ise solumda devam etti..

neyseki geçti şimdilik birşeyim yok...önemli birsey degıldır umarım ...

gıdıncede zaten umrunda olmuyor cnm nunda ısıne gelıyor onun yanında cok mutsuz vede huzursuzum dun gece bırden bıre oyle bır bgrdı korkuttukı benı zaten sıcradı oğlum onun yuzunden aglayarak salonda uyudum
basıma onlar geldı

Anneeem anneeemm yirimm ben onun kutuşunuu
Oğlum sizindirr alın tepe tepe kullanın, iç güveyside veririm, bilezik neyimde istemem (alıcısı çıkmış bizim chucknin kaçırmayan fırsatcı ana modeli benimkidee)
Ama az dur kayınannesii 28 Aralıkta vesikalık fotosunu alacağız kısmetsee ozaman oğlan gör sen
Renkli usgye gireceğimm

Büyük ihtimal canım :44:
Çünkü benimde hep göbişim vardıııı hemde ayva mayva göbeği değil bildiğin karpuuzz gibi göbeğim vardıı
Cocuk yağları deşipp hissettiremiyor galiba :44:

nasılsınız cici anne adayları görmeyeli.. çok zaman oldu giremiyorum hiç buraya.. öslemişim sizi:)) artık hepinizin bebişlerinin cinsiyetleri bellidir değil mi? bizim kızımız olacak inşallah adını da düşündük hemencik:) İPEK olsun istiyoruz sizlerde yazar mısınız?

selamlar anne adayları

forumda herkes birkaç hafta ara ile aynı şeyleri yaşıyor ya okuması pek zevkli oluyor. herkes aç, herkes obur ama herkes kilodan da korkuyor bir yandan

herkes ikili testini bitirmiş üçlüye geçmiş ya da afp ye geçmiş, sorular, kafa karışıklıkları :18:

ben de takvime göre 17+3 te gideceğim üçlü teste ama 18. haftada sonra yapılmıyormuş sanırım yani 18.hafta 17+6 son gün oluyor değil mi? acaba geç kalır mıyım? birkaç gün fazla büyüdüyse kaçırır mıyım treni bilemedim? yaptırıp yaptırmamayı da bilemiyorum aslında, herkes bişi diyo, benim doktor yaptırmaktan yana.:18:

sonraaa ağdaya gitmek çok rahattı ama doktorum genital bölgeye ağda yapmıyoruz dedi ben de o pis şeye döndüm (jilet) ama kendimi çok kötü hissediyorum belki de belli bir dönem için demiştir böyle dimi? dur ben bi daha sorayım, defterime not alıyım. AĞDA.

sonra bir deeee cilt temizliği, neler kullanıyorsunuz? ben peeling ve temizlik ürünleri kullanıyorum ama sakıncası olur mu diye de birkaç gündür kafam karıştı? öperim siziiii

Son düzenleme:
cnm ya ölye üzüldüm ki yazdıklarını okuyunca. cicim gerekenleri söylemiş zaten. annenlere gidersen ipler iyice kopar olaylar büyür dönüşü de olmayabilir Allah korusun. bu sefer onlar da eşine cephe alırlar bir de arada kalırsın söylemesi kolay diceksin cnm ama işin bi de bu boyutu var. siz bir ailesiniz artık, muhabbet de kavga da evin içinde olmak zorunda. Allah yardımcın olsun tez zamanda aranız düzelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…