2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
uyurken sıkıntı yaşayan güzel anneler
dün akşam bacaklarımın arasına yastık alıp uyumayı denedim..bir rahat ettim ki sormayın..
şimdi şu hamile yastıklarını bir aaştıracağım..

Gece hicccc uyumadim neden icimde hic kipirti yok diye, hatta bugun aile hekimligini arayacagim KALP atislarini duyabilecegimiz alet ya da ultrason var mi diye, sanki birsey olmus gibi geliyor, en ufak bir pitirti bile yok, sizce bekleyeyim mi zaten bu cumartesi kontrolum var

uyurken sıkıntı yaşayan güzel anneler
dün akşam bacaklarımın arasına yastık alıp uyumayı denedim..bir rahat ettim ki sormayın..
şimdi şu hamile yastıklarını bir aaştıracağım..

canım ben de uyuyamıyorum,,ama yastığa gerek yok,şu benim kocam horlamayı ve sayıklamayı bir kesse uyuyacam ben uykusuzum ya,,işkence resmen

cumartesi zaten kontrolün varsa bekle canım, hepimiz o bişey oldu kesin kötü bişey var psikolojisine giriyoruz ama çok yersiz
içini ferah tut, bebeklerin uyku dönemleri oluyor uyuyordur belkide bebeğin

işten ayrıldığım sene eski üst kat komşusu yüzünden ev kazası geçirmiştim, eşim hala sadece ev kazası diye biliyor. sabahın köründe yukardan patırtı kütürtü ve yüksek seste müzik vardı. eşim işe gitmeden önce çıktı uyardı, meğer anne baba yokken parti yapıyormuş gençler ta o saatte. neyse biraz duruldu ortalık, eşim işe gitti. benim uyku da kaçtı tabi... başladım temizliğe, onlar da gürültüye :) resmen saygısızlık yaptıkları, sabahın körü üstelik. elimde metal sopalı yer sileceği vardı, sandalyeye çıkıp tavana vurdum.......... parmaklarım soğudu sanki, yere inerken baktım kıpkırmızı kan dökülmüş. ilk anda anlamıyor insan, acı filan yok :) sileceği duvara yaslayıp sonra da anlamaya çalışacağım aklımca. bir de baktım sol elim kan olmuş, işaret ve baş parmağımı kesmişim. metal sopanın uzayıp kısalan orta yerindeki metalleri ben tavana vururken ayrılmış meğer, orası da beter durumda. acıyı hala hissetmiyorum, koştum suyla biraz temizleyeyeyim ne var ne yok göreyim diye. orda ben de koptum çok acımıştı. üstüme birşeyler geçirip eczaneye gittim, hemen sardılar. dikişsiz tuttu çok şükür. ordan sağlık ocağına gönderdiler, cehennemin dibi bir yerdeymiş ne bileyim. yürü yürü derken peşime bir de adam takılmaz mı. canımın acısından zaten beynim zonklamış!!! sağlık ocağında tetanos aşısı olmuştum, o gün öğrendim hamilelikte çok önemli olduğunu bu aşının. 6 sene filan oldu mecbur tekrar olacağım aşıyı ama yaraların izi hala duruyor :) o sebeple derim ki bazıları gerçekten hakediyor ama siz fazla sinirlenmeyin... sonra ders almayan ben başka bir tepemin atmasıyla aynı işaret parmağımı bir daha kestim ve hastanelik oldum

geçen bana da öyle oldu canım git sağlık ocakalrında var kalp dinleme cihazı için rahatlar

cumartesi zaten kontrolün varsa bekle canım, hepimiz o bişey oldu kesin kötü bişey var psikolojisine giriyoruz ama çok yersiz
içini ferah tut, bebeklerin uyku dönemleri oluyor uyuyordur belkide bebeğin

Canim bende uyuyordur diyorum ama hic uyanik halini gormedim ki bir kere pit etse sevinecem valla, bakayim o zaman cumartesiye giderim belki, birde ikinci cocugum oldugu icin erken tekmeler diye dusunmustum.

off yaa bi ben hissedemedimm kuzucugumu......
Canım deme oyle ıllakı hıssedeceksın benı sıpa azman cıktı masallah 3gundur anneyı tekme manyagı yaptı
Bende hissetmiyorum kızlaarr
Daha doğrusu nedir bilmediğimden ayırtta edemiyorum ama bir iki kıpraşma var yok değil :26:
Dernek kuracağım zatenn 'bebeğin okkalı tekmesini hissedemeyen domdom anneler kulubu' diye
Canım kesın hıssedıyorsun da sen anlamıo olabılrmısın benımde sol bogrume bogrume vuruyo ondan net anlıyorum

geçen bana da öyle oldu canım git sağlık ocakalrında var kalp dinleme cihazı için rahatlar

Tesekkurler canim telefonlada bi sorayim var mi diye, insallah vardir, ayyyy ne bu cektigimiz yaaaa tekmeledi yok tekmelemedi, gobusum sisti sismedi :) Allah kolaylik versin valla hepimize...

Yok canim yaaaa sirt agrisindan baska bisey hissetmiyorum, gaz hareketleri bile yok o derece sakin icerisi :)

kızlar merhaba , nasılsınız güzel anneler ve küçük prens/ prensesleri:)

ya bende arada sağ ve sol yanımda bir şeyler hissediyorum ama bu bebişin hareketimi yoksa başka birşey mi anlamıyorum. eşim senin derin kalın sen çabuk hissedemezsin diye hevesimi kırıyor?

bebeğin hareketi tam olarak nasıl birşey? yaşayanlardan tecrübelerini bekliyorum.

Kosuyolu aile sagligi merkezini aradim maalesef KALP dinleme aletleri yokmus, aslinda varmista ellerindeki aletle sadece son haftalar bakabiliyorlarmis

Nerde oturuyorsun biz gelelim tuketmeye :) Yazik israf gunahtir :)

kırklareli canım siz gelene kadar ben hepsi ypmış olurum yetişin çabuk :) yok ya israf olmaz azcık esımle yollarım azcık kardesımle okula yollarım arkadaslarıyla yer azcık ben yerım azcık komsuya verırım :) yağcılık olsun doktoruma çıkartırım :) böylece biter

bende sadece benmi böyleyim diyordum gözüm dönüyo resmen özellikle çikolatayyaaaa onu yerken pembe bulutların üzerindeyim sanki

12.Haftada sag kısımlarda hafıf seyırme hıssettım 13 ve 14 de gobek cevremde balık kayması gıbı oldu ama bunlar 3-5 gunde bır oldu azıcık hıssettım kesıldı gecen hafta vurmaya basladı bu haftada hem hareket ettıgını hem de vurdugunu anlıyorum bellı bır yere vuruyor kayarken de ıcımde bıseyın gezındıgını hıssedıyorum yanı barız bellı nasıl anlatayım kı bılemedım ayaktayken hıssetmıom otururken oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…