- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.281
merak etme canım bende hala kelebek konuyormuş gibi gıdıklanmalar hissediyorum
doktorum da çok normal olduğunu anca 20. haftada doğru düzgün hissedebileceğimizi söyledi
bazıları çok çabuk hissediyor kimisi de anca 24. haftada bakınız; teyzem
bozma sakın moralini
kızlar kanal türkte sezeryan anlatacak çoçuk doktoru çoçuk üzerinde kı etkılerını
uyurken sıkıntı yaşayan güzel anneler
dün akşam bacaklarımın arasına yastık alıp uyumayı denedim..bir rahat ettim ki sormayın..
şimdi şu hamile yastıklarını bir aaştıracağım..
kızlar kanal türkte sezeryan anlatacak çoçuk doktoru çoçuk üzerinde kı etkılerını
Gece hicccc uyumadim neden icimde hic kipirti yok diye, hatta bugun aile hekimligini arayacagim KALP atislarini duyabilecegimiz alet ya da ultrason var mi diye, sanki birsey olmus gibi geliyor, en ufak bir pitirti bile yok, sizce bekleyeyim mi zaten bu cumartesi kontrolum var
ne o sen keki yapmıyor musun?
Gece hicccc uyumadim neden icimde hic kipirti yok diye, hatta bugun aile hekimligini arayacagim KALP atislarini duyabilecegimiz alet ya da ultrason var mi diye, sanki birsey olmus gibi geliyor, en ufak bir pitirti bile yok, sizce bekleyeyim mi zaten bu cumartesi kontrolum var
cumartesi zaten kontrolün varsa bekle canım, hepimiz o bişey oldu kesin kötü bişey var psikolojisine giriyoruz ama çok yersiz
içini ferah tut, bebeklerin uyku dönemleri oluyor uyuyordur belkide bebeğin
Canım deme oyle ıllakı hıssedeceksın benı sıpa azman cıktı masallah 3gundur anneyı tekme manyagı yaptıoff yaa bi ben hissedemedimm kuzucugumu......
Canım kesın hıssedıyorsun da sen anlamıo olabılrmısın benımde sol bogrume bogrume vuruyo ondan net anlıyorumBende hissetmiyorum kızlaarr
Daha doğrusu nedir bilmediğimden ayırtta edemiyorum ama bir iki kıpraşma var yok değil :26:
Dernek kuracağım zatenn 'bebeğin okkalı tekmesini hissedemeyen domdom anneler kulubu' diye
geçen bana da öyle oldu canım git sağlık ocakalrında var kalp dinleme cihazı için rahatlar
Canım deme oyle ıllakı hıssedeceksın benı sıpa azman cıktı masallah 3gundur anneyı tekme manyagı yaptı
Canım kesın hıssedıyorsun da sen anlamıo olabılrmısın benımde sol bogrume bogrume vuruyo ondan net anlıyorum
Nerde oturuyorsun biz gelelim tuketmeye :) Yazik israf gunahtir :)yapıyom beeee tv sesi açık mutfağa geliyor evde gün yapacam resmen bu kadar seyi kim yicek ama kendımı alıkoyamıyorum artık akşam eşim nöbete götürür kızlarım yaptı diye:26::26::26::26:
Nerde oturuyorsun biz gelelim tuketmeye :) Yazik israf gunahtir :)
benimde kızım olacak ve baştan belli tatlıyı çok yiyiyorum hele ilk başlarda nutella elimden düşmüyordu :) ama ben zaten tatlı severdim belki ondandır. Normalde ye tatlıyı çıkar hakkıyı ama bende tersi :)
kızlar merhaba , nasılsınız güzel anneler ve küçük prens/ prensesleri:)
ya bende arada sağ ve sol yanımda bir şeyler hissediyorum ama bu bebişin hareketimi yoksa başka birşey mi anlamıyorum. eşim senin derin kalın sen çabuk hissedemezsin diye hevesimi kırıyor?
bebeğin hareketi tam olarak nasıl birşey? yaşayanlardan tecrübelerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?