- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.441
canım hıc sorma benımde belım agrıyor ozellıkle vesaıte bınınce ayakta dursam oturmasan dıyorum
aslında ılerkıyen aylarda bel agrısı olur bu kadar erken bende sasırdım
o arkadası mesajını gordugum an yonetıme sıkayet ettım satıs amaclı gırmıs dogru durust mesajı yok
boylelerıne ıtıbar etmeyın kızlar paranızı alır gıder ...
oy yavrum dıkkat et dıcem ama hastalık mevsımındeyız umarım en az hasarla atlatırız kışı :)
canım lükosit kac cıktı ? benımde 3 4 arasıydı bu kadardan bısey olmaz dedı doktor
her gun su ıcmeme ragmen boyle cıkınca deger dahada bolbol su ıcıp 1 2 ındırdım eger degerı azsa ılac vermez canım
canım munorol gıbı bı ılacmıydı yengemde bı ara rahatsızlandı doktoruma sormustum 6. ayı dolmadan almasın demıstı o ılacı
gercı sana doktorun vermıs her doktor farklı dusunuyor
ama su ıcmeyı bırakma ınan mıdem kalkıyor su ıcınce zorluyorum kendımı dısarı cıktıgımda bıle bu sogukta
su ıcıyorum sonra bırr donuyorum wc arıyorum delı gıbı :)
Yok canım doktorum bişey demedi iltahap hamile kalmaya engelmiş herkes öyle diyor
inşallah yükselmez içiyorum hemde eskisinden çok sabah gözümü açar açmaz suya koşuyorum benim sık sık oluyodu zaten ama hamile kaldığımdan beri bi şikayetim olmadı hala yok ben de anlamadım
evet canım sanırım haklısın özelden msjlaştım ama cesaret edip alamam die düşünüodum, bide dediğin gibi sadece diyet gruplarında yazışmış anlamadım bende, zaten yarın kendim çıkıcam nasipse güzel bişiler bulrsam kendi ellerimle alırım prensesime
suda ıcıyorsun neden oluyor acaba ..inşallah canım bı daha hıc ıltıhaplanma olmasın hamılelıgımız en az ılac ıle atlatalım umarım
inşallah görüp begenıp alırsın canım prensesıne hayırlı olsun şimdiden :)
kızlar hepınıze hayırlı geceler tatlı düşler dıyerek ben kactım :)
allah kavustursun canim cok zor gercekten bende biliyorum bu ozlemi zamaninda cok cektim
sirf bu yuzden turkiyeye gidemiyorum 5 ay bana cok fazla geiyo tmm hadi arada gelir ama isleri cok yogun oldugu icin 1 hafta kalip gideronun icin gitmedim trye :5. ama unutma ozlem oldugu zaman sevgi bambaska oluyo bence iki tarafta bibirinin kiymetini anliyo
every merhaba
nasılsın
bişey soracağım hem sana hem arkadaşlara
19. hafta ve 21. hafta civarı uçak yolculuğu yapacağım da daha almadım bileti
size bir sorayım sakıncası var mı
aslında sen yaptın ama işte paylaşayım dedim ne olur ne olmaz
cumartesi doktoruma da sorarım da burada şimdi 19-20. haftasında olanlar var onun için.
canim ben 4 saat ucak yolculugu arkasindan biraz dinlenip 3 saat ucak yolculugu ve birkac saat sonra da 1 saat ucak yolculugu yaparak 24 saat icinde uykusuz halimle 3 ucaga bindim
ertesi gun doktora gittik doktor da sorun olmaz en guvenilir ucaktir demisti usgde de sorun cikmadi cok sukur
birkac gun once yine ucakla geldim
sen yurt icinde ucucan sanirim hicbir sey olmaz , yurt disi olsa da birsye olmaz ucak guvenilir ama yine de durumun hakkinda doktora sorman en iyisi canimo seni yonlendirirse daha iyi olur
sağol canım
off sen de çok uzun yol yapmışsın bu kadar olduğu aklıma gelmedi
hamile kalmadan 2 ay önce başladım ben folik asite onun alakası varmıymış ya duymamşıtım...
ya canim seni oyle iyi anliyorum ki ailem turkiye de yap dogumu diye israr ediyor onlar da hakli bana bakicak kimse olmyacak burada ama esimden ayri kalamam ki daha fena olurum onu yanimda goremzsem kimi suclayacagim senin yuzunden doguruyorum bilmem ne diyeben en fazla 15 gun ayri kalmistim
biz tatillerimizi kisa yapiyoruz ama birlikte gidip birlikte donuyoruz hep
ben bebgim icin geldim buraya ama dayanamiycam geri donmek istedim yapamiycam ben(
cok icim aciyor cok agliyorum alisabilecegimi sanmiyorum
bebegime birsye olacak diye korkuyorum
onca zaman nasil gececek cok zor
mutsuzumyanlis b'r karar mi verd'm
vizem de bitti gidemedim esimle o da zaten dogumda uzun izin alir gelir ama o surecte gelemez
every merhaba
nasılsın
bişey soracağım hem sana hem arkadaşlara
19. hafta ve 21. hafta civarı uçak yolculuğu yapacağım da daha almadım bileti
size bir sorayım sakıncası var mı
aslında sen yaptın ama işte paylaşayım dedim ne olur ne olmaz
cumartesi doktoruma da sorarım da burada şimdi 19-20. haftasında olanlar var onun için.
evet canım yüzde 90 kadar etkılıyormuş sen korkma hiç boşuna madem öncesınden başladın hiç kafanı bunlarla doldurma.. folık asiti sadece ntd denilen hastalığı engellemek için veriyorlar
günaydınlar olsun engüzel anne adaylarına.. sabah sabah ağlayarak uyandım nasıl dolmuş içim bı yarım saatte uyandım öyle ağladım.. aradım kocamı ona da ağladım ağladım adam şoka girdi bırsey oldu zannetti halbu ki sadece rüya gördüm.. bı düğüne gitmiştim etlipilav vardı bana vermedıler bende istedim bakın hamıleyım dedım yine vermedıler ona ağlıyordum sebeb bu yaaa çok geçerli dimi ama niye vermiyorlar Alla Alla bırde bunu yapan teyzem sabahın köründe onu da haşladım bugün ters günümdeyim sanırsambu kız beni yüzsüz yaptı ya dün komşunun elinde hamur kızartması vardı gelinine götürüyormuş dedım bende istiyorum çok güzel koktu kadın hamile lduğumu bilmiyormuş hamıle misin dedi ooooo dedim doğacak yakında ama çok utandım aslında ama almasam hep aklımda kalacaktı sonra da kadın baska seylerde getirdi kokmuştur sana diye
günaydınlar olsun engüzel anne adaylarına.. sabah sabah ağlayarak uyandım nasıl dolmuş içim bı yarım saatte uyandım öyle ağladım.. aradım kocamı ona da ağladım ağladım adam şoka girdi bırsey oldu zannetti halbu ki sadece rüya gördüm.. bı düğüne gitmiştim etlipilav vardı bana vermedıler bende istedim bakın hamıleyım dedım yine vermedıler ona ağlıyordum sebeb bu yaaa çok geçerli dimi ama niye vermiyorlar Alla Alla bırde bunu yapan teyzem sabahın köründe onu da haşladım bugün ters günümdeyim sanırsambu kız beni yüzsüz yaptı ya dün komşunun elinde hamur kızartması vardı gelinine götürüyormuş dedım bende istiyorum çok güzel koktu kadın hamile lduğumu bilmiyormuş hamıle misin dedi ooooo dedim doğacak yakında ama çok utandım aslında ama almasam hep aklımda kalacaktı sonra da kadın baska seylerde getirdi kokmuştur sana diye
biz 6 sene cıktık cnm o zamn boyle degıldı benım ıcın herseyı goze alıyordu aılemın onu ıstemedıgını bıle bıle evlendı benımle bensevdrıcem kendımı dedı ama malesefkı hep aramız onun annesı yuzunden bozuldu benım aılem duzelttı onun annesı babsı karstrdıhamıleık basladı en baslarda cok ıyıydı sevınclıydı ne zan elıne usg. fotosunu verdım gercek oldgunu anladı ve bana tavr koymaya başladı hanı cocukta var bana uymak zorundasın dıyor. annesının benı sevmedını benden nefret ettını kendısıde soyluyor aılesınden kımse benı ıstemıyor tek sebep ben cok genış degılım ben kocamın bana yakışmasını ıstıyorum. annesının benı sevmedıgını benımde onu sevmedıgımı bıle bıle burnuma sokuyor o kadını evıme bı mısafr gelse anasınıda cgrıyor zorla bende onu gormek ıstemıyorm sureklı bıze bıseyler yedrıyor durduk yere ve bız bırbırımıze gırıyorz korkuyorm o kadından görmek ıstemıyorm dıyorm güzelce anlatıyorm sen benım soyadımı tasıyorsan mecbur goreceksın senı dovsede sovsede gıdıceksın oda ıstedıgı saatte gelıcek ıstedıgını soyleyecek dıyor burası benım evım dıyor. o yuzden gecen cuma cıktım evden kabul etmıyorsan kapı orada dıyor onceden boyle deıldı ne zman kı gecen hafta asure gtrdı ben yemedım kocam yedı bırden bıre boyle oldu gıttı
Eki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784
inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?