2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet canım sanırım haklısın özelden msjlaştım ama cesaret edip alamam die düşünüodum, bide dediğin gibi sadece diyet gruplarında yazışmış anlamadım bende, zaten yarın kendim çıkıcam nasipse güzel bişiler bulrsam kendi ellerimle alırım prensesime

suda ıcıyorsun neden oluyor acaba ..inşallah canım bı daha hıc ıltıhaplanma olmasın hamılelıgımız en az ılac ıle atlatalım umarım

inşallah görüp begenıp alırsın canım prensesıne hayırlı olsun şimdiden :)

kızlar hepınıze hayırlı geceler tatlı düşler dıyerek ben kactım :)

saool canıım iişalah, hayırlı geceler sanada...

ben en fazla 15 gun ayri kalmistim
biz tatillerimizi kisa yapiyoruz ama birlikte gidip birlikte donuyoruz hep
ben bebgim icin geldim buraya ama dayanamiycam geri donmek istedim yapamiycam ben (
cok icim aciyor cok agliyorum alisabilecegimi sanmiyorum
bebegime birsye olacak diye korkuyorum
onca zaman nasil gececek cok zor
mutsuzum yanlis b'r karar mi verd'm
vizem de bitti gidemedim esimle o da zaten dogumda uzun izin alir gelir ama o surecte gelemez

every merhaba
nasılsın
bişey soracağım hem sana hem arkadaşlara
19. hafta ve 21. hafta civarı uçak yolculuğu yapacağım da daha almadım bileti
size bir sorayım sakıncası var mı
aslında sen yaptın ama işte paylaşayım dedim ne olur ne olmaz
cumartesi doktoruma da sorarım da burada şimdi 19-20. haftasında olanlar var onun için.

canim ben 4 saat ucak yolculugu arkasindan biraz dinlenip 3 saat ucak yolculugu ve birkac saat sonra da 1 saat ucak yolculugu yaparak 24 saat icinde uykusuz halimle 3 ucaga bindim
ertesi gun doktora gittik doktor da sorun olmaz en guvenilir ucaktir demisti usgde de sorun cikmadi cok sukur
birkac gun once yine ucakla geldim
sen yurt icinde ucucan sanirim hicbir sey olmaz , yurt disi olsa da birsye olmaz ucak guvenilir ama yine de durumun hakkinda doktora sorman en iyisi canimo seni yonlendirirse daha iyi olur

sağol canım
off sen de çok uzun yol yapmışsın bu kadar olduğu aklıma gelmedi

sağol canım
off sen de çok uzun yol yapmışsın bu kadar olduğu aklıma gelmedi

hem de nasil
uykusuzdum o gun zaten birsey olmadi ya hep sukrediyorum
gecen gunde ucak yoluclugundan sonra otobus yolculugu yaptim 5 saat ve otobus salladi koltuklar titreye titreye
karnim surekli titredi
ama cok sukur yolunda hersey
bulanti ve kusma haricinde
tabi

hamile kalmadan 2 ay önce başladım ben folik asite onun alakası varmıymış ya duymamşıtım...

evet canım yüzde 90 kadar etkılıyormuş sen korkma hiç boşuna madem öncesınden başladın hiç kafanı bunlarla doldurma.. folık asiti sadece ntd denilen hastalığı engellemek için veriyorlar

günaydınlar olsun engüzel anne adaylarına.. sabah sabah ağlayarak uyandım nasıl dolmuş içim bı yarım saatte uyandım öyle ağladım.. aradım kocamı ona da ağladım ağladım adam şoka girdi bırsey oldu zannetti halbu ki sadece rüya gördüm.. bı düğüne gitmiştim etlipilav vardı bana vermedıler bende istedim bakın hamıleyım dedım yine vermedıler ona ağlıyordum sebeb bu yaaa çok geçerli dimi ama niye vermiyorlar Alla Alla bırde bunu yapan teyzem sabahın köründe onu da haşladım bugün ters günümdeyim sanırsam bu kız beni yüzsüz yaptı ya dün komşunun elinde hamur kızartması vardı gelinine götürüyormuş dedım bende istiyorum çok güzel koktu kadın hamile lduğumu bilmiyormuş hamıle misin dedi ooooo dedim doğacak yakında ama çok utandım aslında ama almasam hep aklımda kalacaktı sonra da kadın baska seylerde getirdi kokmuştur sana diye

ya canim seni oyle iyi anliyorum ki ailem turkiye de yap dogumu diye israr ediyor onlar da hakli bana bakicak kimse olmyacak burada ama esimden ayri kalamam ki daha fena olurum onu yanimda goremzsem kimi suclayacagim senin yuzunden doguruyorum bilmem ne diye

28 . haftaya kadar bildigim kadariyla hicbir sorun yok ucakla gitmen icin ama yurtdisina cikacaksan bazi ucak firmalari senden dr dan aldigin ucabilir yazisini isteyebilirler yani ben ne olur ne olmaz diye aldim cunku yeniden ucacagim haftaya turkiye ye ve 22 haftada olmus olacagim.

:)))))))) çok geçerli bir sebep cidden hepsini haşlamışssın :)imkansız birşey değil git yap ye hemen moralin yerine gelsin.herkes anlayışla karşılar seni merak etme.

günaydın kızlar...azönce üst kat komşumu yine battaniye silkelerken yakaladım..şu silkeleme işini artık yapmasanız dedim kapıyı pencereyi açıp havalandıramıyorum ben dedim..ben hergün çırpmak zorundayım dedi...neyse zorunluluğu artık...ben de o zaman balkonunuza silkeleyin yıkarsınız dedim...tamam kusura bakmayın bi daha olmaz dedi..bakalım ne olacak bundan sonra...anlamadığım şey bu silkeleme olayını illa sölemek mi lazım yani yanlış olduğunu insanlar bilmiyor mu..

[Gunaydın canım ıyı yapmıssın afıyet olsunnnQUOTE=goknur85;27751197]Eki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784

inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.[/QUOTE]

Amanınnn bende gısdıp oglumu gorecem haftaya acaba nasıl oldu masallah ogluna canım

günaydın kızlar..nasılsın bugun.ben uykuluyum yine.aksam dizi bile izleyemiyorum.10da uyuyakalmışım.caaanım kuzeyimi bile izleyemedim

seni çok iyi anlıyorum canım. böyle insanlarla uğraşmak insanın ömründen götürüyor.sabretmeye çalış, ama bu arada en önemli olan sen ve bebeğin. kendine çok dikkat et.umarım bir an önce ne yaptığını, senin değerini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…