- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.461
günaydın kızlar...azönce üst kat komşumu yine battaniye silkelerken yakaladım..şu silkeleme işini artık yapmasanız dedim kapıyı pencereyi açıp havalandıramıyorum ben dedim..ben hergün çırpmak zorundayım dedi...neyse zorunluluğu artık...ben de o zaman balkonunuza silkeleyin yıkarsınız dedim...tamam kusura bakmayın bi daha olmaz dedi..bakalım ne olacak bundan sonra...anlamadığım şey bu silkeleme olayını illa sölemek mi lazım yani yanlış olduğunu insanlar bilmiyor mu..
Eki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784
inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.
günaydın kızlar...azönce üst kat komşumu yine battaniye silkelerken yakaladım..şu silkeleme işini artık yapmasanız dedim kapıyı pencereyi açıp havalandıramıyorum ben dedim..ben hergün çırpmak zorundayım dedi...neyse zorunluluğu artık...ben de o zaman balkonunuza silkeleyin yıkarsınız dedim...tamam kusura bakmayın bi daha olmaz dedi..bakalım ne olacak bundan sonra...anlamadığım şey bu silkeleme olayını illa sölemek mi lazım yani yanlış olduğunu insanlar bilmiyor mu..
:)))))))) çok geçerli bir sebep cidden hepsini haşlamışssın :)imkansız birşey değil git yap ye hemen moralin yerine gelsin.herkes anlayışla karşılar seni merak etme.
günaydın kızlar, keyifler iyidir umarım. Ben 3-4 gündür uykumu alamıyorumerken bile yatsam sabah sersem gibi kalkıyorum, e haliyle biraz asabi oluyorum, yazık kabak da oğluşumun başına patlıyo. Bu uyku hali normal mi?? tamam hamileliğin başında oluyordu ama şimdi tekrar hortlaması garip geldi doğrusu. Bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım :)
eşinin dediği gibi battaniyeyi mi çekseydin acaba :) Valla komşuluk zor iş, her telden insan var, ben bütün balkonları kapattırdım kafam rahat o yüzden, yoksa ev 1. katta herşey benim eve dolacaktı.
ay inşl diyim :)ağzı bir garipti drye aaa bunun ağzı neden böyle dedim oda nevar bebeğin ağzında daha yeni oluşuyor hem güzellik yarışmasınamı sokacan demişti :)))))))))bakalım 1 ay sonra artık kontrol.birde gelselerdi dünyaya.maşallah oğluşuna, sen onu bir de gelecek kontrolde gör, dalyan gibi delikanlı olacak annesi :)
çıkacaksın kendi tepesindende sen yapacaksın bak nasıl kıyamet kopartıyor.bizim apartmanda olmuştu.alt kattaki komşu kadına ders vermek için üst kattaki öğrencilerle anlaşıp böyle birşey yapmıştı.ve kadın ortlığı yıkmıştı alt kat üst kat karışmıştı :)))))))sadece bencillik başka birşey değil
benim balkonlar kapalı ama peki kendi balkonlarını yıkarken benm cama gelen olanca kirli suya ne demeli.siliyorum 2 gün anca temiz kalıyor.kavga etsen hergün ama insanlarla uğraşmak ve çok katlı apartmanda oturmanın dezavantajları.
Günaydınn meleklerinn melekleriii
Bu sabah geç kaldım koştura koştura giyinip merdivenlerden paldır kuldür indim
O yetmiyor gibi hafif yokuşlu yolda hızlı yürürken çantam düştüü ağzı açık tabii (hiç örtmez mi insan yaa)
İçindeki tüm kirli çıkılarım pıldır pıldır yola saçıl bide eğimli yol olunca göz kalemii yuvarlann
Önde göz kalemi arkada yarma gül koşturuyoruzz
Eeeeyytt diyipp ayağımlaa önümü kesişimm corrrtt diyee üstüne kapanıp eğilişimm aynı hızlı ayağa kalkışımm
Uleeen bende bi sancıı vaaarr aaahaaa ben hamileyim aayyy bişey oldu diyee şimşek hızıyla aklımın kıpraşmasııı
Ve servisin gelişiii, kapısında 2 dakika bekledim binsem gitsem miii yoksa doktora mı gitsem diye :26:
Eşimi aradım dedim böyle böylee unuttum benn coort diye eğildimm ve sol tarafım acıyor şuan dedim
Oda nasıl unutursun diyorr dedim uyku sersemi geç kaldım zaten bilerek yaparmayımm daha fazla üzme benii dedimdee
Oda sen cocuğun üstüne camış gibi kapan sonra üzme beni deee, hemen şimdi karnını sev özür dilee ve dua et dedi,
Öküzz yaa
Allaha emanet yavrumm, zaten suyun içinde dimii bişey olmaz dimii kızlar :18::18:
Al benden de okadar canım
Bugünde geç kalkınca gözlerim Bülent ersoy bozması gibi börtük börtükk olduu
Banada çöktü bu uyku halii neden acaba?
günaydınlar olsun engüzel anne adaylarına.. sabah sabah ağlayarak uyandım nasıl dolmuş içim bı yarım saatte uyandım öyle ağladım.. aradım kocamı ona da ağladım ağladım adam şoka girdi bırsey oldu zannetti halbu ki sadece rüya gördüm.. bı düğüne gitmiştim etlipilav vardı bana vermedıler bende istedim bakın hamıleyım dedım yine vermedıler ona ağlıyordum sebeb bu yaaa çok geçerli dimi ama niye vermiyorlar Alla Alla bırde bunu yapan teyzem sabahın köründe onu da haşladım bugün ters günümdeyim sanırsambu kız beni yüzsüz yaptı ya dün komşunun elinde hamur kızartması vardı gelinine götürüyormuş dedım bende istiyorum çok güzel koktu kadın hamile lduğumu bilmiyormuş hamıle misin dedi ooooo dedim doğacak yakında ama çok utandım aslında ama almasam hep aklımda kalacaktı sonra da kadın baska seylerde getirdi kokmuştur sana diye
Gunaydın canım aksıyonlu bır sabah dahaGünaydınn meleklerinn melekleriii
O yetmiyor gibi hafif yokuşlu yolda hızlı yürürken çantam düştüü ağzı açık tabii (hiç örtmez mi insan yaa)
İçindeki tüm kirli çıkılarım pıldır pıldır yola saçıl bide eğimli yol olunca göz kalemii yuvarlann
Eeeeyytt diyipp ayağımlaa önümü kesişimm corrrtt diyee üstüne kapanıp eğilişimm aynı hızlı ayağa kalkışımm
Uleeen bende bi sancıı vaaarr aaahaaa ben hamileyim aayyy bişey oldu diyee şimşek hızıyla aklımın kıpraşmasııı
Ve servisin gelişiii, kapısında 2 dakika bekledim binsem gitsem miii yoksa doktora mı gitsem diye :26:
Eşimi aradım dedim böyle böylee unuttum benn coort diye eğildimm ve sol tarafım acıyor şuan dedim
Oda nasıl unutursun diyorr dedim uyku sersemi geç kaldım zaten bilerek yaparmayımm daha fazla üzme benii dedimdee
Oda sen cocuğun üstüne camış gibi kapan sonra üzme beni deee, hemen şimdi karnını sev özür dilee ve dua et dedi,
Öküzz yaa
Allaha emanet yavrumm, zaten suyun içinde dimii bişey olmaz dimii kızlar :18::18:
ben en fazla 15 gun ayri kalmistim
biz tatillerimizi kisa yapiyoruz ama birlikte gidip birlikte donuyoruz hep
ben bebgim icin geldim buraya ama dayanamiycam geri donmek istedim yapamiycam ben(
cok icim aciyor cok agliyorum alisabilecegimi sanmiyorum
bebegime birsye olacak diye korkuyorum
onca zaman nasil gececek cok zor
mutsuzumyanlis b'r karar mi verd'm
vizem de bitti gidemedim esimle o da zaten dogumda uzun izin alir gelir ama o surecte gelemez
Günaydınn meleklerinn melekleriii
Öküzz yaa
Yok annesiii ne uzaylıı bildiğinn yakışıklı bu yaaEki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784
inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.
Selam kızlar, kaç gündür yazamıyorum ama yazılanların hepsini okudum. Duygularım allak bullak oldu :26::26::26:. Hem çok üzüldüm hem mutlu oldum, güldüm. Yüce Rabbim hiçbirimizin huzurunun mutluluğunun bozulmasına izin vermesin. Huzur mutluluk arayanlara da en yakın zamanda bol bol versin. Şehribangunes tatlım ne olur sakin kafayla düşün, bu duygularla asla doğru düşünemezsin. Biraz zamana bırak. Abim bana hep zor zamanlarımda " Kardeşim akıntıya karşı kürek çekme yorulursun, biraz bırak akıp gitsin, suyun devamı ne getirecek bilemezsin" der. Onun için biraz sakin ol, Pekbicici ve Bluebitter çok doğru söylüyor asla evini terk etme. Ben de aşağı yukarı senin yaşadıklarını yaşadım, ama Rabbim o kadar büyük ki kendine muhtaç kulunun dualarını asla cevapsız bırakmıyor. Bugünler geçecek, her şey yoluna girecek Allah'ın izniyle. Öpüyorum seni çok, ne olur karnındaki mucizenin tadını çıkar biraz, şükret, dua et, biraz yavrunu düşün. Ben geceleri erkenden yatıp bebeğimin hayalini kuruyorum, onu nasıl emzircem, nasıl altını değiştircem, bebeğimle oynucam, spor yapıcam falan diye deli gibi hayallere kaptırıyorum kendimi. Mutluluk için birebir. Herkese tavsiye ederim.
Ayy çok konuştum, ohh 2 gündür konuşmuyordum rahatladım. Hepinizi çok öptüm. Şimdi gideyim biraz TV seyredeyim.
kızlaaarr biz geldiikkk
bir pipicanda bize yazınoğluşum geliyormuş bugün öğrendik nazlı oğlum saklana saklana sonunda gösterdi pipişi 3 lü test sonucumuda aldık bugün 1/930 çıktı risk oranım nasıl sizce? doktor düşük dedi ama ben cerrahpaşaya gittiğim için amniyosentez testi ister misin diye sormak zorundayım gene de dedi.bende istemiyorum dedim.sizin sonuçlar nasıldı acep?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?