2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar, keyifler iyidir umarım. Ben 3-4 gündür uykumu alamıyorum erken bile yatsam sabah sersem gibi kalkıyorum, e haliyle biraz asabi oluyorum, yazık kabak da oğluşumun başına patlıyo. Bu uyku hali normal mi?? tamam hamileliğin başında oluyordu ama şimdi tekrar hortlaması garip geldi doğrusu. Bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım :)

günaydınlar
hafta sonuna 1,5 gün kala güzel bir sabaha uyandık
ezanla uyanıyorum yaklaşık 2 haftadır öyle hoşuma gidiyor ki hemen gidip oturma odasının camını sonuna kadar açıyorum buz gibi hava doluyor içeriye ama o ezan sesi beni mest ediyor

dün akşam eşimle ev yüzünden bir tartıştık bütün gece karnım ağrıdı, sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok
oturdum yatağa biraz bekledim geçmedi
sonra kalktım biraz dolandım evin içinde hafiflyelince geri yattım ama ağrı devam ediyor
kasıklarımda değil karnımın üst tarafında sanırım minnoş kızım yukarı tırmanıyor

kocama kıza kıza penguen gibi servise yürüdüm hem halime güldüm hemde söylendim durdum

eşinin dediği gibi battaniyeyi mi çekseydin acaba :) Valla komşuluk zor iş, her telden insan var, ben bütün balkonları kapattırdım kafam rahat o yüzden, yoksa ev 1. katta herşey benim eve dolacaktı.

çıkacaksın kendi tepesindende sen yapacaksın bak nasıl kıyamet kopartıyor.bizim apartmanda olmuştu.alt kattaki komşu kadına ders vermek için üst kattaki öğrencilerle anlaşıp böyle birşey yapmıştı.ve kadın ortlığı yıkmıştı alt kat üst kat karışmıştı :)))))))sadece bencillik başka birşey değil
benim balkonlar kapalı ama peki kendi balkonlarını yıkarken benm cama gelen olanca kirli suya ne demeli.siliyorum 2 gün anca temiz kalıyor.kavga etsen hergün ama insanlarla uğraşmak ve çok katlı apartmanda oturmanın dezavantajları.

:)))))))) çok geçerli bir sebep cidden hepsini haşlamışssın :)imkansız birşey değil git yap ye hemen moralin yerine gelsin.herkes anlayışla karşılar seni merak etme.

öğlene yapacam ınsallah sımdı yaparsam sımdı yerım hemen çıkar o zmanda.. sabah ağır seyler yiyemıyorum

Günaydınn meleklerinn melekleriii
Bu sabah geç kaldım koştura koştura giyinip merdivenlerden paldır kuldür indim
O yetmiyor gibi hafif yokuşlu yolda hızlı yürürken çantam düştüü ağzı açık tabii (hiç örtmez mi insan yaa )
İçindeki tüm kirli çıkılarım pıldır pıldır yola saçıl bide eğimli yol olunca göz kalemii yuvarlann
Önde göz kalemi arkada yarma gül koşturuyoruzz
Eeeeyytt diyipp ayağımlaa önümü kesişimm corrrtt diyee üstüne kapanıp eğilişimm aynı hızlı ayağa kalkışımm
Uleeen bende bi sancıı vaaarr aaahaaa ben hamileyim aayyy bişey oldu diyee şimşek hızıyla aklımın kıpraşmasııı
Ve servisin gelişiii, kapısında 2 dakika bekledim binsem gitsem miii yoksa doktora mı gitsem diye :26:
Eşimi aradım dedim böyle böylee unuttum benn coort diye eğildimm ve sol tarafım acıyor şuan dedim
Oda nasıl unutursun diyorr dedim uyku sersemi geç kaldım zaten bilerek yaparmayımm daha fazla üzme benii dedimdee
Oda sen cocuğun üstüne camış gibi kapan sonra üzme beni deee, hemen şimdi karnını sev özür dilee ve dua et dedi ,
Öküzz yaa
Allaha emanet yavrumm, zaten suyun içinde dimii bişey olmaz dimii kızlar :18::18:

Al benden de okadar canım
Bugünde geç kalkınca gözlerim Bülent ersoy bozması gibi börtük börtükk olduu
Banada çöktü bu uyku halii neden acaba?

Son düzenleme:
eşinin dediği gibi battaniyeyi mi çekseydin acaba :) Valla komşuluk zor iş, her telden insan var, ben bütün balkonları kapattırdım kafam rahat o yüzden, yoksa ev 1. katta herşey benim eve dolacaktı.

aklıma gelmedi değil canım ama kadın da battaniyeyle gelir diye korktum açıkcası:)))canım biz antalyadayız burda balkonsuz eve ev demezler..yazın çok işe yarıyor:)))o yüzden kapattırmam ama devam ederse apartmandakileri örgütlemeyi düşünüyorum:)))

maşallah oğluşuna, sen onu bir de gelecek kontrolde gör, dalyan gibi delikanlı olacak annesi :)
ay inşl diyim :)ağzı bir garipti drye aaa bunun ağzı neden böyle dedim oda nevar bebeğin ağzında daha yeni oluşuyor hem güzellik yarışmasınamı sokacan demişti :)))))))))bakalım 1 ay sonra artık kontrol.birde gelselerdi dünyaya.

çok iyi yapmışsınzı canım..aslında bizim de aklımıza gelmedi değil..ama onun üstündekileri de tanımıyoruz..daha apartman yeni herkes yeniii sadece karşı komşumu biliyorum onun dışındakilerle inip çıkarken merhaba merhaba..bakalım apartmandakilerin toplantı filan yapmaya niyeti yok herhalde..biraz daha toparlanayım ben..toplanın uleynnnnn konuşcaklarımız var diyecem artık...

herkeslere selamlar
uykusuzum kaç gündür
erken kalkıp kayganaya kahvaltı hazırlıyorum yaşlandım resmen

hep beraber yaşamak çok zormuş gerççekten neyseki cumartesi gidiyor

bizde haftaya kızımızı görmeye gitcez en son 13+1 de görmüştük çok özledim kuzumu

İşe giderken bir torbaya kuru üzüm, ceviz, badem filan dolduruyorum çalşırken ağzıma atıyorum hem tok tutuyor hem de faydası olsun diye. Geçen gün yanıma bir adam oturdu ben de ikram ettim, adam bir başladı yemeye durmuyor, etraftakiler ona neden verdin bitirecek hepsini dedi olsun dedim yensin diye getirdim ama hepsini de yiyemez herhalde diye düşündüm. Adam hepsini yedi yaa, poşeti çekti önüne ben bile yiyemedim helal olsun tabi ama oğlumun bütün kuru üzümleri bitmiş oldu bir ara gidip stoklarımı doldurmam lazım

hem camışlık yap hem özür dile ooooh ne ala memleket :):):)birşey olmamıştır inşl annesi.onlar kaçkat zırhla korunuyor :) yok sıvısı yok eşi yok kordonu :)))))))))zorlamadan olmuştur.benmde öyle oluyor.önceden çok telaş ederdim şimdi üşüttüğümde yada çok zorlandığımda oluyor.akşama birşey kalmaz.uzanacağın biryer olsa yarım saat yeterli olur sana.

Hormonlar bütün dengeyi altüst ediyor valla, Allah kocalara sabır versin :) Yüzsüzlüğe gelince en iyisini yapıyosun boşveeer, tadını çıkar. Keşke beni de besleyen komşularım olsa ama apartmanda karşı komşum dışında kimseyi tanımıyorum

Gunaydın canım aksıyonlu bır sabah daha merak etme bısey olmaz doktoruma sormustum ben bazen unutup karnıma yukelnıom ya da anıden egılıp kalkıom dııye bebege bıırsey olmazda senın canın yanar kasıkların agrır demıstı ben salakta sabah bas ucumdakı lambayı kapoatmak ıcın uzandım yanında duran cam sısesı sabahın 6sında buyuk bır gurultuyle dustu saga sola carptı o can havlıyle yataktan ındım delı gıbı sıse aradım ya sonra bır baktım lan ben hamıleyım ne boyle sırk maymunu gıbı zıplayıp duruyom sıseyse sıse zaten sesını cıkardı dedım sıseyı allıp yerıne koydum ve dedım gıttı yavrum sıkıstırdım neyse kı hareket ettı de rahatladım g

rabbim sana sabir versin ben bundan onceki dusugumde erken gitmistim 6 haftalikken doguma kadar gelmicektim
cok pisman olmustum gittigime esimi cok ozluyodum icimden hep gelmeseydim diyodum
Allaha sukur kvler bana cok iyiler ama ben esimi cok ozluyodum
simdi bunlari bildigim icin sirf turkiyeye gitmedim burda kaldim
senin zaten esin gelip uzun izin alacaksa yine yaninda olabilir belki
sen yine kendini uzme ne yapalim gulu seven dikenine katlanir
dua edelimde insallah bebeklerimiz gurbetlik cekmezler cok zor

Geçmiş olsun canım, hala kendimizi adapte edemedik hamileliğe, ben de her akşam koştura koştura yetişiyorum servise, sabah gecikirsem de 2şer 3er iniyorum merdivenleri, Allaha emanetiz yani. Birşey olmamıştır merak etme sen, bebişin iyidir. O ağrılar da "bre kadın hamilesin unuttun mu" ağrılarıdır. Daha da ters bir hareket yapmaman için uyarmıştır oğluşun seni

Eki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784
inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.
Yok annesiii ne uzaylıı bildiğinn yakışıklı bu yaa
Maşallahh subhanAllahh yavrukuşaa
Sağlıkla kucağına al inşAllahh

Ohh iyi yapmışın canımm
Bazen söylemek gerekiyor onların düşünemediğini

Canım bende sana katılıyorum
Ama sehribangunes sanırım eşiyle kendi sıkıntı
Eşi arayıp bir adım atmak istesede, sehriban itiyor
Eee haliyle ortak noktada buluşamıyorlar
Aralarında yaşanmışlıklar haklı olarak kızı hem soğutmuş hemde ürkütmüşş
Artık bundan sonrası için kendi en doğru kararı verir diye düşünüyorum......!

Oyyy pipişinee kurbaann
Maşallaahh oğluşunaa canımm
Sağlıkla gelsinn kucağınıza, yuvanızaa, hayatınızaa inşAllahh

Anaaamm benim kaynana hayalleride puuuuff böreği gibi sönecek, kız yok etrafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…