2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

AY PEKBİCİCİ YA :) iyiki varsın sabah sabah gülümsettin valla beni yine:)
kendimizi bu aylarda iyi hissediyoruz ya ondan bir de tezcanlıyız arada bende unutuyorum onlarda hatırlatıyor ben de arada ağrı çekiyorum hiççç bişey olmaz allahın izniyle:) ama gülümsedim ve resmen olayı görmüş gibi yaşadım anlatımına sağlık:)
Havalar etkiliyor olabilir canım bizleri benim de resmen yüzüm şiş uyanıyorum hele bugünkü halim komikti tuvalete kalktım sonra kalkma saatimize 5 dk olduğunu gördüm geri yattım kalkınca yaparım diye:) 7 de evden çıkıyoruz hava gece gibi Allah yardımcımız olsun kızlar dua edin 4 lü tarama testi sonucumu bugün telefonla dr umdan öğreneceğim bi aksilik olmazsa, bir de benim bebiş te cinsiyeti göstermedi hala merak tayız ama sağlıklı olsun yeter öğrendikten sonra alışverişe başlıycam sadece ondan ve kızım yada oğlum diye sevmeyi istemekten dolayı öğrenmek stiyorum bakalım pekbicici teyzesi tutturacak mı? :) bana sende de benimki gibi kız hissediyorum demiştin canım ama seninki pipili çıktım bakalım bizimki ne olacak:) civciv mi kuş mu?
HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUMMMMMMMMM GÜZEL HAMİŞCİKLER VE TATLI BEBİŞLERİ( ULTRASONDA BİLE TATLILAR SAKIN ÇİRKİN DEMEYİN:) )

Maşallah yengenin bebişine, böyle giderse 4 kiloyu zorlicak tosuncuk, ben yine bir ayar çekip 3 kilo civarı doğurmayı düşünüyorum :) Oğlum tam 3 kilo doğmuştu ve doktorum daha kilolu olsa normal doğum zor olurdu senin için demişti, ıkınmayı beceremiyordum çünkü. O yüzden doktor bu hafta az kilo almış dediğinde muza hurmaya dadanıyordum, bir sonraki kontrolde iyi kilo almış dediğinde onları bırakıyordum :) Napayım, hem normal doğum isteyip hem korkuyordum, ben de böyle bir çözüm bulmuştum kendimce :)

Bu arada kendimizi tutamayıp alışverişe başlamışız :) Güle güle giysin üzerinde paralansın annesi. Böyle giderse ben pek birşey almicam kuzuya, abisinden kalanlar kuzenlerden gelecekler yeter de artar bile. Belki 1-2 gezmelik alırız, o da doğduktan sonra halledilir zaten. Bu arada oğlumda Bimden çok oyuncak aldım, işe yarar şeyler geliyor ve gerçekten uygun oluyor fiyatı, takip etmekte fayda var :)

Son düzenleme:

sağol canım amin inş. al benden de o kadar kız yok herkes pipican bekliyor dün eşime diyorum forumda herkesin erkek bide ben eklendim kız yok piyasada napicik bu oğluşlar kız anneleri değerli olicik valla rakip çok oğluşu iyi eğitmek iş gücü sahibi etmek gerek diyorum adam da delimisin be kadın diyor başlarsın artık bakmaya kız diyor

Anaaamm benim kaynana hayalleride puuuuff böreği gibi sönecek, kız yok etrafta

Valla sen de pek bi aç gözlü çıktın, zeynebin kızını alacaktın ya, kuma mı arıyosun bir de. Benim de büyük ihtimal kız ama sen niyeti bozmuşsun, valla da vermem kızımı :)

gunaydin canim sende erken gidenlerdensin birde baktin dr sanada erkek derse hic sasirma

sen beni geçen gün görcektin. okulun önünden otobüse biniciğim.veliler ekmek verdiler.3-5 kiloda verdikleri zeytin var.bir de meyve verdiler. bir poşet. otobüse zor yetiştim. muavin elimden zeytin poşetini alıp yardım etti sağolsun ama, herkes bana bakıyor. bir de oturunca ayağımın dibine koyduğum meyve poşeti en arka koltuktan en ön koltuğa kadar yuvarlanmaz mı? ayağımın dibinden hooop gitti tutamadım. en önden bir adam bu sizin mi diye getiriverdi. ben o getirmese hiç bozuntuya vermeyecem aslında. rezillik paçamdan akıyor bu günlerde. yarmagül köy öğretmeni.:))))))

ay ALLAH korusun ya...sonucun nasıl yorumlandığını öğrenince daha bi korktum ya..ben pazartesi filan alacam sonucuu..içimi bi korku doldurdu((

spida bifida olduğunu göstermiyor aynısını yaşadım birebir benim oranım 71 çıktı open spida bifida yazıyodu ama çok şükür ayrıntılı usg de omurilik sapasağlamdı.bunlar sadece tarama testi tanı koyamaz

gunaydin anneler bugun ruyamda ogluma ikinci isim aadigimi soyluyrum tanimadigim bir kisi Vahid koy diyo yani Ahmet Vahid oluyo ruyada gordugumuz isimler koymak zorundamiz kac gundur bu konuyu konusuyoduk evde zaten ruyama girdi sizde fikir verin bana A hmetin anina isim ariyorum

heykeşleye günaydııınnnnn (bu şehzademin sesiydi )

Eki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784

inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.

oyyyy bu benim oğluşuma çok benziyooooo
doğunca da benzerler mi birbirlerine acab
41,5 kere maaşalah delikanlıya....çok artist olacak yalnız bu...baksanıza poza

canim vahid allahin isimlerinden biri..ve cocuklara isim konulurken direk allahin isimlerinin konulmamasi abdulvahid ( vahid olan allahin kulu manasinda)seklinde konulmasi gerekirmiis
kolay gelsin :))

open spida bifida yani açık omur ilik.. kapalı da olabiliyor yamuk yada olusmamıs.. nasıl down sendromu olasılıgını ortaya koyuyor bu teste öyle bırsey yüzde yüz sonuç degıl ondan sonra gereklı tahlıl ıncelemeler yapılıyor ondan sonra kesin tanı koyuluyor .zaten arkadas sonucu almamıs testın ne oldugunu sormustu

yok canım yaa kim demiş zorundayız diye...
kim bilir taaa ne zaman girmiş o isimler bilinç altımıza....
ona bakarsan ben de rüyamda oğlumun adını Ramazan koyuyordum..
sırf babama yaranmak için ölen amcamın ismini koydum diyordum...
ama ölen birinin ismini bebeğime vermeyi asla düşünmüyorum..bebeği değil belki ama etrafındaki büyükleri çok etkiliyor bence..ne bileyim yaklaşımları değişiyor...

zaten bu erkek bolluğunda kızlar çift çift alacak

çok gülerim valla

bizim şirket'in genel müdürünün geçen sene oğlu oldu, ondan sonra kim doğum yaptıysa hep oğlu oldu
hergün bizim kat'a gelir, mec_ gelinime iyi bakıyorsun değil mi der
bak diyo kayınpeder genel müdür, hava atıomuş gibi olmasın ama evimiz arabamız yazlığımız yatımız var
kızını yaşatırım, seni de ihya ederim diyo
dedim genel müdür yardımcısı olursam ve bez sponsorumuz olursanız beeeelki düşünebilirm

eşime söylüyorum ohooo diyo onun çalıştığı bölümdede bölüm başkanı yapıomuş eşime aynı muhabbeti
kimin soysal güvencesi daha iyise ona verelim diyo, hangi yüzyılda yaşıyorsa kocam

Yaaaa demeee öyleeee şuan moron gibiyim zaten
Hmmm dimiii okadar korunaklıı, bide melek o Rabbim korur onu dimi
Hem anası değilmiyimm üstünede çökeriimm ağzını burnunuda kırarımm (İyi olduğundan emin olan anne piskolojisi )

Sormaaa halbu ki besmelesizde çıkmam evdenn
Kapı açıncada selam verir gel gör beni bulur bu aksiyonlarr
Mıknatıs gibii çekiyorum tüm dengesizliklerii
En baş eşimi çekmişim yaa
Ama sende fena olmuşun sabah sabah
Sanada geçmiş olsun canımm ama sen hareketlerini hissediyorsun ne kadar güzell
Ben hissetmediğim içinn telaşlanıyorum işte

Teşekkür ederimm
Unutmamda iştee cok değerli altın kaplama yaa arabanın altına gitmesin diye ceylan gibi seke seke gittim işte:))
Ama bundan sonra eğilmem bre :)

Olayı yaşarken gülümsemedim dee, elim karnımda özür dilerim özür dilerim diye dolaşırkenn sırıtık sırıtık gezindim Bacaksıza baak daha karnımda oynatıyor beni diye
Testlerinden inşaallah güzel haberlerle gelirsin canımm
Ben çirkin diyorum kiii nazar değmesin diye canım benim
Cocukları hep öyle severim , hatta bigün pusette yatan Rabbim nazarlardan saklasın bi kız cocuğu vardı
Bende tüüüüüü maşallahh çirkin senii, puuu çirkinn seni diye eğildim seviyorum
Buarada daha bekarımm
Babası gerçek sanıp alındı sanırım, tepemden direkk sensiiinnn çirkiiin dedi
Bendee hööngg olupp amaa nazar değmesin diyee demiştim ben diye gevelerkenn
Anası olayıı kurtardıı,
Eşimde sana nazar değmesin diyee öyle dedii canım benim dediii dee yerseeeennn tabiii

Son düzenleme:

babamın adı şerif, kayınpederinki ali, babannem de geçen Şerifali koyun diyor. çünkü babannemin kayınpederinin adıymış. yani babamın dedesinin adı. babannemin, babamın, k.pederin gönlü olacak.koysak mı ki:))

ben de alışmışım sırt üstü yatmaya yastığı koyuyorum gece dönsem bile tam sırt üstü olmuyo:))ama bazen yastığı yerde buluyom gece napıyosam artık :)))
Ben bu sırt üstü yatma işini kocama söylemiştim..bazen uyurken dürtüklerle uyanıyorum..bakıyorum bni yan çevirmeye çalışıyor..bu da bir önlem yani

Yahu sen inşaatçı mısın doktor mu? bilmediğin de yok maşallah

ben hamilelikten önce de hemen her ay mantar problemi yaşardım son 1 yıldır kronikleşmişti hemen her ay oluyordu..hamilelikte de oldu tabi..ama bebek 6 hafalık olduğu için doktor bir şey veremem dedi sonra giderek azdı..10 hafta olduğunda tahlil sonuçlarım da çok yüksek çıktı..doktor alttan muayene etmek istedi..bir baktı oooo dedi burası berbat..hemen batikon dedi yardımcısına..bunu mutlaka tedavi etmeliyiz yoksa erken doğumdan bebeğin anne karnında zatüre olmasına kadar sonuçları var dedi ve antibiyotik fitil verdi..10 gün sabah akşam fitil attım..1.5 ay oldu bir daha olmadı şükür..inş.bir daha da olmaz:18:

beni bu konuda doktor bile korkuttu ki üstüne kanamam başladı gereksiz stresti bir daha hamile kalsam sanırım yaptırmam bu testi arkadaşta korktuğunu söylemiş o yüzden söyledim tetsin yapıldığı yer ve doktorda çok önemli dediğim gibi bilgilerin doğru girilmesi gerekiyor ayrıca bu oranlar normal şartlarda yüksek çıkabiliyor hiç bir sebebe bağlanmadım ben doktor değişkliği yaptım onca stresten sonra şu an bir profa devam ediyorum bana dediği önemli olanın 2. test olduğu en hassas olan o. üçlüde çıkabilecek bir sonunu hemen ardında ki haftalarda yaptıracağın ayrıntılı usg dede görülebilir yada ikili test bu uyarıyı verirmiş zaten.

ahh canım sen basıma gelenlerı bır bılsen yarı doktor oldum.. boşuna demiyorum bılseydım tıp okurdum diye..... ılk baslarda salak bı doktora denk geldım bır arastırmaya basladım ooooo baktım prof olmuşum ben bu kadr bılmeseydım bebeğimi alcaktılar 6 haftamızda bebek yok diye .. anne olmak aşçı ,doktor ,öğretmen,avukat,çoçuk büyük hersey olmak demek bende anne oluyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…