- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.481
Günaydınn meleklerinn melekleriii
Bu sabah geç kaldım koştura koştura giyinip merdivenlerden paldır kuldür indim
O yetmiyor gibi hafif yokuşlu yolda hızlı yürürken çantam düştüü ağzı açık tabii (hiç örtmez mi insan yaa)
İçindeki tüm kirli çıkılarım pıldır pıldır yola saçıl bide eğimli yol olunca göz kalemii yuvarlann
Önde göz kalemi arkada yarma gül koşturuyoruzz
Eeeeyytt diyipp ayağımlaa önümü kesişimm corrrtt diyee üstüne kapanıp eğilişimm aynı hızlı ayağa kalkışımm
Uleeen bende bi sancıı vaaarr aaahaaa ben hamileyim aayyy bişey oldu diyee şimşek hızıyla aklımın kıpraşmasııı
Ve servisin gelişiii, kapısında 2 dakika bekledim binsem gitsem miii yoksa doktora mı gitsem diye :26:
Eşimi aradım dedim böyle böylee unuttum benn coort diye eğildimm ve sol tarafım acıyor şuan dedim
Oda nasıl unutursun diyorr dedim uyku sersemi geç kaldım zaten bilerek yaparmayımm daha fazla üzme benii dedimdee
Oda sen cocuğun üstüne camış gibi kapan sonra üzme beni deee, hemen şimdi karnını sev özür dilee ve dua et dedi,
Öküzz yaa
Allaha emanet yavrumm, zaten suyun içinde dimii bişey olmaz dimii kızlar :18::18:
Al benden de okadar canım
Bugünde geç kalkınca gözlerim Bülent ersoy bozması gibi börtük börtükk olduu
Banada çöktü bu uyku halii neden acaba?
Eki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784
inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.
geçmişe biraz bakayım ama dolmus sayfalar masallah herzamankı gıbı :)
bugun yoktum evde arkadas geldı koyden yumurtalarımı aldım yengemı doktora goturduk
ozel hastanedekı doktoru megerse ızne ayrılmıs bu yuzden 3 haftadır sezeryan yaptıralım dıyordu
devlet hastanesıne gıttı yengem cok ıyı bı doktora denk geldık
bebıs gayet ıyı yerınde :) 3.800 grammış maşallah normal dogum ıcın beklıcekler bebıs ıcerde rahat oldukca:)
kendı doktorum normal dogum yanlısı oldugu ıcın ıcım ferah ama bundan sonra bu doktorada gıdıcem
zeynepkalmıl ful ve cogu erkek doktorların bu hastane ferah buyuk ve kalabalık degıl
umranıyede olanlar bence tahlıllerınızı orda yaptırın umranıye devlet hastanesı havva hanım doktor
bugun ılkdefa yavruma bısey aldımbımdeydım pıjamalar gordum ındırıme gırmıs
evde gıymesı ıcın bı tane aldım esım bayıldı gorunce :) ama ogluma söz daha guzellerınıde alıcaz ona :)
ablam bol bol lazım olcak ev ıcı sureklı kusucak ust degısmekten kıyafet dayandıramıcaksın dıyo :)
benden bugunluk havadısler bunlar ben hopp gecmıse bı bakayım :)
Yok annesiii ne uzaylıı bildiğinn yakışıklı bu yaa
Maşallahh subhanAllahh yavrukuşaa
Sağlıkla kucağına al inşAllahh
Ohh iyi yapmışın canımm
Bazen söylemek gerekiyor onların düşünemediğini
Canım bende sana katılıyorum
Ama sehribangunes sanırım eşiyle kendi sıkıntı
Eşi arayıp bir adım atmak istesede, sehriban itiyor
Eee haliyle ortak noktada buluşamıyorlar
Aralarında yaşanmışlıklar haklı olarak kızı hem soğutmuş hemde ürkütmüşş
Artık bundan sonrası için kendi en doğru kararı verir diye düşünüyorum......!
Oyyy pipişinee kurbaann
Maşallaahh oğluşunaa canımm
Sağlıkla gelsinn kucağınıza, yuvanızaa, hayatınızaa inşAllahh
Anaaamm benim kaynana hayalleride puuuuff böreği gibi sönecek, kız yok etrafta
Anaaamm benim kaynana hayalleride puuuuff böreği gibi sönecek, kız yok etrafta
valla sen de pek bi aç gözlü çıktın, zeynebin kızını alacaktın ya, kuma mı arıyosun bir de. Benim de büyük ihtimal kız ama sen niyeti bozmuşsun, valla da vermem kızımı :)
herkeslere selamlar
uykusuzum kaç gündür
erken kalkıp kayganaya kahvaltı hazırlıyorum yaşlandım resmen
hep beraber yaşamak çok zormuş gerççekten neyseki cumartesi gidiyor
bizde haftaya kızımızı görmeye gitcez en son 13+1 de görmüştük çok özledim kuzumu
Günaydınn meleklerinn melekleriii
Bu sabah geç kaldım koştura koştura giyinip merdivenlerden paldır kuldür indim
O yetmiyor gibi hafif yokuşlu yolda hızlı yürürken çantam düştüü ağzı açık tabii (hiç örtmez mi insan yaa)
İçindeki tüm kirli çıkılarım pıldır pıldır yola saçıl bide eğimli yol olunca göz kalemii yuvarlann
Önde göz kalemi arkada yarma gül koşturuyoruzz
Eeeeyytt diyipp ayağımlaa önümü kesişimm corrrtt diyee üstüne kapanıp eğilişimm aynı hızlı ayağa kalkışımm
Uleeen bende bi sancıı vaaarr aaahaaa ben hamileyim aayyy bişey oldu diyee şimşek hızıyla aklımın kıpraşmasııı
Ve servisin gelişiii, kapısında 2 dakika bekledim binsem gitsem miii yoksa doktora mı gitsem diye :26:
Eşimi aradım dedim böyle böylee unuttum benn coort diye eğildimm ve sol tarafım acıyor şuan dedim
Oda nasıl unutursun diyorr dedim uyku sersemi geç kaldım zaten bilerek yaparmayımm daha fazla üzme benii dedimdee
Oda sen cocuğun üstüne camış gibi kapan sonra üzme beni deee, hemen şimdi karnını sev özür dilee ve dua et dedi,
Öküzz yaa
Allaha emanet yavrumm, zaten suyun içinde dimii bişey olmaz dimii kızlar :18::18:
Al benden de okadar canım
Bugünde geç kalkınca gözlerim Bülent ersoy bozması gibi börtük börtükk olduu
Banada çöktü bu uyku halii neden acaba?
ay ALLAH korusun ya...sonucun nasıl yorumlandığını öğrenince daha bi korktum ya..ben pazartesi filan alacam sonucuu..içimi bi korku doldurdu((
Eki Görüntüle 575785 Eki Görüntüle 575784
inşl olmuştur kızlar sizi uzaylı oğluşla tanıştırayım:):):) uzaylı falan kulakları bile var :) 17+4 idik burda şuan 18+1 iz.
canim vahid allahin isimlerinden biri..ve cocuklara isim konulurken direk allahin isimlerinin konulmamasi abdulvahid ( vahid olan allahin kulu manasinda)seklinde konulmasi gerekirmiisgunaydin anneler bugun ruyamda ogluma ikinci isim aadigimi soyluyrum tanimadigim bir kisi Vahid koy diyo yani Ahmet Vahid oluyo ruyada gordugumuz isimler koymak zorundamiz kac gundur bu konuyu konusuyoduk evde zaten ruyama girdi sizde fikir verin bana A hmetin anina isim ariyorum
spida bifida olduğunu göstermiyor aynısını yaşadım birebir benim oranım 71 çıktı open spida bifida yazıyodu ama çok şükür ayrıntılı usg de omurilik sapasağlamdı.bunlar sadece tarama testi tanı koyamaz
gunaydin anneler bugun ruyamda ogluma ikinci isim aadigimi soyluyrum tanimadigim bir kisi Vahid koy diyo yani Ahmet Vahid oluyo ruyada gordugumuz isimler koymak zorundamiz kac gundur bu konuyu konusuyoduk evde zaten ruyama girdi sizde fikir verin bana A hmetin anina isim ariyorum
zaten bu erkek bolluğunda kızlar çift çift alacak
hem camışlık yap hem özür dile ooooh ne ala memleket :):):)birşey olmamıştır inşl annesi.onlar kaçkat zırhla korunuyor :) yok sıvısı yok eşi yok kordonu :)))))))))zorlamadan olmuştur.benmde öyle oluyor.önceden çok telaş ederdim şimdi üşüttüğümde yada çok zorlandığımda oluyor.akşama birşey kalmaz.uzanacağın biryer olsa yarım saat yeterli olur sana.
Gunaydın canım aksıyonlu bır sabah dahamerak etme bısey olmaz doktoruma sormustum ben bazen unutup karnıma yukelnıom ya da anıden egılıp kalkıom dııye bebege bıırsey olmazda senın canın yanar kasıkların agrır demıstı ben salakta sabah bas ucumdakı lambayı kapoatmak ıcın uzandım yanında duran cam sısesı sabahın 6sında buyuk bır gurultuyle dustu saga sola carptı o can havlıyle yataktan ındım delı gıbı sıse aradım ya sonra bır baktım lan ben hamıleyım ne boyle sırk maymunu gıbı zıplayıp duruyom sıseyse sıse zaten sesını cıkardı dedım sıseyı allıp yerıne koydum ve dedım gıttı yavrum sıkıstırdım neyse kı hareket ettı de rahatladım g
Geçmiş olsun canım, hala kendimizi adapte edemedik hamileliğe, ben de her akşam koştura koştura yetişiyorum servise, sabah gecikirsem de 2şer 3er iniyorum merdivenleri, Allaha emanetiz yani. Birşey olmamıştır merak etme sen, bebişin iyidir. O ağrılar da "bre kadın hamilesin unuttun mu" ağrılarıdır. Daha da ters bir hareket yapmaman için uyarmıştır oğluşun seni
AY PEKBİCİCİ YA :) iyiki varsın sabah sabah gülümsettin valla beni yine:)
kendimizi bu aylarda iyi hissediyoruz ya ondan bir de tezcanlıyız arada bende unutuyorum onlarda hatırlatıyor ben de arada ağrı çekiyorum hiççç bişey olmaz allahın izniyle:) ama gülümsedim ve resmen olayı görmüş gibi yaşadım anlatımına sağlık:)
Havalar etkiliyor olabilir canım bizleri benim de resmen yüzüm şiş uyanıyorum hele bugünkü halim komikti tuvalete kalktım sonra kalkma saatimize 5 dk olduğunu gördüm geri yattım kalkınca yaparım diye:) 7 de evden çıkıyoruz hava gece gibiAllah yardımcımız olsun kızlar dua edin 4 lü tarama testi sonucumu bugün telefonla dr umdan öğreneceğim bi aksilik olmazsa, bir de benim bebiş te cinsiyeti göstermedi hala merak tayız ama sağlıklı olsun yeter öğrendikten sonra alışverişe başlıycam sadece ondan ve kızım yada oğlum diye sevmeyi istemekten dolayı öğrenmek stiyorum bakalım pekbicici teyzesi tutturacak mı? :) bana sende de benimki gibi kız hissediyorum demiştin canım ama seninki pipili çıktım bakalım bizimki ne olacak:) civciv mi kuş mu?
HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUMMMMMMMMM GÜZEL HAMİŞCİKLER VE TATLI BEBİŞLERİ( ULTRASONDA BİLE TATLILAR SAKIN ÇİRKİN DEMEYİN:) )
yok canım yaa kim demiş zorundayız diye...
kim bilir taaa ne zaman girmiş o isimler bilinç altımıza....
ona bakarsan ben de rüyamda oğlumun adını Ramazan koyuyordum..
sırf babama yaranmak için ölen amcamın ismini koydum diyordum...
ama ölen birinin ismini bebeğime vermeyi asla düşünmüyorum..bebeği değil belki ama etrafındaki büyükleri çok etkiliyor bence..ne bileyim yaklaşımları değişiyor...
Ben bu sırt üstü yatma işini kocama söylemiştim..bazen uyurken dürtüklerle uyanıyorum..bakıyorum bni yan çevirmeye çalışıyor..bu da bir önlem yaniben de alışmışım sırt üstü yatmaya yastığı koyuyorum gece dönsem bile tam sırt üstü olmuyo:))ama bazen yastığı yerde buluyom gece napıyosam artık :)))
Yahu sen inşaatçı mısın doktor mu? bilmediğin de yok maşallahıkılı de trizomi13/18/21 bakılıyor üçlüde hep trizomi13/18/21 hemde ntd bakılıyor.. ntd ye afp den bakılıyor ayrı olarak ntd yazmıyorsa afp yeterlı eğer afp 2,5mom üzerindeyse spina bifida olduğunu gösterşyor bebeğin..
ben hamilelikten önce de hemen her ay mantar problemi yaşardım son 1 yıldır kronikleşmişti hemen her ay oluyordu..hamilelikte de oldu tabi..ama bebek 6 hafalık olduğu için doktor bir şey veremem dedimerhaba annişler bebişler ve yeni çıkmaya başlamış göbüşler :)
dün tahlil yaptırmıştım idrarda iltahap çıktı benim bi şikayetim yok ama bebeğe zararı olur mu?
yarın doktoruma göstericem çokta su içiyorum ama neden oldu şimdi
open spida bifida yani açık omur ilik.. kapalı da olabiliyor yamuk yada olusmamıs.. nasıl down sendromu olasılıgını ortaya koyuyor bu teste öyle bırsey yüzde yüz sonuç degıl ondan sonra gereklı tahlıl ıncelemeler yapılıyor ondan sonra kesin tanı koyuluyor .zaten arkadas sonucu almamıs testın ne oldugunu sormustu
Ben bu sırt üstü yatma işini kocama söylemiştim..bazen uyurken dürtüklerle uyanıyorum..bakıyorum bni yan çevirmeye çalışıyor..bu da bir önlem yani
Yahu sen inşaatçı mısın doktor mu? bilmediğin de yok maşallah
ben hamilelikten önce de hemen her ay mantar problemi yaşardım son 1 yıldır kronikleşmişti hemen her ay oluyordu..hamilelikte de oldu tabi..ama bebek 6 hafalık olduğu için doktor bir şey veremem dedisonra giderek azdı..10 hafta olduğunda tahlil sonuçlarım da çok yüksek çıktı..doktor alttan muayene etmek istedi..bir baktı oooo dedi burası berbat..hemen batikon dedi yardımcısına..bunu mutlaka tedavi etmeliyiz yoksa erken doğumdan bebeğin anne karnında zatüre olmasına kadar sonuçları var dedi ve antibiyotik fitil verdi..10 gün sabah akşam fitil attım..1.5 ay oldu bir daha olmadı şükür..inş.bir daha da olmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?