2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Valla sen de pek bi aç gözlü çıktın, zeynebin kızını alacaktın ya, kuma mı arıyosun bir de. Benim de büyük ihtimal kız ama sen niyeti bozmuşsun, valla da vermem kızımı :)

Niye öyle diyorsun teyzesiii
Fazla kız göz cıkarmaz ben hepiciğine kaynanalık yaparım animAllahh
Hem padişahlık sistemine geçmeyecekmiyizz Kumada mubağ olacak
Şaka biyana ben aldım kızımı tabiii, hayır diğer anneleri düşündüm benn etrafta kız yokk benim geline gelmesinler diye

Yarmagül köy öğretmeni
Ayy Allahım nasıl güldümm sen çook yaşa emii

Sanaa çatladımm çatladımmm
Eşin tamm seksenlerdeki anne modeli gibi konuşmuşş
Önce ssksı var mı ssksı diye soruyor yaa o hesap olmuş

Günaydınlar güzellikler :)
Herkese mutlu günler dilerim :) bebişlerini hissedemeyenlere de merak etmemelerini en kısa zamanda hissedeceklerini söylemek isterim..En kısa zaman sanırım 20. hafta gibi,o zaman çok net oluyor,bağırsak hareketiyle karıştırılmıyor

benım kız var ama alanın ocağı söner bence o yüzden hiç ses etmıyorum.. gerçi daha kız olup olmadıgı da kesin değil ama benım kızımı tanımayan bırı almalı sız daha mercımekten tanıyorsunuz kızımı basınızı belaya sokmak ıstemem fena bır annenın oğluna vercem kaynanasının hakkından gelsin yeryüzünde kı tüm gelinlerin ıntıkamını alsın bıcırıgım

ha ha alsın valla

Ben alırdım da aç gözlü diye adım çıkacak
Yoksa senin sidikliyle, benim boklu ve ben
Evlere şenlikk
Bence senin erkek ama
Dur neysee kehanetimi çalıştırmayım ben yinee erkek diyince kız diye düşünürsün

ben şimdiden nişanlı arkadaşlarıma sipariş veriyorum kız olursa bizimdir diye oğluşumun adı öyle çıkmasın diye :18:

Arkadaş cevresinde en küççükk benim kii (kısmetse )
Benim kii abla demezsee hepiciğiylee kerterim ben dee
Durr benimkinin başı bağlıı , ben bakmıyorum artıkk

Arkadaş cevresinde en küççükk benim kii (kısmetse )
Benim kii abla demezsee hepiciğiylee kerterim ben dee
Durr benimkinin başı bağlıı , ben bakmıyorum artıkk

valla dünür okuyunca cayıcik sen kapa dükkanı artık
bize lazım sen bize bul bir tane güzel mi güzel bir kız

çarşamba günü gidecez bakalım bı hafta öncesinden başaldım konuşmaya bak çoçugum su bacaklarını doğru düzgn aç sana cici alırım güzel yemekler yediririm diye ama bakalım eger bu seferde göstermezse sıkıcam hortumunu aç kalsın ceza ona

valla dünür okuyunca cayıcik sen kapa dükkanı artık
bize lazım sen bize bul bir tane güzel mi güzel bir kız

Ben zatenn sizlerr için diyordum canımmm :26:
Yoksa ne bakacağımm kıza filann,
dünüüürrümm bilir benii caymaazz
Acaba benim capkın bi oğlum mu olacakk, anasına hormonlarını şimdiden yüklüyorr
Benim gözüm durmuyorr, oğlum nasıl olur
Ben erkek olsam demek kii hepsi benim hepsi benim dicemm

geçmiş olsun canım, inşallah tekrarlamaz. Bu mantar olayı berbat birşey. Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Ne zaman ilişkiye girsek ertesi gün kaşınmaya başlıyordum, en son doktor da fitil vermişti Yani ilişki de tetikleyebiliyor, şimdilik tekrarlamadı benim de ama ilerleyen haftalardan korkuyorum açıkçası. Bir de ben o dönemde taharet için sürekli sirkeli su kullanıyordum, çok faydasını gördüm

Herkeslere günaydın biraz geç oldu ama kötüydüm bugün çok bulantım vardı sabah hemde uykum eşimi gönderince yattım ii mi oldu görücez bi acayip kafam bugünlerde çok dinlenemedim ondanmı dün herşeye ağladım durdum zatn hormonlar farklı çalışıyo heralde neyse benden bugünlük bu kadar şimdilik görüşmek üzere

Hortumunu sıkacağım ne yaa Ayy çoookk güldümmm
Ayy cocuğu korkutmaa bakiimm
Edepli kız o annesiii yada benimki gibi nazlı oğluşş :44:

Hortumunu sıkacağım ne yaa Ayy çoookk güldümmm
Ayy cocuğu korkutmaa bakiimm
Edepli kız o annesiii yada benimki gibi nazlı oğluşş :44:

etek altından gösteriyorum sopayı.. kunduz oynatıyor beni resmen ya... ben ona öğretiyorum sen uslu çoçuksun akıllısın söz dınlersın ama yüz buluyor şımarıyor

Nolduu kuzumm sana :44:
Gönlünüü feraaah tutt, duanı okuu, bol bol dinlen canımm
Hepimizde ayrı bir hormon filmi var zaten, hamileliğin en keyifli hali bu hormonlar sanırım

ilaç kullanamadığım dönemde ben de sirkeli su çok kullandım ayrıca karbonatlı su da aklında olsun..sirkeli sudan çok daha etkili..

günaydınlar...herkes iyidir inşallah..her şey yolunda gibi görünüyor..ben hep bebişim oynamıyor diye dertlenyordum ya,,dünden beri uyutmadı beni zilli..bir hareketlendi ki..dünden beri halay çekiyor resmen..darısı hala hissetmiyorum diyen tüm annelere..

ben de bas donmesii oluyor bazen sizde de oluyor mu?basta tansiyondu simdi kan sekerim mi dusuk,rahim buyuyor ondan mi?esimle de kkavga ediyoruz yemiyosun ondan basin donuyor diyor halbuki yeme konusunda bir sorunum yok,

ben de sırf benden eşime de bulaşmış olabileceğini düşündüğüm için doktora sordum eşimin herhengi bir şey kullanmasına gerek var mı diye..yok dedi..bilmiyorum vallahi artık Allah'a emanetiz..dün gece saatin üçünde artık ben mi onun gazını aldım o mu benim bilmiyorum ama biz bir h.içi bir h.sonu 2 kere gaz alıyoruz:26:
ve her seferinde tekrarlayacak diye korkuyorum ama sanırım bu sefer mikrobu yok etmeyi başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…