- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.501
Valla sen de pek bi aç gözlü çıktın, zeynebin kızını alacaktın ya, kuma mı arıyosun bir de. Benim de büyük ihtimal kız ama sen niyeti bozmuşsun, valla da vermem kızımı :)
sen beni geçen gün görcektin. okulun önünden otobüse biniciğim.veliler ekmek verdiler.3-5 kiloda verdikleri zeytin var.bir de meyve verdiler. bir poşet. otobüse zor yetiştim. muavin elimden zeytin poşetini alıp yardım etti sağolsun ama, herkes bana bakıyor. bir de oturunca ayağımın dibine koyduğum meyve poşeti en arka koltuktan en ön koltuğa kadar yuvarlanmaz mı? ayağımın dibinden hooop gitti tutamadım. en önden bir adam bu sizin mi diye getiriverdi. ben o getirmese hiç bozuntuya vermeyecem aslında. rezillik paçamdan akıyor bu günlerde. yarmagül köy öğretmeni.:))))))
çok gülerim valla
bizim şirket'in genel müdürünün geçen sene oğlu oldu, ondan sonra kim doğum yaptıysa hep oğlu oldu
hergün bizim kat'a gelir, mec_ gelinime iyi bakıyorsun değil mi der
bak diyo kayınpeder genel müdür, hava atıomuş gibi olmasın ama evimiz arabamız yazlığımız yatımız var
kızını yaşatırım, seni de ihya ederim diyo
dedim genel müdür yardımcısı olursam ve bez sponsorumuz olursanız beeeelki düşünebilirm
eşime söylüyorum ohooo diyo onun çalıştığı bölümdede bölüm başkanı yapıomuş eşime aynı muhabbeti
kimin soysal güvencesi daha iyise ona verelim diyo, hangi yüzyılda yaşıyorsa kocam
zaten bu erkek bolluğunda kızlar çift çift alacak
Niye öyle diyorsun teyzesiii
Fazla kız göz cıkarmaz ben hepiciğine kaynanalık yaparım animAllahh
Hem padişahlık sistemine geçmeyecekmiyizzKumada mubağ olacak
Şaka biyana ben aldım kızımı tabiii, hayır diğer anneleri düşündüm benn etrafta kız yokk benim geline gelmesinler diye
Yarmagül köy öğretmeni
Ayy Allahım nasıl güldümm sen çook yaşa emii
Sanaa çatladımm çatladımmm
Eşin tamm seksenlerdeki anne modeli gibi konuşmuşş
Önce ssksı var mı ssksı diye soruyor yaa o hesap olmuş
benım kız var ama alanın ocağı söner benceo yüzden hiç ses etmıyorum.. gerçi daha kız olup olmadıgı da kesin değil ama benım kızımı tanımayan bırı almalı sız daha mercımekten tanıyorsunuz kızımı basınızı belaya sokmak ıstemem fena bır annenın oğluna vercem kaynanasının hakkından gelsin yeryüzünde kı tüm gelinlerin ıntıkamını alsın bıcırıgım
Artık evde kalmış erkek kurusu diye tabirler çıkmazsa iyi canım
benım kız var ama alanın ocağı söner benceo yüzden hiç ses etmıyorum.. gerçi daha kız olup olmadıgı da kesin değil ama benım kızımı tanımayan bırı almalı sız daha mercımekten tanıyorsunuz kızımı basınızı belaya sokmak ıstemem fena bır annenın oğluna vercem kaynanasının hakkından gelsin yeryüzünde kı tüm gelinlerin ıntıkamını alsın bıcırıgım
ben şimdiden nişanlı arkadaşlarıma sipariş veriyorum kız olursa bizimdir diye oğluşumun adı öyle çıkmasın diye :18:
Arkadaş cevresinde en küççükk benim kii (kısmetse)
Benim kii abla demezsee hepiciğiylee kerterim ben dee
Durr benimkinin başı bağlıı , ben bakmıyorum artıkk
Ben alırdım da aç gözlü diye adım çıkacak
Yoksa senin sidikliyle, benim boklu ve ben
Evlere şenlikk
Bence senin erkek ama
Dur neysee kehanetimi çalıştırmayım ben yinee erkek diyince kız diye düşünürsün
valla dünür okuyunca cayıcik sen kapa dükkanı artık
bize lazım sen bize bul bir tane güzel mi güzel bir kız
Ben bu sırt üstü yatma işini kocama söylemiştim..bazen uyurken dürtüklerle uyanıyorum..bakıyorum bni yan çevirmeye çalışıyor..bu da bir önlem yani
Yahu sen inşaatçı mısın doktor mu? bilmediğin de yok maşallah
ben hamilelikten önce de hemen her ay mantar problemi yaşardım son 1 yıldır kronikleşmişti hemen her ay oluyordu..hamilelikte de oldu tabi..ama bebek 6 hafalık olduğu için doktor bir şey veremem dedisonra giderek azdı..10 hafta olduğunda tahlil sonuçlarım da çok yüksek çıktı..doktor alttan muayene etmek istedi..bir baktı oooo dedi burası berbat..hemen batikon dedi yardımcısına..bunu mutlaka tedavi etmeliyiz yoksa erken doğumdan bebeğin anne karnında zatüre olmasına kadar sonuçları var dedi ve antibiyotik fitil verdi..10 gün sabah akşam fitil attım..1.5 ay oldu bir daha olmadı şükür..inş.bir daha da olmaz:18:
çarşamba günü gidecez bakalım bı hafta öncesinden başaldım konuşmaya bak çoçugum su bacaklarını doğru düzgn aç sana cici alırım güzel yemekler yediririm diye ama bakalım eger bu seferde göstermezse sıkıcam hortumunu aç kalsın ceza ona
Hortumunu sıkacağım ne yaaAyy çoookk güldümmm
Ayy cocuğu korkutmaa bakiimm
Edepli kız o annesiii yada benimki gibi nazlı oğluşş :44:
Herkeslere günaydınbiraz geç oldu ama kötüydüm bugün çok bulantım vardı sabah hemde uykum eşimi gönderince yattım ii mi oldu görücez bi acayip kafam bugünlerde çok dinlenemedim ondanmı dün herşeye ağladım durdum zatn hormonlar farklı çalışıyo heralde neyse benden bugünlük bu kadar şimdilik görüşmek üzere
geçmiş olsun canım, inşallah tekrarlamaz. Bu mantar olayı berbat birşey. Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Ne zaman ilişkiye girsek ertesi gün kaşınmaya başlıyordum, en son doktor da fitil vermiştiYani ilişki de tetikleyebiliyor, şimdilik tekrarlamadı benim de ama ilerleyen haftalardan korkuyorum açıkçası. Bir de ben o dönemde taharet için sürekli sirkeli su kullanıyordum, çok faydasını gördüm
geçmiş olsun canım, inşallah tekrarlamaz. Bu mantar olayı berbat birşey. Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Ne zaman ilişkiye girsek ertesi gün kaşınmaya başlıyordum, en son doktor da fitil vermiştiYani ilişki de tetikleyebiliyor, şimdilik tekrarlamadı benim de ama ilerleyen haftalardan korkuyorum açıkçası. Bir de ben o dönemde taharet için sürekli sirkeli su kullanıyordum, çok faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?