2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
senin için deil ama doğumdan sonra bebeği takip ediolar asıl canım, aşıları falan öenmli tabi, eğer hemen dönmüceksen sen aldır derim

aaa anladim o zaman gerek yok bana
zaten hemsire onsan sordu demek ki dogumdan sonra gidicen mi diye
ben de 20 gun sonra falan giderim hersye normal olursa dedim
ugrasmiyim o zaman rica eder ikinci doz asiyi da vurdururuz
kilo boy takibi falan gerek yok nasilsa doktor da bakiyor

evet işe yarıyor bende de var ama suan kullanamıyorum eğilemıyom kı göbiş kocaman azcık eğilince kasıklarıma ağrı giriyor göremıyorum esıme dedımyardım et benden cok bagırıyr ondan da hayrı yok koltuk alıtımı alayım dedım bırını alıyom dıgerını alamıyorum bır bacaklarda artık o da zorluyor arkalarını alrken kasmak zorunda kalıyorum o zamanda ıcerden bırı dıyor kı hooop kardesım benı unuttun gene :) burda öyle kuaför falan yok kasaplarımız da vukaatlı at etı yakalandı kıpadan alıyorum mecbur .. gecen kaslarımı aldırdım adile naşit gb yaptılar agda desen 120 tl ısyanlardayım anlayacagın

okurken tuylerim diken diken oldu
ben de cok duygulaniyorum boyle seylere
mucize ya tammen mucize icimde can oldugunu dusunmek bile beni cok duygusallastiriyor
hele gecende biri yazdi hatirlamiyorum meme uclarinin koyulasma sebebi bebegin ilk dogudugunda memeyi daha iyi kavramasi icin, siyah beyaz gordugunde
onu da okuyunca hemen gozlerim yasardi benim

valla bende kahveyi sevmem ama çay içerim ..eleviti sabah içtiğim için bi problem olmaz heralde :44:

hadi gözün aydın pekbicici.demekki senden öğrendiğimiz dizler kırık olacakmış:)ben bugün sabah bir kalkltım yüzüstü yatıyordum.ve karnıma resmen kıyafetimn izi çıkmış.artık ne zamandır yatıryorsam öyle.başta çok telaşlandım inşl birşey yoktur diye.sonra aklıma birşey getirmemeye çalıştım.hala bir hareket yok bebekte.karnımdak, ağrıda geçti gibi. kısmet artık.düşündükçe kafayı yicez.hayırlısıyla bir çıkarsak bebekleri:)geçerse 9 ay

canım bende sağlık ocağına kayıt olmadım
türk vatandaşı olmadığım için TC kimlik numaram da
heryerde uğraştırıyorlar bende uğraşmak istemiyorum açıkcası artık

Artık öyle uzadı ki kuaföre gitmeye de utanırım..akşa eşim annesini alıp getirecek..onlar gelene kadar halletmem gerek..k.validenin yanında aşkım kıllarımı tek başıma alamıyorum yardım et diyemem ki kadının aklı gider
ben bu akşam almaya mecburum artık olduğu kadar..geçen sefer enfeksiyon vardı o yüzden yine alttan muayene isteyebilir..
120 lira neymiş yahu? kafayı mı yemiş onlar..her yerde komple ağda 20 lira..

Canımm çook çook geçmiş olsunn
Gerçekten zorr, hele o korku yok mu insanın aklını nasıl fare gibi kemiriyorr
Sende çok dikkat et kuzucuğuna Allahın izniyle hiç birşey olmayacak meleğine

pekbicici geçmiş olsun cnm , oğluşunun sağlıklı olmasına çok sevindim , dikkat et cnm kendine.

pekbicici ,, mec kızlar çok geçmiş olsun bi daha gelmesin inşallah kendinize çok dikkat edin

allaha emanetiz hepimiz

merhaba annecikler
pekbicici baskent mec gecmis olsun insallah bundan sonra yasamazsiniz bebisler saglikli olsun da cok cektirecekler bize anlasilan

cici.... korkma benimde basindan rahim ile kesenin arasinda kan var kendine dikkat et yeterli hizli hareket etme

Kızlaar çok saolunn hepinizi çook öpüyorumm
Hiç birbirimizi görmesektee inanın kurulan bu bağ insana okadar güc veriyor kii ailem gibi oldunuzz
Dün hastaneden çıktım direk Zeynebi aradım mesela
Annemelere söylemedikk onlarda şimdi korkar bide söylenmesinler diye eşimle söylemek istemedik
Kötü bişeyde yok çok şükürr oyüzden ortalığı velveleye vermediğimiz iyi olduu

Canım maşallah sonuclara
Gözün aydın olsun

kızlar geçende bebek hazırlıkları topiğinde aldıklarımın resmini paylaşmıştım
onlar gelmiş
bugün eşim evde paketi teslim almış
bana diyo ki bunlar ne böyle deli karı
bunları giyince kızın dötü başı açık kalacak ya
kendinde benzetcen çocuğu dedi gülerek
bende ya neden ben gelmeden açtın dedim
napiim kızımla başka türlü baş başa kalamıyorum diyo deli

şaka maka zevkli hatunsun karpuz totoluya bayıldım nerden buldun diyo

eve gitmek icin sabırsızlanıyorum heyecanlandım

bide çok iyi bilmiorum sor istersende ilk haftalarda yapılan şeyler var ilk 3 günde topuk kanı falan alıolar die biliorum bir öğren cnm herşeyide ona göre yap

canım ben özel hastaneye gidiyorum oraya tahlil için falan para vereceğime 2 dir sağlık ocağında tetkiklerim yapılıyor ve ilgililer bence ama sen bilirsin oradan aldığın sonuçları da zaten kendi doktoruna gösteriyorsun.

bende şoka giridm zaten 3 yer yapıyor bırınde 150 birinde 180 sankı lazer oluyorum ... eldivenle alıyorum çok rahat oluyor bıraz uzun sürüyor ama temızde oluyor ayda bır ancak çıkıyor doktorum demıstı denedım güzelde oldu.. ha aha al kız kaynannın aklını

Çok geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmaz inş...

Ahh Dünürüm ahhh beni dinlemeyip işe gitmişssin..Ben sana yat dinlen Damadıma iyi bak demedimmi ( Neyse canım kendıne cok iyi Bak Yavrularımız ALLAH'a emanet ve dualarınıda eksik etme annesi..:)

Ağrının gecmesıne çok sevindim canım ..Bu arada bende hamıle keldıgımdan bu yana hiç bir dılencıyı boş gecırmıyorum ...:))

Hadi gözün aydın canım ..:)

everythingwillbegreat canım kayıt yaptırman gerekmıyor eger kaydın ıle kaynanan aynı sehırde degılse misafir olarak kayıt açıyorlar aşı falan sneın kontrollerın hepsnı yapıyorlar kayt almana gerek yok

ALLAH saglıkla gıydırmeyı nasip etsın canım ..:) Bende Kıyafet konusunda kendımı frenlıyorum .. Pazartesı gunu doktor randevum var...Doktorum bana ikinci kez kız derse o zaman almaya başlıyacagım :))

Canım güle güle uzat
Valla çok iyi yapmışınn bende kestirmek okadar çok istiyorum kiii
Ama bende kaynana çok oyüzden cesaret edemiyorumm
Nerdeyse kaş bıyığımı aldırmayacak hatunlar
Ve ben çok araştırdım o saç kestirme muhabbetini
Eskiler yeteri kadar vitaminli beslenmediği için hamileyken saçınızı kestirmeyin çünkü kesilen saç canlanır ve saçın kimyası olan keratin cok fazla vitamin çeker uzarken,yani bebeğin alacağına saçın almasına engel olmak için 'saçını kestirme aklı kıt' olur demişler...
Mesela akşam tırnak kestirme olayı; eskilerde elektrik olmadığı için tırnak keserken sıçrayan,zıplayan birşey olduğundan etrafa saçılmamasından gece kesilmez denmiş..Ama bu rivayetler günümüze kadar günah, ööö kaka olarak gelmiş...Aslına bakarsan incelersek hepsinin mantıklı acıklaması var...

Ben fotoda bir resim gördüm
Burnum sızıdan koptuuu
Allahım acil şifalar versin, sağlıkla anasına babasına bağışlasınn...
Rabbim kucağa gelen bebeğin acısını göstermesin inşAllah anasına babasına...

ben de ozel hastaneye gidiyorum ama doktorumun istedigi tahliller ucretsiz yapiliyor sadece muayen icin 33 lira odeyip giriyorum. tahliller hastanede de problem cikarmiycak gibi gorunuyor. tabi dusununce faydalari var yakinda oldugundan herhangi bir durumda gidip faydalanmak soz konusu oluyor herhalde

ben simdi ailemin yanindayim
kaydim kaynanamin sehrinde
ben de bugun gittim ama misafir olayindan bahsetmedi bana illa ikametgahini buraya aldir ve kaydini yaptir dediler

daha simdiden mi birakmiyo
benim oglum 5 yasinda olcak ama hala esimin elime dokunmasini bile istemiyo
yataktada hep aramiza giriyo beyfendi

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-05-2013
Hamileliğimin 18. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 156 gün kaldı.
Önümzüdeki iki gün içinde kulaklar nihayi konumuna gelecektir. Bu haftadan itibaren kalbiniz hamileliğinizi desteklemek için %40-50 daha fazla çalışacaktır. Genellikle bu fazla iş yükü sorun teşkil etmez. Sağlıklı bir kalp artan bu ihtiyaç ile baş edebilir. Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 210 gr. - Yaklaşık boyu : 14.2 cm. (Baştan Popoya)

Canım bugunki bebeğinin gunlugunde bunlar yazıyordu .. Senin karın agrıların kanamadan degılde bu sebepten dolayı kaynaklanmış olabilirmi:26:

Amin canım....
ben aslında başından beri kızın olacağından eminim zeynepcim ama Allah bilir tabii
Insanın kendini frenlemsi gerçekten çok zor
bizi hafta sonu arkadaşlar (benden 2 hafta önden hamile) eminönüne gidelim alışveriş yapalım diyorlar ama
kendimi frenlemek istiyorum
bir taraftan da kaşınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…