2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay Allahtan kaynana bana uzak uvey olmasından dolayı dıslaması bı tarafa
aramızda cok farklılık anlasmamız zor malesef ..
oda su hakım falan oluyor ya bı olayı canlandırıyorlar ona bakıyor
bende oyle seylerı ızleyemıyorum bır kac gun zor dayandım onunla tv keyfıne
Allah yardımcınız olsun kızlar ..
benımde eş evlılık programlarını ızler ozellıle atv dekını şaşıyorum eşime tv bakmaz normalde haber mac harıcı
ama evlılık programını sessızce pür dıkkat ızler

yok anam ne mekkesi ne dini

namazını kılar sonra oturur, bunu izler.. bide yorum yapar, evlenmeye gelenleri kınar o namazın sevbıda gider

benimki de unutma beni ile yer kanal açılışı yapar
ardından esra erol
sonra kaynım eve gelince ayhhh oğluuuuum kusura bakma valla anan yaşlandı
artık o kadar iş yapamıyorum der

bizim gitmediğimiz günleri cocukcaz çorba ve tost yiyormuş
makarna varsa evde yemek var diye düşünüyorum artık düşünün halimi diyo

aaa bak evdeyken benımkı de kacırmaz ama benım kocişin çok geçerli sebebi var.. benım annem babam ayrı annem bekar diyor kı koca bulcam ona kurtulcam :) cici kaynata arıyor nerde tıpsız çıkıyor arıyor annemi kız sana koca buldum diyor

itiraf etmeliyim benim kocam da

normalde maç izler, haber, belgesel bide kayıp şehir dizisini
adam işten 17:15 de geliyor atv dekini izliyormuş
bana anlatıyor
böyle biri geldi kadın yok dedi
aman o kadında kimseyi beğenmez etmez

diyorum ben tipleri görmüyorum kocam senin tarifine göre şekillendiriyorum
yalnız saç renginden kesimine ayakkabısından takısına kadar herşeye dikkat ediyor insanların
Aslan burcu

esinin izlemesi de garip olmus yani ama atv deki evlenme programindan showa donmus hayatin icinden diye dusunup izliyordur

ha hahic gulecegim yoktu kayinvaliden ne diyor oyle deyince:))alemmis valla izlemesine kilif uydurmus besbelli

ay koptum yaa annenımı arıyor
harbı gecerlı nedenı varmıs :)

ay benımkı uyumayı ver yeter ona ama hayretkı evlılık programını ızler begenmedıgıne kızar bende onun halıne gülerim :)
halim selim birini görsun eywah yandık nasıl acır elınden gelse korucak :)
benımkıde aslan burcu:):):) zor zor aslan erkegı cok zorrrrrrrrrrr

esinin izlemesi de garip olmus yani ama atv deki evlenme programindan showa donmus hayatin icinden diye dusunup izliyordur

ha hahic gulecegim yoktu kayinvaliden ne diyor oyle deyince:))alemmis valla izlemesine kilif uydurmus besbelli

ya ınan tuhafıma gıdıyor hayatta dızı ızlemez sınemaymıs hıc bakmaz sınır olurum
bı tv keyfı yapamadık dıye dını program gorurse acar arada ama evlılık programı dedımı delı oluyorum
aksam ıse gıtcek yarım saatımız oluyor azcık sohbet edelım hemen tvyı acta programı ızlerken yıyım dıyor bende basının etını yıyorum guzelce :)

kayınvalideme değil anama buluyor koca annemde diyor tamam diyor sen benım adıma iste adamı görmeme gerek yok.. eşim diyor kı annem için evin küçük kızısın sen senı benden isteyecekelr ev yat kat isteyecekmıs brde bakım parası he birde yenı çıkmış damat parası :) bırde adama diyecekmıs kı süt parası da vereceksin daha yeni sütten kestik fala sıralıyor listesini anamda diyor kı o kadr sey ıstıyon kı senın yüzünden evde kaldım

benimde kayınvalidem dul, eşime diyorum ayh bak ne tatlı amca
annen böyle biriyle evlense ne güzel olur
hemen hööööt, anamla evlencek adamın alnını karışlarım der

sanki nolcaksa kadın evlense diyemiyorum bırak evlensin bak hayatımız ne kadar güzelleşecek diye

huyları benziyor mu ki acaba:44:
benimki burnundan kıl aldırmaz
kolay kolay beğenmez
evini çok sahiplenir
bir işe başladığı zaman mutlaka bitirir
ne yaparsa yapsın en iyi şekilde yapmak icin özen gösterir hiç baştan sağmaz
önce dediğim dediklik yapar ama ben biraz huyuna gidince
hemen süt dökmüş kedicik kıvamına gelir

hanzo kocamı seviyorum, bu aralar pek göstermesem de

evet annemi arıyor daha neler yapıyor ya ben gülmekten ölüyorum annem normalde bızımle kalıyor . ama bu ara yok burdayken ananemi arıyor diyor kı anane herkes doğurduklarına sahip çıksın sonra annemi arıyr diyor kı bu ne ya doğurduklarına bakıyorum yetmıyor bırde promosyon çıktı başıma..

:) ayyy hiç güleceğim yoktu.. aslında haklı kadın naptı da geldi he edepsizler şaka bır yanda canım sen gel bıze takıl bak burda neler kaynatıyoruz biz kaçırma

size takılcamda yorumlarına benide alet ediyo kafa gidiyo tabi kaçırıyorum muhabbeti

eşim izlemez hayatta nefret eder bu tarz programlardan ama ben kesintisiz bir hafta oyunca izledim kusucam artık benim kaynananın kafa gidik

bence oturmaktan şişmiştir o yüzden yapamıyordur zavallı adam

benim kayınpederde öldü belkide bu yüzden taktı bu programlara yaşlı kadınlar gelince aa bu sürtük bu yaşta evlenmeye gelmiş hiç utanmaıyoda yaşından diyo kıskanıyo zahar

esımınde anneso babası ayrı ama Allahtan evli onun anası kaynanam asla şaka kaldıramaz bir kere dedı kı kız sende boşanırsan sanada bulurum koca dıye nerdeyse dövecektı... o yuzden kendı annesıyle pek konuşmaz bıle normal konusurken bıle herseyı yanlıs anlıyor o yuzden anneme sataşıyor

keşke benim koca da annesine öyle bişey dese ama hayatta demez
kesecekti beni valla ben öyle diyince

monoton geliyordur ona diziler sinemalar.erkeklerde var bu yemek yerken tv izleme meraki babamda ayni:))hatta bunun icin kavga ederler annemle.koca mutfak duruken niye odaya gidiyoruz diye:))dusun bizde 1,5 senelik evliyiz mutfakta masamiz yok yemegi odada sofrada yedigimiz icin.benimki de deli eder arada lale devrini izlerim surekli izliyorsun diye sinirini bozar insanin.bizde seksenler kiyam ve zengin kiz fakir oglani izliyoruz.cemalnur sargut.sohbetler falan.ama zengin kiz fakir oglana bir gulmesi var ki sorma:))

1 esin cok esprili anlasilan.senin icin.de verseymis ya onlari:))olmaz oyle tek tarafli:))simdiye kadar kimseyi begenip aramadi mi annen icin?nerelisiniz bu arada

benimki de izlemez ben diyorum adam kac yasinda evlenmeye gelmis diye erkek icin yalnizlik zor kadin idare eder ama erkek yapamaz diyor empati kuruyor beyefendi

Slm kizlar. bugun isim cok var bi buraya bakiyorum bi isimi yapiyorum aklim burada kaliyo
benimde esim izledigi diziler kurtlar vadisi, hurrem, karadayi, dila hanim gunduz evde olursada sadece
akasya duragi izliyo:ssz sevmiyo izdivac felan
bu arada rahatsiz olan arkideslerde gecmis olsun dikkat etmemiz lazim
cici.... korkma benimde basindan rahim ile kesenin arasinda kan var kendine dikkat et yeterli hizli hareket etme
mec... sanada gecmis olsun. ne bi zirt ne bi pirt deyisine koptum
oglum gelip bana diyo anne ne oldu anne ne oldu sasiriyo guldugumu gorunce

aynen canım ıkız gıbıler asırı sahıplenır evıne duskun titiz kolay kolay begenmez
yaptıgı ısı bıtırmeden bırakmaz bakımlı olurlar ama dedıgın gıbı azıck suyuna gıt aslan yerıne kedı oluyorlar :)
oo hem kızıcan hem sevıcen ask bu gelgıtsız olmuyor:)

nazar değmesın canım muhabbetlerıne :)
Allaha sukur esımde aılemle arası cok ıyı kardesımı evladı gıbı sever annem benı hıc opmez
ama masallah damadıyla sapır supur resmen eısme olan sevgısını kıskanıyorum yaaaaa

Rabbım yardımcın ola bende nefret edıyorum bu programlardan nasıl dayanıyorsun masallah :)

ya haklılar tv keyfı yapsınlarda adam gıbı seyler ızlesınler yawww :)
benımkı gececı olunca kı bu ay ust uste hep gececı sabah gel dırek yat
aksam kalk dırek ıse gıt sıkılıyor azcık tv ızlıym dıyınce anlayıs gosterıyorum da ıste o gıdene kadar sabredıyorum
sayesınde evlenemıyen bı cıftı gordum hıc hos degıldı yasananlar ayn ıevde yasıyorlar karı koca gıbı bunu babasının yanınd adıyor kız
admaa asık guya sonra baskalarıyla konusuyor masallah baba hepsıne veto verıyor atvdekı daha sevıyelı ama foxdakı sevıye yerlerde ..

eşim ankaralı.. ben rizeli ama bursa da doğdum büyüdüm.... yok iş cicciye binince aramaz arattırmaz da ne işi var der oraya mı düştün annem de o zman diyor başka bul annem diyor sen bunları verdın mı kı adamdan istiyon eşimde diyor kı bız senınle böyle mı anlaştık sen kızı verdın bende sana koca blcaktım annmde diyor o zman hanı koca iyisini seçiyom diyor sankı karpuz alıyor sonrada diyor kı ben eşe dosta haber saldım karısı ölen olursa sana alacam ayyy bunların bır didişmelerini görsen .. gecen ay geldi annem su istedim eşimden anneme diyor kı hadi sen evlencen daha bı su ver bakım verebiliyormusun sora alan adam senı ıkı gunde getırmesın geri.. sonra dıyor kı getırsede bızı bulamaz kı adres değiştircem bulamazsın iade için bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…