- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.921
eşim ankaralı.. ben rizeli ama bursa da doğdum büyüdüm.... yok iş cicciye binince aramaz arattırmaz da ne işi var der oraya mı düştün annem de o zman diyor başka bulannem diyor sen bunları verdın mı kı adamdan istiyon eşimde diyor kı bız senınle böyle mı anlaştık sen kızı verdın bende sana koca blcaktım annmde diyor o zman hanı koca iyisini seçiyom diyor sankı karpuz alıyor sonrada diyor kı ben eşe dosta haber saldım karısı ölen olursa sana alacam ayyy bunların bır didişmelerini görsen .. gecen ay geldi annem su istedim eşimden anneme diyor kı hadi sen evlencen daha bı su ver bakım verebiliyormusun sora alan adam senı ıkı gunde getırmesın geri.. sonra dıyor kı getırsede bızı bulamaz kı adres değiştircem bulamazsın iade için bizi
eşim ankaralı.. ben rizeli ama bursa da doğdum büyüdüm.... yok iş cicciye binince aramaz arattırmaz da ne işi var der oraya mı düştün annem de o zman diyor başka bulannem diyor sen bunları verdın mı kı adamdan istiyon eşimde diyor kı bız senınle böyle mı anlaştık sen kızı verdın bende sana koca blcaktım annmde diyor o zman hanı koca iyisini seçiyom diyor sankı karpuz alıyor sonrada diyor kı ben eşe dosta haber saldım karısı ölen olursa sana alacam ayyy bunların bır didişmelerini görsen .. gecen ay geldi annem su istedim eşimden anneme diyor kı hadi sen evlencen daha bı su ver bakım verebiliyormusun sora alan adam senı ıkı gunde getırmesın geri.. sonra dıyor kı getırsede bızı bulamaz kı adres değiştircem bulamazsın iade için bizi
aynen canım ıkız gıbıler asırı sahıplenır evıne duskun titiz kolay kolay begenmez
yaptıgı ısı bıtırmeden bırakmaz bakımlı olurlar ama dedıgın gıbı azıck suyuna gıt aslan yerıne kedı oluyorlar :)
oo hem kızıcan hem sevıcen ask bu gelgıtsız olmuyor:)
nazar değmesın canım muhabbetlerıne :)
Allaha sukur esımde aılemle arası cok ıyı kardesımı evladı gıbı sever annem benı hıc opmez
ama masallah damadıyla sapır supur resmen eısme olan sevgısını kıskanıyorum yaaaaa
Rabbım yardımcın ola bende nefret edıyorum bu programlardan nasıl dayanıyorsun masallah :)
ya haklılar tv keyfı yapsınlarda adam gıbı seyler ızlesınler yawww :)
benımkı gececı olunca kı bu ay ust uste hep gececısabah gel dırek yat
aksam kalk dırek ıse gıt sıkılıyor azcık tv ızlıym dıyınce anlayıs gosterıyorum da ıste o gıdene kadar sabredıyorum
sayesınde evlenemıyen bı cıftı gordum hıc hos degıldı yasananlar ayn ıevde yasıyorlar karı koca gıbı bunu babasının yanınd adıyor kız
admaa asık guya sonra baskalarıyla konusuyor masallah baba hepsıne veto verıyor atvdekı daha sevıyelı ama foxdakı sevıye yerlerde ..
Şu an Bursa'da mı yaşıyorsun?
ne hoş muhabbetleri varmış kız...özendim valla..benim annemle eşim sevmezler birbirlerinihatta bayramdan bayrama karşılaşırlar..bayıldım sizinkilerin diyaloğuna :)annen alınmıyor değilmi?????
ay Allahtan kaynana bana uzak uvey olmasından dolayı dıslaması bı tarafa
aramızda cok farklılık anlasmamız zor malesef ..
oda su hakım falan oluyor ya bı olayı canlandırıyorlar ona bakıyor
bende oyle seylerı ızleyemıyorum bır kac gun zor dayandım onunla tv keyfıne
Allah yardımcınız olsun kızlar ..
benımde eş evlılık programlarını ızler ozellıle atv dekını şaşıyorum eşime tv bakmaz normalde haber mac harıcı
ama evlılık programını sessızce pür dıkkat ızler
hayır canım kırklarelindeyım tayın dolayısıyla
ben de gebzedeyim eşimin işi dolayısıyla..eylülde geldim ve hiç sevmem burayı..bursayı çok özlüyorum..hele Ayvalık'ı her şeyden ok özlüyorum..orada büyüdüm ailem hala orada..Hayatımda yaşadığım yerler sırasıyla Bursa-Ayvalık-Bursa-Gebze umarım daha kötüye gitmezinsanın istemediği bir yerde yaşaması çok kötü..Bu memlekette sağlıklı hiçbir şey yok..çocuğum da Gebze doğumlu olacak ve bu pis yerde büyüyecek diye çok üzülüyorum..
benim dişimde herhangi bir sorun yoktu..çürük, dolgu vs..sapasağlam ön alt dişim gitti:2:
valla öyle aman annem benı de öpmese olur ama damadıyla anlaşşsın yeter arada soğukluk olmasın .. eşim gider kadını kucagına çıkar kolunu bacagını çeker uyurken ıslatır zavallı kadın yatarken kapısını kitliyor.. ayy bır kere hıc unutmam kadını altına işetti.. annem sıkışmıstı bır wc kardesım var bırınde esım tras oluyor kadın kıvır kıvr bana dedı bellı etmeden cıkart onu gıreyım yoksa bılıyor başına gelecek olanı.. bende yan çizdim dedım annem skışmıs çık çıktı banyonun kapısın kıtledım kardesıme dedı cıkma kadını evde bı kovalıyor gıdıklıyor falan kadıncagız en sonunda saldı gittiböyle fena benım koca
dün eşim evdeydi, akşam bi geldim o da Esra Erolu izliyor. Hem söyleniyor hem izliyor :)
evet ya tek gitmiyo kayganada en fazla 2 bardak içiyoyap yap bende geliyom :) bak pastamı da alırım canım çay ıstıyor ama yalnız gıtmıyor
eşim için mecburen katlanmak zorundayım yarın gidiyo zatenRabbım yardımcın ola bende nefret edıyorum bu programlardan nasıl dayanıyorsun masallah :)
..
öyle canım benım de bütün aılem bursa da çok zor oluyor alışması falan. burdan doğuya gidecez ne bılım önümüzdekı 6yıl çok zor benım ıcın.. bursayı özlemıyorum artık çok karıstı bursa terör cemaat kutuplaşmalar çok oldu burası rahat ama hıc bırsey yok bırsey olunca edırneye gitmek zorunda kalıyorum alısvrş osun gezme olsun hastane olsun ama ailemı özluyorum çok kalabalık bır aıleden sonra bu sessizlik bunaltı beni ama sık sık gitmeye çalısıyorum bursaya onlar gelıyor
çok sevindim bi sorun yokmuş şükürKızlar doktorum aradı yarım saat önce
haber vereyim dediiimm
Önce annesii bebişi zıplatmışın biraz dedii
Bende yok üstüne yattım dedimm
Neyin yanlışını düzeltiyorsam akıl işte
Raporlara baktığıma göre eşinde zedelenme bulgusu yazıyor dedi, sen şuan nasılsın var mı ağrı sancı dedii
Yok yok gayet iyiyim saat başı peçeteyede silip bakıyorum dedim
Tamam yapma artık sen zaten düzgün gitmeyen birşey olunca anlıyorsun kendini kastırıp ağrılar çıkarma
Şimdilik yapabileceğimiz birşey yok, kaygıda yok, kötü bişeyde yok
Sadece dikkatli olmayı artık öğrenmen gerekli dediiii
bende yine geleyim mii bakacakmısınız dedim
Doktorda cocuğu hastanede büyüteceksin galiba dedi
Bende çok meraklıyım gelmeye diyecektimde iyi haberleri aldı artistlendi demesin dedim
Yani bulgu doğru ama eşte olduğu için o kendini tamir ediyormuş, ama eğilirken ve birşeye uzanırken bundan sonra mutlaka dizlerini kır dedii
Çok özür dilerim sanki alaturka tuvalete oturur gibi tam kırıp oturup alacakmısım
Çok şükürr
mec ben kacirmisim sana da cok gecmis olsun
kizlar birsey daha sorucam sizlere. ben hayit olamadim daha saglik ocagina. kaydim esimin memleketinde ikametgahi buraya cekip kayit olmak gerekiyormus falan. sizce gerek var mi? cok memnunum ben saglik ocagindan mutlaka kayit ol diyen var mi? yoksa nasilsa doktora gidiyorsun yeterli oluyordur der misiniz? bugun tetenoz asimin birinci dozunu vuruldum hemsire annemin arkadasi diye sorun yapmadi kaydini alalim bir ay sonra diger dozu yapariz dedi. kolum cok agriyor bu arada sisti mi sizlerinki? korkuyorum biraz
evet ya tek gitmiyo kayganada en fazla 2 bardak içiyobu muhabbetleri yüzyüze yapsaydık keşke ne hoş olurdu anam bu kadar deliyi bi arada düşünemiyorum
eşim için mecburen katlanmak zorundayım yarın gidiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?