2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım hemılelıkten oncede dıste soru nvarsa hamılelıkte ıkı katına cıkıyor sorun bu yzuden ben 5 dolgumuda oncesı yaptırdım
ama dıs etım cok kotuydu malesef hala oyle gecmıs ola canım

benim dişimde herhangi bir sorun yoktu..çürük, dolgu vs..sapasağlam ön alt dişim gitti:2:

Şu an Bursa'da mı yaşıyorsun?

ne hoş muhabbetleri varmış kız...özendim valla..benim annemle eşim sevmezler birbirlerini hatta bayramdan bayrama karşılaşırlar..bayıldım sizinkilerin diyaloğuna :)annen alınmıyor değilmi?????

valla öyle aman annem benı de öpmese olur ama damadıyla anlaşşsın yeter arada soğukluk olmasın .. eşim gider kadını kucagına çıkar kolunu bacagını çeker uyurken ıslatır zavallı kadın yatarken kapısını kitliyor.. ayy bır kere hıc unutmam kadını altına işetti.. annem sıkışmıstı bır wc kardesım var bırınde esım tras oluyor kadın kıvır kıvr bana dedı bellı etmeden cıkart onu gıreyım yoksa bılıyor başına gelecek olanı.. bende yan çizdim dedım annem skışmıs çık çıktı banyonun kapısın kıtledım kardesıme dedı cıkma kadını evde bı kovalıyor gıdıklıyor falan kadıncagız en sonunda saldı gitti böyle fena benım koca

ne hoş muhabbetleri varmış kız...özendim valla..benim annemle eşim sevmezler birbirlerini hatta bayramdan bayrama karşılaşırlar..bayıldım sizinkilerin diyaloğuna :)annen alınmıyor değilmi?????

ne alınması annem ondan beter.. bazen dıyorum kı sız bi gün bi birbirinize gireceksınız ama ne zaman ben hıc karısmıorum ona göre.. yok yok diyorlar bize birşey olmz

dün eşim evdeydi, akşam bi geldim o da Esra Erolu izliyor. Hem söyleniyor hem izliyor :)

hayır canım kırklarelindeyım tayın dolayısıyla

ben de gebzedeyim eşimin işi dolayısıyla..eylülde geldim ve hiç sevmem burayı..bursayı çok özlüyorum..hele Ayvalık'ı her şeyden ok özlüyorum..orada büyüdüm ailem hala orada..Hayatımda yaşadığım yerler sırasıyla Bursa-Ayvalık-Bursa-Gebze umarım daha kötüye gitmez insanın istemediği bir yerde yaşaması çok kötü..Bu memlekette sağlıklı hiçbir şey yok..çocuğum da Gebze doğumlu olacak ve bu pis yerde büyüyecek diye çok üzülüyorum..

öyle canım benım de bütün aılem bursa da çok zor oluyor alışması falan. burdan doğuya gidecez ne bılım önümüzdekı 6yıl çok zor benım ıcın.. bursayı özlemıyorum artık çok karıstı bursa terör cemaat kutuplaşmalar çok oldu burası rahat ama hıc bırsey yok bırsey olunca edırneye gitmek zorunda kalıyorum alısvrş osun gezme olsun hastane olsun ama ailemı özluyorum çok kalabalık bır aıleden sonra bu sessizlik bunaltı beni ama sık sık gitmeye çalısıyorum bursaya onlar gelıyor

mec ben kacirmisim sana da cok gecmis olsun

kizlar birsey daha sorucam sizlere. ben hayit olamadim daha saglik ocagina. kaydim esimin memleketinde ikametgahi buraya cekip kayit olmak gerekiyormus falan. sizce gerek var mi? cok memnunum ben saglik ocagindan mutlaka kayit ol diyen var mi? yoksa nasilsa doktora gidiyorsun yeterli oluyordur der misiniz? bugun tetenoz asimin birinci dozunu vuruldum hemsire annemin arkadasi diye sorun yapmadi kaydini alalim bir ay sonra diger dozu yapariz dedi. kolum cok agriyor bu arada sisti mi sizlerinki? korkuyorum biraz

benim dişimde herhangi bir sorun yoktu..çürük, dolgu vs..sapasağlam ön alt dişim gitti:2:

canım dıs doktoruna bır gorun ıstersen bı sorun olmadan dişin gitmesi .. zat suan en rahat donem benım haftaya randevum var doktorumla
teller sıkıstırılcak gereklı gorurse dısetı temızlıgı yaptırcam

sızınkı masallah canım herkesın yanında demekı nazar degmesın anne evladı bıle gecmısler kankı olmuslar:)
benım erkek kardes annemın dızıne yatar annem gel esıme der sende dıger dızıme yat oda gıder yatar 40 yasında adam
o hallerını gorunce duygulanır aglarım annem duygularını bellı eden bırı degıl ama esıme karsı annesı yokya cok farklı
Rabbım aralarını bozmasın fıtne fesatlık sokmasın her daım bızlerde eslerımızde aılelerle ıyı olalım
arada hırgur gıtsekte:)

dün eşim evdeydi, akşam bi geldim o da Esra Erolu izliyor. Hem söyleniyor hem izliyor :)

ay ıcım rahatladı demekkı tek ızleyen benım esım degılmıs
yanı esım normalmıs :)

yap yap bende geliyom :) bak pastamı da alırım canım çay ıstıyor ama yalnız gıtmıyor
evet ya tek gitmiyo kayganada en fazla 2 bardak içiyo bu muhabbetleri yüzyüze yapsaydık keşke ne hoş olurdu anam bu kadar deliyi bi arada düşünemiyorum

Rabbım yardımcın ola bende nefret edıyorum bu programlardan nasıl dayanıyorsun masallah :)

..
eşim için mecburen katlanmak zorundayım yarın gidiyo zaten

Kızlar doktorum aradı yarım saat önce
haber vereyim dediiimm
Önce annesii bebişi zıplatmışın biraz dedii
Bende yok üstüne yattım dedimm
Neyin yanlışını düzeltiyorsam akıl işte
Raporlara baktığıma göre eşinde zedelenme bulgusu yazıyor dedi, sen şuan nasılsın var mı ağrı sancı dedii
Yok yok gayet iyiyim saat başı peçeteyede silip bakıyorum dedim
Tamam yapma artık sen zaten düzgün gitmeyen birşey olunca anlıyorsun kendini kastırıp ağrılar çıkarma
Şimdilik yapabileceğimiz birşey yok, kaygıda yok, kötü bişeyde yok
Sadece dikkatli olmayı artık öğrenmen gerekli dediiii
bende yine geleyim mii bakacakmısınız dedim
Doktorda cocuğu hastanede büyüteceksin galiba dedi
Bende çok meraklıyım gelmeye diyecektimde iyi haberleri aldı artistlendi demesin dedim
Yani bulgu doğru ama eşte olduğu için o kendini tamir ediyormuş, ama eğilirken ve birşeye uzanırken bundan sonra mutlaka dizlerini kır dedii
Çok özür dilerim sanki alaturka tuvalete oturur gibi tam kırıp oturup alacakmısım
Çok şükürr

aslında özlediğim Bursa değil sadece..Kuaföre gitmem gereknereye gidilir bilmiyorum, doğru dürüst kasap yok,pazarını daha keşfedemedim, bir şey lazım olsa nerden alınır bilmiyorum..Bursada her şey benim elimin altındaydı..haftalardır bir tane kuaför bulup gidemedim yarın doktora gideceğim kıldan görünmüyorum dün eşimle marketegidecektik..işi uzamış geç geldi gidemedik..hani şu evde yapılan sir ağdalar var ya ısıtıcısı ile satılan onlardan alacaktık alamadım..bu akşam alacağız bakalım..onu kullanan var mı işe yarıyor mu bir de onu sorayım..

pekbicici sen diyince aklima geldi
ben ne zaman karnimin uzerine hafif donsem tekmeyi yiyorum :)
sIkIsinca rahatsiz oluyor benim beyfendim
sola yatiyorum ya bazen kolu geri alip yuzsutune doner oluyorum uzanirken hemen bir gumleme oluyor cok hos esim sIkI sIkI sarildiginda da oyle oluyor tekme geliyor

çok sevindim bi sorun yokmuş şükür canım artık dikkat et lütfen

senin için deil ama doğumdan sonra bebeği takip ediolar asıl canım, aşıları falan öenmli tabi, eğer hemen dönmüceksen sen aldır derim

bu arada saclairmi kestirdim cok bakimli ve rahat oldu
tarayamiyordum aritk banyolar eziyet oluyordu
batil inanc tamamen dedim kestirmeye gittim
yalniz saclarim acayip dokuluyor kel kalicam hamilelik sirasinda nerdeyse
gurlesse diye bekliyordum ben de hormonlardan ama olmadi

pişştttttt çok çay içmeyin bakayım
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çayı, kahveyi ağzıma sürmedim..ayrıca çay tiryakisiyim..günde 1 fincan da kahve içerdim..ama şimdi içmem bir taraftan demir hapı kullanıp bir taraftan çay içmek olmaz..

kızlar nette haberlere bakıyordum 24 25. haftada 750 gram bebiş dunyaya gelmıs sonra 520 grama düşmüş
ama can veren Rabbim yaşatıyor işte şuan durumu ıyıymıs duygulandım yaa okadarcık can hayata nasıl tutunuyor maşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…