- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.921
cnm 6+4 te duydum benkızlar bebişinizin kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada
arkadaşlar slm benim de SAT 02/08 mayıs annesi olarak aranıza katıldım buarada bende merak ediyorum bebeğinin kalp atışını duyan varmı doktor beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 6+1
merhaba kızlar bugün hormon sonuçlarımı aldım troidlerım çalısmıyormus tedaviye basladık hemen..salı günü de usg var troid için..bolca dua istiyorum
Günaydın kızlar, ben de çok şükür dün 5+2'de keseyi gördüm, sıra geldi kalp atışlarına dr onun için de bir hafta sonrası için randevu verdi. İnş. onu da duyarız hayırlısıyla. Bu arada düşüğüm olduğunu bildiği halde progestan filan vermedi kan tahlili istedi bunlar arasında proesteron da var eğer değer düşük çıkarsa verecekmiş. Çok heyecanlıydı yaa randevuya da geç aldılar dışarıda kıvrandım durdum.
kızlar bebişinizin kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada
Slm Bugun doktora gittik doktor 6+6gunluk dedi ve kalp sesini duydukkkkkyanlizben son bir haftada 1 kiloya yakın almisim doktor karbonhidratı azaltmamı söyledi
Günaydın kızlar, ben de çok şükür dün 5+2'de keseyi gördüm, sıra geldi kalp atışlarına dr onun için de bir hafta sonrası için randevu verdi. İnş. onu da duyarız hayırlısıyla. Bu arada düşüğüm olduğunu bildiği halde progestan filan vermedi kan tahlili istedi bunlar arasında proesteron da var eğer değer düşük çıkarsa verecekmiş. Çok heyecanlıydı yaa randevuya da geç aldılar dışarıda kıvrandım durdum.
TSK ederim canım âmin. Sonraki ultrasonumuz 3 hafta sonra
Arkadaşlar, ilk muayenenizde gebelik keseniz kaç mm çıktı?
hadı gozun aydın cnm kalpatıslarını da duyarsın ınsallah ..insan daha bırahat oluyor..bende pazartesı progestanı bırakmak ıstedıgımı soyleyecegım 2 kutu bıtmıs oluyor sersem gıbı oluyorum herkez dıyo nıye moralın ne bozugu gozum acık uyuyorum
kızlar bebeğim gitti tutunamadı bana içimde gelişemeyip ölmüş ;( çok kötüyüm agrım var hayırlısı böyleymiş demek zorundayım Allah ım kımseye yasatmasın cok zor bı acıymısartık mayıs annesı degılım kader kısmet benı lısteden cıkarırsınız hepınız ıcın dua edıcem ben bu acıyı yaşadım RABBIM size yaşatmasın sağ salim dogurun ınsallah
hosgeldın aramıza gozun aydın
kızlar bebeğim gitti tutunamadı bana içimde gelişemeyip ölmüş ;( çok kötüyüm agrım var hayırlısı böyleymiş demek zorundayım Allah ım kımseye yasatmasın cok zor bı acıymısartık mayıs annesı degılım kader kısmet benı lısteden cıkarırsınız hepınız ıcın dua edıcem ben bu acıyı yaşadım RABBIM size yaşatmasın sağ salim dogurun ınsallah
kızlar bebişinizin kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada
mıdem cok bulanıooo(
Benimde karnim agriyordu bugun hemen dr a gittik 2haftadir kanamam var icimde ama disari kan gelmiyor ,igne vurulcam haftada bir.duphaston kullaniyoruum,ama yarari yok herhalde
Benimde karnim agriyordu bugun hemen dr a gittik 2haftadir kanamam var icimde ama disari kan gelmiyor ,igne vurulcam haftada bir.duphaston kullaniyoruum,ama yarari yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?