2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar, ben de çok şükür dün 5+2'de keseyi gördüm, sıra geldi kalp atışlarına dr onun için de bir hafta sonrası için randevu verdi. İnş. onu da duyarız hayırlısıyla. Bu arada düşüğüm olduğunu bildiği halde progestan filan vermedi kan tahlili istedi bunlar arasında proesteron da var eğer değer düşük çıkarsa verecekmiş. Çok heyecanlıydı yaa randevuya da geç aldılar dışarıda kıvrandım durdum.

merhaba kızlar bugün hormon sonuçlarımı aldım troidlerım çalısmıyormus tedaviye basladık hemen..salı günü de usg var troid için..bolca dua istiyorum

Canım ben de o dertten muzdaribim, değerlerim normaldi, hamile kalır kalmaz yükselmiş apar topar dr'a gittik bende ağlama krizleri filan dr ilacımın dozunu arttırdı dün kadın doğum doktoruma söyledim hamilelikte bütün hormonlar değişiyor dedi, endokrinolojiye gittiğimi öğrenince birşey olmaz dedi ama gel sen onu bir de bana sor, şu kalp atışlarını da duysak hayılısıyla...
Bu arada ilaç kullanıyor musun? Değerin kaç?

hadı gozun aydın cnm kalpatıslarını da duyarsın ınsallah ..insan daha bırahat oluyor..bende pazartesı progestanı bırakmak ıstedıgımı soyleyecegım 2 kutu bıtmıs oluyor sersem gıbı oluyorum herkez dıyo nıye moralın ne bozugu gozum acık uyuyorum

kızlar bebişinizin kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada

ben de çok merak ediyormm, pıt pıt bi duysak ohh dicez artıkınn
bugün 11 de randevummm, bakalım nolacaakkk
5+6 bugün

Slm Bugun doktora gittik doktor 6+6gunluk dedi ve kalp sesini duydukkkkkyanlizben son bir haftada 1 kiloya yakın almisim doktor karbonhidratı azaltmamı söyledi

gözün aydın canımmmm

ayyy ben de şu an o heyecan içindeyim
2 saat kaldııı
sabah 6 da uyandım, uyuyamadımm
haydi hayırlısııııı

Arkadaşlar, ilk muayenenizde gebelik keseniz kaç mm çıktı?

ilk muayenede 5 haftalıkken 12mm yazıyodu ultrason kağıdında. senin kaçtı kese boyutu??? Bakalım bugün dr gidicez hem kalp sesi hemde kaç mm olmuşuz.

Allahın izniyle iyi haberlerle dönüp tekrardan yazarım canım.

evet canim kalp atisini duyunca ben de rahatladigimi hissettim ben de iciyorum ama birakmam kesinlikle doktor da asla unutmayacaksin dedi, benim dusuk var ya onceden, bir de bu hapi kullaninca ne bileyim onun da verdigi bir huzur oluyor tabiki hepsi bos bebegimiz Allah'a emanet, bunlar da elimizden gelen seyler.
bu hap beni de sersem yapiyor basim agriyor halsizim hep uyku hali ama yavas yavas alisiyorum ilk gunler baya kotu yapiyordu

Hayırlısı canım inşallah Rabbim hayırlı bir zamanda sağlıkla yeniden gebe kalmanı nasip etsin

pazartesi bend ekeseyi görmeye gidicem kalp atısını duyana kadar rahat edemıcem
ama bır keseyı görsem imzamı yapıcam artık :)

ağrılarım hafıfledı ama yorgunluk uyku hali hiç gitmiyor dışarı çıkınca hemen uykum gelıyor eve dönüyorum
ılk 3 ay hep böylemi olcak acaba

uzuldum canim aynisini ben yasadim nasil bir aci duyudugunu cok iyi anliyorumm ..ama dedigin gibi vardir bir hayir..rabbim hayirlisiyla salikli sihhatli evlatlar nasip eder ins. cumlemize

mıdem cok bulanıooo (

Benim de hafif hafif geliyor galiba bulantılar, bir de çok sık idrara çıkmaya başladım gece uykumdan bir şey anlamadım yaaa. Hep bir huzursuzluk var içimde cnm hiçbir şey yapmak istemiyor çok kafama takıyorum galiba, şu kalp atışlarını da bir görsek...

Geçmiş olsun cnm ben de 8 ay önce yaşamıştım çok zor bir durum umarım tez zamanda yeniden hamile kalırsın. Artık o kadar çok duyuyoruz ki düşük haberlerini özellikle de ilk gebeliklerde daha çok oluyormuş. Yapacak bir şey yok demekki sağlıksızmış hem hamile kalabilmiş olman da güzel yine güzel haberlerini alırız inş.

Benimde karnim agriyordu bugun hemen dr a gittik 2haftadir kanamam var icimde ama disari kan gelmiyor ,igne vurulcam haftada bir.duphaston kullaniyoruum,ama yarari yok herhalde

Benimde karnim agriyordu bugun hemen dr a gittik 2haftadir kanamam var icimde ama disari kan gelmiyor ,igne vurulcam haftada bir.duphaston kullaniyoruum,ama yarari yok herhalde

bol bol dinlen guzelim yaaa aklina iyi seyler getir birsey olmayacak merak etmee
bnm belirsizlik devam ediyor hala bebegim bnmlemi degilmi onu bile bilmiyorum guzelim
saliyi inan iple cekiyorum ne var nede yok diyebiliyorum inan buda zor
cogu arkadasimiz kaybetmis bebklerini metanetli olsunlar
Rabbim yeniden nasip edecek insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…