Erkek ikinizde
seninki kiz :)
ben de istiyorum özellikle cinsiyet tahmini,neye göre yapıyosunuz anlamadım ama ben haziran annesi olacağım,,öptümm,,sevgilerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek ikinizde
seninki kiz :)
ben de istiyorum özellikle cinsiyet tahmini,neye göre yapıyosunuz anlamadım ama ben haziran annesi olacağım,,öptümm,,sevgilerr![]()
ben de istiyorum özellikle cinsiyet tahmini,neye göre yapıyosunuz anlamadım ama ben haziran annesi olacağım,,öptümm,,sevgilerr![]()
bu arada oğlum var,bi tane de kürtaj var malesef arada,,onun haricinde düşük falan yok 30 yşın içindeyim,,bekliyorum sabırsızlıklaa
arkadasım ben mesaj gönderemiyorum özelden yeni olduğumdan,bana neden cevap vermediniz,,oysa heyecanla bekliyordum![]()
![]()
Ayrıca tedirginsinsanirim,evini ısını gezer gelirim diye :)))))bu işte bi iş var gözlerim açık okudum sayfaları. bu enerji falan değil başka bişey düşen çocuğun cinsiyetine kadar hissediyorsun.
şaştım kaldım![]()
Görmedim canım .Yoksa yazardim.
Kurtaj kiz gibi.bu hamileliginde erkek hissettim,
Yalnız kürtaj bebek kucukken yani bu hamileliğin kadarken mı yapıldı .
Ayrıca tedirginsinsanirim,evini ısını gezer gelirim diye :)))))
Sehrini tam hissedemedim i'li İstanbul,İzmir,Isparta...kesinleşsin geliyorum![]()
Ayrıca tedirginsinsanirim,evini ısını gezer gelirim diye :)))))
Sehrini tam hissedemedim i'li İstanbul,İzmir,Isparta...kesinleşsin geliyorum![]()
Gormemisim,Pardon...
Kiz![]()