2013 Nisan A. - Yüksek_Voltaj ve meneceri cinsiyet ve d. tarihi tahminleri yapıyor :)

Menejer hanımcım ben de mayıs annesi olucam inş yüksek voltaj benimkini erkek diye tahmin etmişti listeye beni de ekler misiniz lütfen :) 29 aralıkta dra gidicem öğrenince mutlaka yazarım...

bu arada oğlum var,bi tane de kürtaj var malesef arada,,onun haricinde düşük falan yok 30 yşın içindeyim,,bekliyorum sabırsızlıklaa

arkadasım ben mesaj gönderemiyorum özelden yeni olduğumdan,bana neden cevap vermediniz,,oysa heyecanla bekliyordum :( :50:

Görmedim canım .Yoksa yazardim.
Kurtaj kiz gibi.bu hamileliginde erkek hissettim,
Yalnız kürtaj bebek kucukken yani bu hamileliğin kadarken mı yapıldı .

bu işte bi iş var gözlerim açık okudum sayfaları. bu enerji falan değil başka bişey düşen çocuğun cinsiyetine kadar hissediyorsun.

şaştım kaldım :53:

ben mart annesi olacağım ve ilk bebeğim 25 yaşındayım. benimle ilgili de yorum yapabilir misin aceba :26:

cinsiyet ve doğum tarihi olarak? artık gönlünden ne koparsa :52:

Son düzenleme:
bu işte bi iş var gözlerim açık okudum sayfaları. bu enerji falan değil başka bişey düşen çocuğun cinsiyetine kadar hissediyorsun.

şaştım kaldım :53:
Ayrıca tedirginsinsanirim,evini ısını gezer gelirim diye :)))))
Sehrini tam hissedemedim i'li İstanbul,İzmir,Isparta...kesinleşsin geliyorum :1:

Bende nisan annesi olacam inşşşşş :) Cinsiyetimiz 19 haftada olmamıza rağmen belli değil 16 haftalıkken ters duruyordu gelcek hafta doktora gıtcem kucuk bır tahmınde bulunabılırmısın :$

Görmedim canım .Yoksa yazardim.
Kurtaj kiz gibi.bu hamileliginde erkek hissettim,
Yalnız kürtaj bebek kucukken yani bu hamileliğin kadarken mı yapıldı .

kürtaj 5 haftalıkken yapılmıştı,,çok küçüktü yani :( nasıl hissediyorsun gerçekten inanolmaz bu,,çünkü hangi takvime baktıysam kürtaj için hep kız çıkmıştı,,bakalım hayırlısı olsun ama gönlmde kızdan yana Allah biliyor ya,,üzldüm birz şimdii..çok sağollll,hislerine sağlık

yüksek voltaj bana cinsiyet tahmininde kız demiştin, doktor da onayladı. Başarılarının devamını diliyorum :)))) Her şey gönlünce olsun.. teşekkür ederim.

valla takip edip okuyorum gerçekten şaşırtıcı bi yetenek :)
kaçta kaç tutuyo yüksel voltaj tahminlerin gerçekten çok ilgimi çektin :)
ben daha önce sölememiştim
ilk gebeliğim daha 5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı
bi tane kızım var
tahminin geçerli mi :))

Ayrıca tedirginsinsanirim,evini ısını gezer gelirim diye :)))))
Sehrini tam hissedemedim i'li İstanbul,İzmir,Isparta...kesinleşsin geliyorum :1:

lütfen banada cvp verirmisinnn gamze 26 yasındayım bir kızım var şimdi hamileyim cinsiyeti merak ediyorum 14 eylül son regl düzensiz olduğu için dr a göre 3 ekim

Back
X