2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

valla ben servisteki teyzeye bişey sormak istiyorum çünkü bu tarz yorumlar bana da geliyor; kaç sene sonra istemek ideal olurdu mesela 3-5 seneyse tutuvereyim içimde zamanı gelince çıkarırım tövbe yarabbim. insanlar neden bu kadar başkasının işine burnunu sokmaya meraklı gerçekten anlamıyorum.
bu tarz yorumlar yüzünden aylarca hamileliğime ısınamadım yaa deli ediyorlar insanı olmuş bitmiş dünyaya gelmesine 3 ay kalmış bir bebek hakkında bunlar söylenmemeli ne düşüncesiz insanlar

:))))))
Yeter Allah bereket versin :))))
Bende ilk ay kisitliydi sonra hersey normaldi
Gerçi artık ben normal değilim
Cok lazimsam ona göre davransın
Kacarsada keyfi bilir aha kapı ahada sapı

hehehhe :))) valla bende ilk aylar çok normaldi sonra kasılma probleminden bikaç hafta yasak geldi. sonra normale döndük ama ben dönemedim yorgunluktan haşatım çıkıyo valla hafta içi bi de ona zaman ayıramam modundayım o yüzden haftasonu denk getirirse ne ala. ama dün gece kendim kaşındım :))) adamın aklına karpuz kabuğunu düşürdüm sabahtan beri esneyerek çekiyorum cezamı :))

hayırlı olsun canım, günlük deterini naptın??

defteri ne yaptın derken ???

yani defter seçimimi soruyorsan eşimden kaptım. eşimin şirketi adına bastırmış afilli bir ajanda getirmişti. o an onun ne olacağına karar vermiştim. daha bebek yoktu gerçi hayalleri vardı o zaman :)) deri kaplı kutulu bir defter.. ona yazıyorum bir sayfa yazı bir sayfa foto.. kızımın ultrason fotolarıyla başladım belki kendimi de koyarım ilerleyen sayfalarda görsün beni ne hale getirmiş.
hatta dur aklıma geldi senden önce senden sonra köşesi de yapayım

Oğluşum kardeşinin kız olacağı gerçeğini bir türlü kabul etmiyordu.Hatta bir keresinde ben onu ikna etmeye çalışırken karnıma doğru eğilip "Kardeşiiimmm sen erkek ol tamamm mıııı " diye seslenmişti (acıdım o an ona).Daha sonra onun en sevdiği Gambol diye bir çizgi film var orda gambolun kardeşi darwinin kız olduğunu söyledim "bak kız olunca da kardeşi ne güzel eğleniyorlar,bir fark yok "dedim..içine öyle sindi herlade..Bugün yemekte arkadaşına dedim ki Tunanın kardeşinin adı ne olacak biliyormusun diye,benden önce atıldı oğluşum" Nehiirr" diye haykırdı..alıştı galiba kız fikrine..:))

ayy canım ya çok üzüldüm yaa ne kadar kötü bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum. bende bakıcıyla çocuk büyüten bir anneyim ama çok şükür şanslıyım. kameraya falan hiç gerek duymadık. zaten çocuğun hal ve hareketlerinden anlaşılıyor bakıcıyla ilişkisi. neyse ki kız kardeşin de farketmiş umarım karşısına daha iyi insanlar çıkar. bu işi sevgi ve şefkatle yapan bi çok insan var inşallah oğluşu için öyle birini bulabilir.

iyi yapmışsın kullanma kötüyse benimki üyü şeyler almış zaten eşimde yanındaydı ama alt açma minderini kadife gibi tüylü bişey almışlar ee bende kadife alerjisi var kullanamıyorum çok güzeldi ama geri verin dedim penye olanlardan alın battaniyesini bile almış benim kullanamayacağım belli ama dikkat etmemişler

kızlar bende çektim göbişimi ama bakalım yarına yüklerim artık..burdaki pcye bağlanamadı telefonum..
koy koy koy göbüş görelim

Eki Görüntüle 589692 Eki Görüntüle 589694 Kargomuz geldii kuzumun nevresim takımı somewherecold resmini istemiştin buyur cnm :)
çok şirin güle güle kullanın bişey soracakatım yorgan kılıfının ölçüsü nasıl yazarmısın ben kendim yapacağım nevresim takımını bu hazır olanların ölçüsünü merak ettim tabi zahmet olmazsa sana

senin için paylaşmıştım poğaçayı yap diye mezo yaptı eşide o da çok beğendi sende sonra yaparsın bebişine afiyetle yersiniz kolestrol kaç çıktı canım seni çok etkileyecek mi bende hiç anlamam kolestrolden normalde kaç olması gerekir yüksek olunca kaçtır gerçi hamilelik kolestrolüdür doğumdan sonra geçer

slm kızlar ben geldimmmmm
herkes iyidir inşallah
şeker yükleme sonucum diğerine göre daha iyi sanırım doktorum acil sezeryanı çıkınca sonuçları gösteremedik saat 4 den sonra telefonda görüşücez
açlık şekerim 99 tam sınırda:26:
yüklemeden sonraki
1. saat 148 referans aralığı 80-170
2.saat 124 referans aralığı 70-130
2.saat idrarda negatif
3.saat 112 referans aralığı 60-110

O daga bende gelem litven litven
Yanık sesimle,tabip sen elleme benim yaramı ....diye devam edeyim:))
Büyümeleri cok zor kızın cok kıskanır buyudukce dertleri çoğalır çabuk yaslanırsın diyor
Bende üzülüyorum yani herkese hamile denince mutlu bir surat olur bende"hıımm"yapıyorlar .
İnsanları anlamak zor.

Eki Görüntüle 589692 Eki Görüntüle 589694 Kargomuz geldii kuzumun nevresim takımı somewherecold resmini istemiştin buyur cnm :)

süper bu ya
işte bu
kargoda acayip hızlıymış
ben pazara gittim bugün

ve bunu aldım
umarım ucuz etin yahnisi hesabına dönmez ama
sosyete pazarında elimi kolumu ve göbeğimi çarpa çarpa yürüken
askıda gördüm ve aldım; kararsızlık bile yaşamadım(beyaz pazen kumaş için 12 dakika düşünmüşlüğüm var-kararsızım)

anne ördeğin üç yavrusu var
ideal sayı kaç

birinin hamile olduğumu anladığını anladığımda hemen kendimle dalga geçiyorum; sohbeti yönlendiriyorum; bırakayım da onlar mı konuşsun edepsiz edepsiz
voltaj sen harbiden bu kadar gençsin ve bu kadar hayat tecrüben var
saygıyla bir kez daha eğiliyorum

Öyle bir yer benim de hayalim..Dağ olmasada geniş bir arazinin içinde sadece benim evim olsun istiyorum..Hayal ettim,olacakkkk..:)

Kızların hepsiyle ilgili nasıl böyle fikir yürütüyor anlayamadım..Benim çevremde de kızlar çok daha kı-olay büyüyor.Anneleri de çok rahat oluyor kızların.bense hala arkasından koşturuyorum benim oğlanın..
Aklıma geldi,sırf böyle gereksiz insanların yorumları yüzünden bebekliğin en güzel dönemlerini kaçırdım oğluşumun..Bir daha insanların sözlerini hiiçç umursamıycam.

iş yerindeki yaşca benden büyük bir arkadaş(teyze demicem benden bakımlı çünkü) "aferin sana, benim sana söylediğim zamanda yaptın çocuğu" demişti. aferin almak güzel de...ben senin söylediğin zamanda değil kendi istediğim zamanda yaptım

Voltaj ben aslı senin o ısrarcı komşuna uyuz oldum,bana çevremdeki birini hatırlatıyor:) Mesafeyi koymakla iyi etmişsin ama bence ona yeterli değil..açık açık ifade etmen gerekiyor belli ki..Hamile kadından yardım istemeye utanmıyor,hem hasta hasta sana da bulaştırcak hiç mi düşünmüyor..

Iyyy nefret ederim böyle hep bana hep bana diyen tiplerden..

ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar

çok tatlıymış canım
bende buna benzer birşey aldımmm
bugün oğlumun giyim işini bitirdim sayılır herşeyi toptan aldımmm birkaç parça ufak tefek şeyleri- bakım ürünleri ve banyo malzemeleri kaldı onlarıda son ay gidip hepsini bir yerden alıcam allah nasip ederse

üzülme tatlım hepsi güzel doktorunda söyler gerçi ama normal çıkmış bence darısı başıma haftaya sanırım benim kontrol o zman olacak o gün söyler artık ne zaman yapacağını

neden öyle diyorsun burda bir sürüüüü kişiyiz senin hamile olmandan çok mutluyuz ve merakla bebişini bekliyoruz o güzel bebek sayesinde seni tanıdık aaaa lütfen genellemen yanlış oldu öyle kötü hımmm yapanlardan çok senin için sevinenler var sen durumundan memnun musun o kadar başka kimseye laf düşmez ye bir çikolata bebişinde sende mutluluk hormonu salgıla

zaten pepe nin kardeşi de kız

yerim ben onu ya,

hay Allahım yaaaa iyi ki fark ettiniz ben de kara kara düşünüyorum nasıl olcak bu işler diye kimi bulcaz eve sokcaz

geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın hamileliğin hakkını verdin resmen.

canım güzel çıkmış sonuçların bakalım biz ne etcez hiç te dikkat edemiyorum vallahi. canım ne isterse yiyorum tatlı falan

ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar

bende dün heryere baktım en son kararım bugün gidip NBB dekini almak . lohusa pijaması ama çok hoş dantelli mantelli :))

ayyyyyyyy bu arada size söylemeyi unuttum haftaya kayınvalidem geliyo bir hafta kalacak bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…