2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tariften kimsenin canı çekmez heralde. bi de un,süt,yağ değil mi hepi topu yaz kız yaz.. sayende kendimi becerikli hissetmeye başladım. poğaçaları bi götürüşü vardı eşimin kahvaltıda, kırk teşekkürle bu akşam da yine şu voltajın kekinden yapayım diyorum. hafta sonu çaya misafir var zaten sen yaz şu kurabiyeni de yapayım :)

benim kızım son günlerde hep öyle.. oturmam kalkmam ona bağlı. hele dün gece sırt üstü yattım resmen yukarıya aduket çekiyo. göbeğim inip kalkıyo öldük gülmekten. en son eşim acıdı dedi belki çok sıkışıyordur o yüzden böyle çıldırıyordur yan çevirdi hemen beni

selam kızlar

çocuklar etkinliği yaparken bi girip selam veryim dedim,
geçmişi okucam şimdi,
bu dersten sorada yemek yicem, acıktım bugün çok
siz napıyosunuz bakeym

chosy sen kaçıncı sınıfları okutuyorsun kuzummmm ?? benim aralarda çok boş dersim oluyo branşlar giriyo genelde temel dersler dışındakilere. düzenleme de istemedim zaten şurda ne kaldı ayrılmama diye.
geçmişi oku, tarifleri al şekerim :))

yuh bu kadar ilgisizliğe gelip gitseler ne kadar mutlu olursun tabi huzurlu ortam bıraksınlar ortalığı karıştırmadan bende isterim gelsinler toplanalım edelim ama yok bende başımı ağrıtmasınlar yeter diyorum senin kaynana da kıskanıyor belkide ondan gelmiyor umarım düzeltmeye çalışırlar aile olmak güzel biz çok çektik sorun yaşadık kaynanamdan dolayı eşim birde tek çocuk ondan 3 tane olsun diyor eşim kalabalık güzel aile olalım tek olunca gözümüz yolda onu bekleriz diyor kıyamam canım benim o

Eki Görüntüle 589425 çokmu büyük göbüşümmm kızlar siz kaç haftalıksınız bebegniz kaç grm ?
haftana göre normal bende 25+0 dayım biraz daha küçük benim 2 gün bile fark ediyor insanda süpersin süper

büyüyor annesi ondan tekmeliyor benim kız da yatıyor sanırım tekme falan yok çikolata yedim tık yok beklşyorum normalde çok oynardı bugün sakin

Uyku nelere kadirmiş gosi uyutmadılar ki
Anne anne
Ya İstifa edeceğim Yada terfi istiyorum

istifa ederseniz tazminat alamazsınız,
terfi için boş pozisyon var mı bakalım voltaj hanım, biz size döneriz, bip bip bip:))

Uyku kırk kantardi hani ,
Firuzenin de olabilir yoğunlaşmam lazım
O değilde Ramazan bunlarda bir anda geliyor demekki
"A bugun orucuz"
Biz şimdiden sancidayiz :))
Cool takılıyorlar galiba
sabah çıkıyo kantarlar, bebeğimde sever inşallah sabah uykusunu, fosur fosur uyuruz beraber, gündüze gerek kalmaz:)
bana da hürreme tuzak geldi, ama o hatunun da haberi yok,
hilal görününce oruç başlıyomuş demekki,iyi bişe ama bu bence, biz erken biliyoz da noluyo:)

Ben hiç poğça yapmayı bilmiyorum ya.
Aynı zamanda hiç kekde yapmadım.

13 aylık evliyim.Fırını 1. yılımızda anca çalıştırdım.
İki kez börek yaptım,hazır yufkadan tabi fena olmamışdı.
Onun dışında fırını hiç kullanmadım.
Poğça tarifini aldım denicem mutlaka inşallah becerebilirim:)

BÖĞÜRTLEN MARMELATLI KURABİYE

-100 gr yumuşak tereyağı
-2,5 su bardağı un (az gelirse ilave edilebilir)
-1,5 çay bardağı nişasta
-1 çay bardağı pudra şekeri
-1 çay bardağı sıvı yağ
-1 portakal kabuğu rendesi
-1 yumurta sarısı içine beyazı dışına
-1 kaşık yoğurt katı olacak
-1 paket vanilya
-yarım paket kabartma tozu

ÜSTÜ İÇİN:
-yumurta beyazı
-kırılmış fındık

YAPILIŞI:
- Un, nişasta, pudra şekeri, vanilya, kabartma tozunu ve yumuşak margarini ekleyim kumlu bir doku olana kadar yoğurun. Kumlu doku oluştuktan sonra sıvı yağ, yumurta sarısı, katı yoğurt portakal kabuğu rendesini ekleyin ele yapışmayacak bir hamur haline gelene kadar yoğurun. Hamur yumuşak kıvamda olacak kıvama gelince ceviz büyüklüğünde toplar yapın ve içerisini barmağınızla oyun tüm hamuru bu şekilde yapın en son yumurta akına ve ardından fındığa batırın pişirme kağıdı konulmuş veya yağlanmış tepsiye dizelim 170 derecede pembeleşene kadar pişirelim. Piştikten sonra servis edilecek kurabiyelere marmelat dökelim.hatta servis edecğiniz kurabiyelrin üzerine marmelat dökün hepsine döker bekletirseniz o marmelatlar bekleyince kuruyor hoş gözükmüyor ayrıca LALİN marka böğürtlen reçeli alın en güzeli o. isteğe göre içerisine farklı marmeletlar konulabilir çikolata sosu sarelle falan olabilir afiyet olsun yapın yeyin memnun kalacaksınız

zapzup aldım tarifi teşekkürler :) du bakalım nasıl olacak... vişne reçeliyle denicem

katinamm o bebelere bayıldım ben.. Allahımm sabırsızlanıyorum.. bende değişik hallerde fotolarını çekmeyi çok istiyom.. kostüm yapıcam ben ona

cebelleşip duruyorum işyerinde ama aklım sizde okudum geçmişi şimdi bitirdim sizleri okumayınca sanki bir eksiklik oluyor bari aktif bir şekilde yazamasam da bugünlerde okuyayım diyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir.

Yemeğe çıkıyoruz kızlar,oğluşumla karnımızı doyuralım.
Gelince görüşürüz...Herkese aifyet olsun yiyenlerimin karnını iyice doyurun.

Benimkisi de bohça ile getirecekmiş doğumdan önce odası yerleştirilirken.

Bi denemeye çalışayım o zaman bu akşam

Ben oldum olası sürmem yumurta, poğaça için değil de tepsi böreğine felan, kokar burnuma, yoğurt sürüyorum.

iyi demişsin, yapması lazım artık çaresi yok denicem artıkım bugün

o zaman hiç telaşe etme bendede var o çizgi hatta hemşire bana ameliyat mı oldun dedi bende yok dedim sonra korktum doktora sordum kalacakmı die yok dedi hamilelikde geliomuş o çizgi sonra kayboluomuş

Yap yap canım destekliyoruz sonuna kadar

Maşallah göbüşüne tatlım, tu tu tu nazar değmesin.

Dua,
Laternenin duası bitti sukur Allah kabul etsin.
Kizlairin tefriciyeden arş ve tefriciyeden 300 U bitti .200 kaldı
Bugun bitiririm inşallah.

​Allah kabul etsin canım. Ekliyorum hemen.

boşver geçmişi arada gel dal muhabbetin ortasından.. eksikliğini hissediyoruz.. senin bebişinin hareketleri ne alemde

Selam 3 gündür inanılmaz boğaz yanması var keyfimi kaçırıyor. Yemekleri yerken çok keyifliyim ancak yedikten sonra bir yanma aman ALLAHım su içsem maf oluyorum.

doğru söylüyosun canım yaaaa bu şekilde olmuyor :) Geçmiş geçmişte kalsın anı yaşıcam bundan sonra :) önüme bakcam :) Çok sağol. :) bugün sanki daha fazla hissediyorum hareketlerini bebişimin :) yerim ben onuuu :) bugün işyerindekilerle akşama yemek var yılbaşı kutlaması ben gitmicem anneme gitcem onun yerine. :) eşimin de akşam yemek var firmanın o gitmek zorunda kalacak zorunlu imiş. bakalım akşama onu da ordan alıp evimize gideriz inşallah. Ben evde oturmayı çok seviyorum hergün evden çıkarken bir an önce sağ salim çabucak eve dönmeyi nasip et Allahım diye çıkıyorum evden :) hele ki şuaralar oturmak eziyet gibi geliyor uzun uzun ofiste. normalde son 1 aya kadar çalılırım diyordum ama yoruluyorum yaaa son 2 ay kala mı çıksam diye düşünmeye başladım dünden beri. Bir de çok sıcak ofis hamam gibi o da yoruyor birtürlü ısıyı ayalayamadılar. Eeeee sizden haberler nasıl?

boşver geçmişi arada gel dal muhabbetin ortasından.. eksikliğini hissediyoruz.. senin bebişinin hareketleri ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…