ahh mersi şekerim teşekkür ederim bu tespitinden dolayı sizinle bir tarif daha paylaşmak isterim ama canınız çeker dyapamazsanız diye korkuyorum sonra eşleriniz izmiri basar yazayım mı yazmayım mı sana sorayım tatlı kurabiye tarifi
kızlaarr benim oğlan bugün acaip dürtüyor beni mahvoldum yaa sanki karnım deliniyor gibi. nasıl duracağımı şaştım valla. bi sallıyor tekmeyi hopluyorum resmen. noldu benim küçük kuzuma anlamadım ki.
selam kızlar
çocuklar etkinliği yaparken bi girip selam veryim dedim,
geçmişi okucam şimdi,
bu dersten sorada yemek yicem, acıktım bugün çok
siz napıyosunuz bakeym
yuh bu kadar ilgisizliğe gelip gitseler ne kadar mutlu olursun tabi huzurlu ortam bıraksınlar ortalığı karıştırmadan bende isterim gelsinler toplanalım edelim ama yok bende başımı ağrıtmasınlar yeter diyorum senin kaynana da kıskanıyor belkide ondan gelmiyor umarım düzeltmeye çalışırlar aile olmak güzel biz çok çektik sorun yaşadık kaynanamdan dolayı eşim birde tek çocuk ondan 3 tane olsun diyor eşim kalabalık güzel aile olalım tek olunca gözümüz yolda onu bekleriz diyor kıyamam canım benim okaynanasından müzdarip olmayan çok az sanırım.
biz ayrı şehirlerde oturuyoruz, evleneli 2,5 yıl oldu bir kere bile gelmedi evime. hani uzak tamam ama insan merak eder yahu.
onu geçtim, hamile olduğumu eşim telefonda söyledi, " iyi hadi hayırlı olsun" demiş o kadar. beni bir kere bile arayıp hayırlı olsun, nasılsın diye sormadı.
geçen ay ev taşıdık, yardıma kimsecikler gelmedi. 4,5 aylık hamile halimle eşimle ikimiz yaptık herşeyi.
ne arar, ne sorar.... ama oğluyla telefonda konuşunca sanırsın aklı fikre bizde... ama bana karşı gösterdiği zırnık kadar bile sevgisini görmedim. doğuma filan da gelmezler diye düşünüyorum, beklemiyorum da. maddi de birşey beklemiyorum. haaa yaparlarsa da iki çift lafım var, aldıklarını da geri çeviricem. ahtım var çünkü.
haftana göre normal bende 25+0 dayım biraz daha küçük benim 2 gün bile fark ediyor insanda süpersin süperEki Görüntüle 589425 çokmu büyük göbüşümmmkızlar siz kaç haftalıksınız bebegniz kaç grm ?
kızlaarr benim oğlan bugün acaip dürtüyor beni mahvoldum yaa sanki karnım deliniyor gibi. nasıl duracağımı şaştım valla. bi sallıyor tekmeyi hopluyorum resmen. noldu benim küçük kuzuma anlamadım ki.
Eki Görüntüle 589425 çokmu büyük göbüşümmmkızlar siz kaç haftalıksınız bebegniz kaç grm ?
Uyku nelere kadirmiş gosi uyutmadılar ki
Anne anne
Ya İstifa edeceğim Yada terfi istiyorum
sabah çıkıyo kantarlar, bebeğimde sever inşallah sabah uykusunu, fosur fosur uyuruz beraber, gündüze gerek kalmaz:)Uyku kırk kantardi hani ,
Firuzenin de olabilir yoğunlaşmam lazım
O değilde Ramazan bunlarda bir anda geliyor demekki
"A bugun orucuz"
Biz şimdiden sancidayiz :))
Cool takılıyorlar galiba
canım acaba farklı bir adetleri mi var diyeceğimde ama seninki 3 yıldır böyleymiş sözde de aynısını yapmış.
benim bursadan getirdiklerimi bir arkadaşım gördü. keşke getirmeseydin annen getirseydi dedi. neden dedim. bizde süslü bohça yapılır, saten hurcun içine konulur, kıyafetler için falanda süslü kese yaptırılır dedi. annem olsun ben yine yaptırırım istiyorsan gelince koyarsın dedi. böyle bişey mi var ki?
yaparsın canım mezo da yaptı çok kolay ve güzel bir tarif bak sonra çok teşekkür edersin bana bir dene tarifi paylaşıyorum tekrardan senin için
PUF POĞAÇA
Malzemeler
-7 su bardağı un
-2,5 su bardağı süt ılık olsun
-2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ küçük küçük doğranmış
- 1,5 çay bardağı sıvı yağ
-1 tatlı kaşığı tuz
-1 yemek kaşığı toz şeker
-1 paket instant maya
üzeri içi
-1 yumurta sarısı
-çörek otu veya susam
iç harcı için
-200 grbeyaz peynir
-maydanoz (benim eşim maydonoz sevmez ben sadece peynirli yapıyorum)
YAPILIŞI
önce kuru malzemeleri karıştırın un, şeker, tuz, maya bunları bir kabın içerisinde karıştırın. Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyin
süt, sıvıyağ, tereyağ, hepsini iyice yoğurun kulak memesi kıvamında olacak biraz süt ve un ilavesiyle kıvamı istenilen şekilde ayarlayabilirsiniz. Üzerini bir tepsiyle kapatıp mayalanması için bekletiyoruz yaklaşık yarım saatte mayalanır (hamur kabarınca mayalandığı anlaşılır). Hamur mayalanırken peyniri eziyoruz ve minik minik doğradığımız maydanozu peynirle karıştırıyoruz böylece iç harcımız hazır oluyor peynir tuzsuz ise bir miktar tuz atabilrsiniz. Mayalanmış olan hamurdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyoruz sonra bastırarak düz hale getiriyoruz içine 1 tatlı kaşığı peynirli harçtan katıyoruz ve üzerini hafifçe kapatıyoruz yağlanmış olan tepsiye bunları diziyoruz üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüyoruz üzerine isteğe göre çörekotu, susam serpebiliriz sade yumurtalı olarak da kalabilir tepsiye dizdiğimiz poğaçaları 10dk bekletiyoruz mayalanıyor bu sırada. mayaandıktan sonra ısıtılmış fırında 200 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. afiyet bal şeker olsun nefis miss poğaçaların oluyor
kızlar dünde ben bişi öğrendim..sizde belki biliyosunuzdur..
bu pastane poğaçalarının üzerleri nar gibi kızarıyo ben bol yumurta sarısı sürdüklerinden sanıyodum..
mmeğerse yumurtanın içine pekmez karıstıyolarmıs..
bende denicem en yakın zamanda..
gösteriş seviyo bu kaynanalar.. acaba yaşlanınca bizde mi öyle olacagız .. benimki de yaptıklarını getirdi verdi ama amcaların yengelerin önünde :)) amcalardan çekinirim bende koca koca adamlaar yani.. iyi niyetliydi ama garibim. o öyle milletin içinde verince ben de utanmadan dedim ki anne aynılarından bana da yapsana kızımla bir örnek giyelim :)) gecelik falan dikmiş kızıma mevlüt elbisesi dikmiş hepsinin aynından bende istiyom dedim kızardı bozardı ama kendi kaşınmıştı :))) seviyom lan ben onu.. oğlunu çok seviyom ya kıyamıyom ona da
bence bi dene kuzum ya. aynı sen gibiyim bende dedim elime yapışacak vıcık vıcık.. hamur yoğurmaktan nefret ederim bende. ama bu tarif çabucak oluyo. öyle zorlamadı beni.. yoksa bende sen gibiyim . bi de ufak ufak yapıyorsun ya tam atıştırmalık oluyo. pazar günü dene. hafta içi hali olmuyo insanın böyle şeylere
o zaman hiç telaşe etme bendede var o çizgi hatta hemşire bana ameliyat mı oldun dedi bende yok dedim sonra korktum doktora sordum kalacakmı die yok dedi hamilelikde geliomuş o çizgi sonra kayboluomuş
ANAAAA Bİ BEN FAALİYETTEYİM GALİBA ÇOK UTANDIM ŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMIZ ANLATMIŞTI ADINI HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ ONUNDA Bİ ARKADAŞI SON DOĞUMA GİDECEĞİ GÜN BİLE YAPIP GİTMİŞ BENİMDE İDOLUM O HADE BAKEM :d
kızlar göbüşş fotoları geldi :) nasıl göbeğimin büyüklüğü?
Eki Görüntüle 589389 Eki Görüntüle 589390
Eki Görüntüle 589391 Eki Görüntüle 589392
Dua,
Laternenin duası bitti sukur Allah kabul etsin.
Kizlairin tefriciyeden arş ve tefriciyeden 300 U bitti .200 kaldı
Bugun bitiririm inşallah.
cebelleşip duruyorum işyerinde ama aklım sizde okudum geçmişi şimdi bitirdim sizleri okumayınca sanki bir eksiklik oluyor bari aktif bir şekilde yazamasam da bugünlerde okuyayım diyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir.
kızlar göbüşş fotoları geldi :) nasıl göbeğimin büyüklüğü?
Eki Görüntüle 589389 Eki Görüntüle 589390
Eki Görüntüle 589391 Eki Görüntüle 589392
Eki Görüntüle 589425 çokmu büyük göbüşümmmkızlar siz kaç haftalıksınız bebegniz kaç grm ?
boşver geçmişi arada gel dal muhabbetin ortasından.. eksikliğini hissediyoruz.. senin bebişinin hareketleri ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?