2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

gerçekten çok güzel haberler inşallah senden hep güzel haberler duyarız tatlım

evet canım benim kayınvalidem arı gibidir hiç boş duramaz. hatta haberi aldıgım an ütü yapmayı kesmeye karar verdim sağolsun hiç ütü bırakmaz bana geldiğinde aylık yapar gider. temizliği de iyidir.. gelsin ya yazık, ben ev içinde çok rahat olamasamda oğlu çok mutlu oluyo annesi gelince. o da bize yeter :))

ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar
ooooooo iyiymişşşş
:92::92::92::92: :123::123::123::123::123::123:
anlamışlardır hamile olduğunu gitmemiştir puanlar

Son düzenleme:

çok güzel bir haber bu,gözün aydın canım;

kızlar nihayet mesai bitti. valla bugün işe geldiğim için madalyayı haketmiş gibi hissediyorum kendimi sabah uykusuzluktan zor kalktım üstelik kasıklarım ağrıyordu hala da arada sızlıyor bi de öğleden sonra sırtım tutuldu. offf hiç bir yerimi beğenmiyorum bugün (
daha da asıl mesai evde bekliyor beni Allah yardım etsin bugün bana erkenden yatmam lazım yoksa haşatım çıkacak yarına.
herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşürüzz

nete küstüm ben

vipdukkandakileri sipariş edeli 2,5 hafta oldu
civildekileri 2 hafta
bekle bekle kurdeşen oldum

hava güzeldi ankarada, değerlendirdim, pazar gezmeyi ayrıca seviyorum, kimsenin bulamadığını bulmayı

pazara gidince aaaa bebek için bişey yokmuş demiştim ama o nevresimi buldum ya yine de kardayım

bir ara kendimi yordum diye düşündüm ama iyi gibiyim

şu yemeğimi de bir yiyeyim

görüşürüz

evet ama o modeller o modellerin üzerinde güzelmiş canım :))

gerçi sende model gibisin gördük göbekten başka bi sey yok sende de

kııız utandırma beni o senin güzelliğin canım benim
peki kalitesi nasıl geceliklerin beden konusu dışında nasıl?

Kıyamammmmmmmm yerin onu yerrr akıllara bakk maşallah
Ben bilmiş çocuk çok severim.Wosginin efede öyle bayılıyorum onun muhabbetine :)

Kızlar ya benden beyaz akıntı geliyor söylemesi ayıp.
Ve iç çamaşırım ıslak oluyor ne yapsam ki?Doktoru aradım cevap vermedi sorun var mıdır ki ya?
En son kontrolde doktorum suyun normal demişdi ama ben yinede korkuyorum
Sizdede varmı böyle bir durum?

Canım benim çok üzüldüm, umarım sizi de allah iyi insanlarla karşılaştırır bir an evvel.

Sonuçlarının bir öncekinden daha iyi olmasına çok sevindim, benim dr um neden istemedi 2. tetkik hala anlamıyorum. Ben de inatla arayıp sormuyorum.

ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar

Güle güle kullan anlar anlar dikkat et giydiğinde :)

Güle güle kullan canım.
Kendim için hiç hazırlık yapmadım daha
Sadece bebeciye lohusa çorabı alırken aynından kendime de aldım o kadar

​Bu çok güzel bir haber, süper ya, çok sevindim çooooooook :)

Gözün aydın canım..hem sağlık haberleri için hem de anne babana kavuştuğun için..

Amin, Rabbim hep ii haberlerini almayı nasip etsin..

Tatlım bende de olmuştu bir ara,hatta günde 3 çamaşır değiştirdiğim oldu bende biraz tırstım ama ben dr.umu aramadım,1 hafta sonra kendiliğinden azaldı..hala böle hafif akıntım oluyor arada..üşütmeye bağladım ben...Bana da dr.um kontrolde rahim duvarın iyi,suyun iyi demişti de ondan pek paniklemedim..Yine de sen için rahatlayacaksa ara,sormakta fayda var...

senin adınada sevindim tatlım en azından senden beklemiyormuş. benimki yapmaz mesela. bugünlerde eşimin çok canı sıkkın. ev alma telaşı içindeyiz. doğum yapıcam, bebek geliyor neden kendimizi sıkıntıya sokalım diyorum. yok biran önce alalım hem oğlumuz geliyor artık almak lazım diyor. eşimin ne düşündüğünü çok iyi biliyorumda maalesef dile getiremiyorum. allah korusun bana bişey olsa siz açıkta kalacaksınız oğlumla beraber diyemiyor. bi de annesinin ne dediğini duysa daha çok üzülecekte söylemiyorum.

çok güzel bir haber bu,gözün aydın canım;

sağolun kızlar valla moralim yerine geldi. hepinizi kocaman öpüyorum

canım akıntıda bişey olmaz diye biliyorum yani akıntın olması normal benim hamileliğimin başından beri var hatta zaman zaman çoğalıyor korkma hiç

Benimde ara oluyor mesela gece fark ediyorum hiç olmuyor.
Genelde gündüz oluyor,deniz yolunu kullanıyorum rüzgarda kalıyorum.
Üşütüyorum ondan mı acaba?Akıntım beyaz kokusuz o nedenle korkmuyorum ama ne bilim.
Yinede pazartesi kontrolüm var doktora detaylı sorsam iyi olacak.

Tesekkür ederm cnm. ne zahmeti buyur
* Nevresim: 100 x 150 cm.
* Çarşaf: 100 x 150 cm.
* Empirme Yastık Kılıfı: 35 x 45 cm.
* Empirme Kırlent: 45 x 45 cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…