ay evet canım ya beşik 5 ocakta teslim edilcekti. onuda alıp gelicekler allah nasip ederse. annem sizin bebekler (kardeşim içinde söylüyor) kısmetli geliyor bak baban tazminatta alıcak. ne dilerseniz dileyin diyor. canım ailem benim yaaaa.rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.
seninde kayınvaliden geliyormuş mezocum gözünaydın desem mi bilemedim.
ama en azından yemek falan yapar belki sana kolaylık olur.
temizlik, yemek yapar mı?
ooooooo iyiymişşşşben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar
anlamışlardır hamile olduğunu gitmemiştir puanlarçıktı vermedi canım, 260 mı dedi, benim zaten hep yüksek çıkıyordu.
genel olarak iyi ama biraz enfeksiyon var gibi dedi, idrar tahlili isticem dedi. aman dedim. 4 gündür buraya geliyorum bi dört gün daha gelemem tabi içimden dedim. bence sorun yok zaten 3 hafta önce idrar vermiştim. gelecek hafta da doğum kontrol randevum var olmadı oraya veririm dedim. o kalabalıkta hayatta idrar tahlili veremem, versem de sonucunu bekleyemem
zaten ben o esnada gebelik takibi olarak aldığım sıra sebebi ile herkesin önüne geçtiğim için kaç beddua aldığımı düşünüyordum-tüm hafta topladığım bonuslar gitti valla-bi de elimde 10 tane alışveriş poşeti-neler neler demişlerdir)
ohh kızlar ben çok rahatladım.
babamın doktor kontrolü vardı bugün.
çok önemli birşey dememiş bol bol istirahat demiş.
annem içinde romatizma tahlili yapmışlar ama o yarın çıkacak.
babam emekliydi ama 10 yıldır çalışmaya devam ediyordu.
iştende ayrılmış istifasını kabul etmiyorlardı.
kendi isteğiyle çıkacak olmasına rağmen tazminatını da vereceklermiş.
veeeeeee
annemle babam geliyor.
burada kaplıcalar çok fazla.
1 hafta bizde kalıcaklar, 1 haftada otelde kalıcaklarmış.
mesafe uzun olmasa bizde kalsalar çok iyi olacak ama neyse bunada şükür.
mezo modeller çok güzelmiş
yakın olsaydın varyaaaa çarşıdan eve girmezdik kız :))) gerçi ben netten alışverişi çarşı pazara çıkmaya tercih etmeye başladım ama istanbulda oldugumda hiç kaçırmıyom semtlerde kurulan sosyete pazarlarını.. en cok da kadıköy salı pazarını severdimahhh ahhh
ee ne kaldı hiçbirsey işte kuzum ya istersen bende 1.5 ay daha çalışabilirim beraber ayrılırız dogumdaşım :)))
evet ama o modeller o modellerin üzerinde güzelmiş canım :))
gerçi sende model gibisin gördük göbekten başka bi sey yok sende de
çocuklar çok alem yaaaaaa ablamın 4 yaşındaki oğlu babasına beni uludağa götürün demiş genelde restaurant kafe pastane falan hep adıyla söylüyor yok efendim funda pastanesine bimlemnereye diye onlar da uludağ kebapçısı sanıp götürmüşler oraya gidince burası değil burda kar yok dağ değil burası demiş :)manyak. nerden duyduysa uludağ falan :) okulda yeni yıl kutlaması varmış (yuvada) anne babalar da gidecekmiş ablamın eşi ben sevmem öyle şeyleri gelmicem demiş. O da annesine iyi gelmesin kendisi bilir kendisi kaybeder demiş lafa bak yaaa :) benim için diyormuş ki benim çok komik bir teyzem var başka çocukların böyle komik teyzesi olduğunu sanmıyorum. şimdi komik ve şakacı olduğumu düşünüyor biraz daha büyüsün bir iki sene sonra bu teyzem de bi garip vallahi diye düşünecek daha da sonra aklı erince komik değil de deli olduğumu anlayacak :) ablamın doğumgünde sürpriz hediye almak için biz seninle başbaşa gezmeye gidelim demiş babası nasıl yani biz direk erkek erkeğe yani dimi demiş :) Bilmiş çocuk sevmezdim başımıza geldi bakalım bizimkiler nasıl olcak :) bizim bebeği heyecanla bekliyor ben onun altını değiştirirken kendi poposunu iki yana sallayıp şarkı söyleyip onu güldürüp oyalayacakmış böylece bebek te ağlamayacakmış :) onlar ankaradalar biz istanbulda nasıl görüşeceksek artık bakalım.
slm kızlar valla gecmişe bakamıycam vaktim yok,net yok o sebeple kısa tutucam nasılsınız bebişleriniz ve sizler iyisinizdir inş..ben p.tesi acilen kütahya geldim kızkardeşim burda öğretmen ve 1 yaşında oğluna bakıcı bakıyor fakat son zamanlarda kardeşim çocugun hareketlerinde değişiklik görünce bakıcıdan şüphelenmiş ve malesefki eve gizli kamera koymak zorunda kalmış ve sonuç olarak bakıcının oğluşumuza güzel davranmadığını görmüş neyse uzatmıycam ben şimdi burdan bakıcı zorunluluğu olan arkadaşlarıma diyorumki bakıcınıza kamera olayını şart koşarak başlayın hem işiniz rahat olur hemde bebişlerimiz daha iyi bir muamele görür.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
slm kızlar ben geldimmmmm
herkes iyidir inşallah
şeker yükleme sonucum diğerine göre daha iyi sanırım doktorum acil sezeryanı çıkınca sonuçları gösteremedik saat 4 den sonra telefonda görüşücez
açlık şekerim 99 tam sınırda:26:
yüklemeden sonraki
1. saat 148 referans aralığı 80-170
2.saat 124 referans aralığı 70-130
2.saat idrarda negatif
3.saat 112 referans aralığı 60-110
ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar
ben polar aldım metrodan..Önceki doğumumdan biliyorum yaz olmasına rağmen ameliyattan sonra donmuştum,şimdi bir de kış olacak artık hiç ısınamam..bir tane penye götürcem ama kesin favorim polar olacak..bir de öyle güzel bir rengi varki..mor ve lila arası...saç bandımı da aldım o renkte..oohh ohhh,hastanenin şıkı olmaya aday...:)
veeeeeee
annemle babam geliyor.
veeeeeee
annemle babam geliyor.
ay evet canım ya beşik 5 ocakta teslim edilcekti. onuda alıp gelicekler allah nasip ederse. annem sizin bebekler (kardeşim içinde söylüyor) kısmetli geliyor bak baban tazminatta alıcak. ne dilerseniz dileyin diyor. canım ailem benim yaaaa.rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.
seninde kayınvaliden geliyormuş mezocum gözünaydın desem mi bilemedim.
ama en azından yemek falan yapar belki sana kolaylık olur.
temizlik, yemek yapar mı?
Kızlar ya benden beyaz akıntı geliyor söylemesi ayıp.
Ve iç çamaşırım ıslak oluyor ne yapsam ki?Doktoru aradım cevap vermedi sorun var mıdır ki ya?
En son kontrolde doktorum suyun normal demişdi ama ben yinede korkuyorum
Sizdede varmı böyle bir durum?
hanipeks lohusa çorabı da ne oluyor kii..Ben bilmiyorumm..??
senin adınada sevindim tatlım en azından senden beklemiyormuş. benimki yapmaz mesela. bugünlerde eşimin çok canı sıkkın. ev alma telaşı içindeyiz. doğum yapıcam, bebek geliyor neden kendimizi sıkıntıya sokalım diyorum. yok biran önce alalım hem oğlumuz geliyor artık almak lazım diyor. eşimin ne düşündüğünü çok iyi biliyorumda maalesef dile getiremiyorum. allah korusun bana bişey olsa siz açıkta kalacaksınız oğlumla beraber diyemiyor. bi de annesinin ne dediğini duysa daha çok üzülecekte söylemiyorum.gerçekten çok güzel haberler inşallah senden hep güzel haberler duyarız tatlım
evet canım benim kayınvalidem arı gibidir hiç boş duramaz. hatta haberi aldıgım an ütü yapmayı kesmeye karar verdim sağolsun hiç ütü bırakmaz bana geldiğinde aylık yapar gider. temizliği de iyidir.. gelsin ya yazık, ben ev içinde çok rahat olamasamda oğlu çok mutlu oluyo annesi gelince. o da bize yeter :))
çok güzel bir haber bu,gözün aydın canım;
sağolun kızlar valla moralim yerine geldi. hepinizi kocaman öpüyorumCanım benim çok üzüldüm, umarım sizi de allah iyi insanlarla karşılaştırır bir an evvel.
Sonuçlarının bir öncekinden daha iyi olmasına çok sevindim, benim dr um neden istemedi 2. tetkik hala anlamıyorum. Ben de inatla arayıp sormuyorum.
Güle güle kullan anlar anlar dikkat et giydiğinde :)
Güle güle kullan canım.
Kendim için hiç hazırlık yapmadım daha
Sadece bebeciye lohusa çorabı alırken aynından kendime de aldım o kadar
​Bu çok güzel bir haber, süper ya, çok sevindim çooooooook :)
Süslü püslü çorap işte :) güllü dallı dantelli felan :)
Kızlar ya benden beyaz akıntı geliyor söylemesi ayıp.
Ve iç çamaşırım ıslak oluyor ne yapsam ki?Doktoru aradım cevap vermedi sorun var mıdır ki ya?
En son kontrolde doktorum suyun normal demişdi ama ben yinede korkuyorum
Sizdede varmı böyle bir durum?
Tatlım bende de olmuştu bir ara,hatta günde 3 çamaşır değiştirdiğim oldu bende biraz tırstım ama ben dr.umu aramadım,1 hafta sonra kendiliğinden azaldı..hala böle hafif akıntım oluyor arada..üşütmeye bağladım ben...Bana da dr.um kontrolde rahim duvarın iyi,suyun iyi demişti de ondan pek paniklemedim..Yine de sen için rahatlayacaksa ara,sormakta fayda var...
iyi yapmışsın kullanma kötüyse benimki üyü şeyler almış zaten eşimde yanındaydı ama alt açma minderini kadife gibi tüylü bişey almışlar ee bende kadife alerjisi var kullanamıyorum çok güzeldi ama geri verin dedim penye olanlardan alın battaniyesini bile almış benim kullanamayacağım belli ama dikkat etmemişler
koy koy koy göbüş görelim
çok şirin güle güle kullanın bişey soracakatım yorgan kılıfının ölçüsü nasıl yazarmısın ben kendim yapacağım nevresim takımını bu hazır olanların ölçüsünü merak ettim tabi zahmet olmazsa sana
senin için paylaşmıştım poğaçayı yap diye mezo yaptı eşide o da çok beğendi sende sonra yaparsın bebişine afiyetle yersiniz kolestrol kaç çıktı canım seni çok etkileyecek mi bende hiç anlamam kolestrolden normalde kaç olması gerekir yüksek olunca kaçtır gerçi hamilelik kolestrolüdür doğumdan sonra geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?