2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yap canım vişneli güzel oluyor ama muhakkak böğürtlende denemelisin

ah canım niye senin böyle çarpıntın oluyor ki üzüldüm. zor nefes alma falan bende de var. Doktora sordun mu canım?

anlamadımki kuzum..doktorada gitmeye baya var..nette baktım normal diyo..az bi yemek yiyim hemen başlıyo kalp çarpıntım..
hayırlısıyla çocugumu bi doğursaydım..ona zarar vermekten korkuyorum..

ufacık tefecik içi dolu turşucuk diorum ben kendime kısaca cnm arkadaşım
ondan işte:)

benimde bazen öle oluyo, hatta bugün o günlerden biri..

bende duymadım böle bişe, bende kuaföre gidiyorum hep..

senin belin ağrımasında kimin ağrısın canım ya:)
biri karnında, biri kucağında, biri yatağında belmi dayanır
biz iyice unuttuk birbirimizi
bi arkadaş "aaa öle yapma, dışarı kaçar" filan diyo
Allahtan oyun meraklısıda, akşamları hep oyun oynuyo:))
gününüz güzel geçsin anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.yarın sabah doktora gidicez kızımı elifimi görücem inşallah.yerim onun ellerini :))):)

ne güzell, bizim daha 1 hafta var, çok merak ediyorum büyümüşmü:)

alem kadın walla, bizim köyde eskiden erkek tarafının aldığı çeyizleri çarşafa dikip,düğün yerinin ortasında "donanma" yaparlardı, kaynananda diksin çarşafa, eve gelirken pankart gibi açsın bari
hayırlı olsun canım, günlük deterini naptın??

duymasın kesin yapar kız

annem maşallah sadece göbek ne güzel
WALLA BENDE ANLAMADIM BİDE HALİMİ Bİ GÖRSEN MEDİNE FUKARASI GİBİ SADAKA VERESİN GELİR YÜZÜM GÖZÜM ŞİŞ SEN KIZKEN BAKMAZSIN AMA NE BİLEM ÇOCUKDA YA KÖR YADA ABAZANDI GALİBA:d

kıs çok güldüm he:)))

bencede geri çevir walla

Eki Görüntüle 589425 çokmu büyük göbüşümmm kızlar siz kaç haftalıksınız bebegniz kaç grm ?

bak buda sadece göbüş, maşallah

branşçıyım ben tek tas, haftada 1 saatim boş sadece

slm kızlar valla gecmişe bakamıycam vaktim yok,net yok o sebeple kısa tutucam nasılsınız bebişleriniz ve sizler iyisinizdir inş..ben p.tesi acilen kütahya geldim kızkardeşim burda öğretmen ve 1 yaşında oğluna bakıcı bakıyor fakat son zamanlarda kardeşim çocugun hareketlerinde değişiklik görünce bakıcıdan şüphelenmiş ve malesefki eve gizli kamera koymak zorunda kalmış ve sonuç olarak bakıcının oğluşumuza güzel davranmadığını görmüş neyse uzatmıycam ben şimdi burdan bakıcı zorunluluğu olan arkadaşlarıma diyorumki bakıcınıza kamera olayını şart koşarak başlayın hem işiniz rahat olur hemde bebişlerimiz daha iyi bir muamele görür.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

en dayanamadığım muamele çocuklara ve yaşlılara yapılan kötü muamele, iyi farketmişsiniz canım, herkese yayın haberi bence, sinir oldum, yazık ya daha 1 yaşında, benim ablam bakıcak ama bakalım o zamana kadar bi aksilik çıkmazsa..

duymasın kesin yapar kız

benim kayınvalide yapmıştı aynısından oğlumun mevlüdünde getirdi,sanki matah bişeylermiş gibi getirdikleri,hiç biri bi işe yarar değildi,atmışım çatıya,geçenlerde bebiş için oğlumun ufaklarını irdeledim,onunkileri görünce ayırdım bir kenara koydum.onları görmüş bana akşam diyorki"sokaktan geçen ihtiyacı olanlara vereyim mi?" "ver ben zaten onları hiç giydirmedim" dedim..benim oğluma layık gördüklerini sokaktakiler bile beğenmez o derece..

oooooo döktürülmüş gene
dün gece ders çalışıp yatınca poğaçayı yapamadım;bugünde kan tahlili sonuçlarımda kolestrol yüksek çıkınca ben kısa süren hamurişi macerama elveda diyorum

ama tarifleri kopyalıyorum, bir gün anne olunca yapcam

Kızlar ne alemdesiniz ben az dışarı çıktım ormanı andıran kaslarımı tenhalastirdim.
Kuaförüm seyrelmis kasların dedi zaten yüzüm killi değil doguma kadar kabak gibi olacağım galiba.
Hep gittigim kiz,hamile misin dedi yok az gazim var diyecektim.severim bunu Elini karnıma koydu hoplayan ziplayan Hanim durdu bir tık etmedi :))
Bu arada devamlı hamileligimi eleştiren komşum zirt pirt aradı Msj attı
Cvp vermesemde ısrarla arıyor ben olsam hayatta aramam gider sorarim rahatsizsa benden nokta.gelince actım hastaymis benden yardım bekliyor
Hamileliğim boyunca ettim yemeğini bile yapıp gönderdim
Tam tersi olmaz mı ya neden hep ters gidiyorsa
Neyse cok sıkılmadım umursamadim
Serviste kokos bir teyze(derineserin kaynana olabilirdi)2 tane iyiymis bir oğlan bir kiz bunda zorlanırsın erken istemissin dedi.
Hepsi haklı ve normal insanlar...
Susuyorum.

valla beni sorarsan pişman olursun feci bir mide yanması, sancılar, bebeğin bitmek bilmeyen acı verici hareketlerı , fıtık, sırt ağrısı, bulantı kusma tüm tüm belirtileri eksiksiz gösteriyorum :) babaannemden hallice durumdayım

aynen sabahları bende öyle diyorum evden çıkmadan bi hatim indiriyorum eve geri sağ salim dönebilmek için. hamilelik evhamlı yaptı iyice. izne çıkma konusunu düşün valla ev gibisi yok ben son bir aya girdim bile :)))

sen sus zaten herkes herşeyi fazlasıyla biliyor elbet konuşan çıkar yerine

offf bugün bende kızdım birilerine de neyse hatırlayıp sıkılmayacağım.. bazen neden bi dağ başında tek yaşamıyorum ki diye düşünmüyor değilim.. ne küçük üç kuruşluk menfaat peşinde koşanları gördükçeeee

Allahım bana fırsat ver ,iyi yürekli ve saliha bir evlat yetiştireyim ne olursun

:))))))
Yeter Allah bereket versin :))))
Bende ilk ay kisitliydi sonra hersey normaldi
Gerçi artık ben normal değilim
Cok lazimsam ona göre davransın
Kacarsada keyfi bilir aha kapı ahada sapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…