yap canım vişneli güzel oluyor ama muhakkak böğürtlende denemelisinzapzup aldım tarifi teşekkürler :) du bakalım nasıl olacak... vişne reçeliyle denicem
katinamm o bebelere bayıldım ben.. Allahımm sabırsızlanıyorum.. bende değişik hallerde fotolarını çekmeyi çok istiyom.. kostüm yapıcam ben ona
Benimkisi de bohça ile getirecekmiş doğumdan önce odası yerleştirilirken.
Bi denemeye çalışayım o zaman bu akşam
getirsin foto çekersin bize gösterirsin
dene pişman olmazsın
zapzup canım kurabiye fotoğraftada çok güzel görünüyor. kesin yapıcam ben bunu.
tadı da güzel canım yapın yiyin bebişler sevinsin tekme atsın
hanipeks canım özel mesaj kutun doluymuş. Mesaj göndericektim sana.
yine yemekten geldim kalbim çarpmaya başladı..
Allahım neden bana iki tane kalp takmadınnn
ah canım niye senin böyle çarpıntın oluyor ki üzüldüm. zor nefes alma falan bende de var. Doktora sordun mu canım?
ondan işte:)ufacık tefecik içi dolu turşucuk diorum ben kendime kısaca cnm arkadaşım
benimde bazen öle oluyo, hatta bugün o günlerden biri..günaydın herkese, nasılsınız?
benim dün akşam sol tarafımda bir sancı vardı. şimdiye kadar böyle bir sancım hiç olmadı . çok korktum akşam 9 da uyumuşum hürremede bakamadım. gözümü açtığımda sabahın 7'siydi. gece lavaboya kalkıyorum ama çoğu zaman gözüm kapalı gidip geliyorum. bu nasıl bir uyku böyle. oğlum bu saatlerde hep hareketli olurdu bugün ses seda yok.
kızlar günaydınn..
muhabbetinizin arasına çok sevimsiz bir konuyla giricem ama size de sormak istedim.
siz ağda işini kuafördemi yapıyorsunuz?bende görüş açısı kesildi artık en son kuaföre gittim resmen benden hamile tarifesi aldılar en az 2,5 katı fazla para aldılar. normal mi bu diye merak ediyorum açıkcası...
nedir bu çektiğimiz bilmem, kıyafetleri ayrı pahalı, özel işi ayrı....
günaydın kızlar; nasılsınız? benim çooook uykum var. of doğum iznim gelse de doya doya uyusam. akşam oğluma ördüğüm kazağı bitireceğim diye oturdum 11 e kadar sonra yattım eşim uyumaz genelde beni bekler yatakta neyse sarıldık falan amaan dedim böyle de evliliğin hiç tadı çıkmıyor kanka kanka. demez olaydımm :)) adam pusuda bekliyormuş meğer. iyice uykusuz kaldım valla. tam artık uyuyacağım derken de oğluş uyandı. gittim onunla yattım gecenin bir yarısına kadar. bi kalktım fıtığım tutmuş ölüyorum ağrıdan. bu gece uykuyla çook hasret kaldık. sabah yataktan kazıdım kendimi resmen(
ahhh şimdi evde olsam tv karşısında ayağımın altında sıcak su torbası üstümde battaniye yanımda oğluşş ayyy çok fenayım. ayakta uyuyorum((
gününüz güzel geçsin anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.yarın sabah doktora gidicez kızımı elifimi görücem inşallah.yerim onun ellerini :))):)
evet akşam ki durumumuzu hemen size anlatayım özetle şimdi dün kaynanam ve eşim alışveriş yaptılar bebişe kaynanam aldıklarını toplayıp evine götürdü zaten her zman aldığını vermez evine götürür konu, komşu kim varsa hepsine gösterirş yapar meraasimle bana getiri verir neyse akşam geldi elinde torbalar aldıklarımız geitrdim ama geri götürcem dedi eee neden ki dedim götüreyim annem görsün dedi( eşimin anneannesi) ağzım açık kaldı gerçi doğumdan sonra eve gelincede görür ama ben göstereyim dedi bende dayanamadım 3 senedir hiç görmedik geldiklerini işallah gelirler doğumdan sonra dedim eşim de biz davet etmedik diyor kızdırdı beni benim dede mi de davet etmedik geldi canım dedim davetiye bastırcam gelsinler diye eşimin ailesinden kimse gelmez bize bir kere zar zor teyzesi geldi o kadar herkes davet bekliyor evlendik yemeğe kimse bizi davet etmedi onlar görülmüyor neyse işte akşam bu konuşmanın üzerine bile aldı götürdü anneme göstereyim diye artık bando takımıyla getirir çocuk doğunca mı getirir doğmadan mı bilemiyorum
hayırlı olsun canım, günlük deterini naptın??biraz geç başladım ama dün kızıma günlük tutmaya başladım
ilk ultrason fotoğrafından bugüne kadar olanları da yerleştirdim .. hepsinin altına duygularımı yazdım. . ama duman etti beni... salya sümük oldum.. bakıyorum da mercimek tanesinden başlamış koca kız olmuş. bugün de bagımsızlıgını ilan etmiş. benim hamilelik günlüğüne baksanıza artık benden bagımsız da yaşayabilirmişonu verene kurban olurum ya.. binlerce şükürler olsun
duymasın kesin yapar kızondan işte:)
alem kadın walla, bizim köyde eskiden erkek tarafının aldığı çeyizleri çarşafa dikip,düğün yerinin ortasında "donanma" yaparlardı, kaynananda diksin çarşafa, eve gelirken pankart gibi açsın bari
kızlar göbüşş fotoları geldi :) nasıl göbeğimin büyüklüğü?
Eki Görüntüle 589389 Eki Görüntüle 589390
Eki Görüntüle 589391 Eki Görüntüle 589392
WALLA BENDE ANLAMADIM BİDE HALİMİ Bİ GÖRSEN MEDİNE FUKARASI GİBİ SADAKA VERESİN GELİR YÜZÜM GÖZÜM ŞİŞ SEN KIZKEN BAKMAZSIN AMA NE BİLEM ÇOCUKDA YA KÖR YADA ABAZANDI GALİBA:d
kaynanasından müzdarip olmayan çok az sanırım.
biz ayrı şehirlerde oturuyoruz, evleneli 2,5 yıl oldu bir kere bile gelmedi evime. hani uzak tamam ama insan merak eder yahu.
onu geçtim, hamile olduğumu eşim telefonda söyledi, " iyi hadi hayırlı olsun" demiş o kadar. beni bir kere bile arayıp hayırlı olsun, nasılsın diye sormadı.
geçen ay ev taşıdık, yardıma kimsecikler gelmedi. 4,5 aylık hamile halimle eşimle ikimiz yaptık herşeyi.
ne arar, ne sorar.... ama oğluyla telefonda konuşunca sanırsın aklı fikre bizde... ama bana karşı gösterdiği zırnık kadar bile sevgisini görmedim. doğuma filan da gelmezler diye düşünüyorum, beklemiyorum da. maddi de birşey beklemiyorum. haaa yaparlarsa da iki çift lafım var, aldıklarını da geri çeviricem. ahtım var çünkü.
Eki Görüntüle 589425 çokmu büyük göbüşümmmkızlar siz kaç haftalıksınız bebegniz kaç grm ?
chosy sen kaçıncı sınıfları okutuyorsun kuzummmm ?? benim aralarda çok boş dersim oluyo branşlar giriyo genelde temel dersler dışındakilere. düzenleme de istemedim zaten şurda ne kaldı ayrılmama diye.
geçmişi oku, tarifleri al şekerim :))
slm kızlar valla gecmişe bakamıycam vaktim yok,net yok o sebeple kısa tutucam nasılsınız bebişleriniz ve sizler iyisinizdir inş..ben p.tesi acilen kütahya geldim kızkardeşim burda öğretmen ve 1 yaşında oğluna bakıcı bakıyor fakat son zamanlarda kardeşim çocugun hareketlerinde değişiklik görünce bakıcıdan şüphelenmiş ve malesefki eve gizli kamera koymak zorunda kalmış ve sonuç olarak bakıcının oğluşumuza güzel davranmadığını görmüş neyse uzatmıycam ben şimdi burdan bakıcı zorunluluğu olan arkadaşlarıma diyorumki bakıcınıza kamera olayını şart koşarak başlayın hem işiniz rahat olur hemde bebişlerimiz daha iyi bir muamele görür.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
duymasın kesin yapar kız
Eki Görüntüle 589440
BÖĞÜRTLEN MARMELATLI KURABİYE
-100 gr yumuşak tereyağı
-2,5 su bardağı un (az gelirse ilave edilebilir)
-1,5 çay bardağı nişasta
-1 çay bardağı pudra şekeri
-1 çay bardağı sıvı yağ
-1 portakal kabuğu rendesi
-1 yumurta sarısı içine beyazı dışına
-1 kaşık yoğurt katı olacak
-1 paket vanilya
-yarım paket kabartma tozu
ÜSTÜ İÇİN:
-yumurta beyazı
-kırılmış fındık
YAPILIŞI:
- Un, nişasta, pudra şekeri, vanilya, kabartma tozunu ve yumuşak margarini ekleyim kumlu bir doku olana kadar yoğurun. Kumlu doku oluştuktan sonra sıvı yağ, yumurta sarısı, katı yoğurt portakal kabuğu rendesini ekleyin ele yapışmayacak bir hamur haline gelene kadar yoğurun. Hamur yumuşak kıvamda olacak kıvama gelince ceviz büyüklüğünde toplar yapın ve içerisini barmağınızla oyun tüm hamuru bu şekilde yapın en son yumurta akına ve ardından fındığa batırın pişirme kağıdı konulmuş veya yağlanmış tepsiye dizelim 170 derecede pembeleşene kadar pişirelim. Piştikten sonra servis edilecek kurabiyelere marmelat dökelim.hatta servis edecğiniz kurabiyelrin üzerine marmelat dökün hepsine döker bekletirseniz o marmelatlar bekleyince kuruyor hoş gözükmüyor ayrıca LALİN marka böğürtlen reçeli alın en güzeli o. isteğe göre içerisine farklı marmeletlar konulabilir çikolata sosu sarelle falan olabilir afiyet olsun yapın yeyin memnun kalacaksınız
senin belin ağrımasında kimin ağrısın canım ya:)
biri karnında, biri kucağında, biri yatağındabelmi dayanır
biz iyice unuttuk birbirimizi
bi arkadaş "aaa öle yapma, dışarı kaçar" filan diyo
Allahtan oyun meraklısıda, akşamları hep oyun oynuyo:))
QUOTE]
ayyy canım çok güldüm yorumuna yaa :)) karnımdaki çok fena çook tepip duruyor bu aralar kucağımdaki de harbi kucak kuşu oldu doğduğunda bile kucağa alıştırmadığımız sıpa bu ara sürekli önüme dikilip kollarını uzatıyo kafasını da bi kaldırıyor yukarı doğru ehh sıkıysa alma kıyamıyorum hiç sıpaya. bi de yattım mı hep üstüme çıkıyor sıpacık. belim ağrımasın da ne yapsın
valla benim kocaya pek vakit ayırdığım yok açıkcası 2 haftada bir göstermelik işte :))ben evlendim hemen hamile kaldım üstüne o 1 yaşındayken de 2. ye hamile kaldım genelde de yasaklarla falan geçti hamileliklerim yani benim koca dışarı kaçmadıysa seninki de kaçmaz bence hiiç takma kafana :))
doğru söylüyosun canım yaaaa bu şekilde olmuyor :) Geçmiş geçmişte kalsın anı yaşıcam bundan sonra :) önüme bakcam :) Çok sağol. :) bugün sanki daha fazla hissediyorum hareketlerini bebişimin :) yerim ben onuuu :) bugün işyerindekilerle akşama yemek var yılbaşı kutlaması ben gitmicem anneme gitcem onun yerine. :) eşimin de akşam yemek var firmanın o gitmek zorunda kalacak zorunlu imiş. bakalım akşama onu da ordan alıp evimize gideriz inşallah. Ben evde oturmayı çok seviyorum hergün evden çıkarken bir an önce sağ salim çabucak eve dönmeyi nasip et Allahım diye çıkıyorum evden :) hele ki şuaralar oturmak eziyet gibi geliyor uzun uzun ofiste. normalde son 1 aya kadar çalılırım diyordum ama yoruluyorum yaaa son 2 ay kala mı çıksam diye düşünmeye başladım dünden beri. Bir de çok sıcak ofis hamam gibi o da yoruyor birtürlü ısıyı ayalayamadılar. Eeeee sizden haberler nasıl?
Kızlar ne alemdesiniz ben az dışarı çıktım ormanı andıran kaslarımı tenhalastirdim.
Kuaförüm seyrelmis kasların dedi zaten yüzüm killi değil doguma kadar kabak gibi olacağım galiba.
Hep gittigim kiz,hamile misin dediyok az gazim var diyecektim.severim bunu Elini karnıma koydu hoplayan ziplayan Hanim durdu bir tık etmedi :))
Bu arada devamlı hamileligimi eleştiren komşum zirt pirt aradı Msj attı
Cvp vermesemde ısrarla arıyor ben olsam hayatta aramam gider sorarim rahatsizsa benden nokta.gelince actım hastaymis benden yardım bekliyor
Hamileliğim boyunca ettim yemeğini bile yapıp gönderdim
Tam tersi olmaz mı ya neden hep ters gidiyorsa
Neyse cok sıkılmadım umursamadim
Serviste kokos bir teyze(derineserin kaynana olabilirdi)2 tane iyiymis bir oğlan bir kiz bunda zorlanırsın erken istemissin dedi.
Hepsi haklı ve normal insanlar...
Susuyorum.
:))))))senin belin ağrımasında kimin ağrısın canım ya:)
biri karnında, biri kucağında, biri yatağındabelmi dayanır
biz iyice unuttuk birbirimizi
bi arkadaş "aaa öle yapma, dışarı kaçar" filan diyo
Allahtan oyun meraklısıda, akşamları hep oyun oynuyo:))
ayyy canım çok güldüm yorumuna yaa :)) karnımdaki çok fena çook tepip duruyor bu aralar kucağımdaki de harbi kucak kuşu oldu doğduğunda bile kucağa alıştırmadığımız sıpa bu ara sürekli önüme dikilip kollarını uzatıyo kafasını da bi kaldırıyor yukarı doğru ehh sıkıysa alma kıyamıyorum hiç sıpaya. bi de yattım mı hep üstüme çıkıyor sıpacık. belim ağrımasın da ne yapsın
valla benim kocaya pek vakit ayırdığım yok açıkcası 2 haftada bir göstermelik işte :))ben evlendim hemen hamile kaldım üstüne o 1 yaşındayken de 2. ye hamile kaldım genelde de yasaklarla falan geçti hamileliklerim yani benim koca dışarı kaçmadıysa seninki de kaçmaz bence hiiç takma kafana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?