2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çıktı vermedi canım, 260 mı dedi, benim zaten hep yüksek çıkıyordu.
genel olarak iyi ama biraz enfeksiyon var gibi dedi, idrar tahlili isticem dedi. aman dedim. 4 gündür buraya geliyorum bi dört gün daha gelemem tabi içimden dedim. bence sorun yok zaten 3 hafta önce idrar vermiştim. gelecek hafta da doğum kontrol randevum var olmadı oraya veririm dedim. o kalabalıkta hayatta idrar tahlili veremem, versem de sonucunu bekleyemem

zaten ben o esnada gebelik takibi olarak aldığım sıra sebebi ile herkesin önüne geçtiğim için kaç beddua aldığımı düşünüyordum-tüm hafta topladığım bonuslar gitti valla-bi de elimde 10 tane alışveriş poşeti-neler neler demişlerdir)

bende dün heryere baktım en son kararım bugün gidip NBB dekini almak . lohusa pijaması ama çok hoş dantelli mantelli :))

ayyyyyyyy bu arada size söylemeyi unuttum haftaya kayınvalidem geliyo bir hafta kalacak bende..

ben de krem ve dantelli bişey aldım
bazen bir arkadaşım olsa da beraber alışveriş yapsak diyorum
satıcı kız bana her istediğini yaptırıyor

kayınvaliden için "gözün aydın" diyelim o zaman

sen son 1 aya girdin ben son 1,5 ayaaaaaaa

çok güldüm buna yaa...

He valla,iönce pepeyi de denedim ama ona pek düşkün değil..Ama darwin işi çözdü sonunda..kızımın adını darwin mi koysam ne..:))

benim kuzen(kız) ikiz kardeşlerine (ikisi de oğlan) kayu ve rosi) diyordu
allahım çocuklar bir yaşına gelinceye kadar kendi isimlerini duyamadılar

biraz dikkat edersem insüline gerek kalmayacak sanırım canım bakalım dr dan telefon bekliyorum şimdi
inşallah seninde iyi çıkar canım 2 gün öncesinden dikkat et yediklerine benim gibi akşam pasta yiyip ertesi sabah kan vermeye gitme

ben polar aldım metrodan..Önceki doğumumdan biliyorum yaz olmasına rağmen ameliyattan sonra donmuştum,şimdi bir de kış olacak artık hiç ısınamam..bir tane penye götürcem ama kesin favorim polar olacak..bir de öyle güzel bir rengi varki..mor ve lila arası...saç bandımı da aldım o renkte..oohh ohhh,hastanenin şıkı olmaya aday...:)

ben de krem ve dantelli bişey aldım
bazen bir arkadaşım olsa da beraber alışveriş yapsak diyorum
satıcı kız bana her istediğini yaptırıyor

kayınvaliden için "gözün aydın" diyelim o zaman

yakın olsaydın varyaaaa çarşıdan eve girmezdik kız :))) gerçi ben netten alışverişi çarşı pazara çıkmaya tercih etmeye başladım ama istanbulda oldugumda hiç kaçırmıyom semtlerde kurulan sosyete pazarlarını.. en cok da kadıköy salı pazarını severdim ahhh ahhh

sen son 1 aya girdin ben son 1,5 ayaaaaaaa

ee ne kaldı hiçbirsey işte kuzum ya istersen bende 1.5 ay daha çalışabilirim beraber ayrılırız dogumdaşım :)))

inşallah iyi çıkar canım
benim ilki daha yüksek çıktı o yüzden yüzlük yapıldı bu hafta sabahları pekmez dışında hiç tatlı-hamur işi vs yemedim sanırım bundan sonrada yememem gerekecek çok canım çekmediği sürece

ohh kızlar ben çok rahatladım.
babamın doktor kontrolü vardı bugün.
çok önemli birşey dememiş bol bol istirahat demiş.
annem içinde romatizma tahlili yapmışlar ama o yarın çıkacak.
babam emekliydi ama 10 yıldır çalışmaya devam ediyordu.
iştende ayrılmış istifasını kabul etmiyorlardı.
kendi isteğiyle çıkacak olmasına rağmen tazminatını da vereceklermiş.
veeeeeee
annemle babam geliyor.
burada kaplıcalar çok fazla.
1 hafta bizde kalıcaklar, 1 haftada otelde kalıcaklarmış.
mesafe uzun olmasa bizde kalsalar çok iyi olacak ama neyse bunada şükür.

valla billa çok çok sevindim.. doyamamıştın zaten bursa da :) gözün aydın.. çok güzel geçer inşallah canım benim

maşallah ne güzel göbek bu böyle ya şimdiki zamane anneleri böyle şekerim hiç kilo almıyorlar işi biliyorlar sadece göbek şirin şirin dolaşıyorlar

yok kıııız 59 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 küsür geliyorum az değil 6 kilo aldım

Selam fıstıklar,hepinize iyi akşamlar
az önce Ankara'dan döndük;valla daha üstümü değiştirmeden foruma geldim :))
telden okumak iyi ama herşeye cevap yazmak zor olduğu için giremedim (

hepiniz iyisinizdir umarım
eşim buradaki doktoruna gitti hemen,o dönmeden üstümü değiştirip yiyecek bşyler hazırlayayım..
akşama girer yazarım,hepinizi öpüyorum kocaman

valla billa çok çok sevindim.. doyamamıştın zaten bursa da :) gözün aydın.. çok güzel geçer inşallah canım benim
ay evet canım ya beşik 5 ocakta teslim edilcekti. onuda alıp gelicekler allah nasip ederse. annem sizin bebekler (kardeşim içinde söylüyor) kısmetli geliyor bak baban tazminatta alıcak. ne dilerseniz dileyin diyor. canım ailem benim yaaaa.rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.

seninde kayınvaliden geliyormuş mezocum gözünaydın desem mi bilemedim.
ama en azından yemek falan yapar belki sana kolaylık olur.
temizlik, yemek yapar mı?

çocuklar çok alem yaaaaaa ablamın 4 yaşındaki oğlu babasına beni uludağa götürün demiş genelde restaurant kafe pastane falan hep adıyla söylüyor yok efendim funda pastanesine bimlemnereye diye onlar da uludağ kebapçısı sanıp götürmüşler oraya gidince burası değil burda kar yok dağ değil burası demiş :)manyak. nerden duyduysa uludağ falan :) okulda yeni yıl kutlaması varmış (yuvada) anne babalar da gidecekmiş ablamın eşi ben sevmem öyle şeyleri gelmicem demiş. O da annesine iyi gelmesin kendisi bilir kendisi kaybeder demiş lafa bak yaaa :) benim için diyormuş ki benim çok komik bir teyzem var başka çocukların böyle komik teyzesi olduğunu sanmıyorum. şimdi komik ve şakacı olduğumu düşünüyor biraz daha büyüsün bir iki sene sonra bu teyzem de bi garip vallahi diye düşünecek daha da sonra aklı erince komik değil de deli olduğumu anlayacak :) ablamın doğumgünde sürpriz hediye almak için biz seninle başbaşa gezmeye gidelim demiş babası nasıl yani biz direk erkek erkeğe yani dimi demiş :) Bilmiş çocuk sevmezdim başımıza geldi bakalım bizimkiler nasıl olcak :) bizim bebeği heyecanla bekliyor ben onun altını değiştirirken kendi poposunu iki yana sallayıp şarkı söyleyip onu güldürüp oyalayacakmış böylece bebek te ağlamayacakmış :) onlar ankaradalar biz istanbulda nasıl görüşeceksek artık bakalım.

ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar

ehh güle güle giy canım anlar anlar merak etme sen :)))

heheh ne güzel onay almışsın bir kişiden de olsa. haklarını yemeyim beni de onaylayan 2-3 kişi oldu. kimi dedi beraber büyürler kimi dedi yaşın ilerlemeden 2.yi de yaptın aferin sanki 50 yaşındayım tövbe tövbee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…