iyi yapmışsın kullanma kötüyse benimki üyü şeyler almış zaten eşimde yanındaydı ama alt açma minderini kadife gibi tüylü bişey almışlar ee bende kadife alerjisi var kullanamıyorum çok güzeldi ama geri verin dedim penye olanlardan alın battaniyesini bile almış benim kullanamayacağım belli ama dikkat etmemişler
koy koy koy göbüş görelim
çok şirin güle güle kullanın bişey soracakatım yorgan kılıfının ölçüsü nasıl yazarmısın ben kendim yapacağım nevresim takımını bu hazır olanların ölçüsünü merak ettim tabi zahmet olmazsa sana
senin için paylaşmıştım poğaçayı yap diye mezo yaptı eşide o da çok beğendi sende sonra yaparsın bebişine afiyetle yersiniz kolestrol kaç çıktı canım seni çok etkileyecek mi bende hiç anlamam kolestrolden normalde kaç olması gerekir yüksek olunca kaçtır gerçi hamilelik kolestrolüdür doğumdan sonra geçer
gel bacım gel.. bi de şeyi söyle lüften odam kireç tutmuyorrrr
çok ciciaçıklamaları bizim için mi yazdın :))
güzel günlerde kullanın inşallah
ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar
zaten pepe nin kardeşi de kız
yerim ben onu ya,
bende dün heryere baktım en son kararım bugün gidip NBB dekini almak . lohusa pijaması ama çok hoş dantelli mantelli :))
ayyyyyyyy bu arada size söylemeyi unuttum haftaya kayınvalidem geliyo bir hafta kalacak bende..
valla beni sorarsan pişman olursun feci bir mide yanması, sancılar, bebeğin bitmek bilmeyen acı verici hareketlerı , fıtık, sırt ağrısı, bulantı kusma tüm tüm belirtileri eksiksiz gösteriyorum :) babaannemden hallice durumdayım
aynen sabahları bende öyle diyorum evden çıkmadan bi hatim indiriyorum eve geri sağ salim dönebilmek için. hamilelik evhamlı yaptı iyice. izne çıkma konusunu düşün valla ev gibisi yok ben son bir aya girdim bile :)))
çok güldüm buna yaa...
He valla,iönce pepeyi de denedim ama ona pek düşkün değil..Ama darwin işi çözdü sonunda..kızımın adını darwin mi koysam ne..:))
üzülme tatlım hepsi güzel doktorunda söyler gerçi ama normal çıkmış bence darısı başıma haftaya sanırım benim kontrol o zman olacak o gün söyler artık ne zaman yapacağını
neden öyle diyorsun burda bir sürüüüü kişiyiz senin hamile olmandan çok mutluyuz ve merakla bebişini bekliyoruz o güzel bebek sayesinde seni tanıdık aaaa lütfen genellemen yanlış oldu öyle kötü hımmm yapanlardan çok senin için sevinenler var sen durumundan memnun musun o kadar başka kimseye laf düşmez ye bir çikolata bebişinde sende mutluluk hormonu salgıla
ben de krem ve dantelli bişey aldım
bazen bir arkadaşım olsa da beraber alışveriş yapsak diyorum
satıcı kız bana her istediğini yaptırıyor
kayınvaliden için "gözün aydın" diyelim o zaman
sen son 1 aya girdin ben son 1,5 ayaaaaaaa
hay Allahım yaaaa iyi ki fark ettiniz ben de kara kara düşünüyorum nasıl olcak bu işler diye kimi bulcaz eve sokcaz
geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın hamileliğin hakkını verdin resmen.
canım güzel çıkmış sonuçların bakalım biz ne etcez hiç te dikkat edemiyorum vallahi. canım ne isterse yiyorum tatlı falan
ohh kızlar ben çok rahatladım.
babamın doktor kontrolü vardı bugün.
çok önemli birşey dememiş bol bol istirahat demiş.
annem içinde romatizma tahlili yapmışlar ama o yarın çıkacak.
babam emekliydi ama 10 yıldır çalışmaya devam ediyordu.
iştende ayrılmış istifasını kabul etmiyorlardı.
kendi isteğiyle çıkacak olmasına rağmen tazminatını da vereceklermiş.
veeeeeee
annemle babam geliyor.
burada kaplıcalar çok fazla.
1 hafta bizde kalıcaklar, 1 haftada otelde kalıcaklarmış.
mesafe uzun olmasa bizde kalsalar çok iyi olacak ama neyse bunada şükür.
farklı modeller var
mavi pembe ekru dışındaki renkler ve ilginç modeller var
https://www.lohusashop.com/shop/categori_shop.asp?grup_id=55&grup_adi=Spor Modeller
maşallah ne güzel göbek bu böyleya şimdiki zamane anneleri böyle şekerim hiç kilo almıyorlar işi biliyorlar sadece göbek şirin şirin dolaşıyorlar
ay evet canım ya beşik 5 ocakta teslim edilcekti. onuda alıp gelicekler allah nasip ederse. annem sizin bebekler (kardeşim içinde söylüyor) kısmetli geliyor bak baban tazminatta alıcak. ne dilerseniz dileyin diyor. canım ailem benim yaaaa.rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.
valla billa çok çok sevindim.. doyamamıştın zaten bursa da :) gözün aydın.. çok güzel geçer inşallah canım benim
ya burdan bende aldım ama bedeni tutmadı. kalıpları büyük gerçekten. güzel durmadı. pişmanım hakim bey
ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar
iş yerindeki yaşca benden büyük bir arkadaş(teyze demicem benden bakımlı çünkü) "aferin sana, benim sana söylediğim zamanda yaptın çocuğu" demişti. aferin almak güzel de...ben senin söylediğin zamanda değil kendi istediğim zamanda yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?