canım akıntıda bişey olmaz diye biliyorum yani akıntın olması normal benim hamileliğimin başından beri var hatta zaman zaman çoğalıyor korkma hiç
Kıyamammmmmmmm yerin onu yerrr akıllara bakk maşallah
Ben bilmiş çocuk çok severim.Wosginin efede öyle bayılıyorum onun muhabbetine :)
süper bu ya
işte bu
kargoda acayip hızlıymış
ben pazara gittim bugün
Eki Görüntüle 589726
ve bunu aldım
umarım ucuz etin yahnisi hesabına dönmez ama
sosyete pazarında elimi kolumu ve göbeğimi çarpa çarpa yürüken
askıda gördüm ve aldım; kararsızlık bile yaşamadım(beyaz pazen kumaş için 12 dakika düşünmüşlüğüm var-kararsızım)
anne ördeğin üç yavrusu var
ideal sayı kaç
canım benimde akıntım oluyor sürekli günlük ped kullanıyorum. doktorum normal olduğunu söylemişti.Kuzum ya akıntıyla birlilkde iç çamaşırında ıslaklıkda hissediyor musun?
warmı resmi kuzum bende çok merak ettim
çok tatlıymış canım
bende buna benzer birşey aldımmm
bugün oğlumun giyim işini bitirdim sayılır herşeyi toptan aldımmm birkaç parça ufak tefek şeyleri- bakım ürünleri ve banyo malzemeleri kaldı onlarıda son ay gidip hepsini bir yerden alıcam allah nasip ederse
Kızlar ya benden beyaz akıntı geliyor söylemesi ayıp.
Ve iç çamaşırım ıslak oluyor ne yapsam ki?Doktoru aradım cevap vermedi sorun var mıdır ki ya?
En son kontrolde doktorum suyun normal demişdi ama ben yinede korkuyorum
Sizdede varmı böyle bir durum?
Kuzum ya akıntıyla birlilkde iç çamaşırında ıslaklıkda hissediyor musun?
ersnil senle benim oğlanlar aynı mahallenin çocukları olacaklar resmen yaaa ne güzel :) bizim yanımızdaki okulun bahçesinde basket oynarlar belki kimbilir :) ayyy duygulandım :)
canım benimde akıntım oluyor sürekli günlük ped kullanıyorum. doktorum normal olduğunu söylemişti.
Selam fıstıklar,hepinize iyi akşamlar
az önce Ankara'dan döndük;valla daha üstümü değiştirmeden foruma geldim :))
telden okumak iyi ama herşeye cevap yazmak zor olduğu için giremedim(
hepiniz iyisinizdir umarım
eşim buradaki doktoruna gitti hemen,o dönmeden üstümü değiştirip yiyecek bşyler hazırlayayım..
akşama girer yazarım,hepinizi öpüyorum kocaman
merhaba bende 2012 nisan annesiyim
aynı sorunu bende yasadım hamileliğimde
6. aydan sonra haftada 3 gün muaneye gidiyodum artık
akıntı sanmıstım ama az birşey ıslaklık olunca doktora gittim
su oldugunu ögrendim bikaçgün hastanede yattım ve sonrasında ilacla
son 20 güne kadar bekleyebildik
tavsiyem akıntı gibi değilse doktora gidip
kagıt testler oluyor
çatala cıkıyorsun ordan bi test yapıyor kagıtla
ebeler söylüyor zaten su yada değil diye.
oluyor canım olmazmı hatta bir ara çok korkmuştum acaba suyummu sızıyor diye ama değilmiş iyice takip edince anlamıştım zaten suyumda normal görünüyordu muayenelerimde
Benimde normal görünüyor suyum canım.
Beyaz bir akıntı sonrada çamaşırımda ıslaklık fark ediyorum.
Sık sık takip ediyorum,özellikle evdeyken hiç olmuyor.
Yinede pazartesi en güzeli doktoruma bu durumdan bahsetmek.
Oğluşum hareketli olduğu için içim azda olsa rahat yoksa direk doktorun yanındaydım şimdi.
Kızlar ya benden beyaz akıntı geliyor söylemesi ayıp.
Ve iç çamaşırım ıslak oluyor ne yapsam ki?Doktoru aradım cevap vermedi sorun var mıdır ki ya?
En son kontrolde doktorum suyun normal demişdi ama ben yinede korkuyorum
Sizdede varmı böyle bir durum?
senin adınada sevindim tatlım en azından senden beklemiyormuş. benimki yapmaz mesela. bugünlerde eşimin çok canı sıkkın. ev alma telaşı içindeyiz. doğum yapıcam, bebek geliyor neden kendimizi sıkıntıya sokalım diyorum. yok biran önce alalım hem oğlumuz geliyor artık almak lazım diyor. eşimin ne düşündüğünü çok iyi biliyorumda maalesef dile getiremiyorum. allah korusun bana bişey olsa siz açıkta kalacaksınız oğlumla beraber diyemiyor. bi de annesinin ne dediğini duysa daha çok üzülecekte söylemiyorum.
sağolun kızlar valla moralim yerine geldi. hepinizi kocaman öpüyorum
ohh kızlar ben çok rahatladım.
babamın doktor kontrolü vardı bugün.
çok önemli birşey dememiş bol bol istirahat demiş.
annem içinde romatizma tahlili yapmışlar ama o yarın çıkacak.
babam emekliydi ama 10 yıldır çalışmaya devam ediyordu.
iştende ayrılmış istifasını kabul etmiyorlardı.
kendi isteğiyle çıkacak olmasına rağmen tazminatını da vereceklermiş.
veeeeeee
annemle babam geliyor.
burada kaplıcalar çok fazla.
1 hafta bizde kalıcaklar, 1 haftada otelde kalıcaklarmış.
mesafe uzun olmasa bizde kalsalar çok iyi olacak ama neyse bunada şükür.
Selam fıstıklar,hepinize iyi akşamlar
az önce Ankara'dan döndük;valla daha üstümü değiştirmeden foruma geldim :))
telden okumak iyi ama herşeye cevap yazmak zor olduğu için giremedim(
hepiniz iyisinizdir umarım
eşim buradaki doktoruna gitti hemen,o dönmeden üstümü değiştirip yiyecek bşyler hazırlayayım..
akşama girer yazarım,hepinizi öpüyorum kocaman
canım bende de sıklıkla yürüyünce oluyor yani hareket halindeyken hem bebeğin suyu azalınca hareketleri daha az hissediliyormuş benim kızımda kıpır kıpır o nedenle korkmuyorum
canım her doktorun görüşü bir olmuyor senin dr sanırım seni strese sokmamak için gerek duymadıCanım benim çok üzüldüm, umarım sizi de allah iyi insanlarla karşılaştırır bir an evvel.
Sonuçlarının bir öncekinden daha iyi olmasına çok sevindim, benim dr um neden istemedi 2. tetkik hala anlamıyorum. Ben de inatla arayıp sormuyorum.
Güle güle kullan anlar anlar dikkat et giydiğinde :)
Güle güle kullan canım.
Kendim için hiç hazırlık yapmadım daha
Sadece bebeciye lohusa çorabı alırken aynından kendime de aldım o kadar
​Bu çok güzel bir haber, süper ya, çok sevindim çooooooook :)
Güle güle giysin kuzun cicilerini.oglusunun kıyafetlerinin fotosunu eklermisin cnm. bizimde cogu sey bitti banyo malzemeleri bakım ürünleri ufak tefek seyleri kaldı
bende hep var bebeğin suyu iyi dediler daha yeni merak etme normal demek ki.
Ayyy canım benim hoş geldin evine, ben mesajını arkadaşlarla paylaştım sanıyordum, kafa mı kaldı bende :26:
Eşinin durumundan hemen bahsedeyim kızlara, sen girdiğinde belki bazı arkadaşlarımız çıkmış olur, yarına kadar merak etmesinler.
Arkadaşlar laternemizin eşinin kanalındaki taş düşmüş, dolayısıyla operasyonlardan biri iptal olmuş neyse ki, iltihap düşürüldükten sonra safra kesesi alınacak, en azından şimdi tek operasyon geçirmiş olacak. Allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?