2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ersnil senle benim oğlanlar aynı mahallenin çocukları olacaklar resmen yaaa ne güzel :) bizim yanımızdaki okulun bahçesinde basket oynarlar belki kimbilir :) ayyy duygulandım :)

Kıyamammmmmmmm yerin onu yerrr akıllara bakk maşallah
Ben bilmiş çocuk çok severim.Wosginin efede öyle bayılıyorum onun muhabbetine :)

güle güle kullansın bebişin cnm cok guzel sosyete pazarları bazı magzalara taş çıkartır bende bebişime bi kaç kıyafet aldım pazardan hiçte bişi olmadı :)

Güle güle giysin kuzun cicilerini.oglusunun kıyafetlerinin fotosunu eklermisin cnm. bizimde cogu sey bitti banyo malzemeleri bakım ürünleri ufak tefek seyleri kaldı

merhaba bende 2012 nisan annesiyim
aynı sorunu bende yasadım hamileliğimde
6. aydan sonra haftada 3 gün muaneye gidiyodum artık
akıntı sanmıstım ama az birşey ıslaklık olunca doktora gittim
su oldugunu ögrendim bikaçgün hastanede yattım ve sonrasında ilacla
son 20 güne kadar bekleyebildik
tavsiyem akıntı gibi değilse doktora gidip
kagıt testler oluyor
çatala cıkıyorsun ordan bi test yapıyor kagıtla
ebeler söylüyor zaten su yada değil diye.

Kuzum ya akıntıyla birlilkde iç çamaşırında ıslaklıkda hissediyor musun?

oluyor canım olmazmı hatta bir ara çok korkmuştum acaba suyummu sızıyor diye ama değilmiş iyice takip edince anlamıştım zaten suyumda normal görünüyordu muayenelerimde

ersnil senle benim oğlanlar aynı mahallenin çocukları olacaklar resmen yaaa ne güzel :) bizim yanımızdaki okulun bahçesinde basket oynarlar belki kimbilir :) ayyy duygulandım :)

Allahım inşallah o günleri bize görmeyi nasip etsin canım benim.
Kocişlerden fırsat kalırsa bebişlerimizi koyar arabaya gezmeye çıkarırız.
Parkda karşılaşırız belki arkadaş olurlar.

canım benimde akıntım oluyor sürekli günlük ped kullanıyorum. doktorum normal olduğunu söylemişti.

Saolasın canım ya içim rahatladı.
Az çok bende farkındayım normal ama işde evham yapıyorum galiba :)

Ayyy canım benim hoş geldin evine, ben mesajını arkadaşlarla paylaştım sanıyordum, kafa mı kaldı bende
:26:

Eşinin durumundan hemen bahsedeyim kızlara, sen girdiğinde belki bazı arkadaşlarımız çıkmış olur, yarına kadar merak etmesinler.

Arkadaşlar laternemizin eşinin kanalındaki taş düşmüş, dolayısıyla operasyonlardan biri iptal olmuş neyse ki, iltihap düşürüldükten sonra safra kesesi alınacak, en azından şimdi tek operasyon geçirmiş olacak. Allah acil şifalar versin.

Bilgi için teşekkür ederim canım.
Ultrasonda detaylıda baktığımız doktorum suyumun normal olduğunu söyledi.
O zamanda aynı şekilde beyaz akıntım ve ıslaklık vardı.
Ama bende ihmal etmicem pazartesi doktor kontrolüm var zaten özelikle baktırıcam umarım sorun çıkmaz.

oluyor canım olmazmı hatta bir ara çok korkmuştum acaba suyummu sızıyor diye ama değilmiş iyice takip edince anlamıştım zaten suyumda normal görünüyordu muayenelerimde

Benimde normal görünüyor suyum canım.
Beyaz bir akıntı sonrada çamaşırımda ıslaklık fark ediyorum.
Sık sık takip ediyorum,özellikle evdeyken hiç olmuyor.
Yinede pazartesi en güzeli doktoruma bu durumdan bahsetmek.
Oğluşum hareketli olduğu için içim azda olsa rahat yoksa direk doktorun yanındaydım şimdi.

canım bende de sıklıkla yürüyünce oluyor yani hareket halindeyken hem bebeğin suyu azalınca hareketleri daha az hissediliyormuş benim kızımda kıpır kıpır o nedenle korkmuyorum

bende hep var bebeğin suyu iyi dediler daha yeni merak etme normal demek ki.

hadi bakalım gönlünüze göre olsun inşallah yeni eviniz. Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme Allah başınızdan eksik etmesin eşini sağlıkla. Annesi ne dedi yine yaaa alla alaaaa.

ohhh haberler ne güzel bugün senden maşallah Allah nazarlardan saklasın gözünüz aydın çok sevindim :) Ne güzel görüşecekmişsin de harika )

canım hoşgeldin nasıl haberler eşin nasıl oldu?

canım bende de sıklıkla yürüyünce oluyor yani hareket halindeyken hem bebeğin suyu azalınca hareketleri daha az hissediliyormuş benim kızımda kıpır kıpır o nedenle korkmuyorum

O yüzden benimde gece yatarken ve evde olmuyor demek ki.
Şimdi oğluşum ben iyiyim anne der gibi göbişimden nasıl pıt pıt atıyor dışardan rahatlıkla izliyebiliyorum kazak olmasına ragmen.
Çok şükür.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

canım her doktorun görüşü bir olmuyor senin dr sanırım seni strese sokmamak için gerek duymadı
ben 4 gündür çok dikkat ettim hala bile çok iyi sayılmaz bana göre ama şimdi doktorum aradı rejimi çok iyi uygulamışsın aynen devam dedi haftada bir kere tatlı kaçamağı yapmak şartıyla devem yani rejime bunada hamd olsun insülün kullanmaktan iyidirr
Güle güle giysin kuzun cicilerini.oglusunun kıyafetlerinin fotosunu eklermisin cnm. bizimde cogu sey bitti banyo malzemeleri bakım ürünleri ufak tefek seyleri kaldı

çok sağ ol canım bu akşam fırsatım olursa çekmeye çalışırım resimlerini yada haftasonu çekerim canımmm

biz de geldik doktordan, ultrasona almadi, demisti zaten o yuzden hic heyecanli gitmedim, karnimi olctu kalp atislarini dinletti o kadar...

3 hafta sonra seker yukleme testini yapcaklarmis, sonraki hafta da detayli ultrason tekrarlanacak kistlerin gecip gecmedigine bakacaklar, insallah gecmistir

bizden haberler boyle, yerde bi karis kar var ama butun yollari temizlemisler, sanki yola hic kar yagmamis gibi olmus :)

sağol canım bilgi için neyse çok şükür 1 ameliyattan kurtulmuş olmasına sevindim inşallah diğeri de iyi geçecek Allahın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…